Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3578|Reply: 70
Collapse the left

[Sky Team] NICOLE好事多磨之第一次

[Copy link]
Post time 22-4-2019 01:23:06 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
發現到SNB
很直接地說 I Need Sex
曾經試過One night stand,但不喜歡泄露自己私人事宜,
在顧及私隱以及玩得安全的大前提之下,當我在網上搜尋到本會時,
個心入面不禁好激動咁講咗句:「點解唔俾我早啲遇到你呢?」

Submission of application form
填完啲資料之後,臨撳submit 之前,又猶豫左一陣。之後再諗清楚,自已想要嘅嘢就應該去爭取

Interview
先核對資料,淋浴後會長很專業很細心的態度給予我一種很安心的感覺,
好讓他手檢我的下體,他用手指探入了,嘗試偵測那一點方向是敏感點,終於他找到了,
我嘗試忍住不要叫出來畢竟始終是面試過程,但後來我忍不住了,
四周漆黑一片的環境令我更加感受到他那一隻溫暖的手在撩動,
那一刻已經享受到翻天覆地天昏地暗的我,頑皮的他還不肯停下來繼而口部攻擊,
不能不說他的舌頭真的很利害,已經每秒被一次又一次的高潮攻陷,
頑皮的大佬用另一隻手捉實我大腿讓我逃不掉,那種不要不要但還想繼續要的感覺。

出席活動

Mentor-Driven
當晚大佬為我選了Driven作為我的mentor,一進入活動場地把我交給Driven,
一個很溫柔細心的mentor,感謝Coco 幫我驗身,和mentor 入房前後,
已經有N位女仕對我說:「Driven 佢好正」入房前令我又期待又興奮, 出房時的確腳已軟。

Driven 溫柔地幫我冲涼,期間巳不停輕撫我雙乳,吻我鎖骨頸以及耳背,
令我忍不住邊享受邊發出呻吟聲(Driven 告訴我當時大佬裝個頭入尼望住)
及後作為新人的我竟然跟他説:「專心一點冲涼」然後他報以像一個乖學生的回答:「是的, 應該專心冲涼」
很快我們吻起來,他雙唇是那麼的熱燙又柔軟,雙手輕撫我全身上下,
他再輕吻我下體,靈活的舌頭力度節奏,掌握得恰到好處,輕輕吸吮又帶給我另一番感受。
那一刻我要反攻他,我要吻他下體,強悍的Driven 很可愛率真地表示很舒服,其實見到你滿足我都很開心。

溫柔的Driven 正式要攻入我時,每一下都完全刺激我G點,
那一刻覺得他變成進撃的一面,他很懂得用怎樣樣的姿勢會令女仕舒服,
後來他又doggy 我,那時候小妹妹已經濕得不能再濕了,
又我嘗試了我這一生也未試過的體位,感受了從未試過的感覺,
感謝你對我的讚美,我不會忘記你對我所做過的一切。

純純兔-亞超

一落到大廳見到一大班俊男美女在傾計,期間已經發現亞超經常望實我,
後來佢帶點怕羞卻又非常直接邀請我入房,我欣然答應。

在床上看着亞超,他主動地吻我,嘴唇慢慢遊走到我的乳頭,想不到害羞的純純兔之後竟然親吻我下體,

期間還問我感覺可舒服嗎,之後我表示想要,先是男上女下的體位,
後來女上體位可能我有點累再加上肚餓,雖然未能成功完事,
但後來在床上跟你傾計你那含情脈脈彷如看着初戀少女一般的眼神,如今仍然瀝瀝在目,
還有你那雙不斷在我身體腿上輕撫的手,一路傾計一邊享受你溫柔帶愛意的眼神,
間中滲出一兩句甜言蜜語,就這樣休息了一陣我聽到大佬在樓下煮緊嘢食於是就落去食野。

壞男孩-Mustard

落樓梯經已聞到食物香味充滿大廳,感謝大佬同阿喬為大家準備宵夜,
後來亞喬親手送上一碗雞翼烏冬,thank you so much,
誰料當我接到雞翼烏冬之後,發現隊長在我身邊擦身而過,
當時我倆好快就click 著左,之後隊長就捉左我入房話要我先吃甜品。

我們選了在一個類似房間陰暗角落的地下床鋪上面玩,床頭對上有一個窗口,

單單係現場環境已經令我turn on左一半,另一半嘅因素係隊長壞壞的感覺,
他一邊抽插我, 我一邊肉體享受之餘, 看著你那一雙要佔有我的銳利眼神,已經足夠叫眼球食盡冰淇淋,
我很想要更多卻又偏唔俾你,好頂癮呀⋯⋯隊長鍾意放慢來慢慢玩,
他先用手指探入我小貓咪像偵測雷達地探索我的敏感點很快便被他找到了
高潮一次接一次最後已數不清多少次,那一刻只感到我腦袋放空了+魂不附體
好難忘嘅一句說話,隊長你進入我嘅時候講咗句:「你入面好熱好舒服呀」其實全因你搞到我下面㷫曬,
我也很享受呢,doggy 我嘅時候你這個壞男孩又用手大力拍打我屁屁,
天阿~太爽了吧,我雙手按著前面的牆壁享受著你給我一下又一下的從後推進
我從你的呻吟聲和身體動作逐漸加大力度的時候,便知道我享受高潮中的時候你也正正是高潮了,
同步高潮這種感覺最幸福,之後我們躺着休息了一陣期間你說笑話逗我笑,感謝您賜予我美好的時光

