Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2873|Reply: 105
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Danelle 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 4-4-2019 11:56:11 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
話說自從18歲時有過一次高潮之後,我就再無感受過了。

年輕時流連夜場尋找一夜情,就是為了再次可以有一個高潮,怎麼那麼難?
人大了覺得不要再在外面亂找人了,於是便剩下幾個對像,
不想談戀愛但又有性需要,於是留下幾人,想要的時候就像古代皇上翻牌子一樣,打個電話馬上到。

但是一個月前,我對牌子們失去興趣了。
我覺得已經沒有了挑戰性,我感覺對住他們是乏味,是無趣。
於是我寧願不要。心想是時候找新的對象新的人。

如常過著早上做gym上班下班再做gym的生活。
有天,在健身室踩住機無聊看ViuTv,看到S&B,我眼前一亮。
晚上回到家時上網找了找,找到會網並註冊。
第二朝便收到會長Chris的電郵,然後便whatsapp我了。
whatsapp談了一會兒後,他說:「岩喇,入會搵返個高潮返泥!」
會長當晚便約了我第二天去面試,我整晚睡了非常差,因為我太緊張了哈哈。

在街角等候時,突然有個男人說:「哇,你個大腿肌肉條線好出喎,加埋你d膚色好似著左絲襪咁。」
其實當時我俾唔到反應,但我又跟住佢,之後可能佢見我成個黑人問號既樣吧,
於是佢講左句:「係呀,吾洗諗,我就係Chris。」

見面交表然後驗身,會長出動佢既舌頭了~但我雙腿淨係識得係咁反抗(無辦法,自然反應)
然後可能因為我之前提及過我係一個極易潮吹的女人吧,佢就改用左手指,結果如出一轍,仲整到會長褲都濕埋。
會面結束後會長便叫我第二天去驗血,但其實我未ready好,當然係拖延一下,
在會網看了好多文章,突然看了一篇第一次的文章後,我便決定去驗血了,因為我覺得她說的和我心想的是一樣!

終於終於,全部事情辦妥,要出活動了!
其實我已經瘋狂和Chris講「好淆底」「好驚」「俾人彈鐘點算」
平日自信爆棚既我係哩d關頭馬上變到所有野得返零。

下班後我火速上的士去到場地,仲行錯路,終於到門口了。

全黑的世界,我的Mentor Mac來迎接我了
(關於Mentor的事情,我事後都忍不住問Chris點解安排左我最想見既人俾我,佢輕輕答左句:了解)
Mac帶我去沖涼,把聲好好聽吖~成個過程係愉快的,除左我真係咩都睇吾到,好怕會仆親之外。
入房驗身,驗身前會長俾左好好既擁抱我,我真係即刻無咁驚青,
然後問我想唔想同我既Mentor玩一次,我當然say yes!

由於夜深我已經進入左一個腦閉塞既狀態,我真係講唔到發生左咩事,
我只記得Mac錫匀我全身,成個過程真係好溫柔~然後用口用手指,
一塊潮吹巾都搞吾掂...我忍唔住話想含,佢講左句:「咁快就想含喇?」
其實聽到啲咁挑逗性既說話我真係個人會軟一軟~Mac真係好溫柔,
但其實我吾介意你對我粗暴d咖~~~

出到房Mentor繼續同我介紹願望紙吖,規則會規什麼什麼的,
其實我出返廳之後都無乜點出聲,大家都好nice會同我傾下計,
但我太怕生了,一時吾識比反應,加上夜深個人個腦好似斷路咁,
希望大家吾好覺得我好似好cool咁喇~

最後,會長講左句:「記得寫第一次,如果你之後仲打算去活動。」
嗯。所以我依加打左出泥了~

當晚有好多人~但由於我記性係非常差,所以就吾一一點名了,最後,多謝大家對小妹既照顧

105Floor
Post time 6-3-2020 11:14:26 | Show the author posts only
出錯咗
呢個先啱
104Floor
Post time 6-3-2020 11:13:01 | Show the author posts only
俾你既Like&Dislike 吸引咗入黎, 期待妳放完假歸來
103Floor
Post time 30-4-2019 07:00:43 | Show the author posts only
如果妳想要性,以妳舊日的方式,應該很容易,但如果妳想學習,想進步,想挑戰,
會內一定可以,"More than Sex here you can find"是這裡的特色。

妳是個比較特別的新人,出現活動前就已經時常跟我訴說妳的事,
我是開心的,我樂於做妳聽眾,也開心妳願意聽取意見,
希望未來妳的目標(各方面)很快就可達成。

102Floor
 Author| Post time 22-4-2019 20:23:17 | Show the author posts only
edmund replied at 22-4-2019 19:18
Danelle 你好!我係新註冊的edmund 。冒昧同你打個招呼^^’ 睇返個文章日期先知原來你係新人。

希望你唔好 ...

