Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 10427|Reply: 85
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Beckett 之唔似處女嘅處女破處夜

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 26-2-2020 19:59:21 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
之前睇左人地咁多次嘅「第一次的笫一次」,終於到自己寫番自己嘅第一次的笫一次(同呢篇動後個topic一樣咁繞口
因為自己當初都係睇左人地嘅第一次所以先有一個誘因去join S&B,
所以都希望自己寫得好啲,等可能呢個moment睇緊我篇動後感嘅處女們,
可以踏出自己嘅comfort zone,開啟人生嘅next chapter

正如我既[自介]所講,一樣野徘徊係心頭咁耐總有原因,
要做嘅野只係差follow your heart, 差自己踏出嘅第一步。

講就咁講,但想當初嘅我都係好淆底架

由我register到新人禮中間不過1個禮拜嘅時間,
講真到宜家呢一刻打緊呢份功課我嘅心情都係有啲「出體」,有種唔係好真實嘅感覺。
P.S 活動完左當晚大佬已經wtp左我提我記住寫動後,都估到架喇,
成日追我交功課,不過因為實在太攰所以申請左分期付款,
每次擠啲擠啲咁寫終於完成左呢篇應該係人生中寫得最認真嘅essay
(因為成篇文真係unexpectedly 咁長,最尾check過有萬幾字

好,開波!

一切就由收到大佬封email開始,咁攞wtp其實當係傾下計,吹下水咁,
點知就開啟左我俾大佬係咁「追數」嘅日子......追自介啦,追3份考題啦同追interview嘅時間。
我要係到重申,大佬真係好有做收數佬嘅潛質。

最後interview嘅時間係前一晚終於confirm左約係第二朝嘅朝頭早,
俾大佬「溫馨提示」我最好嗱嗱淋填左三份表先,
結果個晚我就縮係張床到挑燈夜讀研究個3份form係咁轆會規搵答案 ,
仲要因為太緊張瞓得唔係幾好 。

咁第二朝到左約定嘅地方等大佬來接我,唔知係咪個種反正都企左係到,
[死豬不怕開水]燙嘅心態,震左成晚嘅我居然係呢個時候可以走去㩒電話睇小說,
睇到半路突然間有個都幾高嘅人唔知係邊到彈出來攝係我隔離,講左句「你都幾高架喎」,
係未反應到呢位就係大佬之前我已經條件反射咁駁左句「我從來都唔虛報身高架」
(因為身高唔會好似腰圍磅數咁變幻莫測)
因為技術問題(主要係我)個3份forms要即場填多次。
好笑嘅係問三圍嘅時候通常我會講2個數字「XX,XX吋卦」,天真地諗住可以俾啲位自己走盞,
因為冬天真係肥左好多.......但係咁係呃唔到大佬架,佢唔知係邊到變條長尺出來現場即度,
thanks god條腰仲係到,我仲未變左粒魚蛋。
到問卷個份自己都覺得唔好意思,因為係處,咩都未試過見識少,
所以有好多答案都係unknown (Into the unknown ~~~) ,到最後大佬已經進化到一見到問完我之後,
我個樣好猶豫又er下er 下嘅時候已經自動波同我填埋unknown呢個字,
感覺上(可能實際上都係)我浪費左佢份調查問卷, sorry about that。

咁到下一步就係驗身啦,照例沖左個人生最乾淨嘅涼(自以為)之後就去做檢查啦,
所以我係要再沖過架。
瞓係到嘅時候先開始有啲緊張嘅感覺,畢竟好少會打開對腳俾人睇果度加嘛,
咁一路檢查一路問下呢樣講下個樣又冇咁緊張嘅。
以為檢查完諗住起身之際,頭上面盞燈突然熄左,個心離一離,
然後就feel到有條脷係下面彈、轉、吸、舔,種感覺好痕同好奇怪。
過左一陣大佬問我有咩感覺我就如實咁答佢啦。
佢話通常佢出得呢招嘅時候啲女仔應該已經嗌晒救命(絕對嘅自信),
問點解我啲反應咁奇怪。
後尾先發現原來係我用開類似womenizer個種吸吮式嘅玩具,
所以令到sensitivity 降低晒,叫我一定要戒左佢同埋上繳中央 (聽住先啦)
之後係當晚嘅活動大佬都有in public咁講多次唔好用,但好似起左反效果,
逆反心理令啲女member反而想試下係咩滋味嘻嘻
好啦返返正題,試完下面就開始幫我發掘下身上嘅敏感帶啦,
唔知係我唔識分舒服同痕同起雞皮嘅分別啦,總之個結論就係我係一個「唔似處女嘅處女」。

