Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
123Next
Return to list New
View: 557|Reply: 49
Collapse the left

[Sky Team] 霍斯的第一次

[Copy link]
Post time 31-7-2020 23:58:14 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
某日我從電視節目中知道S n B存在,原來大家會為性事而集合一班志同道合既朋友作交流。

我就好想入去開下眼界,然後連續幾日每晚臨瞓前去細閱每篇既[第一次]同埋[動後威]
真係睇到我㷫各位都寫得生動維肖維妙,直程身歷其景咁

加上好多勵志令人鼓舞既入會故事,先係到想多謝呢班大師兄,大師姐既分享
為一眾新人入會前既準備有得參考,亦知道係貴會中付出係會有收獲

不過個陣知道自己身、心都未準備,所以開左account都係放低左無用,但始終都對S n B念念不忘。

之後,自己問自己係咪真係想試下,想就要去實行,去多做運動。
本身從不做運動既我就選擇左去跑步,始終覺得係最易接受到既運動。
當然,有其他更有效率既動運,好似HIIT咁啦。
自己都會諗就算入唔會,起碼都叫會去做運動,都算係改變黎。

再過一排,就鼓起勇氣,再次註冊了做見習生,做了一個簡短介紹。
先要多謝小姚同Edmund,佢地絕對係迎新大使,係註冊後率先同我傾計,講下自己既興趣。
之後,係聊天室同埋各會員既動後找一個適合既話題,開始同各會員對話,
向大家介紹下自己,講出自己既感受。
當時會覺得,自己留言會唔會石沉大海,
冇人理會。幸好,大家係友善都好樂意同我吹下水,慢慢將佢成為一個習慣,
有時間就上黎搵下大家。
多謝曾經同我傾既會員,Edmund,小姚,小豆,占面,小伊貝,mustard,
MonA,Blackman……等等排名不分先後,
如有漏填先係到講聲唔好意思,之後我會繼續努力認識大家

當係聊天室打滾左一排後,就下入會的表格。
然後就遇上最大既心理障礙……自拍,心諗要自拍?!
自己成世人都冇乜自拍經驗,更何況係要維持狀態下拍攝,
困難重重,但要入會就得克服。我經過重覆既拍攝同刪除,終於搵到拍攝既技巧。
可惜,狀態就冇左啦,又眼瞓又夜啦,冇乜野既,我都係瞓返先,下次先再影
到某日深夜,突然彈左起身自拍,睇返相都覺得合格既,連同問卷,考題一併遞交。

交完表當時心情係覺得,我諗好快會拒絕入會通知,
如果可以睇下會長有咩建議俾我都好,之後去改善,始終自問體型完全稱不上健碩。
期間繼續同各會員傾計,亦好開心睇到Blackman正式加入。
但等了又等,都係冇任何通知,自己就膽粗粗email問下個進度。
然後,某日既晚上我發現左一個未接來電,心諗應該又係「又細又舊銀行」打黎問你借唔借錢啦,
但我又出於好奇心咪試下打返去囉。
「你好,請問邊個搵機主?」
「係咪霍斯……」之後,就開始資料核對。
好可惜既係,因為自己既大意,考題答漏而扣左唔少分,
大佬話你好有自信咁答漏野,睇少左好多野。
最後大佬都批准我以低分入會,並叮囑我以後要繼續努力增取表現。

經過驗身後,有了資格就報名參加活動。
離活動越近,我就越緊張,手心冒汗,背脊發麻,係到幻想任何會發生既野。
雖然叫自己要平常心對面對,但始終難掩緊張心情,
連日都去翻查<參加活動前的準備>睇下自己有冇做漏野。
自己就係剪頭髮,希望俾人感覺清爽一點。
到左活動的日子,我緊張到已經冇胃口去到整份食物,
食左個麵包就算,只係想用最快速度去到會場。

