Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Daryl
Collapse the left

[Sky Team] 兩年感,有妳的蹤跡??

[Copy link]
Post time 18-11-2019 22:39:15 | Show all posts
My Daryl
感激你 在S&B 裡對我的照顧
好多次活動都感恩能遇見你
無論身&心都被你溶化了
我愛你
Post time 18-11-2019 22:54:36 | Show all posts
Daryl replied at 18-11-2019 18:27
終有一日,係活動中見返面,真係唔知會有咩既心情呢,好開心有妳像我一樣熱情的伙伴呀,一起燃燒過 ...

Baby, I really miss you
Post time 19-11-2019 00:48:17 | Show all posts
兩年了Daryl !我地識了咁耐,覺得你真的成熟咗好多!
各方面都越嚟越進步,所以大廳傾計嘅時間就越來越少!
希望有緣再見啦
Post time 19-11-2019 00:54:41 | Show all posts
仲記得第一次見你嘅場地同畫面呀,大佬話介紹新人我識,我地仲握左手,原來咁快就兩年。
好用心嘅一篇文!祝你繼續玩得開心~
Post time 19-11-2019 09:55:41 | Show all posts
多謝你, 比左個位我係呢度位置亦好好, 係一個講吾上好多身體接觸既對手黎講, 實在感到意外地高興

而我都會繼續保持呢份熱情

希望好快再有機會同大家見面吧
 Author| Post time 19-11-2019 12:16:09 | Show all posts
Ah矇 replied at 19-11-2019 09:55
多謝你, 比左個位我係呢度位置亦好好, 係一個講吾上好多身體接觸既對手黎講, 實在感到意外地高興  ...

矇梗係有位置啦
妳親民既形象令我好深刻,
係呀,要keep住熱情
 Author| Post time 19-11-2019 12:17:20 | Show all posts
Virginia replied at 19-11-2019 00:54
仲記得第一次見你嘅場地同畫面呀,大佬話介紹新人我識,我地仲握左手,原來咁快就兩年。
好用心嘅一篇文! ...

那個畫面,那個大廳,都仲係我腦海
原來大佬有咁講
多謝大V
 Author| Post time 19-11-2019 12:18:20 | Show all posts
Mustard replied at 19-11-2019 00:48
兩年了Daryl !我地識了咁耐,覺得你真的成熟咗好多!
各方面都越嚟越進步,所以大廳傾計嘅時間就越來越少 ...

多謝隊長或多或少的提點呀咁耐以黎,都好耐無見你了
 Author| Post time 19-11-2019 12:24:22 | Show all posts
JorDi replied at 18-11-2019 22:39
My Daryl
感激你 在S&B 裡對我的照顧
好多次活動都感恩能遇見你

真難形容呢種心情,跟妳完全係身,心融合一起

Post time 19-11-2019 14:23:13 | Show all posts
Daryl replied at 19-11-2019 12:16
矇梗係有位置啦
妳親民既形象令我好深刻,
係呀,要keep住熱情

對住我, 仲係咁識賣口乖

好難對你冷莫既
Post time 19-11-2019 17:36:51 | Show all posts
睇左一半,寫得好好呀,給每人經曆都有具體的描述,感受你的用心和尊重。慢慢睇埋下半場,細心品嘗

Post time 19-11-2019 18:20:00 | Show all posts
你呢篇兩年感寫得好好,作為男士都被你感動了~
早我一個活動正式參加的你,我幾時諗起都好,
都好慶幸我既第一次有你係度,陪我適應、度過如此重要難忘的一晚
平時你總會帶好多歡樂俾大家,令活動每個角落充滿氣氛,男女士們都被你的熱情感染~
同你經歷過好多的小細節,我都銘記在心;
你一直都係我既好榜樣,雖然我地既玩樂風格好唔同,
但你係有好多值得我學習既地方,尤其欣賞你不斷求進既精神
希望係未來既日子,你繼續在會內發掘體驗更多,照顧更多的女士們吧!
Post time 19-11-2019 18:29:28 | Show all posts
Daryl 多謝你
你哋大家都咁錫我
我當然都好錫你地啦
俾多啲信心自己
你要知道其實你係好正㗎
Gillgill
 Author| Post time 19-11-2019 23:30:36 | Show all posts
TerrencE replied at 19-11-2019 17:36
睇左一半,寫得好好呀,給每人經曆都有具體的描述,感受你的用心和尊重。慢慢睇埋下半場,細心品嘗

多謝捧場
對呀,用心好緊要
 Author| Post time 19-11-2019 23:31:19 | Show all posts
Driven replied at 19-11-2019 18:20
你呢篇兩年感寫得好好,作為男士都被你感動了~
早我一個活動正式參加的你,我幾時諗起都好,
都好慶幸我既 ...

呢兩年對於自己真係傳奇一樣
多謝你一直同行一齊係會內成長呀
你我都要開心地玩下去
Post time 20-11-2019 00:45:29 | Show all posts
好有心既兩年感~~
我覺得會內既大家都總是性感又感性
活潑既Daryl~係活動總係見你周圍跳黎跳去
成日做埋d奇怪表情,希望日後有機會入房唔會笑到咩都做唔到
我都有幸聽你講好多內心感受,嘉許你咁體貼照顧每一位女士
未來繼續要有你架,加油
Post time 20-11-2019 01:47:57 | Show all posts
在兩年感中能找到我小小的一席位,真的非常感動。
每次我們相處總是刺激而難忘, 希望有一天我們能戰鬥一番, 來個翻天覆地相處。
Post time 20-11-2019 06:40:19 | Show all posts
猶記得第一次在西服夜見面,你體貼的行為已偷偷留在我心入面,直至第二次的Bring your own light再遇上,大胆的大廳挑逗,才發現你是壞壞的。
到後來一次臨走前的一客驚喜快餐,餘下每次的接觸每次都有不同的體驗,能在S&B遇上是一種緣份,希望能在這裡延續下去,縱然他朝分別也有一角記憶不滅。

P.S. 好奇你係咪有本小黃書會記底每個交手嘅女會員下面寫「正」字
Post time 20-11-2019 10:38:36 | Show all posts
學長學長~~~你嘅努力大家都有目共睹
雖然你唔係我嘅第一次,但你有係我第一次入面出現啊!
第一次你就有份照顧我同........照顧埋小雨
不過唔知學長仲記唔記得,我最深刻最浪漫嘅一次
係學長幫我著吊襪啊!
雖然好似係著件衫咁,無咩大不了
但係我心入面,又怕醜又面紅,偷偷望住你認真嘅樣
等你幫我扣好每一個扣,幫我調整好對襪
我其實個下.......好想要學長偷偷對我毛手毛腳的~~
點知......你扣完錫左我一啖話搞掂啦.......
學長無微不至嘅照顧仲有好多
多謝你一直以來嘅幫忙
我都入左會年半有多.......不過大部分時間都唔係會度 = =
我個一下見到你,幾萬隻小鹿亂衝想抱你
可惜係外邊 /_\ 唔可以犯規的.......忍住左
好在你有u turn返黎 T_T
希望有緣再聚,再同學長e泣
 Author| Post time 20-11-2019 16:57:16 | Show all posts
CoCo replied at 20-11-2019 00:45
好有心既兩年感~~
我覺得會內既大家都總是性感又感性
活潑既Daryl~係活動總係見你周圍跳黎跳去

多謝COCO
多謝細味這一篇,知道的,已經放左上心
多謝妳嘉許我的少少表現
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 17:26 GMT+8 , Processed in 0.093174 second(s), 16 queries .