搞掂好晒之後大佬就叫左我下晝去驗血,心諗咁快我以為當日係來interview咋喎,
然後大佬嘅下一句仲刺激「驗完血就可以去當晚個活動喇」,「?!!!!!!」
呢個正正係我當時嘅心情,簡直非筆墨能形容。
大佬再問「有冇帶衫同毛巾呀」,呢題問得真係好,
呢個我識答「乜都冇準備乜都冇帶不如下次先啦(星星眼)」。
但大佬又點會俾機會我second thought吖,佢即場搵左件shirt衫俾我,
仲話個到有毛巾借俾我,然後就踢左我出去驗血喇。

講真企係街頭個下真係好想笠水,但諗番起又係自己話「一鼓作氣,二而衰,三而歇」,
都interview埋係咪真係要呢個時候縮呢。
然而我發覺原來我嘅勇氣應該係經歷完interview 同抽血之後應該都用得7788,
等緊大佬接我同跟會長上去活動地點嘅時候我嘅逃生慾係前所未有之高,每分每秒都好想調頭走。
但最尾我估應該係性慾戰勝左逃生慾,唔敢諗真係臨時甩拖嘅話大佬會唔會片開我十碌八碌......

Anyway, 到左企係門口朦住眼罩行新人禮嘅一刻。
一打開門超級靜,靜到我有少少驚。然後我就聽到我mentor--Hammer把聲,
好溫柔又好磁性咁lead住我每一步要做啲咩。首先去左沖涼先啦,
咁大個女第一次俾親人以外嘅人幫我沖涼,
我個時應該硬晒軚超緊張,因為朦住眼冇乜安全感我隻手係咁周圍摸下啲牆呀櫃呀之類
(後尾諗番其實最應該摸嘅應該係我mentor嘅body,蝕晒 XD),都feel到個沖涼房都唔太大,
所以係mentor彎低幫我抹身嘅時候我突然間跳掣話「不如我自轉等你易抹啲」,
然後我真係原地自轉左3個圈,諗番起都覺得自己好傻XD。

入正題喇,啱啱開始嘅時候都係傾下計先嘅,問下點解會join S&B云云,
但feel到mentor隻手開始係我身體上游移,又開始解開恤衫啲鈕開發下我嘅敏感帶,
係我個腦開始變做一嚿漿糊嘅時候大佬推開左個房門,
同我mentor講「佢嘅敏感帶係個胸同背脊度,不過啲反應好奇怪架,唔似個係處女架」
然後閂番到門.........OK fine 即刻醒晒=_=
因為mentor嘅foreplay真係做得好好、好足、好溫柔,會問我嘅感覺再adjust,
所以最尾好順利咁入左去,只係feel到有啲漲漲地同酸酸地嘅感覺(我嘅形容詞真係好獨特),
痛反而冇乜(呢個最重要)。
一開始抽插嘅時候聽到啲水聲自己都嚇左一跳,乜原來有咁濕架喇 (捂臉)。
同埋唔知係咪以前用玩具都係用出面,所以反而入面嘅感覺強烈啲,
之後mentor手口並用個下真係......唔,大家自己意會下。

後尾mentor都有問我想唔想試下含,未試過我都想試下,但基於商品說明條例同業界良心,
我事先已經講左我green到不存在任何技術可言,要mentor教番番轉頭,叫做上左個速成班咁啦(捂臉)。
完事之後係房到出番去就收到大佬嘅抱抱,沖埋涼再出來講番少少活動嘅rules,
加碗大佬煲嘅番薯糖水暖下身。
後面我都有問番mentor覺得點,我都驚我自己辛苦左佢,佢反而話因為已經好夠濕所以好容易就sir左入去,
仲話我有時夾得佢好緊,我話係因為插個時頂到某個位會有種急嘅感覺所以我忍唔住夾實左(捂臉)。
不過mentor都話我可以再放啲,舒服就嗌出來唔使忍,
我儘量啦因為我係個啲喪玩過山車洗衣機跳樓機都唔會嗌出聲嘅人
(所以話,flag唔可以亂立,大家睇落去就知)。
雖然mentor成日都話佢都係第一次做人mentor,好擔心自己做得唔好,
但身為mentee嘅我可以好肯定咁俾個好評同like你呀。

出到來因為時間尚早所以冇乜人,但竟然見到另一個新人小伊貝,
初初係newcomer introduction嘅時候已經諗緊會唔會大家一齊行新人禮,
但諗到我唔係啲好快手嘅人就諗應該都冇機架喇,點知計劃趕不上變化,
都可以有緣一齊出席。
P.S 睇到佢精心準備嘅服裝就feel到一個well prepared 同趕鴨子上架2種唔同嘅style,
所以Daryl唔使擔心整污糟件衫,反正件衫唔係我嘅(奸笑)。