由帶氧到接觸重訓
全部慢慢中意,對自己要求又高左

做運動既話題我地可以係聊天室傾
101Floor
Post time 22-4-2019 19:18:57 | Show the author posts only
Danelle 你好!我係新註冊的edmund 。冒昧同你打個招呼^^’ 睇返個文章日期先知原來你係新人。

希望你唔好覺得唐突。你平時一日去兩次gym room? 好厲害....係因為想keep住體形,定真係做做下會上癮?
(我做運動會上癮,但gym同跑步好似完全冇辦法...)

100Floor
Post time 10-4-2019 08:30:52 | Show the author posts only
Hi Danelle, nice to meet you

谢谢分享,相信在S&B不論男女都可以揾到久違了的高潮。。

我是新人 DailY. 日後多多指教⋯⋯
99Floor
Post time 10-4-2019 07:50:52 | Show the author posts only
祝你係S&B 搵到更加多高潮
期待有一日嘅活動見到你
98Floor
Post time 10-4-2019 01:31:33 | Show the author posts only
DanellE replied at 4-4-2019 12:26
我仲尋找緊個高潮

慢慢黎,呢度好多男會員都好樂意一齊搵!
其實⋯我都期待緊
下次見到面再傾
97Floor
 Author| Post time 9-4-2019 14:43:07 | Show the author posts only
Donny replied at 9-4-2019 14:20
恭喜您的第一次,我是入會後才喜歡上建身,才發現建身好玩。

我係近哩幾年先開始接觸重訓
愈來愈喜歡~
96Floor
 Author| Post time 9-4-2019 10:21:49 | Show the author posts only
Auntie replied at 9-4-2019 09:53
歡迎DanellE~~~~~~~~~

希望你搵得返你既高潮

Morning Auntie~
多謝你~~~
95Floor
Post time 9-4-2019 09:53:26 | Show the author posts only
歡迎DanellE~~~~~~~~~

希望你搵得返你既高潮

P.S. 你既恒心令人佩服, 支持支持
94Floor
 Author| Post time 8-4-2019 12:14:01 | Show the author posts only
豬仔 replied at 8-4-2019 11:46
你好呀~ 我係豬仔, 無咩機會傾計~

歡迎你加入~~

Hello 豬仔
有機會既
93Floor
Post time 8-4-2019 11:46:14 | Show the author posts only
你好呀~ 我係豬仔, 無咩機會傾計~

歡迎你加入~~
92Floor
Post time 7-4-2019 00:38:13 | Show the author posts only
stephy replied at 6-4-2019 19:19
我以為你成功左!!!
我都未成功啊, 同志們仍需努力

好多兄弟已聽到,會為你哋目標而努力
91Floor
Post time 6-4-2019 23:36:00 | Show the author posts only
Lexi replied at 6-4-2019 23:29
當晚之後進入左昏迷狀態

正常丫,你當晚仲要打埋大佬

依幾日好好補眠一下

我都補咗成日先好d

90Floor
Post time 6-4-2019 23:29:00 | Show the author posts only
Mac replied at 4-4-2019 23:35
好多嘢玩咩?
你講自己嗎?

當晚之後進入左昏迷狀態
89Floor
 Author| Post time 6-4-2019 22:35:05 | Show the author posts only
Lawrence replied at 6-4-2019 21:52
我地有見面過。
早走果位靚仔係daryl

我知呀,我應該係未見過Daryl
88Floor
Post time 6-4-2019 21:52:51 | Show the author posts only
DanellE replied at 6-4-2019 15:12
Hello
當日到左你已經要離開
下次有機會可以傾下計喔

我地有見面過。

Login/Register to enlarge

早走果位靚仔係daryl

87Floor
Post time 6-4-2019 19:19:20 | Show the author posts only
DanellE replied at 6-4-2019 17:12
仲未找到~~~不過我相信好快有

我以為你成功左!!!
我都未成功啊, 同志們仍需努力
86Floor
 Author| Post time 6-4-2019 17:12:25 | Show the author posts only
冬菇 replied at 6-4-2019 16:43
恭喜你找回高潮

仲未找到~~~不過我相信好快有
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-5-2024 15:12 GMT+8 , Processed in 0.081415 second(s), 19 queries .