Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3685|Reply: 85
Collapse the left

[Ocean Team] Lilylulu 第一次

[Copy link]
Post time 14-12-2020 21:55:55 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
邊度開始講起好呢?
點樣知道個會?

咁咪好長氣……但係我又想寫……是但啦,自由發揮諗到乜寫乜,俾自己睇 XD

話說,當初第一次睇到關於個會嘅相關報導已經好奇心大起,但係當時仲係學生好(偽)純情,於是覺得好奇嘅同時冇幾耐就冇左件事~
然後某年一個密友突然 send 返 exactly 當年睇過嘅報導俾我,話覺得會係我有興趣嘅嘢(呢個時候嘅我,
只要身邊熟啲嘅朋友都知道我對性話題有無限嘅熱情)。

咁好啦,既然又出現返係眼前,咪試下。無論好唔好,都係又一個人生經驗,人一世物一世,莫使金樽空對月嘛。

然後去到X年先註冊賬戶(拖延癥與我常在XD)。
睇返記錄係X月開始同會長聯絡,過程中上下論壇又唔上下,彈出彈入 -打我啊笨- (唔好啊啦,我打返你架,大大力添啊)。
其實由細到大都知道唔係咁好嘅,應該要學習下習慣下現代唔興飛鴿傳書咁嘅速度同任何人聯絡點都好啦,
X月終於完成填表見會長。

由於一直自知自己唔百分百符合香港本土嘅主流審美,所以其實見會長係有啲忐忑但係又諗,
試過唔得都叫試過,試都未試過就縮沙,點對得住可以幸運生存嘅呢條命?
咪試下。因為各種機緣巧合,見會長嘅日期突然提前左係我毫無準備嘅一日,當日我處理自己嘢又搬搬抬抬又搞衛生,
一身汗一身攰一頭空一面懞,身穿男女通用嘅中性服裝,頭lup 到就黎可以自己定型再加素顏朝天呢個狀態朋友都唔會見,
竟然要見一個素未謀面嘅人,仲要係面試多少要以貌取人嘅活動?!梗係十萬個唔得啦!

然後就見左會長
(我係邊個我係邊度件事究竟係點樣發生架?)
好多野文字睇幾多次都係會唔記得,尤其是會規都唔少又好詳細下,尤其是當日忙左一日已經腦袋空空,
所以完全唔記得見會長係會順便驗身點都好啦,既來之則安之,順其自然。
睇人地啲第一次講到驗身多少有啲怕醜,我係冇畢竟一直覺得性唔應該係禁忌羞恥嘅事,
只係生活一部分,而且我係未見會長已經去左診所驗身驗血(其實一直都想keep定期驗,
但係冇乜契機踢走我嘅拖延癥,入會就係一個好契機,萬一到時唔批,都叫逼左自己驗過身,咁嘅諗法),
都係咁流程姐,冇乜特別。一開始驗都係咁啦,感覺都好專業下,又眼鏡款嘅放大鏡又醫生手套咁。
然後突然會長手指開始係我入面轉同挖
下?咁架咩?係咁驗架咩?發生緊咩事?然後會長嘅手指就出返去。
(哦~ 咁始終唔係診所,可能手法有啲唔同,都係咁架姐,唔係好特別。)然後全屋一黑。
(咦?停電啊?咁突然嘅?又唔係停嗮喎,有嘢漏水局部跳fuse啊?)然後會長開始有啲親密接觸,攬下錫下舔下摸下咁,
當時嘅感覺係完全狀況外(其實係寫呢篇嘢嘅時候諗住參考下人地寫乜,
先發覺原來有其他人寫過驗身過程會經歷呢啲事,我整個入會過程時間線太長,
睇過乜都已經唔記得嗮)不過都冇乜所謂啦,隨遇而安,我又唔介意增添多啲經歷。
就係我調整緊心態嘅時候,會長戛然而止,又變返傾計。哦好啦咁傾計啦,都冇所謂,
順其自然,雖然同時係度疑惑緊會唔會有其他事發生。

然後就離開啦然後我一直都係度諗,點解係咁嘅呢?
係因為我唔記得要驗身所以竟然錯亂地係經期見會長實在唔方便有咩其他事發生?
定係我心態調整得太耐反應不足所以冇下文?或者係我外形吸引力不足?
糾結左一陣,就覺得點都好啦,人呢,可以掌控自己與自己嘅關係、自己與世界嘅關係,
但係生死、自己與他人嘅關係,係冇得掌控。睇開啲,發生與不發生,
都係人生歷程嘅一部分,恆河中嘅一點星塵,冇咩大不了。