之後陸陸續續來左唔少人,大部份都係女仔,大家都好nice傾左陣偈,
之後就俾Daryl邀請左入房,佢絕對係奉行呢個浪漫主義嘅男士,
啲情話同眼神真係招架唔住。
錫下摸下就開始擺隻手指入去妹妹度插,唔好再問我點解入面咁濕咁多水,
我真係唔識答。諗住堅插嘅時候又到會長開門嘅時間「快啲手呀,陣間有briefing」
啪,房門又閂番埋...... =_=會長你夠喇~
因為第一次mentor驚我唔舒服所以係用左側入同女下,今次解鎖左新嘅姿勢,試左doggy,
每下都入得好深,係另一種唔同嘅感覺。
PS doggy第一下嘅時候因為冇預計到個力度再加上唔係好熟手,
扶唔實個床要搞到個頭一野撼左落牆到,肉酸到核爆。
之後又試左女上,但「騎」呢個動作要實踐出來,真係超出我嘅能力範圍,
對於我呢種基本上never exercise ,一做運動就來悴死嘅人來講,真係臣妾做不到呀。
同埋有時會slip out, Daryl諗住擺番好個位嘅時候feel到應該係wrong hole (我仲未ready被爆菊),
自己摸住人地嘅小弟弟慢慢摸索擺入自己嘅小妹妹都係另一種嘗試,
多謝Daryl俾時間我係到慢慢摸同埋好好人咁叫我扒係佢度佢郁就得喇,
個速度快到呢....仲要咁啱頂左好有feel個個位,再加上Daryl係咁係我耳邊吹氣又講好緊好舒服好濕,
最尾我終於忍唔住嗌左出聲,flag已倒,前文話自己唔會嗌個個人一定唔係我,大家認錯人喇。

之後再轉姿態嘅時候都係女下,不過Daryl將我2隻腳抬到90度咁滯,
再一下一下撞入來,令到我又有種急嘅感覺又忍唔住係咁夾實佢......其實聽到佢低喘嘅聲音都幾sexy。
最尾我嘗試學以致用試下幫Daryl含,大家估唔估到呢個時候發生咩事呢,
無錯,又係大佬出場嘅時候,佢見到我含緊就同Daryl講話「因住佢咬斷你條J,快啲搞掂briefing喇」
大佬你係有幾想刷你嘅存在感=_= 後尾決定試下可唔可以含深啲就試埋69,
嗱,Daryl要幫我證明大佬係度亂咁噏,我冇宮左你架XD

一出房見到出面成棚人.....我係咪出錯門口明明入房之前都冇咁多人架,
有啲淆咁坐係中間張凳聽briefing啦,同埋食埋阿喬買俾我嘅雲吞麵。
中間又同唔同嘅人吹下水(可以參考最尾嘅name list, 大家都有好特別嘅character)
同坐係Randolph大脾, 佢好勇,我都驚自己重到坐落去會搞到佢骨折。
最尾Randolph都有邀請我入房,呢part都係留番俾我自己喇,總知玩得好開心啦。

完左成個活動番到屋企明明個人好攰但都瞓唔著。
仲諗緊點解成件事可以去得咁快,一條龍服務一日就搞掂晒所有野。
因為之前都擔心自己未係算係壇到好active有好多人都未識,會唔會到時好odd架,
我認我係有啲social handicapp,但後尾發覺呢度嘅人都好nice ,
好識照顧人就覺得好warm同埋冇咁驚。
由初初嘅忐忑不安到結束嘅開心同雀躍係連自己都估唔到嘅變化。
以前種束縛唔見晒,原來真正面對自己嘅慾望都唔係一件難以開口嘅事。
成個人輕左好多,I mean心靈上,當然更希望係physically上啦,多謝大家冇嫌棄我個肚腩仔。

經過第一次之後嘅learning point就係
- 下次來之前記得要拉筋,條筋仲硬過我條命,第二
  朝起身好似同人群毆完咗全身酸痛,就係最應該
  痛個度唔痛......
- 搽多啲handcream同潤唇膏等下次隻手同個lips
  都可以滑啲,連男仔手同大佬個嘴都滑過我
- 學海無崖,唯勤是岸 (我會慢慢增值自己架喇)
希望下次可以再見到大家有機會交手/交流下啦

Name list:
高貴冷豔啲Nina
靚女coco
舌技高超嘅阿喬
成日記錯細細粒嘅細粒粒
好熱情問我破處有咩野感覺嘅Belle
我有睇過佢篇[第一次的笫一次]嘅Rees
Sweetie Ana
Tough girl Summer
Sexy新人小伊貝

100分嘅mentor Hammer
同我講Castle嘅Kong
似某人嘅luigi
口甜舌滑嘅Daryl
偶像派嘅 Fallen
對面嘅Edmund
俾我認錯做Negan, 好talkative嘅Pollux
正版Negan
友善嘅Hertz
成日記錯左我個名做Bacon但又好唔想俾人記得佢個名嘅Randolph
仲有Shadow,SunnyB,Arena,阿吉,DC
希望之後再見可以幫大家再加多啲character啦
多謝大家咁俾面睇到最尾。

That really was a remarkable and memorable night and a huge breakthrough to me.
And all you guys have participated in it to make it happened.

