Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3962|Reply: 41
Collapse the left

[Sky Team] 前傳:第一次的「婦科檢查」

[Copy link]
Post time 10-12-2021 17:21:33 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
記得小時候玩/看「自我歷險叢書」[1]
每一次看新書,第一次玩,按自己意願選擇時都是會避開所有危險,
結局全都是沒有經歷過任何冒險就安全回家。

三歲定八十,作為一個膽小謹慎的人,縱然思想天馬行空,行為卻循規蹈矩,無風無雨也無晴地過了X十年。
雖然沒有做過愛不免覺得有些許遺憾,但生活過得安全又舒適,覺得偶然「DIY」發洩也無不可。
直到最近聽到會長在《齋傾唔做》Podcast的訪問,被精彩的故事和會長磁性的聲音深深吸引,
唔知點解好似中邪咁就瞻粗粗註冊了。

新的冒險故事在我不知不覺間已悄悄展開…
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

We have to be very strong, if we want to do something very wrong.

– My Little Airport《浪漫九龍塘》

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

某星期六下午,whatsapp傳來了一個陌生人的訊息:
Hi!
我一見頭像就block了,因為太似廣告…
承蒙會長不棄傳了電郵給我,不然我的冒險又會未開始就落幕。

電郵弄清楚後,星期一開始和會長在whatsapp溝通,感覺和Podcast一樣彬彬有禮,談吐得體。
閒談之際,會長開始露出真面目,顯現進擊的一面:
你當日有無時間
我當場有點呆住了,咁突然嘅。腦內顯示版出現了兩個選項:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
--> 逃走(按照原定行程,看當晚7:45場次的「千年女優」[2]
--> 戰鬥(應約)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

「正常」時候的我腦內應該沒有「戰鬥」選項,但真係唔知點解就答應了見面,回過神來連地點,吃什麼都講好了。
幸好還存有幾分理智,約了在公園等,公眾地方兼有主場之利,最壞情況不過是狼狽敗走罷了,但原來我還是太天真。

我比約定時間早一點下到公園,找個角落坐下,以便暗中觀察,見勢色不對便可以立刻向另一個出口逃走。
心情忐忑不安,腦內閃過論壇師兄師姊描述的各種畫面,開始擔心自己能力有限,
更擔心自己足以參加Viu TV肥美人比賽的身形入不了會長的法眼,自取其辱。
需知道S&B美女如雲,個個體態撩人。會長更加係食鹽多過你食米,「食女」多過我食飯的嘛…(無貶義,有的只是敬佩)

時間在渡秒如年中過去,終於收到了會長的訊息。
一輪歷時五分鐘的捉迷藏後,我已顧不上「暗中觀察」了。
走著走著,突然whatsapp 傳來了一句:
(我)在妳後面
猛地回頭,眼前只見一位身形高大的男士,頭戴cap帽面戴口罩看不清面目,
在陰暗的環境下倍覺危險,理智立刻知道hea學泰拳的我應該打不過也跑不過。
還有說好的「暗中觀察」,「勢色不對時向另一個出口逃走」呢?
想觀察的人先被觀察了,只能說是道高一尺,魔高一丈。
「我的車子在那邊」高大的陌生男子說。
「找個藉口逃走吧」我的理智說,並開始在腦內播放風化案新聞。
「跟著走吧」開始放飛的自我說。
「況且,真有什麼事發生,「蝕底」的可是他不是我呢」…有道理。就聽你的。

Why why Tell me why
夜會令禁忌分解
引致淑女暗裏也想變壞
Why why Tell me why
沒有辦法做乖乖
我暗罵我這晚變得太壞

–梅艷芳《壞女孩》

車上我一面應付會長的interview,一面喝著會長親手做的減肥蔬果汁(這應該是豐滿如我才有機會得到的福利)。
腦內的理智繼續放新聞片,放飛了的自我繼續在妄想裏狂奔,各種腦內小劇場輪番上演。
不知不覺間車子已停下,冒險進入了新的關卡…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

