Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 7033|Reply: 92
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] edmund - 感受極深的半年

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-12-2019 17:01:11 | Show all posts Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
在正式入會經歷過〈第一次〉,再出席過後數次活動以後,我在動後感裹面數次寫到感覺 S&B 就像個桃園「山中方一日,世上已千年」。意思是在會內一天讓人的感受、改變甚至進步,已抵得過外間多年。

不覺間望望自己的頭像,發現驗身時候已到,意味着入會至今已經半年。

入會之初說「山中方一日」的感覺,是人處山外往內盼看,如入大觀園般應接不暇;如今身在山中,卻驚覺自己在會內經歷如斯,世間竟只過半載。字面描述不改,感受卻大大迴異。

是誰形容會內的大家都是「最親密的陌生人」,實在太貼切不過。活動之內大家玉帛相見,經過時日互相建立起深厚感情,卻俱止於禮,不逾規;沒有僭越對方生活隱私的暇想,相遇之時反能盡情放開,得以真正面對深深處的自己,並以之相示交換。

「食、色,性也。」外間常常聽人們說教道:「不能控制自己的慾望,那與野獸何異?」外間常以此這說法壓抑人性。但同一語句,在S&B之內的闡釋卻洽好反過來:「正正因為大家可以守禮守規,不逾越,在這個幻想國度才可以盡情面對自己,盡情享受盡情滿足作為人類的本性。」

會內的每一個面孔都真誠可愛,余感激遇上;會長多年盡心盡力為S&B、為大家服務,難以言謝。

多謝大家,這半年來,edmund實在過得很好。

------------------------------------------

以下,容我花點篇幅,向我在會內曾遇上的每一位女士道謝,並借意說些心裏話:

我親愛的 Mentor Nina:
第一次活動入面大佬果把冷冷的聲音我仲記得好清楚:「你嘅 mentor係 Nina。」老實聽到的時候,當時我係緊張上再加緊張,結果真係全程需要你照顧,當日完全冇辦法同你好好交流。之前冇乜在壇上同你點傾偈,當時只記得在其他人的動後入面睇到個個都話「有Nina做mentor係好幸福嘅事」,成為咗你第9號mentee之後,我終於明白咗佢哋的意思。好多謝你冇嫌棄我笨手笨腳,各樣條件都唔好,盡心照顧;之後的活動入面,亦都承蒙你的照顧了。最近有幸當上了新人的mentor,更加明白mentor係畀咗新人入會以後的第一個印象,責任重大。

好多時在活動入面見到cool cool的你,同埋觀察到你所喜愛的玩樂對手類型,我至今仍然唔太敢向你靠近太多,最多只敢在打招呼同埋道再見時討個擁抱。但你係我在會內一個好重要的人,呢篇半年感的入面第一個想道謝的,一定係你。

Ah矇:
已經好一段時間冇在活動遇上你呢,最近我哋亦少咗傾偈。第一次遇上你係在我的第三次活動,當時只著住件長T-shirt從房間出來的你紅紅的笑臉同埋勻稱的身材其實已深深吸引住我。當時我仲未從入會的緊張入面釋放出嚟,連主動講句話都有點困難,最終只在走廊上面打咗一個招呼介紹自己,然後你就被第二位男士捉走咗了。

一直都冇話畀你知,十二週年活動入面仍然超緊張的我拎出咗無比嘅勇氣嚟邀請你,果一次你的欣然接受,其實係一個我在會內的一個轉捩點,令到我夠膽繼續前行。在果次遇上你之前(在動後都有寫),我在活動入面仍然超級不知所措,係你一直以來教識咗我放鬆啲做返自己,先可以漸漸在各方面有所進步過得舒適。之後每一次遇上你的活動都係玩得好開心好開心,每一次的交流我都仍然好深刻。於我而言果種感受唔止係官能上的刺激,而更似係一種與感情最親密的人做愛的感覺,而呢種感覺真係人夾人緣,實在並唔係咁容易遇上。仲有啊,你係唯一個令我可以入一次房射足三轉的女生......(害羞)你每次活動的悉心打扮同埋新意,我都好鍾意好鍾意...