到會場後,大佬親自核對我身份後,接過眼罩,我全身既感官即時放大,
而且全身好僵硬咁坐係到等我既mentor
等候期間,我聽到幾把又高頻率又分貝既叫聲持續左好耐,
[呀呀呀…嗯嗯嗯…,]就好似幾個煲滾左既水煲咁,不停發出BB~~~聲。
水滾左好耐終於熄左火啦,
心諗「嘩,呢到咁激烈既,係我一生中聽最耐最大既叫聲,我希望自己有一日可以做到」
(自己較大聲睇AV唔計)
冇耐,我感覺到有一束長髮掃過我膊頭,我即時起左雞皮
肌膚繃緊,然後我就聽到一把溫柔既聲音講「我係你既mentor Ana」。
之後Ana用佢柔軟既雙手帶領住矇眼既我去沖涼淨身,多謝Ana一直同我野講令我冇咁緊張。
不得不提,會中對每個人清潔要有絕對的要求,呢點我非常認同及定必遵守。
經徹底淨身後,當然就係回應大佬既提議,與Ana進房開始我既第一次。
坦白講,因為自己太過緊張,我既第一次唔可以順利完成,而且當中有出錯,
好彩有Ana提點及時更正。多得Ana既體貼呵護,去安慰我令我冇咁尷尬。
之後,Ana向我講解會中活動流程及規矩,及向各位會員打個招呼。
先有三位友善斯文的型男Laputa,Rio,Daryl
再有食緊野笑容甜美既小伊貝,擁有眼神誘人步姿優美既Nina
仲有笑笑口聲稱好怕醜既PearL(我就真係怕醜)
PearL離開前俾左個擁抱我,我個身驅真係崩緊到不得了
俾唔到任何反應。希望有機會可以再遇到你地

與各會員傾過計之後,我感覺到自己放鬆左少少,但個座姿仲係好筆直,仍然有緊張感。
突然,大佬提出「不如Rio,Daryl,Ana,霍斯,你地4P呀,好似夫犯咁」,
我聽到時就覺得「咩話?!我乜都唔識架」但我相信都有凡事都有第一次,
於事我就入左去「目前」啦,親身經歷左AV場景,再到戲肉時靜靜咁離開。

最後,謹記離開時執拾垃圾同個人物品,向大佬示意感謝可以入到會再同各會員講拜拜,
調皮Ana跳住出黎送我走,同時送我一個香吻,叫我放鬆D啦。
沒錯,我全晚都係維持一個緊張狀態,返到去就好快瞓左。

不過,到現在我仲不斷回味當晚發生既事,然後下半身體就自然動起來。
「小霍斯,個晚叫你起身出黎又唔肯,係到瞓,過左幾日先識醒,會唔會遲D呀
希望我可以係不久既將來再見到大家,與不同既女士交流,
然後再係床上交流傾計,向不同既男士請教心得
感謝大佬為活動打點一切及所有會員既熱心支持
可以的話,我都會幫手執頭執尾。
多謝大家,自問自己文筆唔好,冇乜墨水,只能平鋪直敘咁記錄,請多多包涵。
新人霍斯

Post time 1-8-2020 09:36:28 | Show all posts
霍斯兄,你的入會情況俾左我一d啓示,就係努力會有回報。我會繼續努力改善體型,希望有一天可以夠信心交表!
Post time 1-8-2020 10:15:28 | Show all posts
恭喜霍斯入會完成第一次,估唔到你真係緊張成咁呀,不過其實我都一樣

過程中有失敗有成功

不過我相信凡事都要一步一步嚟

我都會慢慢適應Sex Party呢樣野,我相信小Blackman同小霍斯都會慢慢適應

期待之後嘅活動相見
 Author| Post time 1-8-2020 11:19:36 | Show all posts
Raider replied at 1-8-2020 09:36
霍斯兄,你的入會情況俾左我一d啓示,就係努力會有回報。我會繼續努力改善體型,希望有一天可以夠信心交表! ...

Raider,你好呀。我建議你睇埋史力加,達聞西,Edmund呢三篇,佢哋既經歷俾我更深,我都係從佢哋到得到啟示,我希望可以見到佢哋,同佢哋講聲多謝。努力~將來會中見。
 Author| Post time 1-8-2020 11:22:38 | Show all posts
Blackman replied at 1-8-2020 10:15
恭喜霍斯入會完全第一次,估唔到你真係緊張成咁呀,不過其實我都一樣

過程中有失敗有成功

多謝你係我既分享中留意,我哋可以前後咁入到會實在太好啦。多謝你同我傾計喎。
冇錯我份人係好容易緊張同較慢熱,出多幾次都作邀請就應該會習慣。
Post time 1-8-2020 14:06:51 | Show all posts
哈哈哈... 我係其中一個水煲呀

其實動後冇話要點樣寫 先叫好睇既...
動後更多既作用係一種記錄 一個印證 一同分享...
記錄當晚發生過既種種...
印證住自己一路既成長...
從而令更多既人了解你...
然後... 唔... 唔知呢...
 Author| Post time 1-8-2020 14:47:01 | Show all posts
小伊貝 replied at 1-8-2020 14:06
哈哈哈... 我係其中一個水煲呀

其實動後冇話要點樣寫 先叫好睇既...