見完會長之後,又再擾攘拖拉左一排(其實我都知道我有啲麻煩,咩都慢,唔係好符合香港節奏,唔好意思),
結果要麻煩會長幫我好多嘢先至開始到第一次活動,辛苦嗮
然後我竟然仲要遲到,真係有種無地自容嘅慚愧……隨遇而安又好堅定想參加活動增加人生經歷嘅同時,
到真係要發生,就有陣陣淆底 feel 畢竟中意我外形同唔中意我外形嘅人都有,
係香港嘅主流審美觀底下我真係冇乜信心
於是對住自己左執右執又驚自己帶漏嘢check 完又 check 嘅情況下就遲到了
落車之後仲要蕩失路為左唔想連講定嘅遲到時間都遲上遲,就搭的士,
然之後的士司機因為我慢所以好惡去到樓下聯絡左會長等佢出現嘅過程中,
樣樣嘢加埋心情真係有啲想喊……不過人大大下,就算想喊,都係想下想下,
想下想下,想下就算。抬頭望下個天,其實都冇咩係真係咁大不了,
天大地大,自己只係塵世中嘅一粒塵。啊,香港個天真係好灰,污染真係嚴重,
我咁樣望住個天會唔會有其他途人經過都跟住我望呢。

就係我諗無聊野放空自己嘅時候,會長就出現啦,我個狀態係吽嘅,聽嘢都唔係咁清楚咁嘅狀態。
入電梯嘅時候有人入嚟,會長即刻推佢埋墻好得意,明顯係認識但係又唔同佢講嘢都好趣致,
心情莫名就好返啲

然之後就要蒙眼入屋。過程中一直有人一路指示又有人拖住手又一路提住有咩障礙物,
平時得閒無事會係屋企扮盲俠已經知道點樣合眼都行得好安全嘅我一啲都唔驚
但係面對一班陌生人好緊張個個都講下名握下手咁,其實根本唔知邊個打邊個
但係知道有一堆人係附近,又握手咁有善意,個心係稍微定左啲。然之後就感覺到好多人幫手拎我啲嘢等我唔洗一抽二楞,
我唔知我係手震啊手發冷啊定係對自己嘅物品攞得有啲實,反正我緊張到路人皆知咁嘅狀態,
個個都問我係咪好緊張 XD 然後認識左(或者係話認識左 Pollux 對手同埋把聲?) mentor Pollux 。
下一步就係 mentor 帶領下去沖涼。前進過程中,Pollux 一直都有好細心提我路上有啲咩好讓我唔會仆親,
然後話其實佢都好耐冇做mentor都一樣好緊張,聽到呢度我又冇咁緊張啦,
因為有人陪住緊張就好似去鬼屋唔係一個人咁,心裡面定好多

Add post (14-12-2020 22:01):
都未寫完點解post 左 =口= 點樣刪返?

Chris:就當第一集好了,不用刪。
第二集  floor 7
第三集  floor 20
第四集 floor 55第五集
第六集
第七集第八集
第九集
第十集

Post time 14-12-2020 22:13:28 | Show all posts
你照係"reply post"度打啦 之後叫會長幫你整返埋一齊
小事~ 第一次總會有d奇奇怪怪既野發生 出多幾次動後就冇事架喇
Post time 14-12-2020 22:25:23 | Show all posts
打左一半先效果更好
好吊引
Post time 14-12-2020 23:19:30 | Show all posts
Jet replied at 14-12-2020 22:25
打左一半先效果更好
好吊引

個停頓位 仲要停得好巧妙...
Pollux做mentor 好想追埋下集
Post time 14-12-2020 23:32:47 | Show all posts
小伊貝 replied at 14-12-2020 23:19

出左房嘅上下半部分我都witness到
房內就要lilylulu親自講喇
Post time 14-12-2020 23:35:01 | Show all posts
小伊貝 replied at 14-12-2020 23:19