無論點樣都好,你係我在S&B入面另一個好重要的人,過去,將來都會係。矇矇,多謝你。

小姚:
小姚姚姚姚姚姚!好奇妙,雖然我從來冇同你入過房(之前亦唔可以啦),但與你的感覺卻好親密點解嘅呢?多謝你從我在壇上註冊,粗心大意睇錯你個名之後都一直對我愛護有加,而一直以來你畀我的溫韾提示確實係幫助咗我好多,多謝你!雖然唔可以同你入房,但在大廳幫你按按摩,傾下偈的時間,阿文都覺得好開心。不過近來你愈來愈忙,在大廳見到你的時間都愈嚟愈少吖

知道你暫時一排都出唔到活動,等你太空漫遊完返嚟,期待與你再見面!

Alison 小兔大人:
文仔喺呢度向你致以最衷心的感激。文仔自忖各方面條件、技巧等等都唔係出眾,但小兔大人自最初相遇已經對小的青眼有加,小的受寵若驚(鞠躬)。記得第一次與小兔大人入房,返出來的時候我已經驚緊:死喇...睇怕都冇下次...一出房門 Lexi仲要笑住哄上來問點呀點呀咁,記得我果下真係無限滴汗咁苦笑擰頭。好在小兔大人從來都冇嫌棄過我,小的以後會好好繼續努力伺候您㗎!

就如一篇動後入面的改詞咁講「你吃夠嗎?我願能知道,就讓我不必繼續驚怕。」,小的常常害怕未能餵飽(胃口很大的)小兔大人,但偷偷講畀你知,能夠見到小兔大人滿足(到不行)的樣子,係小的嘅最大滿足嚟㗎

知道近來你的現實生活有點忙有點累,要保重哦!

Rees:
好高興可以在會內認識你!而我有種感覺,我哋在會內認識可能係冥冥中最好的安排。想像下如果我哋在現實生活中相識,你認識的我可能只係一個性取向如同一般人的男仔,而我認識的你亦可能只是如同一般先入為主的印象。更加唔好講在活動入面大家都放開自己以後,同你之間即使係輕輕相碰已經互相感受到的交緾。講起嚟,我算係好幸運,第一次活動已經遇上大家閃中閃的你,之後你有出席的活動,咁啱好多次我竟然都在場。

係你到令我更加正視自己性方面的取向同埋喜好,好幾次難得的 FFM 同埋 FFMM 真.全混戰亦都有你的蹤影。感激遇上!

細粒粒:
可愛又怕羞的你,與你漸漸熟悉以後多咗兩分佻皮,更可愛吸引了!最鍾意見到你遇上想玩的對像時果種又想要又怕羞的表情,搞到我好想溫柔地欺負你!亦都多謝你每次都接受我的邀請同我玩,感覺與你在房內,仲有好多空間可以更進一步呢,希望以後繼續有咁既機會。

好多謝你話畀我知有次活動你等登唔走住等埋遲來的我,其實你講我知果下我真係好開心啊。啊,仲有一樣嘢喺呢度要話畀你知,你話係源自_____的口技......其實......真係......不得了㗎...

Toki:
你係我在入會早期就經常在活動遇上的女生。雖然同你入房的次數唔多,但多謝你冇嫌棄我頭兩次與你入房都冇真正完事,都仲願意同我第三次入房。講個秘密你知吖,上次入房時果個我(唔知你記唔記得了)果個面向的程度,我暫時都冇在其他女士身上顯露過。係你召喚咗佢出嚟㗎!

stella:
超級溫柔可愛(仲要身材好到不得了)的 stella,有人告訴過你,帶住溫柔的表情但毫不留情咁欺負人,其實是很turn on很迷人的嗎?你(同隊長)帶咗一課 SM 入門畀初初入會的我,到而家我都仲記得好清楚。仲有一樣嘢好想話你知,你每一次的打扮都係咁恰到好處,密實得嚟但又好性感,很迷人的啦!

