Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2168|Reply: 59
Collapse the left

[Ocean Team] 競技場Arena的第一次 (補完修正版)

[Copy link]
Post time 16-5-2019 09:12:34 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
競技場的第一次

三年前經朋友介紹,知道有swing and bang club的存在,當時並沒有勇氣去參加,

到左今年2019我(的起心肝)進入呢個新世界!

由申請入會到第一次出活動,超級快用左兩個多星期,多謝我朋友推薦我,
大佬咁快比我處理好入會程序,更意想不到可以好快就參加活動,對於性急既我,真係求之不得!

首先開帳號其實一直都諗唔到用咩名!諗左一陣,我係屬於一個貪玩又想比人有神秘感,
所以我就用左一個比較女性少少既名字arena黎稱呼我自己!
我知道會裡面好多會員都覺得一個男孩子,用一個女性化既名字會比較奇怪,
但我就係鍾意比人有呢個反差感覺,玩味比較重!

入會後我其實好漫無目的,因為都唔知點樣可以賺到coin
又或者都唔知點樣去進入其他會員既話題(亂入話題我真係比較弱),
當好迷茫時,多謝小姚你有親切同有善既打招呼,令我可以破冰去留言及搵到方向!
Edmund 小豆ah曚你地都好nice 回覆我既留言!
好快arena就賺到買表格錢啦...哈哈哈!
當日買表格,就好迅速填好交表格!但雖然有效率,但我其實好粗心大意,
考題又漏填答案又交唔齊表格!最終大佬忍耐底下來回幾次終於交齊!

好快大佬就打比我,沉厚既聲音帶點穩重,我們普通對答中,
其實我腦裡面係一片空白!
我跟足大佬指示,收到電話既刻驗身!
正呀⋯⋯好快就pass左驗身啦!

Pass 左緊係即刻參加活動啦!

記得活動當晚係街比較熱,我其實好緊張,緊張到熱都無咩感覺,
腦裡面不斷幻想究竟活動及新人禮係點狀況呢!

好快大佬就帶左我到會場,我被蒙上雙眼(好緊張呀)之後我聽到有歡笑聲有電視聲,
同埋場裡面有一陣好香既味道,之後有人拖住我隻手,
再聽到第一句說話就係‘‘你好!我叫小姚,我係你mentor ’’
果一刻真係既親切又溫柔同一開頭剛剛申請既感覺一樣!令我緊張既心情一掃而空!
mentor話帶領我入沖涼房,在等候途中竟然有男仔話係我mentor
我當堂嚇左一跳然後就得啖笑,因為我知你係講笑,
跟住小姚入到沖涼房,感覺好迫,我企係到一路聽小姚講解,mentor幫我沖涼!
好快我搵到狀態,當初仲驚自己會無狀態!

傾談中都好愉快!但期間突然黎左個笑話:

小姚:你呢幾日有無(停頓)
Arena :(我即刻搶答)有無打飛機?
小姚:(怕羞地)唔係囉,我想問你呢幾日有無足夠休息呀?
Arena:..........哈.........有,我好早訓......哈

之後就係歡笑中離開浴室!

潔淨完,就要驗身,蒙上眼既我感覺好似睇緊婦科比醫生檢查一樣,
我仲要係有兩位醫生檢查!thank you 兩位

驗完有人問我需唔需要同我mentor 玩?我一口就答應左

係房到我訓係床mentor 好溫柔咁輕吻我!我好快就入左狀態,
一邊錫一邊互相緊抱對方,好舒服,mentor 亦都好快進攻我既小競技場,
緩慢又濕滑滑既節奏,真係好舒服!當緩慢到加速之際我要拎返主動權啦!
正當到我作出反擊之時,大佬就開門叫我出去做左個自我介紹先!出左黎既劍就唯有收返埋先,
出到去認識曬大家之後,介紹完我自己,我竟然忘記左之前睇其他會員既第一次係會有個新人問題,就係要XXXXXXXX,
我咁醒,緊係記唔到啦,好彩有我mentor既提示我都過到關!