係囉
唔講我都以為係故意既
引我地睇下集
 Author| Post time 15-12-2020 00:09:53 | Show all posts

RE: Lilylulu 第一次

既然唔知點解 post 左,我諗要趁未有人睇到之前寫嗮佢
以我這麼一個長氣嘅人,當晚有排寫

好,前情提要,講到話當 Mentor Pollux 講話佢都好緊張,然後就令我安心左啲。原來按流程係會由 mentor 幫手沖涼之後驗身。作為申請期無限拖延嘅人,
我當然又係完全唔記得睇過人地分享過有咁嘅一回事
(其實係另一個角度黎講,都幾好啊,N 咁耐前睇過知道自己接受到所有流程,
N 咁耐之後唔記得嗮就咩都係新體驗,處處係驚喜 )好啦沖涼就沖涼,
我照例係一啲都唔驚畢竟係外國已經去過全部人赤裸嘅 Spa 中心,
對係陌生人面前裸體嘅羞恥心,已經係嗰陣碎了一地執都執唔返
我除左會係屋企扮盲俠周圍走,當然都會扮盲俠沖涼啦,所以就算咩都睇唔到,
都係好自動波咩都可以自己搞掂。然之後個情況就變左咁:

Pollux:「唔使驚啊下,我依家幫你手除衫」
我:「唔驚啊平時係屋企都係會間唔中扮盲俠咩都唔望咁沖涼,好習慣,我自己黎」
於是當Pollux 掂到我粒衫鈕嘅時候,我就自己乒拎乓冷乜都除嗮。
……
Pollux:「我依家幫你搽梘液」
我:「我自己搽方便啲又快啲喎,我自己黎」
於是我旋風一樣全身抹好梘液,唔好麻煩人啊嘛。
……
Pollux:「我依家幫你攞毛巾抹身啊下」
我:「你俾毛巾我啦,我自己黎快啲」
哇嗰個速度啊,我係跟返啲領袖訓練營被人操兵嗰陣嘅速度,極快。
於是我就十分順暢咁自己沖完涼
咦?諗翻起其實好似唔係好對路……呢一 part 係咪應該係 sexy 啲,
同 mentor 有好多溫馨親密嘅互動好似愛情動作片咁先係正路
點解變左就算睇唔到嘢都可以靠自己一手一腳解決一切嘅勵志片?
算啦依家先諗起已經太遲
(唉……諗起之前有玩伴幫我搽 body lotion 慢慢黎諗住玩 sensual play,都係一樣失敗變左喜劇片,黑歷史真係一籮筐……

沖完涼就入房驗身。呢個時候大家已經知道我玩過3P又玩過5P,於是一開始就建議話不如俾個 3P 我開頭啦。
咁刺激?!我冇心理準備喎!我以為要再認識下人,乜原來係驗身之後就直接開場?!
(正常如果睇過人地第一次應該都知,但我乜都唔記得)我以為會吹下水先……
(係咪因為我遲到成個鐘頭,所以冇左呢回事呢?)仲要一黎就 3P?!有啲怕醜添
(我話我怕醜你信唔信?真架真架真架真係咁諗架
正當我腦袋為左 3P 開場好唔好呢個問題而輕機嘅時候,有另一個女仔入嚟驗身,
然之後成間房就清空嗮得翻女仔係度(我以為全部都係異性驗身,原來都唔係一定)。
當時負責驗身嘅阿喬真係一個細心又觀察入微嘅人,佢幫人驗身嘅時候,發現到我輕機,
就好認真咁話,其實都係睇下我自己想唔想,唔需要覺得有壓力,想要單對單係完全冇問題,
睇我自己中意就得,唔需要理人。
呢一下覺得好溫暖 因為我試過唔少古靈精怪嘢,所以好多時候都會被人 assume 我係咩都OK玩得越大越開心,
但其實都唔完全係咁。人嘅內心世界係好複雜,有啲嘢係日子 A 完全冇問題,但係同一件事係日子 B 就接受唔到,
而個原因,係冇乜得解架(就好似有陣時會突然想食個菠蘿油咁,但係平時明明覺得佢好漏麻麻地,係可以突如其來冇原因)。
個個以為我經驗豐富唔會驚,但係有人發現到其實我都係會淆底,而且覺得我淆底嘅話係一啲問題都冇,
個感覺真係好好,令我覺得可以隨自己心意好舒服咁揀自己想要嘅嘢,
唔需要驚,亦都唔需要諗會唔會被人話「之前講到咁勁原來係鱷魚頭老襯底」。

於是我就心安理得咁揀左 3P

Add post (15-12-2020 00:11):
結果都係太長氣寫唔嗮 XD 然後既然已經曝光左冇得挽回,咁就由佢啦 XD 開始眼瞓唔想寫住,聽日繼續 XD
 Author| Post time 15-12-2020 00:14:00 | Show all posts
小伊貝 replied at 14-12-2020 22:13
你照係"reply post"度打啦 之後叫會長幫你整返埋一齊
小事~ 第一次總會有d奇奇怪怪既野 ...

