Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: edmund
Collapse the left

[Ocean Team] edmund - (原來已經!)一年感

[Copy link]
Post time 18-4-2020 09:12:10 | Show all posts
Edmund兄,
支持
謝謝你的一年感有小弟的名
也幸運地能在出席活動上都遇見你,希望休漁期後再遇.
好好保重自已
 Author| Post time 18-4-2020 11:44:33 | Show all posts
Belle replied at 18-4-2020 02:14
咁快就一年喇
我覺得你呢一年間又大個咗  房內房外都越嚟越正

Belle,多謝你的讚賞真係好開心...
我當係真㗎喇...

是呢!S&B的文化真係值得大家好好維繫落去。
今時當日,竟然有一個地方可以無拘無束,但又規規矩矩哋盡情玩樂,真係講都冇人信。
大家真係好好呢!而且真係多得大佬咁有心。

Love you all!

Author| Post time 18-4-2020 11:46:14 | Show all posts
Sims replied at 18-4-2020 09:12
Edmund兄,
支持
謝謝你的一年感有小弟的名

Sims,話說你的新人禮當日聽過你的故事以後,真係好敬佩你的恒心同有心。
希望一切早日回復正常,大家可以一齊盡情玩樂啦!

多加保重!
Post time 18-4-2020 23:31:36 | Show all posts
一年,說長不長,說短不短。
如果白白過,轉眼便流逝了,追悔莫及;如果日日被營營伇伇佔據,又會覺得時間總是不夠,更不用說為生活找趣味了。
總覺得自己得幸運,天時地利人和俱在,才能在過去一年走進這片天地,性福快樂。
更高興的,是認識了你,也知道你在會裡同樣過了不平凡的第一年。
文仔是女士們的蜜糖,在這段時間,請繼續保重身體,留下有用之(下半)身,養精蓄銳,很快便可以再次引人入性,插得狠勁。
 Author| Post time 18-4-2020 23:44:01 | Show all posts
Solar replied at 18-4-2020 23:31
一年,說長不長,說短不短。
如果白白過,轉眼便流逝了,追悔莫及;如果日日被營營伇伇佔據,又會覺得時間 ...

謝謝Solar!
說得真對,想來這年在會內你也經歷不少,過得豐盛感受良多吧!你的祝福勉勵我就不客氣收下了,
而你也一樣,定要繼續發亮啊!

在會內認識了你確實很高興。從在壇上讀你的文字(還是黑太陽的時候啊!)開始,已經有份莫名的親切感。到活動中認識了真人,更覺投緣。
你一直是我的思齊對像,良朋益友。往後還請繼續多多指教!也希望有天可以實現計劃一起玩樂啦!
Post time 19-4-2020 00:18:34 | Show all posts
寫得好正,冇得頂
Post time 19-4-2020 01:53:18 | Show all posts
記得你個頭像!!!仲記得你話過會用柯南做頭像!!!

青峰首歌,轉頭去聽下!!!
 Author| Post time 19-4-2020 13:26:25 | Show all posts
hvictory replied at 19-4-2020 00:18
寫得好正,冇得頂

謝謝hvictory支持!

你的自我介紹我都未有時間回覆。

得閒多啲去聊天室同大家傾偈呀!
 Author| Post time 19-4-2020 13:28:37 | Show all posts
小姚 replied at 19-4-2020 01:53
記得你個頭像!!!仲記得你話過會用柯南做頭像!!!

青峰首歌,轉頭去聽下!!!

小姚姚姚姚姚!