Renna:
知性又聰敏的你,自從見到你在壇上自我介紹開始己經好深印象。豈料見面之後,仲要係一位美貎身材都兼備的女生,教人如何不希望接近?入會不久已見你展露性情玩得坦然自在,但你最初的名字和頭像,也是你想給其他人的印象嗎?最初與你的兩次接觸,你我都是剛入會不久的青澀,不知現在又會否有所不同?近來聽說你可能會稍為少出活動,盼望有天可以與你再遇。

Belle:
自從第一次活動中與你見面,已經被你的外表同氣質(我認我膚淺)吸引住,你亦係我在會內第一個成功邀請的女士。進一步認識咗之後,原來 Belle 仲係一位聰明又自信的女生。記得在一篇動後的回覆入面提過,我對女士的 intelligence基本上係無法抗拒,所以當大家每次提起你係女神的時候(上次邊個咁衰話「上屆女神」),其實我心裏面都係非常認同。可能因為咁啦,我對住你都係唔敢放肆。同你兩次的單獨相處都係在我剛入會不久的時候,之後我每次遇上你的活動,其實都非常希望再次邀請你。不經不覺已經半年,希望以後仍有機會,我會繼續期待的。

Tofu:
最近終於有機會同你接觸,Tofu 果然係如豆腐般柔軟,如水溫柔。與你相處的時間總係好平靜舒適,係可以讓人忘憂的寧靜。多謝你畀我一個接近的機會,佔據你的一段小小時間。希望你會內會外都生活愉快啊~

大V:
面對住你,我竟變成咗一個徹徹底底的毒L。在壇上傾起各個話題可以滔滔不絕,在活動入面見面時卻好似泰成見到夏林咁既敬且畏,但另一方面又被深深吸引。好深印象有一次,你在大廳對住三位男士問「你哋邊個想同我入房!」「你?你?」嘅時候,我內心係幾咁想爭先舉手!可惜洧底細胞戰勝咗咻嘿細胞...不經不覺已經半年,希望我的不同細胞強弱又有唔同咗啦!

Twinky:
你知道當我在 Alison 口中聽見,同埋Driven 動後入面見到自己錯過咗你暫別之前的最後一次活動果一刻,係幾咁悔懊嗎。悔懊自己冇出席當日嘅活動,悔懊自己在reading is sexy活動最後一次見你時冇爭取多你相處多一啲。有次你在大廳將被圍S完的感覺轉送我身,衝入嚟浴室灌我酒雷劈我,與及唱K活動臨別前的長長一吻我都非常深刻。你的感應是我遇上的女生當中數一數二的細膩,你知道我其實有多想與你進一步親密相處嗎?

Gillian:
每次見你都是如此明艷動人打扮入時卻,卻總係來去匆匆;你總係對每一位男女笑容滿面,親和友善;遇上有你出席的活動已經不易,要捉到你就更加難。但每次在活動知道你都在場,打個招呼,一個小小擁抱已夠令我開心好一陣子了。Gil,多謝你的溫柔!

BeE:
抱歉咁多次相處都未能讓你見到占面向你介紹的我「你可以試下蹂躪edmund呀」 事關每次見到你躍躍欲試,但又猶䂊不敢,天真無邪少女的表情,都令我好想對你再強勢一啲啊!

Ana:
有幸見證你的第一次呢!你爽朗直接,同你的相處、溝通以至房內的時間都可以好放鬆、無所顧慮。好多謝你常常見面都會想同我玩啊,可惜最近幾次都有點時差。不過最近我見你在活動內都一直在忙碌冇停過咁入房,我諗我要再積極啲咁捉你先得喇!

Alice:
好久不見了呢,我仲好記得果次差點被你玩壞的時間... 有次活動遇上你探班,大家在大廳暢所欲言咁講有關性的話題同會外經歷,原來在活動入面都唔係成日發生的呢!想念你的青春活力,希望你在會外都性福滿滿啦!

小豆:
你幾好嗎?仍舊忙碌嗎?活動內外都冇見好一陣,想念你的傲嬌了。唔知你鍾唔鍾意被人讚你可愛,但在你成日話阿文係傻瓜瓜的時候,這邊箱其實我係覺得阿豆豆好鬼可愛。另一方面,你對自己信念同喜好的執著同埋堅持令我好佩服呢。信念堅定的人最漂亮,阿豆要閃繼續閃閃發亮啊!

多多:
我唔係只記得多多的食物㗎! 雖然多多的食物真係好好食(而edmund真係好為食)!你非常sweet的溫柔體貼,其實我全部都收到㗎。期待與你再遇!