決定係咁我呢篇應該會好長好長 可能到下一次活動都未寫完
Post time 15-12-2020 00:20:47 | Show all posts
Lilylulu replied at 15-12-2020 00:14
...

睇到你繼續post以為可以睇埋下半場
點知都係TBC吊住條癮
沖涼個part好好笑呀喂

Post time 15-12-2020 00:49:28 | Show all posts
其實我覺得香港本土嘅主流審美有DD怪,我相信你係美貌與智慧並重的﹗
Post time 15-12-2020 01:11:09 | Show all posts
Congrats Lilylulu - Having to wait for Part 2 was so thrilling! Felt like I was reading your personal diary. Thanks for sharing.
Post time 15-12-2020 01:14:43 | Show all posts
Lilylulu replied at 15-12-2020 00:14
...

冇問題呀… 我追開小說既(講笑)
第一次既感覺係最深刻 最值得記錄呀…
我相信係你動後出現既人 都會覺得好窩心呀...
慢慢寫啦唔急 不過我地個個都等緊 haha~
Post time 15-12-2020 04:47:19 | Show all posts
首先恭喜Lily成功入會 我係月藍
然後發覺你都識廣東話字可以打到出來, 例如:一抽二楞(ling4), 唔知係咪正字,但我唔識寫

睇完驗身果part我真係覺得你同你講既所謂「香港主流審美」好唔一樣, 但既然批得入會就一定有你既空間,
期待你繼續寫落去, 會發現其實你並唔係想像中咁非主流
雖然我未見過你, 但睇文會睇得出大家對你既反應係點
順帶一提, 我既價值觀係走肥&結實, 掙扎!

另外見到話玩過3P又玩過5P, 我真係大開眼界, 想知道你有咩感想, 因為我真係好純品, 好多野都未試過

其實係想寫D有善意同鼓勵意思既說話, 但好似表達得好衰, 會令你唔舒服。。。好啦, 如果我講得唔好請你多多指教
我長住吹水區, 希望可以係吹水區見到你上水啦
 Author| Post time 15-12-2020 06:06:07 | Show all posts
Jet replied at 14-12-2020 22:25
打左一半先效果更好
好吊引

竟然係咁……但係我寫左一大堆都未入正題不過你睇得開心就得啦
 Author| Post time 15-12-2020 06:09:48 | Show all posts
Beckett replied at 15-12-2020 00:20
睇到你繼續post以為可以睇埋下半場
點知都係TBC吊住條癮
沖涼個part好好笑呀喂

就係因為諗翻沖涼嗰 part 覺得好好笑,所以就算長氣都想記錄低不過當時情況只係好緊張冇覺得好笑
我諗如果我認真啲寫呢part,咁應該會印象深啲,再有類似情況會識得自動波引此為鑒吧
 Author| Post time 15-12-2020 06:26:40 | Show all posts
Simpson replied at 15-12-2020 00:49
其實我覺得香港本土嘅主流審美有DD怪,我相信你係美貌與智慧並重的﹗

你覺得有咩怪啊?其實我內心都唔係好認同,不過既然自己唔完全符合就覺得冇咩資格講,否則聽起來只會帶來一陣酸味 不過簡單講幾句就係,我覺得一百種人有一百種美,每個人係因為獨一無二所以美麗,發現唔到某一個人嘅美,只係因為從來冇認真了解,對方亦冇刻意展示。(於是乎我曾經有個朋友聽到我話覺得佢靚,佢係一啲都唔開心

扯遠了,呢啲應該吹水區繼續 XD
 Author| Post time 15-12-2020 06:27:48 | Show all posts
alexparker replied at 15-12-2020 01:11
Congrats Lilylulu - Having to wait for Part 2 was so thrilling! Felt like I was reading your persona ...

I do write it like I'm writing a diary hahaI'm happy to know that you like it :)
 Author| Post time 15-12-2020 06:46:22 | Show all posts
月藍 replied at 15-12-2020 04:47
首先恭喜Lily成功入會 我係月藍
然後發覺你都識廣東話字可以打到出來, 例如:一抽二楞(li ...