Recommend
Post time 27-2-2020 17:52:15 | Show the author posts only
再一次歡迎你Beckett!
我既第一個Mentee,  唔好意思, 竟然不是我第一個留言比你,因為忙緊。
呢個huge breakthrough 唔係淨係你架,對於我黎講都係一樣咁huge, 好在我都不負眾望,順利完成你既人生第一次同入左S&B既第一次。 
知你當晚有新既嘗試,我都安慰D,幾驚我嚇怕左你。。希望你係S&B 越玩越開心!
Recommend
Post time 27-2-2020 13:15:20 | Show the author posts only
Beckett 的文字果然好好睇呢!
好開心當晚遇上你的第一次活動,每次見到有新人我都仍會諗起最初入會的自己,果種好努力想同新認識的大家溝通的感覺。
會的的大家真的都好 nice好好,係一個好值得珍惜的緣份。

你在動後入面話「真正面對自己嘅慾望都唔係一件難以開口嘅事」,我都好有同感。
在入會之前身邊的圈子都係好保守,想講都唔敢講,入會之後先知道大家都可以坦然面對欲望地溝通係幾咁美好。

希望你好快可以玩得更自在,遇上更多的體驗啦!期得再遇上你啊 Beckett!
Recommend
Post time 15-12-2020 05:27:04 | Show the author posts only
雖然過左10個月,但我宜家先睇到,
恭喜Beckett順利完成人生第一次, 既驚險又刺激, 竟然快到一個星期然後一日做哂, 相信對個會來講係好有新鮮感
其實都無乜野講, 都唔洗乜野鼓勵之類, 因為你已經唔係新人又試左咁多新嘗試
但我想講, 第一次係一生只有一次, 你可以做得咁豐富真係好羨慕!
證明S&B既男士真係好勁, 收人收得有眼光
都令我對未來有種想像, 希望自己夠長命夠健康可以做到mentor啦

Add post (15-12-2020 05:28):
補充: 月亮真係好靚
Recommend
Post time 27-2-2020 17:57:52 | Show the author posts only
1.我唔係追數,係提醒和鼓勵妳應該點樣做會較好之嗎;
2.記住,無論壇上或活動內,都唔好用粗口字;

3.由於妳新,加上處,我要花較多時間去照顧妳,擔心妳承受唔到,又唔識反映,
點知妳...[最應該痛果度唔痛]...

4.[最尾我終於忍唔住嗌左出聲]....成就解鎖,恭喜晒!

5[靚女CoCo]?妳既著眼點,竟解係[靚女]而唔係其他特點?
Recommend
 Author| Post time 28-2-2020 11:31:59 | Show the author posts only
細粒粒 replied at 28-2-2020 09:58
恭喜你加入呢個大家庭!
能夠係會入便破處係一個美好既回憶!
相信你能夠係呢到會發掘到好多野 ...

我都覺,所以呢個係個to be continued 嘅故事
希望每次都可以了解自己多少少,不論身體(我啲神經應該未死得晒)定自己嘅preference (搵番問卷啲Unknown嘅答案).
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 18:20:32 | Show the author posts only
James replied at 27-2-2020 17:57
1.我唔係追數,係提醒和鼓勵妳應該點樣做會較好之嗎;
2.記住,無論壇上或活動內,都唔好用粗口字;

1. 我認我有時有啲位係要人push下,但你push嘅次數也太密了吧

Add post (27-2-2020 18:24):
2.Mybad,下次會注意番
3.我個大脾最酸痛.......
4.No comment about this point捂臉
5.下次有機會發掘下lu~
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 10:41:58 | Show the author posts only
Negan replied at 27-2-2020 10:19
歡迎加入,其實唔只Beckett一個覺得Negan同Pollux撞面,
高興當日遇上,感謝動後,下次見 ...

所以應該改為俾我認錯做negan,好talkative嘅pollux
企正係俾我認錯做Negan嘅pollux隔離嘅正版Negan
本人就企正係我前面都認錯我對你唔住

Recommend
 Author| Post time 28-2-2020 11:27:35 | Show the author posts only
Randolph replied at 28-2-2020 03:15
Congratulations, Bacon......wait no...Beckett!
歡迎妳加入我哋呢個性愛大家庭!  ...

點算,我已經慣左你嗌我做bacon,你突然叫啱我個名反而唔慣有機會再遇到我就睇下你仲記唔記得點叫我
大家都好善良,我會減下個肚腩仔架喇......
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:48:36 | Show the author posts only
Daryl replied at 26-2-2020 22:28
大佬有做收數佬潛質岩呀
妳一日一條龍特快批核
妳的第一次令我邊睇邊笑,好多笑位,多 ...

