Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 3249|Reply: 31
Collapse the left

[Ocean Team] Winston 第一次

[Copy link]
Post time 25-2-2021 00:59:54 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好 首先想係度多謝會長Chris嘅提醒同James嘅幫手我先成功入到S&B
然後係我有一D感受可以分享比考未入會,諗緊入會,等緊入會嘅你, 可能要睇到最後

應該算係一個問題份子
改個名都改三次

Icon又入唔到(Flash)

前前後後搞左個半月先確認入會,
之後就檢身程序, 好在一切順利,好快就有結果

之後我就係一個好突然嘅時機,
出席左我第一次嘅活動,

係入門口前一個深呼吸,
就開始左一個奇妙旅程!!!!!!

就好似好多年前summer camp咁
係蒙眼嘅環境之下咩都好無安全感
大佬james 將我對手好似新娘咁交左比我嘅Mentor belle

無左視覺 其餘官感就會放大幫忙探索
Belle手仔雖少,不過好暖
之後佢就引領我去沖涼,
對我黎講真係好刺激
你永遠唔知下一步會係點,
大家言談之間知道對方都係第一次做Mentor,
估唔到大家都係第一次(真係有D青春XD)
當中亦有互相了解一下,緩和我緊張嘅感覺。

然後就係第一次入房,
Belle淡淡嘅香味隱隱約約俾我察覺,Wa!我真係覺得好正(對我個人黎講)同好放鬆
之後就係身體接觸,觀能刺激真係慾罷不能
之後大家都互有攻守

係途中始終敵唔過人類嘅好奇心除左眼罩,
一輪激戰就完左新人禮

我同bella再係床上傾多一陣計就出左去見大家

大家都好nice say 左一句hello 我就入左去沖涼,
出到大廳就係新人briefing,
我要係度大大力多謝一次belle,一個細心嘅Mentor令我有一個好好嘅體驗

我就搵左個位坐低休息同回味一下,感受下大家同活動氣氛,
係我突然眼訓之際,belle又走過黎遞左一罐回魂啤酒俾我

飲完之後咁啱小伊貝如夢初醒,係幾位會員鼓勵之下去邀請佢,
小伊貝好好人好快就答應左我,多謝你無請我食檸檬HAHAHAHAHAHA。

入房後大家係一陣歡笑輕鬆環境下開始。
開始左一陣就已經情緒高漲!
突然黎個反高潮!! 就係會員們嘅'破門祝福'

我諗都算係我依一生其中一個最有趣嘅突發事件

回合繼續,
小伊貝積極進攻真係令我大開眼界,
完事後大家又傾左一陣計。
就完成左我第一活動

多謝你地睇到依度首先希望我嘅表現兩位女士能夠有一個愉悅嘅體驗

然後係我一D感受可以分享比考未入會,諗緊入會,等緊入會嘅你
我都有拜讀過其他人的第一次 我就幾喜歡阿超用第一次走入結界去形容SNB(我個人更喜歡平衡時空)
世俗有好多束自己靈魂的事 依度係一個幾好嘅地方,有自由有空間去解放or了解自己
你可能覺得會規好多 手續繁複 不過一切一切都係保護你同保護大家
平心而論會長/副會長一定有自己生活,私人時間一樣寶貴,我係入會流程之中感到專業。亦令我有種respect

再次多謝你地睇到依度
同希望原諒小弟文筆差,你地想要嘅刺激嘅部份應該好少

前人有好多比我刺激
就比我自私一點留係心中回味,
多謝大家

Post time 25-2-2021 04:33:08 | Show all posts
哈… 話說係你未黎之前...
我同Belle一齊係壇做資料搜集 都幾搞笑
乜得我積極進攻咩? 你都好似唔係小羔羊喎
"破門祝福"我笑左當預習下囉
期待你同阿吉早日相遇
Post time 25-2-2021 10:00:47 | Show all posts
Congratulations!
Post time 25-2-2021 10:06:36 | Show all posts
歡迎你, Winston
有Belle做你mentor真係三生有幸, 羨慕死人呀
希望你係到搵到自己想要嘅野喇
Post time 25-2-2021 11:20:47 | Show all posts

如果你想比人好印象,就要注意下你既留言,字數少到被隱藏,加上用錯字,係恭喜,不是公喜。
Post time 25-2-2021 11:26:58 | Show all posts
咁我要多多注意
Post time 25-2-2021 13:47:37 | Show all posts
Winston 歡迎你!