月藍你好
我寫嘅唔係正字,都係求其寫覺得應該估到正字應該係「一抽二掕(lang3)」(剛剛查左),楞字可讀「羚」或「另」,其實完全係錯用(你 comment 呢啲我唯有特登查啦,睇黎我真係要認真打字唔可以誤導人

3P 5P 啲嘢就有機會再寫啦,動後都未寫完唔要再挖坑又說,根據我同人談性嘅經歷,其實 3P 5P 係我嘅「履歷表」上都唔係最駭人純品好啊,即係有好多野都未試過,有無限可能嘛。我有啲嘢就已經試過知道唔中意,少左啲啲可能性。

你唔需要擔心你會唔會講左啲咩令我唔舒服,因為我經過左一堆事之後,已經好大程度上唔會再為他人嘅意見而活,所以你講乜我都唔會太介意所以你放心自由講你所想就可以。動後之後我會回歸吹水區,到時見啦 :)
Post time 15-12-2020 08:23:48 | Show all posts
Lilylulu replied at 15-12-2020 06:06
竟然係咁……但係我寫左一大堆都未入正題不過你睇得開心就得啦
...

就係期待緊入正題
 Author| Post time 15-12-2020 10:12:00 | Show all posts
朝早扎醒瞓唔著,就早啲開始繼續寫第一次動後啦

講到我揀左 3P 開場,我講左咁多廢話終於都入正題啦!

決定好之後,房入面就剩下 Mentor Pollux 、我同埋神秘人 X。

神秘人 X 壓扁把聲問:「你估下我係邊個?」
我心諗,呢位兄台,你唔係覺得我會認得啊嘛?

我根本連扼手嗰陣啲人名都冇記到(肯定唔記得嘅嘢就連努力去記都慳返),
點知邊個打邊個?你有需要壓扁把聲咩?
於是我就話:「唔知啊估唔到喎。」

然後佢繼續問:「你估下我係邊個?」「你估下我係邊個?」「你估下我係邊個?」

都話唔知囉,你問一百次都係唔知架啦!

又唔係拜神心誠則靈!看我施展乾坤大挪移!轉移話題!

我:「哇你把聲好似獎門人估數字爆氣球嗰個旁述。」
神秘人 X:「下,點解係獎門人?嗰把聲唔係咁架咩?

(將壓扁嘅聲變成壓低嘅聲)你估下我係邊個?你估下我係邊個?」

你梗係唔知點解啦,因為根本唔似其實只不過係因為你明顯壓過把聲,個玩遊戲 feel 好重,

而第一個出現係我個腦嘅遊戲就係獎門人,同你把聲係點一啲關係都冇
但係點解又係兜返去同一句說話轉移唔到話題 唔識回應啊點算好

好在佢冇堅持問一個答案出黎,如果唔係係唔記得嗮啲名嘅情況下,

我可能只可以講你係漆黑中嘅螢火蟲,因為我蒙眼咩都睇唔到

呢個神秘人 X,係 CK。

跟住落黎就係最難寫……未寫過情色文喎我唔知點寫,

呢啲嘢說時遲那時快,淨係記得爽唔爽邊記得個過程,不如直接 skip 左佢講出房之後嘅事

咁樣可能會俾人打,skip 個正題淨係講自己啲蠢嘢
所以都係繼續啦,轉個 tone 轉個第三身角度應該會寫得順手啲又冇咁難為情。

不過因為真係有啲印象朦朧,所以可能加工感重啲有啲嘢又可能記錯左,唔好介意

房間內只剩下這三人。一番不著邊際的閒話之後,其中一人提議把燈關掉把窗簾拉開,

反正這樓層高,沒有人能看到什麼。
坐言起行,把室內柔和的黃光換成萬家燈火的點點燐光後,房內的氣氛更顯溫柔。
淡淡的白光輕吻著每一個人,而 Lilylulu 的長裙也被褪下,感受著二人的細吻與輕撫。這
是一個情慾橫流的畫面,氛圍卻是溫和恬靜。Lilylulu 的內心卻不如表面那麼平靜,
3P 她是試過的,蒙眼玩樂她也是試過的,
蒙著眼在陌生的地方被兩個只聞其聲不知其性的陌生人挑逗愛撫,卻是一次嶄新的體驗,
不禁也有些不知所措。幸而二人也不甚介意,各自展開了一輪輪綿密而動人的攻勢。
一人的雙手慢慢遊移到胸部,溫和有節奏地搓揉,再以指尖來回逗弄乳頭,
溫暖的雙手覆蓋著微涼的雙乳,帶來一份既安心又不安分的躁動。
另一人俯身向下進攻,靈動的舌頭輕舔著陰戶的每一吋肌膚,
溫柔得來卻是層層遞進,逐步挑起 Lilylulu 體內潛藏的慾望。