你唔嫌我咩都唔識就得喇
諗起我地係咁俾會長Interrupt 就覺得好好笑
下次有機會再玩過,應該會有進步卦I guess
再唔係你都可以傳道授業解惑也
Recommend
Post time 27-2-2020 08:27:24 | Show the author posts only
Welcome to the club!!!!!
Omg I can’t stop laughing while I was reading the whole thing lol
You are so hilarious!! (Maybe it’s the style of your writing?!)

Hey hey hey,,, i am not tough girl :p (oh well,,, I admit XD)

Looks like you had lots of fun on that day

Big question is - are men better than womaniser?!?
Recommend
Post time 26-6-2022 22:04:06 | Show the author posts only
其實小弟係幾欣賞同佩服師姐

你冇因為第一次而俾啲傳統觀念束縛
想做就做,做最真實嘅自己,追求自己應得嘅快樂
喺香港真係唔係咁多人做得到

見到你嘅第一次開心又無痛,到而家已經係師姐,小弟都戥你開心嘅
希望我自己都一樣可以有滿足又美好嘅初體驗啦
Recommend
 Author| Post time 1-10-2020 03:10:53 | Show the author posts only
joshuatt replied at 27-9-2020 18:52
睇完第一次信息、活動非常緊張及同時要記一吓全部人的名字是非常不簡單.  期待及這種第一次、非常深刻、人 ...

傻啦
我都係搵問番大佬先寫得齊見過嘅會員架咋,冇咁好記性
所以要寫低動後留個紀念回憶俾自己

Recommend
Post time 1-3-2020 22:24:04 | Show the author posts only
Beckett replied at 27-2-2020 10:41
所以應該改為俾我認錯做negan,好talkative嘅pollux
企正係俾我認錯做Negan嘅pollux隔離嘅正版Negan
本人 ...

無問題的~Negan同Pollux雖然似樣,但內涵應該有所不同,
Pollux富其幽默,Negan略為寡言,高興遇見
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:07:57 | Show the author posts only
Kong replied at 26-2-2020 20:56
Hello Beckett
很高興見証到你的新人禮,我諗住同你傾下Castle會令你放鬆一啲無咁緊張,後來我發 ...

唔好咁講
你係我新人禮個時有出席而我又記得係newcomer個到同我講過野嘅人
係我矇眼嘅時候點都會有啲安全感嘅
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 11:06:39 | Show the author posts only
Rees replied at 27-2-2020 10:12
What a witty and humorous report! So happy to see that you had such a memorable and enjoyable experi ...

Writing is kind of my strength.
At least better than talking to people face to face.
Poor me.
Anyway, happy to see you enjoy my sharing~
Recommend
Post time 26-2-2020 22:29:14 | Show the author posts only
歡迎你Beckett~~~~

通常高貴係形容阿喬的

唔好意思⋯
由於我以前試過太熱情⋯而嚇親人,所以將自己調節得冷⋯靜返d...
唔介意的話,下次請容許我來個抱抱吧

你同大佬嘅互動寫得好搞笑
你嘅文字好幽默,希望可以睇到你寫更多嘅動後感啦~
Recommend
Post time 25-3-2020 18:53:02 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 21-11-2022 11:05:27 | Show the author posts only
This is an amazing report, thank you for sharing. 真係大開眼界.

I don't usually read such long message, but strated reading it, and wanted to follow and read to the end.  

I just have to say one more time.  amazing report!!!

Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 18:05:37 | Show the author posts only
Hammer replied at 27-2-2020 17:52
再一次歡迎你Beckett!
我既第一個Mentee,  唔好意思, 竟然不是我第一個留言比你,因為忙緊。
呢個huge br ...

都話俾個like同好評你咯
你做得好好架
俾左我一個好好嘅開始

Recommend
Post time 11-8-2023 16:11:58 | Show the author posts only
恭喜哂 Beckket!享受咗個難忘既成人禮!多謝妳分享長䀆的細節,好精彩!感受到妳既喜悅同興奮。如果我寫第一次參加活動玩後感,一定寫唔到咁長。 真係要鍛煉下啲文筆先得!希望有緣在活動遇上!Peace
Recommend
Post time 10-9-2020 19:07:24 | Show the author posts only
其實之前已經睇過一次你嘅第一次第一次,但未見過面不敢亂留言。
有幸當日活動你願意接受邀請,而家再睇,可以了解更多

期待未來嘅活動有機會再見面
大家互相發掘更多

祝大家都在會內性福滿滿
Recommend
Post time 27-2-2020 01:04:46 | Show the author posts only
Beckett replied at 26-2-2020 22:48
你唔嫌我咩都唔識就得喇
諗起我地係咁俾會長Interrupt 就覺得好好笑
下次有機會再玩過,應該會 ...