哈哈你竟然咁都記得我當時係話要用柯南入面啲兇手(黑影)嚟做頭像吖!(講笑的)

小姚真係好多謝你一路以來的照顧同埋支持
我期待你返嚟的時候啊!
Post time 19-4-2020 23:30:39 | Show all posts
估唔到我呢個路人都會出現係你篇sharing到開首嘅第一句令我突然之間諗起clamp (亂入左sor)
Edmund文筆好好啊
雖然我入左會冇幾耐但都有feel你所講個種release 自己(still in slow mo though) 嘅感覺呢
我地嘅時差幾時先會完

Post time 20-4-2020 00:06:43 | Show all posts
Edmund 一週年快樂~
明明你好鍾聽到我咁講 明明你都覺得我係讚緊你(?)
嗚... 無辜既我 比你無辜既樣子 更無辜~!
仲會有咩事再發生呢? 會係比上次錯位既post更錯既事會發生?
最後我想講既係 每次比你邀請 都係我既幸運黎呀~

Add post (20-4-2020 01:38):
好鍾意*
Post time 20-4-2020 04:00:03 | Show all posts
edmund replied at 19-4-2020 13:26
謝謝hvictory支持!

你的自我介紹我都未有時間回覆。

多謝你回復,得閒我會去聊天室
Post time 20-4-2020 11:07:05 | Show all posts
短短一年,你已經成為S&B既男一 (除神聖既大佬外)
 Author| Post time 20-4-2020 11:24:11 | Show all posts
Beckett replied at 19-4-2020 23:30
估唔到我呢個路人都會出現係你篇sharing到開首嘅第一句令我突然之間諗起clamp (亂入左sor)
Edmun ...

Beckett 點會係路人喎...我一直都有默默咁留意你的啊...
只要大家仍在會內,(我信)時差有日定會消失㗎 好希望有機會同你進一步交流

厲害厲害文中第一句的確係出自 Clamp 的啦!呢句係侑子小姐經常講的嘛...
多謝你讚我的文字呢,其實真係不敢當吖

Author| Post time 20-4-2020 11:32:28 | Show all posts
小伊貝 replied at 20-4-2020 00:06
Edmund 一週年快樂~
明明你好鍾聽到我咁講 明明你都覺得我係讚緊你(?)
嗚... 無辜既 ...

小伊貝~~

多謝你!明明捉到小精就係我的幸運先真...

哦?就算我覺得你讚緊我,我都係唔會直接講出嚟㗎!

嗯,仲有好多嘢未發生哦(然後期待發生)......我都未____你,唔畀你____,然後盡情咁____你......

Author| Post time 20-4-2020 11:35:21 | Show all posts
阿火 replied at 20-4-2020 11:07
短短一年,你已經成為S&B既男一 (除神聖既大佬外)

多謝阿火,你咁講,真的真的不敢當...

講起嚟,好耐冇見了呢!疫情之下大家保重,希望好快可以再見啦。

Post time 20-4-2020 13:44:09 | Show all posts
edmund replied at 20-4-2020 11:32
小伊貝~~

多謝你!明明捉到小精就係我的幸運先真...

條題目咁多窿窿 咁難既...
我... 我咩都唔識架
喂呀… 我咩都唔想知呀~
Post time 20-4-2020 15:11:56 | Show all posts
咁快就一年,仲記得一年前壇上初識你,到你第一次活動,每個人都話自己係占面去歡迎你嘅晝面     
我早幾日都諗起兩年前某一夜……我交表了     
睇依篇先發現真係多咗好多新朋友,希望大家玩得開心,好好享受
Post time 20-4-2020 15:13:32 | Show all posts
edmund replied at 20-4-2020 11:35
多謝阿火,你咁講,真的真的不敢當...

講起嚟,好耐冇見了呢!疫情之下大家保重,希望好快可以 ...

我都好掛住大家,希望可以快啲出席活動,同文公子碰下酒杯
 Author| Post time 20-4-2020 15:47:34 | Show all posts
小伊貝 replied at 20-4-2020 13:44
條題目咁多窿窿 咁難既...
我... 我咩都唔識架
喂呀… 我咩都唔想知呀~

唔駛識㗎,識得乖乖哋瞓低就可以了
哥哥會好好照顧你的啊
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 20:27 GMT+8 , Processed in 0.089394 second(s), 16 queries .