之後活動又再一次開始入到房我就繼續拎返我主動權,由頭到腳咁慢慢輕吻,
慢慢再進入敏感既位置,反應不錯,因為熱身夠既關係,我好快又拔劍,
向mentor 作出進攻又慢到快再快到慢,
當急速做緊快攻既時候,我停左原因唔係我射左,係因為mentor 叫得大聲,
我怕羞怕出面會員聽到,所以我停左!
小姚亦都安慰我,話都係正常既事,我個心都定D!
下次我會習慣下啦!停完緊係繼續作出猛烈既攻擊!
第一次就隨著激情既感覺下,走左啦!
多謝我mentor既溫柔帶領我,小姚真心係親善大使,我非常感激佢!

Lexi

多謝 mentor 小姚推薦我給剛剛來的Lexi,
在等待沖涼之時 見到其他會員玩緊桌上遊戲
我同Lexi都join 埋一齊 (原諒我開始時有點生硬)好似有點距離既感覺!
終於等到有房沖涼,我地開始都比較客氣,有點戰戰兢兢,好快手沖完涼!
好快我地就入左房,開始我地都係傾下計,做番d熱身既調情!
好快房既溫度好似加熱左,Lexi採取主動開始進攻我的小Arena,
好舒服我今次比剛剛第一次無咁緊張啦!
之後lexi 話鍾意比人服侍,當我聽到後我立即收到做返主動,
同輕吻係佢既身體上遊走,到佢既敏感位置,用舌尖不斷在Lexi既敏感位不斷重複吸啜,
成世仔真係未見人可以咁享受!
依家既溫度已經係時候!我就用小arena開始服侍Lexi,
因為都係新手上路動作唔算多,所以都係維持係控制速度上既快慢,
最後我發現Lexi 都好受我力下,講完受力呢個名詞Lexi佢大笑左出黎!
新手上路請就一就 下次再嘗試多d動作 welcome to the Wonderland!!!!

Nina

開始夜啦!有好多人都離開!我就係到睇緊大佬播既戲!
睇戲時我見到Nina洗完頭出黎!我就大膽地走埋去同佢傾兩句,打算為下一次活動打好關係,
點知開口講完原來佢係未走!我立刻心花怒放,
首先係大佬幫Nina吹頭,之後我企係到睇!之後大佬話不如叫我幫佢吹,
我緊係求之不得啦!我即刻表現溫柔既一面幫佢慢慢吹!

大佬仲好調皮咁話:[岩啦!你幫佢吹完到Nina幫我吹!]
我心諗正呀!之後吹完頭我地仲分享左一個甜筒!感覺唔錯!之後沖涼再入房!

入到房有一個大既玻璃窗,Nina話不如關燈,我地在黑暗用玻璃窗外透射入來若隱若現既光去作嚮導!

第三次好放鬆,Nina身材好好,我覺得好吸引!
係咁美麗既環境下做愛真係好好feel!
雖然我既動作唔多,但至少令到Nina有高潮既感覺,我好滿足!

多謝Nina我有個咁好既美好時光

第一次就係歡樂中渡過左!
好累啦⋯⋯打住咁多先!

P.S 多謝大佬既忍耐同包容,我先入到會炸.....感激!
感謝有呢個新度,令我搵到自己!

Post time 16-5-2019 09:31:57 | Show all posts
恭喜你啊 Arena!咁快入到會出咗第一次活動!

好歡樂嘅第一次呢!
Post time 16-5-2019 09:32:30 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 16-5-2019 09:33:02 | Show all posts
Welcome to the wonderland
小姚真係好nice架
好快就唔會再介懷啲聲架啦哈哈
 Author| Post time 16-5-2019 09:36:09 | Show all posts
edmund replied at 16-5-2019 09:31
恭喜你啊 Arena!咁快入到會出咗第一次活動!

好歡樂嘅第一次呢!

係呀⋯⋯你都快d黎活動啦!
好好feel 架!
 Author| Post time 16-5-2019 09:39:14 | Show all posts
AlisoN replied at 16-5-2019 09:32
歡迎你啊~
第一次交俾小姚,真幸福
第一次嚟活動後會發現原來呢到咁開心

係....多謝我mentor我都好驚喜好開心呀,我希望大家都開心!

Author| Post time 16-5-2019 09:41:40 | Show all posts
Lexi replied at 16-5-2019 09\"\"
Welcome to the wonderland
小姚真係好nice架
好快就唔會再介懷啲聲架啦哈哈 ...