我都係係會內邊玩邊學習呢
好呀,有機會認識多點男女會員呀
Recommend
Post time 26-2-2020 21:36:36 | Show the author posts only
Welcome Beckett! 好特別的歷程,仲要係S&B到第一次的第一次!congrats!
上次我還有印象嘅人係 皮皮 的第一次處 還是 日本國旗。
你冇痛應該係你mentor人夠溫柔。
anyway see you in some events.
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 10:47:22 | Show the author posts only
阿火 replied at 27-2-2020 09:43
hi beckket 歡迎妳加入SnB大家庭
妳既第一次真係寫得好有趣,當晚一定玩得好開心

我會盡快穩定我剩低嘅兩圍架喇
俾啲時間我
冇咩事我都係去做運動先(飄走.....)
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:16:24 | Show the author posts only
Mustard replied at 26-2-2020 21:36
Welcome Beckett! 好特別的歷程,仲要係S&B到第一次的第一次!congrats!
上次我還有印象嘅人係 皮皮 的第 ...

所以要俾mentor 100分
有緣就會見架喇
Recommend
 Author| Post time 1-10-2020 03:05:56 | Show the author posts only
Blackman replied at 10-9-2020 19:07
其實之前已經睇過一次你嘅第一次第一次,但未見過面不敢亂留言。
有幸當日活動你願意接受邀請,而 ...

了解我係一個唐僧下話
吹水多過做正經野
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:54:01 | Show the author posts only
Nina replied at 26-2-2020 22:29
歡迎你Beckett~~~~

通常高貴係形容阿喬的

大佬應該見得多我呢啲有賊心冇賊膽嘅人所以知道係要push 一push我,不過過程反主流左少少哈哈
等你嘅抱抱
Recommend
Post time 26-2-2020 21:51:09 | Show the author posts only
Hi 我係魚蛋~
好犀利啊!第一次的第一次都可以玩到兩轉
我係到學左好多野,大家都好願意交流同分享
希望有機會見到你~
會內好多男士皮膚都好滑嫁 ,大佬成日都話佢話過我
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 10:49:26 | Show the author posts only
Belle replied at 27-2-2020 02:53
Welcome beckett! 冇錯我對於勇敢喺會度破處嘅經歷係好有興趣 不過你真係好鬼冷靜 hahaha
nice to see u! ...

我鱷魚頭老襯底來架咋
其實我不知幾淆
Recommend
 Author| Post time 1-10-2020 03:08:10 | Show the author posts only
Yohji replied at 17-9-2020 10:11
Beckett,妳既第一次既第一次,應該會好深刻! hee.hee..!

每個人係會內嘅第一次應該都好深刻嘅,畢竟呢啲機會唔係成日有期待你嘅第一次呀

Recommend
Post time 28-2-2020 03:15:28 | Show the author posts only
Congratulations, Bacon......wait no...Beckett!
歡迎妳加入我哋呢個性愛大家庭!
妳玩得開心就太好啦!可惜唔夠時間玩落去
以後多啲出席!

PS.俾啲自信自己!唔身材好好㗎啦!
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:23:16 | Show the author posts only
stella replied at 26-2-2020 21:51
Hi 我係魚蛋~
好犀利啊!第一次的第一次都可以玩到兩轉
我係到學左好多野,大家都好願意交 ...

我都覺得當晚好神奇,都幾unbelievable

Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:04:40 | Show the author posts only
MonA replied at 26-2-2020 20:51
Welcome on Board Beckett!
聽到玩得開心enjoy 就好了.... 有緣活動上見

所有野都係out of my expectation, but Ina good way希望下次有機會見到你呀
Recommend
 Author| Post time 2-4-2020 11:48:55 | Show the author posts only
Scarlet replied at 25-3-2020 18:53
“一樣野徘徊係心頭咁耐總有原因,
要做嘅野只係差follow your heart, 差自己踏出嘅第一步”

快啲打鐵趁熱啦
期待下次活動見到你呀
Recommend
Post time 26-6-2021 02:54:15 | Show the author posts only
Congrats, sounds super fun. I have read about 10 threads and I just want to say how impressive it is for James to build SnB. The structure, flow, events are flawless. Well done mate
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 11:42:01 | Show the author posts only
DC replied at 27-2-2020 02:31
helo ~
恭喜妳成功了

係enjoy 嘅
不過當晚冇機會同你傾下計
下次有機會我會加番你個character落去
呢到嘅人都好unique, 好有自己嘅特式
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 10:43:28 | Show the author posts only
小伊貝 replied at 27-2-2020 01:16
哈哈哈~ 我睇你個post 都笑左幾次 xD"
今次我地傾到一半 就各有各忙...
下次我地要再傾過 .0.v

我見你當晚都食得好飽,玩得開心吖
Recommend
Post time 26-2-2020 20:56:01 | Show the author posts only
很高興見証到你的新人禮,我諗住同你傾下Castle會令你放鬆一啲無咁緊張,後來我發覺都唔使了,因為你真係好勇敢啊
祝你未來係會內生活愉快
Recommend
Post time 19-12-2023 16:36:40 | Show the author posts only
見到你寫「企起街到想笠水」、「違反商品說明條例」、「自轉三個圈」,真係忍唔住笑咗出嚟~
feel到你性格好可愛
希望呢啲好嘅體驗長做長有啦!:)
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 15:02:51 | Show the author posts only
edmund replied at 27-2-2020 13:15
Beckett 的文字果然好好睇呢!
好開心當晚遇上你的第一次活動,每次見到有新人我都仍會諗起最初入會的自己 ...