雙唇張開,舌頭交纏,纏出的情慾又被舌頭帶到了耳尖,

循著耳輪的遞進,慾望也在提高,又被牽引到了頸、鎖骨、乳頭。
埋首於兩腿間努力的人,這時卻抬起了頭,找到了安全套,撕開包裝套在手指上。
濕潤的陰道,張狂地叫囂著已被挑起的慾望,熱烈地歡迎著慢慢滑入的手指。
這手指本是溫柔的,卻在不知何時開始竟變得狂傲,一下一下的動作竟直接牽引了 Lilylulu 全身的感官,
每勾動一下,便是從頭到腳的一陣歡快的戰慄,讓人忍不住發出一浪浪不由自主的癲狂淫叫。

CK:「你反應幾得意喎,好似打思憶咁」

說罷又再勾動一下,Lilylulu又再不受控制地呻吟了短短一下。

接著便是一下勾動一下呻吟,一次又一次,萬試萬靈,CK 似乎找到了當中的趣味,
笑了一笑,樂此不疲地玩著這個操控遊戲。
Lilylulu 內心十分糾結,這不性感也不可愛,很蠢啊,真想停掉,
可是卻根本無能為力去控制自己身體的反應,只能任人操控。
怎麼可以把那個點捉得這麼準呢?實在太過分了!

這時會長突然打開門,觀察了房內的情況,

拋下了幾句:「搞咁耐仲係咁嘅姿勢?佢隻手點解咁得閒架?俾碌棍佢揸住!」然後就揚長而去。

確實如此,身體的快感已支配了一切,連自己姓甚名誰都快要記不住了,

一開始還懂得略略撫摸他人的雙手,早已經作投降狀放在頭的兩側,
公告昭示著已被放棄的理智。會長的輕斥,把斷線的理智重新連起,
Lilylulu 的手伸向了 Pollux 的下身,開始套弄,也開始挑逗 Pollux 身上的其他敏感帶。

纏綿玩樂的過程中,眼罩不時上移。Lilylulu 卻謹記只有新人禮蒙眼才有誰也不認識的刺激感,

往後認識了,即使再玩蒙眼,也沒有那份因陌生而刺激的感覺,
於是 Lilylulu 一直都努力把眼罩拉緊,好好把握這唯一一次的刺激,
打算全程都蒙眼進行。然而,計劃趕不上變化,眼罩突然就被扯了下來。

Pollux:「啊你除左眼罩之後都幾靚女架喎」
我笑笑,沒有做聲。

你先至係好靚仔好唔好!我直情係嚇親!嚇到唔識俾反應!竟然係靚仔!

聽聲完全估唔到!(其實都好合理啊,鄭子成把聲咁好聽個樣係咁,上天有陣時係公平嘅)
咁其實 Pollux 把聲唔係難聽嘅,只不過聽落去,我嘅想象係一個陽光開朗平易近人嘅感覺,

應該係睇落去舒服而不驚艷嘅五官……但竟然係靚仔!完全係嚇親!
多謝會長安排一個靚仔做我 mentor

然後我更加後悔沖涼嗰陣竟然走錯片場變左勵志片

好,抒發驚訝完畢,繼續講房入面嘅事。

我笑笑,沒有做聲,內心卻已經牽起了驚濤駭浪。

該怎麼形容這一張臉呢?——寶石王子,是腦中出現的第一個念頭。
那一雙眼是如此的動人,就像是由寶石鑲嵌而成,窗外微弱的白光折射在他的眼內,
更是映照出了一個星辰大海,讓人不自覺墜入其中,迷失自我。

沒有太多驚訝的時間,整個房間又再陷入了一室旖旎。

套弄、舔舐、吞吐,我盡量努力在理智尚存的時候,也為別人帶來一些快感。
Pollux 抱著我,輕輕在我耳邊低說:「你整得我好舒服喎」,
無疑令我更加興奮,已經分不出臉上的紅暈是出自胭脂、身體的快感還是被稱讚的愉悅了。

然而,理智並沒有停留多久,CK 的手指又再把我剛剛連線的理智撕碎…

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 07:17 GMT+8 , Processed in 0.097621 second(s), 19 queries .