動後總結

當晚人數眾多未能盡錄敬請見諒,第一次參加活動的感覺非常良好,
大家之間的關係好像一班相識了很久的朋友,大家對新人都很友善很親切

小姚,終於見到你真人,你好可愛好Nice啊,希望下次活動都可以見到你
Lexi,果然是一位美人兒,終於見到你啦
Coco你身材好正啊,瞓着咗覺嘅你好可愛
小豆,一個頑皮的女孩,令我對你印象深刻
Tofu,一個笑容很甜美的可人兒
Vanee,之前太多人說你是美人兒,今次終於見識到
Gina,之前在壇上面見你,今次終於見到你啦
Bikini, 衣着好性感, 我都忍不住望多眼
大佬James,感謝您忙左成日為我地籌備今次活動,臨走時見你攰到喺梳化瞓着咗,辛苦晒你啦大佬,所以我決定原諒你遲到

Rate

Number of participants 1Coins +5 Collapse Reason
Captain + 5 你寫得好吸引,又俾你帶回美好時光!.

View Rating Log

Post time 22-4-2019 02:19:14 | Show all posts
第一次就入3次房,好利害!
歡迎加入,希望你中意呢度,越玩越開心
Post time 22-4-2019 02:33:30 | Show all posts
歡迎Nicole
下次見面再傾多啲偈
Post time 22-4-2019 02:36:29 | Show all posts
Nicole,
點解唔俾我早啲遇到你呢?入會後。。。大家都好明點解。。。
Driven係好好好好細心的,淨聽佢把磁性的聲音已感受到佢好窩心,仲有,佢錫到好似觸電咁。。。
呀超個樣好怕羞,原來係咁大膽直接。妳話佢含情脈脈彷如看着初戀女。。。好浪漫呀。。。
Mustard隊長係壞男孩。。。唔止。。。妳多D出活動就知佢既。。。都係等妳自己去發掘。。。
。。。恭喜妳第一次就入三次房。。。
妳也好可愛親切,相信妳好快會融入這裡。。。
有緣活動再見要抱抱妳。。。

Post time 22-4-2019 02:46:15 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 22-4-2019 05:07:08 | Show all posts
歡迎你,一晚入3次房,亦試到不同類型男士,幸福哦!
Post time 22-4-2019 09:40:58 | Show all posts
nicole歡迎你!
當晚你開眼後就喺浴室對妳雙目交鋒
第一次就玩三轉係好既開始來㗎!
祝你來緊性福滿滿、高潮一個一個來、早日找到潮吹!
Post time 22-4-2019 10:11:18 | Show all posts
歡迎你啊NICOLE~
好利害啊玩左3轉
繼續玩得開心啊
Post time 22-4-2019 10:32:06 | Show all posts
唔好意思我果日都好攰~
希望有比倒美好嘅回憶你啦!

之後多啲出席活動,
下次保番比你~

Post time 22-4-2019 10:46:29 | Show all posts
"高潮一次接一次,最後已數不清多少次,那一刻只感到我腦袋放空了+魂不附體"
咁晏你都肯俾我壞壞,我都好享受整個過程,thank you。亦知你爽,但原來你個晚爽成這樣!也是令我感到為你驕傲的地方⋯⋯數不清的高潮!  

個晚Mustard 的role play...係撒鹽哥:咸的甜品專門店⋯⋯第一次見面,多多指教!
Post time 22-4-2019 12:57:53 | Show all posts
支持Nicole支持Nicole~
睇到你既動後,知道你既第一次高興而難忘,作為mentor我都好開心~
另一方面黎講,我更開心既係有你做我mentee,至於更加詳細既感受,就留返係我寫既動後再表達啦
會內大家都會好錫住你,我相信係度會搵到你想要既野~祝你以後每次活動都性福滿滿
同埋我見你HP係42,女士入會一般應該係50架~你可以提一提會長麻煩佢改返啦
Post time 22-4-2019 13:29:32 | Show all posts
歡迎你Nicole~~
好豐盛嘅第一次⋯好強

你mentor真係各方面都好好的、你好幸運呢~~
有機會再見~
Post time 22-4-2019 14:10:29 | Show all posts
welcome
當晚係床上打過招呼
再次歡迎你
Post time 22-4-2019 15:26:34 | Show all posts
再次歡迎你,Nicole!

當晚環境比較open,我都有諗過你會唔會覺得唔自在呢?不過,似乎你都一樣十分享受喎,真好!

第一晚就同三位風格各不同的男士接觸,厲害又幸福。希望你可以繼續在這裡發掘樂趣!要再出席活動啊!
Post time 22-4-2019 16:51:14 | Show all posts
風聞Driven係一個好對手,而你第一次就遇倒呢你好幸福啊
希望同期嘅你之後玩得開心
Post time 22-4-2019 17:44:59 | Show all posts
歡迎你,Nicole!
我係Jordi
第一次就咁精彩 Driven做Mentor超正
希望有機會見面
Post time 22-4-2019 19:17:37 | Show all posts
當晚見你帶住眼罩都好吸引、因早起差一面、下次見。
Post time 22-4-2019 19:20:38 | Show all posts
歡迎你Nicole,希望你響個會度滿載而歸
Post time 22-4-2019 19:27:17 | Show all posts
Nice post, Nicole. We can't wait for our turn!
Post time 22-4-2019 19:30:57 | Show all posts
dranoel replied at 22-4-2019 19:27
Nice post, Nicole. We can't wait for our turn!

Welcome Dranoel, Are you two? Our turn?
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 15:58 GMT+8 , Processed in 0.117356 second(s), 24 queries .