邊玩邊學啦
Recommend
Post time 27-2-2020 09:43:19 | Show the author posts only
hi beckket 歡迎妳加入SnB大家庭
妳既第一次真係寫得好有趣,當晚一定玩得好開心

”因為身高唔會好似腰圍磅數咁變幻莫測“ 真心笑咗

希望有機會認識妳
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:20:03 | Show the author posts only
愛喵男 replied at 26-2-2020 21:43
比十個讚嘅Sharing~
Forms 已交,希望可以帶機會分享你嘅喜悅

交form已經邁出左一大步喇
有機會見到可以交流下
Recommend
Post time 27-9-2020 18:52:26 | Show the author posts only
睇完第一次信息、活動非常緊張及同時要記一吓全部人的名字是非常不簡單.  期待及這種第一次、非常深刻、人生總有特別的第一次
Recommend
Post time 23-6-2020 01:47:15 | Show the author posts only
Hi Beckett! 很榮幸某一次機緣巧合認識了妳......睇完妳的第一次的第一次竟有更深的了解呢!

希望妳在這裏會有更多更美好的體驗!

Dino & Bono 上

Add post (23-6-2020 01:47):
*Dino & Bino 上
Recommend
Post time 26-2-2020 23:25:10 | Show the author posts only
恭喜妳成功申請特快批核 哈哈

話說妳文中提及嘅womenxxxx確實係女性恩物,但我相信會內會有更加好嘅享受啦
Congrats and enjoy
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:09:25 | Show the author posts only
Simpson replied at 26-2-2020 21:02
新人禮真係好刺激,蒙眼入屋仲要沖涼,你好勇敢﹗所以抵你玩得開心﹗

你之後都會有咁嘅機會架,加油
Recommend
Post time 26-2-2020 22:28:01 | Show the author posts only
大佬有做收數佬潛質岩呀
妳一日一條龍特快批核
妳的第一次令我邊睇邊笑,好多笑位,多謝當晚大家有幸相處呀,希望活動多d見到面啦
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 23:36:43 | Show the author posts only
Sydney replied at 26-2-2020 23:25
恭喜妳成功申請特快批核 哈哈

真係快過批貸款你又知womanizer係好野
所以宜家要開始戒
Recommend
 Author| Post time 1-10-2020 03:06:46 | Show the author posts only
sandman replied at 13-9-2020 05:03
哈哈…
完全感受到你同大佬果種暗中較勁
見妳都應付得頭頭是道,叻

邊夠大佬來
被吃得死死的
Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:25:26 | Show the author posts only
Luigi replied at 26-2-2020 21:56
Haha 似某人嘅Luigi. I did search him. Maybe I do sound liked him a bit.

Good to know you had a good ...

把聲最似

Recommend
Post time 27-2-2020 18:16:21 | Show the author posts only
Beckett replied at 27-2-2020 18:05
都話俾個like同好評你咯
你做得好好架
俾左我一個好好嘅開始

呢個好開始要好好延續下去哦
Recommend
 Author| Post time 27-2-2020 17:45:59 | Show the author posts only
阿喬 replied at 27-2-2020 17:32
A welcome greeting again to avoid you will forget me

怎麼可能忘了你
你當晚係我嘅米飯班主來架~
Recommend
Post time 26-2-2020 22:55:16 | Show the author posts only
Beckett 真係厲害, 一日一次過攪掂晒所有野, 仲要玩左幾轉

非常多謝你咁詳細既動後, 字里行間感覺到你既喜悅, 恭喜你順利入會阿~
Recommend
Post time 27-2-2020 10:12:33 | Show the author posts only
What a witty and humorous report! So happy to see that you had such a memorable and enjoyable experience!