將身體溶入呢個節奏 如果熱就解開鈕扣
的確我個人係唔習慣大聲量要好好習慣下
Post time 16-5-2019 09:55:28 | Show all posts
Arena replied at 16-5-2019 09:41
將身體溶入呢個節奏 如果熱就解開鈕扣
的確我個人係唔習慣大聲量要好好習慣下
...

點搞啊你又真係接倒落去知我講咩
我一開始都係啊好快會慣
Post time 16-5-2019 10:37:46 | Show all posts
Arena 歡迎你 !!!

有小姚做Mentor 好幸福呢!!  從好多男會員讚口不絕, 對人熱情, 真心讚!!

小姚能夠有咁好反應, 我估佢一定好享受姐~ 所以吾洗介意會嘈到人, 相反,係呢度可以試下慢慢放開懷抱去真正享受箇中既樂趣!!

希望遲D有機會見啦~

Post time 16-5-2019 13:47:47 | Show all posts
嘩~未見真人都能夠係你嘅第一個動後出現, 阿豆多謝你...

第一次活動就已經同三位靚靚玩得咁開心, 幸福幸福呢~
希望有機會係活動見啦~
Post time 16-5-2019 13:52:20 | Show all posts
啊...原來係咁,鐘意玩反差...
拿,細細聲教你,唔好話比人聽....

提議你下次沖完涼,響廳度拎件冷衫出黎織,

響好麻甩既橡筋腰及膝短褲內著條螢光通花喱士底底,

除左底底就原來塞住粒鑽石肛塞,唔好用免仔尾...留番下次先。

呢個反差先叫做勁!

女士們一定即濕加尖叫,你會恨點解自己得一條Jer。

Post time 16-5-2019 15:03:09 | Show all posts
你好Arena 歡迎加入
第一次活動就入三次房

希望你喺SNb會有更多難忘體驗
Post time 16-5-2019 16:17:33 | Show all posts
Arena師兄你好呀,

謝謝你的第一次動後非常精彩
呢句好好笑“正當到我作出反擊之時,大佬就開門叫我出去做左個自我介紹先!出左黎既劍就唯有收返埋先” (完全感受到嗰陣時嘅情景)
恭喜你, 由入會到出活動都只係兩個星期 仲要第一次活動入三次房....勁呀 !

我係新人熊貓有機會多多指教

Post time 16-5-2019 17:38:20 | Show all posts
恭喜你,仲有小姚做Mentor
 Author| Post time 16-5-2019 18:19:20 | Show all posts
Ah矇 replied at 16-5-2019 10:37
Arena 歡迎你 !!!

有小姚做Mentor 好幸福呢!!  從好多男會員讚口不絕, 對人熱情, 真心讚!!

好幸運第一次都好順利 心存感激
有機會活動見啦⋯⋯Ah 曚
 Author| Post time 16-5-2019 18:23:15 | Show all posts
James replied at 16-5-2019 13:52
啊...原來係咁,鐘意玩反差...
拿,細細聲教你,唔好話比人聽....

大佬 多謝教路 頭兩項都可以試下
之於後兩項 我驚嚇親大家 雖然我可能敢做
但嚇到其他女會員走曬 我出賣我肉身都唔掂

Author| Post time 16-5-2019 18:24:30 | Show all posts
小豆 replied at 16-5-2019 13:47
嘩~未見真人都能夠係你嘅第一個動後出現, 阿豆多謝你...

第一次活動就已經同三位靚靚玩得咁開心, ...

小豆 有機會會見下阿奴豆先
 Author| Post time 16-5-2019 18:29:38 | Show all posts
DailY replied at 16-5-2019 16:17
Arena師兄你好呀,
謝謝你的第一次動後非常精彩呢句好好笑“正當到我作出反擊之時,大佬就開門叫我出去做左 ...

Halo daily 我都係衝動同好彩先咁快入到會!
不過記得認真去答題目同了解個會,好快你都可以參加活動
有機會見
 Author| Post time 16-5-2019 18:32:48 | Show all posts
Daryl replied at 16-5-2019 17:38
恭喜你,仲有小姚做Mentor

係幸福既感覺呀
Post time 16-5-2019 18:48:05 | Show all posts
Arena replied at 16-5-2019 18:24
小豆 有機會會見下阿奴豆先

睇嚟而家大家都已經好認定我係阿奴豆啦喎...
可能見到你個陣我係另一粒豆呢...
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 20:13 GMT+8 , Processed in 0.132414 second(s), 19 queries .