Lexi:
就在我開始慢慢適應出席活動的時候,竟爾就再見唔到你出席活動了...我所認識的 Lexi 活潑動人,外貌身材都係如此吸引,其實我點會唔想接近你?只係我記得有人話自己「唔鐘意瘦的男仔」...當時真係有啲唔敢一時間就接近你(我後悔了!)。多謝你話我知你有留意到我在活動入面某啲細節,當時我其實好開心㗎。好在最後一次與你見面的時候,有過來與坐在梳化上的你goodbye hug。希望你生活一切安好,並且有再見面的一日!

Miu:
開心果 Miu,每次活動見親你係都笑容滿面㗎!雖然我哋之間好似有個咀咒...(呃,好似係咀咒到你)真係唔好意思 但啊,受到咀咒的你都永遠咁好笑容,帶畀大家好多歡樂呢!

Hanna:
好久不見了。直率但又體貼的你,但令我最難忘的係你果份好好的性技!亦好多謝你有次毫無避忌咁同我分享你在會外有關性的經歷。我仲記得當晚我哋在好靚燈火之下...

Smiley:
非常有幸參與你的第一次呢,亦都好多謝你之後都想再同我玩啊!可愛的你,活力、身材同埋在房內的反應都係咁吸引,令人好想完完全全咁征服你吖...

Adele:
雖然只係有幸與你見過一次面交流過一次,但你的溫婉又直率令我印象好深(反而很抱歉,老實說對於Adele你的面容已有點模糊了,原諒我...)。在我的印像中你就像一陣和暖的風,善解人意又體貼,同你相處得好舒服。

Ada:
我的第一位 Mentee,知道你其實一直好努力咁面對自己所需,去勇敢追尋自己想要嘅嘢。有時事情未必定如人願,或者結果同期望有所落差。但唔好放棄啊,只要正視,繼續堅定而勇敢,總有一日會搵到㗎!

Jessica:
親愛的 Mentee,你係如此的得人鍾意!(又再講多一次)活潑爽朗、外貌身材、與新朋友新環境相處溝通的能力你統統都有,統統都做到晒,我真係一啲都唔擔心你!以後在活動要發熱發亮,玩得盡情開心啊!(然後有幸見到妳第一次活動時果個緊張到彊硬的你,我真係好幸運,嘻!)

阿喬:
多謝你在我剛入會之時,以至不久以前都咁友善同我傾偈,畀咗好多建議同提示我。其實都係多得你的建議同提示,我在活動入面先開始慢慢適應得好一啲。

Alexa:
歡迎你!有幸見證到你出席第一次活動,在活動後段亦見你開始變得自在。慢慢嚟吖,出席多幾次活動就會慢慢習慣,前面仲有好多美好風景等你去探索㗎!希望以後慢慢可以見到你不再怕羞,認識到你真正的一面!

Kitty:
在一次活動入面,我見識到各位舊人不論男女,都係咁期待你嘅出現。好在當日我都等得到你到場見到你一面,果然一係位好樂天爽朗的女生!難怪大家都咁掛住你啊~希望以後再有機會在活動遇上你,等我有機會認識你多啲啦。

阿青:
講起嚟我同你係同期新人呢,已經冇在活動入面見過你,唔知你近況如何呢?雖然同你相處過的時間只係短短一陣子,但我仍記得你好可愛,好好錫。無論以後有冇機會再見都好,希望你生活愉快啊~

Stephy:
與我在上面同Lexi講嘅嘢一樣呢,在我開始慢慢知道自己在活動入面做緊乜嘅時候,就唔見咗你的蹤跡了。最近會內都有啲人事變動,會員們來來去去,一位你可能好想再見的會員都已經離開咗S&B。但人生、緣份就是如此吧?但願我同你都有再見面的一日,雖然與你冇接觸過,但你係我入會頭幾次活動經常遇上嘅人,因此都好深刻,好想有機會與你再遇,分享下呢段時間入面的光景。

Cara:
哈,最後我都係無咁嘅幸運入到你個分會。祝你在會外幸福快樂啊!

CoCo:
開心果Coco,有你地方就有歡樂啊好深印象有一次你在(被)大廳play, 我坐得好近,果日係我第一日見你。大家叫我捉住你,果刻我係幾咁洧底。當日亦係我第一次知道咗咩係「密碼」。到咗後來,我先至發現原來你係dislike「大廳play冇觀眾」啊下次我會識做㗎喇!