有 Belle 做你Mentor 實在係超幸福!
仲要小伊貝同Belle 都特登做資料搜集添!

希望你喜歡呢度啦!以後都要多多出席活動呀!

Post time 25-2-2021 14:12:27 | Show all posts
雖然無刺激位~ 但寫得好好,睇得好舒服啊~

歡迎你啊Winston~ 可以同小伊貝⋯Belle入房好幸福啊!

希望有機會見到你未來嘅呢動後感呢~
Post time 25-2-2021 14:27:34 | Show all posts
歡迎你加入啊!
第一次的兩位女士都係十分好的對手,一定會為你帶來一個wonderful的好開始。希望有緣見面傾下偈啦!
Post time 26-2-2021 12:24:14 | Show all posts
歡迎你既加入

未見其人先聞其名
有緣下次見~
Post time 26-2-2021 18:41:32 | Show all posts
Welcome to the wonderland my mentee!
我真係一啲都唔細心,唯有誠意搭救... 感激你拎咗我嘅第一次~~!
同埋你都係唔野少... 矇眼搵位都咁叻...
你都好快可以自己搵食架喇
我就一啲都唔擔心你
Post time 27-2-2021 17:39:11 | Show all posts
我想問系咪要寄自己相同表格
Post time 27-2-2021 18:15:00 | Show all posts
leonneolqwe replied at 27-2-2021 17:39
我想問系咪要寄自己相同表格

係版面度⋯3. 參加部驟 入面有寫 入會嘅流程

https://swingandbangclub.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115

你呢個問題 唔應該 係人地嘅「第一次」入面問⋯有問可以去「新人發問區」,
恕我唔直接係到答你嘅問題了,因為答案太容易揾到⋯

不妨花時間睇吓版面上已有嘅資訊,對你入會填表時會有好大嘅幫助

Post time 28-2-2021 00:43:13 | Show all posts
哈,正呀,穩穩的幸福感覺
 Author| Post time 28-2-2021 14:20:16 | Show all posts
小伊貝 replied at 25-2-2021 04:33
哈… 話說係你未黎之前...
我同Belle一齊係壇做資料搜集 都幾搞笑
乜得我積極進攻咩? 你都好似唔 ...

係咩 多謝你地為我準備(覺得好滿足)xd

下次到番我攻啦xd
 Author| Post time 28-2-2021 14:21:46 | Show all posts
阿草 replied at 25-2-2021 10:06
歡迎你, Winston
有Belle做你mentor真係三生有幸, 羨慕死人呀
希望你係到搵到自己想要嘅 ...

多謝, 最緊要開心

Author| Post time 28-2-2021 14:22:57 | Show all posts
Nina replied at 25-2-2021 14:12
雖然無刺激位~ 但寫得好好,睇得好舒服啊~

歡迎你啊Winston~ 可以同小伊貝⋯Belle入房好幸福啊!

希望下次活動都見到大家開心傾計
 Author| Post time 28-2-2021 14:26:03 | Show all posts
Solar replied at 25-2-2021 14:27
歡迎你加入啊!
第一次的兩位女士都係十分好的對手,一定會為你帶來一個wonderful的好開始。希望有緣見面傾 ...

好呀solar希望係活動見到你
 Author| Post time 28-2-2021 14:28:06 | Show all posts
阿喬 replied at 26-2-2021 12:24
歡迎你既加入

未見其人先聞其名

你咁講有啲受寵若驚不過snb嘅各位都好nice 個個都想見下
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 18:25 GMT+8 , Processed in 0.120673 second(s), 19 queries .