當我見到你時,就知道你係其中一個水煲,哈哈,響左好耐好耐先有人記得熄火,煲亁哂水啦
 Author| Post time 1-8-2020 14:50:34 | Show all posts
霍斯 replied at 1-8-2020 14:47
當我見到你時,就知道你係其中一個水煲,哈哈,響左好耐好耐先有人記得熄水,煲亁哂水啦。
...

寫動後都係一種反思,之後睇返自己有咩進步。
Post time 1-8-2020 16:35:30 | Show all posts
Hello 敏感又怕'吱'既霍斯BB~
下次係大廳'吱'您幾次,應該就會自然好多ga la~

PS. 路過既朋友,歡迎幫手令霍斯放鬆D融入活動當中 Thank you.
 Author| Post time 1-8-2020 17:12:37 | Show all posts
Ana replied at 1-8-2020 16:35
Hello 敏感又怕'吱'既霍斯BB~
下次係大廳'吱'您幾次,應該就會自然好多ga la~

呀~~我俾你吱到彈起身啦。你咁快就諗定下次點炮製我
Post time 1-8-2020 21:55:24 | Show all posts
Haha 又細又舊嘅銀行。。。
我哩比較少收到,通常係遠足專家打俾我
哎,好似放錯重點@@
Anyway恭喜晒你唔單只身體健康咗,仲解鎖咗個人生成就!
Post time 1-8-2020 22:45:30 | Show all posts
歡迎你霍斯,我系Hammer, 緊張我都有,黎多啲就會解決的了,放心
Enjoy your  S&B journey!
Post time 1-8-2020 23:15:37 | Show all posts
霍斯 replied at 1-8-2020 14:47
當我見到你時,就知道你係其中一個水煲,哈哈,響左好耐好耐先有人記得熄水,煲亁哂水啦。
...

講真... 當晚又真係有少少煲乾水
-----------------------------------------------------
你可以禁個 "Added" 後加 你想講既野架~
Post time 1-8-2020 23:32:59 | Show all posts
歡迎你啊霍斯~
睇得出你當日好緊張呢~
不過Pearl夠鐘就要撤退
希望以後有機會可以再互相了解下
Post time 2-8-2020 00:45:20 | Show all posts
好似主席先生所說,心動不如行動,行動的人有福了﹗
 Author| Post time 2-8-2020 01:03:48 | Show all posts
阿草 replied at 1-8-2020 21:55
Haha 又細又舊嘅銀行。。。
我哩比較少收到,通常係遠足專家打俾我
哎,好似放錯重點@@

多謝收睇呀,冇錯正如大佬話記得有做運動既習慣,不過我就冇乜心得啦,都要請教其他師兄。
 Author| Post time 2-8-2020 01:05:45 | Show all posts
Hammer replied at 1-8-2020 22:45
歡迎你霍斯,我系Hammer, 緊張我都有,黎多啲就會解決的了,放心
Enjoy your  S&B journey!  ...

多謝Hammer 回覆,我都有係你篇汗水動後到留言架。我都相信係會熟能生巧,唔會緊張。
 Author| Post time 2-8-2020 01:08:20 | Show all posts
小伊貝 replied at 1-8-2020 23:15
講真... 當晚又真係有少少煲乾水
-----------------------------------------------------
你可 ...

哈哈,下次再黎煲水。究竟呢煲水可以煲幾耐呢?
多謝你提醒,我太開心啦直接㩒左reply instead of add
 Author| Post time 2-8-2020 01:12:49 | Show all posts
PearL replied at 1-8-2020 23:32
歡迎你啊霍斯~
睇得出你當日好緊張呢~
不過Pearl夠鐘就要撤退

因為呢...因為呢 我一開門見到你套服飾實在太震撼啦,係目定口呆,加埋臨走既抱抱,我覺得已經好硬啦.....個反應。啱呀,夠鐘就要撤退,耽誤左就唔好啦。
 Author| Post time 2-8-2020 01:21:23 | Show all posts
Simpson replied at 2-8-2020 00:45
好似主席先生所說,心動不如行動,行動的人有福了﹗

我都係考慮左好耐先行動,唔踏出第一步就唔知會遇到d咩。
其實我都見你好早好早已經註冊,我相信你係到見證左唔少成功以又鼓舞既例子。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

20-9-2020 18:43 GMT+8 , Processed in 0.098353 second(s), 19 queries .