Danelle:
早晨!得閒要上水冒下泡啊!!記得你就在我的不久以前入會,唔知你而家生活如何呢?仲有冇再遇上你口中果啲令人滴汗的故事?可以的話,冒泡冒埋出活動吖嘛!

Naomi:
好難得在一次活動入面遇上你,我仲記得你好fit好fit的身型,同埋平易近人嘅氣質。印象入面嘅你嘅優雅,但又與人毫無距離感。再有機會的話,一定要與你好好認識!

Silvia:
我無法欺騙自己對你的第一個印象係...偉大啊!!!!但其實你的熱情先係你的最大吸引力!你唔記得我個名,但又以為有同我玩過好有趣啊~

Uni:
記得遇上你的時候,各位男士雙眼都閃閃發亮呢!來去匆匆的你,知道其他男士們有多渴望分佔點你的時間嗎?遠遠的排在隊尾的edmund上。

Nicole:
與你遇上的一次,亦係唯一的一次。多謝你在我到場不久,你卻要離開的時候給我一個親切的擁抱,關懷仍然新入會,不知所措的我。這點友善,多少都成為我希望繼續出席活動的動力。你我的相遇雖然短暫,但仍希望藉此機會謝謝你!

冬菇:
在裇衫夜與你相遇,你當晚的造型與你予人的感覺很相襯呢,一般的高貴、溫文。未有機會與你認識更多,希望以後能夠再遇上吧!

Gina:
從其他會員口中聽說你會暫時離開 S&B,藉此機會祝你生活愉快,一切順利!

Bikini:
熱情奔放的Bikini,有次活動當中竟有緣和妳與大佬share bed。你在激情之間伸手來抓我的頭髮,雖然我在另一邊進行正事當中,但那刻你的激情從妳的手上傳過來之際,我也心中一動感到那份激蘯!多謝你為我帶來了這小小的深刻片段!

Yammie:
歡迎你回歸!當天有幸認識了溫暖親切的你,既然難得回來,要多點出席活動啊!

妹豬:
歡迎你加入!每次活動都可以是很不同的經驗,以後不妨多點出席幾次活動啊!

Twinstar:
兩次見面,都沒有怎樣與你正式打過招呼,也許你對我也沒甚印象。我對你的記憶,就是你親切的來問候傻傻在廚房洗碗的我(多謝你!),與及一次shareroom之際,被你和隊長在下格床把我被差點玩壞的樣子......希望有機會再見哩!

Athena:
兩次與你見面,你的樣子都是累累的呢!S&B有能為你帶來一點relive嗎?

Jordi:
與你在十二週年活動僅有一面之緣,但不時都有在其他會員口中聽到你的名字。你好嗎?希望以後有機會再加認識妳吧!

Kimon:
教主的大名,實在是久仰了。 有次你來探班,終於得見傳說中的大美人。以後有機會的話,或許......我會主動申請入會......

Vanee:
真正來去如風的你,在十二週年活動中你來探班那個時尚的造型,加上你把帶來的芝士蛋糕細心切好逐件餵到每人的口中,我的印象深刻得很呢!說起來已好一陣子沒有見面,你好嗎?

Yvonne:
唔知仲有冇機會同你見面呢?房內房外你果份冷冷的表情下面的躍躍欲試(呃,可能只是我的想像),令人好想溶化你吖...

Pepsi:
娘娘,雖然與你在活動只有一面之緣(真的只有一秒一面!)多謝你常常在壇上和我打招呼。間中出席活動我都有想像會否遇上你,可否至今仍未發生。希望有天這一面之緣可以發展多那麼一點點吧!

當中還有一位不能在壇上描述的女士,雖然一直未敢與你接觸,但想在這裏說的是:你是如此的耀目。

-----------------------

還有會內的各位男士們,edmund 亦想借此半年感想向你們道謝。

尤其是Driven、隊長同埋Dick,你們從首天認識以來對我的關顧,無以言謝。多謝 Daryl、Mac、占面常常與我一起玩樂;還有其他男士們在活動內對我的友善,請恕edmund未能在此一一道謝。

最後,一定一定要感謝 會長Chris 和 副會長 James,你們成立S&B,多年來用心用力,不辭勞苦的維繫這個桃源,讓這裏的男男女女得以在現實生活以外,來到這個比現實更要真實的可愛世界。就此 edmund無以為報,只望在能幫得上忙的地方略盡棉力。有甚麼能幫得上忙的,便請儘管吩咐。