Nice meeting you Beckett
Recommend
Post time 5-10-2020 01:54:00 | Show the author posts only
Beckett replied at 1-10-2020 03:05
了解我係一個唐僧下話
吹水多過做正經野

以後會見一次唔正經一次
有咁崩壞得咁崩壞

Recommend
 Author| Post time 26-2-2020 22:24:13 | Show the author posts only
Toki replied at 26-2-2020 21:53
Welcome to the club
Indeed a remarkable experience and more will come
Have fun

承你吉言
Recommend
 Author| Post time 28-2-2020 18:27:17 | Show the author posts only
AlisoN replied at 27-2-2020 12:12
哇你玩 womanizer
好chur 呀
冇錯呀充公左佢啱㗎啦

玩個時就爽,宜家就知味道
Recommend
Post time 26-2-2020 21:56:41 | Show the author posts only
Haha 似某人嘅Luigi. I did search him. Maybe I do sound liked him a bit.

Good to know you had a good time. welcome to the club
Recommend
Post time 27-2-2020 02:53:17 | Show the author posts only
Welcome beckett! 冇錯我對於勇敢喺會度破處嘅經歷係好有興趣 不過你真係好鬼冷靜 hahaha
nice to see u!
Recommend
Post time 31-7-2020 08:07:59 | Show the author posts only
起初看似一篇率直的第一次

誰不知爆趣位特别多

感到用心表達的情感

希望將來能睇到您的動後感

加油

Recommend
Post time 28-2-2020 09:58:01 | Show the author posts only
恭喜你加入呢個大家庭!
能夠係會入便破處係一個美好既回憶!
相信你能夠係呢到會發掘到好多野
Recommend
Post time 11-8-2023 19:24:16 | Show the author posts only
好鐘意呢度嘅culture,即使成個post一張圖都無,組員都可以用文字繪形繪聲帶讀者進入SnB嘅世界
Recommend
Post time 20-2-2024 18:35:45 | Show the author posts only
我覺得你嘅分享好好睇!好details,令我好有畫面。

完全感受到你有幾緊張!

好欣賞你咁大膽!
Recommend
Post time 11-8-2023 22:10:20 | Show the author posts only
睇完全文,覺得Beckett你應該係一個好得意既女仔
用詞好鬼馬
希望可以有機會係活動上見到你
Recommend
Post time 27-2-2020 10:19:53 | Show the author posts only
歡迎加入,其實唔只Beckett一個覺得Negan同Pollux撞面,
高興當日遇上,感謝動後,下次見
Recommend
Post time 27-2-2020 01:16:16 | Show the author posts only
哈哈哈~ 我睇你個post 都笑左幾次 xD"
今次我地傾到一半 就各有各忙...
下次我地要再傾過 .0.v
Recommend
Post time 26-6-2022 19:05:52 | Show the author posts only
寫出咗神秘感同緊張感,同後來可以放心ge 過程
真係參加都要拉多啲筋先,good tips
Recommend
Post time 26-6-2022 15:47:57 | Show the author posts only
佢唔知係邊到變條長尺出來現場即度

哈哈 其實唔洗怕醜架 好多C兄都鍾意肉地
Recommend
Post time 26-2-2020 21:53:02 | Show the author posts only
Welcome to the club
Indeed a remarkable experience and more will come
Have fun
Recommend
Post time 26-2-2020 21:02:53 | Show the author posts only
新人禮真係好刺激,蒙眼入屋仲要沖涼,你好勇敢﹗所以抵你玩得開心﹗
Recommend
Post time 13-9-2020 05:03:52 | Show the author posts only
哈哈…
完全感受到你同大佬果種暗中較勁
見妳都應付得頭頭是道,叻
Recommend
Post time 26-2-2020 20:51:56 | Show the author posts only
Welcome on Board Beckett!
聽到玩得開心enjoy 就好了.... 有緣活動上見
Recommend
Post time 27-2-2020 12:12:18 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 27-2-2020 18:17:32 | Show the author posts only
睇完之後我都感受倒第一次既第一次有幾緊張, 又興奮...

好期待...
Recommend
Post time 17-9-2020 10:11:56 | Show the author posts only
Beckett,妳既第一次既第一次,應該會好深刻! hee.hee..!
Recommend
Post time 27-2-2020 08:18:38 | Show the author posts only
痴線,好好笑呀喂 lol
我忍唔住睇到一半要留言話好笑
Recommend
Post time 19-10-2020 23:17:37 | Show the author posts only
謝數千字文分享, 的確唔似處女嘅處女Nit, 貼題, Haha
Recommend
Post time 27-2-2020 17:32:36 | Show the author posts only
A welcome greeting again to avoid you will forget me
Recommend
Post time 4-7-2023 10:51:33 | Show the author posts only
美妙一晚,並能夠詳細交待事件,精彩文章。
Recommend
Post time 19-2-2024 01:17:33 | Show the author posts only
好詳細既回顧,我都好想快啲到我既新人禮
Recommend
Post time 26-2-2021 12:30:43 | Show the author posts only
好精彩既文章,期待我參加
Recommend
Post time 27-2-2020 02:31:16 | Show the author posts only
helo ~
恭喜妳成功了
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 04:13 GMT+8 , Processed in 0.232757 second(s), 25 queries .