-----------------------

誠如文首所述,這半年來,edmund 感受極深,也過得很快樂很快樂。
謝謝在S&B內遇上過的每一位,讓edmund在這裏,向每一位再次送上最衷心的感激。

First
 Author| Post time 13-12-2019 12:04:23 | Show all posts
Nina replied at 12-12-2019 18:04
好榮幸可以做到你Mentor~
你係會內嘅暖男,一直都好照顧所有人,感性又敏感

「恭喜發財」我唔小心笑咗出嚟

唔駛覺得對唔住啊,好在最初有你,我今時當日先仲可以生歐歐喺度。

會長講過,Mentor 的責任係只帶領新人進場安頓,沖涼,仲有在開眼之後briefing,責任就已完成。
當日你好用心咁執行呢個任務去帶領我,一切都妥妥貼貼,我係感受到㗎。

最後想話:你估想人蝦你都咁易㗎有人願意蝦自己,其實係種幸福嚟㗎.....

多謝你嘅祝福,親愛的mentor,我會努力的!你都要開開心心啊!

3Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:08:54 | Show all posts
JessicA replied at 12-12-2019 18:43
多謝貼心既Edmund
見到你呢篇咁用心既感受,老實講都真係幾感動
欣賞你對S&B既熱誠,欣賞你待人 ...

「恭喜發財!」

多謝你啊 Jessica,有你做我mentee,講恭喜發財果個係我先真!
好似文章入面咁講,你所有最好的條件都已擁有了,S&B有你,絕對係男士們嘅福份。

以後要多啲出席活動啊!好希望你每次都可以玩得盡情盡興!
4Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:14:13 | Show all posts
小姚 replied at 12-12-2019 18:57
edmund文文文文文文文,
竟然有小姚個名出現在你半年感,我睇到有些眼濕濕!
妳與我有些相似,有明白你感受 ...

小姚姚姚姚姚姚!

你對我好重要㗎,除咗一直以嚟嘅照顧之外,你仲係我在S&B第一個認識嘅人嚟。
在新人區冇你的友善回覆,我諗我唔會咁容易在壇上同大家開始溝通。
好明白新在論壇注冊時果種期盼但又無助的心情,呢個亦係我而家都常睇新人自我介紹區的原因。

多謝你仲話要一睇再睇我的長文...
小姚,阿文好掛住你。等你返嚟啊!
5Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:20:38 | Show all posts
Rees replied at 12-12-2019 19:38
Thank you for being you

Thank you for letting me be me!!

miss you
6Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:21:19 | Show all posts
Simpson replied at 12-12-2019 20:06
恭喜師兄在眾帥姊鼓勵下在樂園練成九陽神功,此乃天下美女之福﹗

多謝 Simpson!幸福果個係我先真啊!
7Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:27:22 | Show all posts
AlisoN replied at 12-12-2019 21:10
小可愛就是小可愛,最可愛的小可愛~
並唔係由最初相遇開始想照顧你,
亦唔係一種心血來潮,

小兔大人

我記得你講過:「想我蝦你就蝦你架?求我都未必啋佢㗎。」
有你待我咁好,仲要在回覆度咁樣讚我法,文仔覺得好幸福,感動到眼濕濕...(真㗎)

聚散有時, 在S&B入面更係變幻無常。
我會好好珍惜過去將來每一段與小兔大人相處過的時光㗎

再次多謝你啊小兔大人

8Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:29:43 | Show all posts
CK replied at 12-12-2019 22:39
冇想到區區半年,你已同不少女士有咁多認識實在令小弟 佩服。。。
...

多謝CK大駕光臨!

小弟不敢。要向各位學習的地方實在還多著哩....

9Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:37:01 | Show all posts
Solar replied at 12-12-2019 22:55
Hi,文!
以前覺得you are what you read,依家越來越覺得you are what you write。看一個人的文字,的確很 ...

Solar,實在過譽了!

多謝你每次都細讀我的文字!失禮了。
想來你應能同樣體會有人從文字中閱讀、理解自己之時的喜悅,因此容許我向你衷心致謝。

過往在活動內相遇總有時差,冇乜機會多傾幾句。然而早在我未正式入會開始,閱讀你的文字已讓我感到很親切。
實在係好高興認識你!
10Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:40:08 | Show all posts
Kong replied at 13-12-2019 00:51
暖男edmund果然很感性
祝你會內會外繼續發光發熱

我差啲睇錯咗好「性感」

多謝 Kong!你都要多啲出席活動,發熱發光啊!

11Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:45:09 | Show all posts
Virginia replied at 13-12-2019 09:51
好有心機嘅感謝文,真係太有心喇你,估唔到明明無入過房都有提及我,仲要寫啲只有我先睇得明嘅野,我地兩個 ...

大V,多謝你的reply 同埋祝福!
雖然冇入過房,但你都係我在會內一位好珍惜的人嚟。正如你所講,同你傾偈係好多嘢都好有同感,真係好開心可以識到你。
雖然在S&B入房才是正經事,但大家之間絕對唔止入房咁少㗎嘛。

12Floor
 Author| Post time 13-12-2019 12:48:07 | Show all posts
SmileY replied at 13-12-2019 12:23
原來你只係黎咗半年,我都唔覺添
你嘅溫柔體貼都深深吸引住我,期望有緣同你再玩多啲唔同嘅嘢:11 ...

Smiley!
係啊其實我仲好新㗎咋

多謝你嘅讚賞啊!除咗新人禮以外,兩次遇上你都好不自覺咁「正常」玩。我都好期待可以同你嘗試多啲唔同玩法!

13Floor
 Author| Post time 13-12-2019 13:11:31 | Show all posts
小豆 replied at 13-12-2019 12:50
EDMUND~
阿豆實在好感激, 好開心亦好多謝你, 因為可以係你心入面佔一小小位置, 著實係我最大嘅榮 ...

小豆,我都好多謝你一直以來都在我身邊支持我,其實edmund 都算係比較慢熱的類型...
最近見返你,實在係好開心。我都好期待同你慢慢互相認識更多啊...

14Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:17:55 | Show all posts
MiU replied at 13-12-2019 13:16
係呀,唔知點解,每次同你之間都有個咀咒,就係"冇貨'',每次都相逢恨晚

下 ...

連 Miu 都特登上壇回覆我,多謝你啊!

係囉係囉! 搵個機會試試佢冇事嘅!!!
15Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:18:46 | Show all posts

Thanks to everyone's kindness...
16Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:21:22 | Show all posts
AlisoN replied at 13-12-2019 13:36
仲有,你話邊個大食?
未死過?

呃...呃...
死過㗎喇,死過㗎喇...

(被發現了...)(逃)

17Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:26:25 | Show all posts
KittY replied at 13-12-2019 13:40
上一上黎就見到你寫我,真係心甜,雖然只有一面之緣,希望之後有機會相遇 ...

多謝 Kitty 特登上來回覆啊~果一面之緣的印象我都好深刻㗎。當日tofu 等咗你好耐都等唔到,最後依依不捨咁走咗,令到我好想點都等埋你見你一面先走。好在有見到你

見到你變咗 vacation 等你變返橙色字啊

18Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:28:19 | Show all posts
silvia replied at 13-12-2019 13\"\"
我嘅健忘都應該係出曬名
不過好多謝你欣賞我有時候都會想人注目係我嘅內在而唔係外在
我 ...

健忘有時都好可愛㗎

!好啊我會好好咁期待的
19Floor
 Author| Post time 13-12-2019 15:32:24 | Show all posts
Athena replied at 13-12-2019 15:12
因為我真係好累吖.... 如果放假可能會好d,希望將來比大家見到我活力嘅一面。估唔到我名都有份出現 ...

Hello Athena,
兩次見到你都只係僅僅打咗一個招呼但我都記得你㗎。
生活逼人,好多時我出席活動都係想暫時離開現實,忘一忘憂。

都希望下次再見的時候,你會精神滿滿啦~!
20Floor
 Author| Post time 13-12-2019 22:50:26 | Show all posts
Lexi replied at 13-12-2019 17:54
見你開始適應就好了
Lexi好掛住你地啊

都過咗好一段時間,我在活動先至自在返一啲。

唔單止我,大家都好掛住你。
男士們就唔駛講,連Alison都有講過話同你玩得好夾,好掛住同你一齊玩的時候呢...

如果現實容許的話一定要回來啊!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

14-5-2024 22:51 GMT+8 , Processed in 0.110860 second(s), 19 queries .