在這裏稍停一會,正經描述一下程序先,希望給各位考慮中的姊妹作個參考:
1.     填寫問卷,內容包括簡單個人資料,喜好等。(行政需要,兼令會長了解閣下需要,以便安排mentor)
2.     答試題。詳閱會規,註冊須知,FAQ,溫馨提示,再運用一丁點common sense自然就會知道答案
3.     身體檢查
*温馨提示:程序以S&B論壇內容為準。請記得交表時填寫內容要清楚。*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

的確是正常不過,理所當然的程序。但對於我來說,填寫問卷部份已經是「羞恥play」的開始。
「三圍多少」會長問。
支吾之際,會長已經不知從那裏變出軟尺量度。
「重量呢?」「最近沒有磅,不清楚喔」我支吾以對,企圖老作一個不太可疑的數字,但精明的會長已不知從何處再變出一個磅。
會長真的很厲害。
「有什麼喜好?」未試過真係唔知喎。「我鍾意睇按摩的AV片,咁算不算是喜好?」
矜持已離席,自我更是肆無忌憚,竟然開始分享自己喜歡哪個女優…
洗了個「此生最乾淨」的澡後,披著會長提供的連帽沙灘巾出來,已看見會長準備好了衛生床墊及外科手套。
真的很專業。
「除衫吧」會長說。似曾相識的畫面,突然我記起了某個夢境的片段(déjà vu),
當時我還在夢裏自嘲此生應該沒有這樣的機會,怎料世事就是這麼奇妙。
我尷尬到不行,心想我(成年後)的祼體連我媽也沒有看過呢,不過事已至此也就隨緣吧。
然後會長又從不知何處變出寫了名字跟日期的A4紙和相機拍照(只拍肩膊以下膝以上部份)
…我還心存僥倖以為可以跳過這環節,怎料要來的始終還是會來…

熱身後(曝露了令人羞愧的三圍及重量,又羞恥的曝露了性癖好及全相,一輪以笑遮醜,
再喝了會長的温暖手工湯水,個人真係好似做完運動一樣㷫熻熻)更羞恥的婦科檢查來了。
「張開雙腿」…呃…這個私密之處莫說是我媽,連我自己都還沒有看過呀…
害羞又緊張之際,會長已熟練而專業地戴好手套。我的腦袋一片混亂,雖然會長一臉認真,
也真的是正經的在做檢查,但不能自控地,下面已經濕得一塌糊塗…
「咁濕嘅」檢查後會長一臉壞笑,你估我想咩,真係控制唔到…
燈光突然暗了下來,茫然不知所措之際,已感到會長的手已在大腿內側遊移,舌頭在逗弄私處和更敏感的豆豆。
比DIY舒服太多了。
我的腦袋已不能思考,洪水更是一發不可收拾…
坐完一輪快感過山車後已是夜深,是回家的時候了,可憐我仍然「未飽」,正確來說應該是比之前更餓…
身體奇怪的開關已被會長打開,但慾望沒有被完全滿足。回家途中,我腦內的BGM就只是不停地重覆著這幾句:

紅唇  烈燄,極待撫慰
柔情  慾望,迷失得徹底﹏
空虛的心已經脫軌,
星星之火再不可控制…

–梅艷芳《烈燄紅唇》

(頭盔時間:會長從頭到尾,由始至終都是很温柔很紳士,我只是為了戲劇效果和懶惰才會寫出一個cool cool 的會長。
過程中我沒有感覺到絲毫的危險或威脅,有的只是對會長的感恩,敬佩和仰慕。)

感謝各位有耐性看到這裏,能夠看完的各位的確是耐力過人。
本來沒有預計要寫得這麼長的,但不自覺就愈寫愈多。
希望我記下的心情能博君一笑,同時給後來者一個參考。

[1] 不知道我在說什麼的小朋友可以看這裏:https://www.cup.com.hk/2019/03/11/chenglap-choose-your-own-adventure/

[2] 十分精彩的動畫,强力推薦

Post time 11-12-2021 12:42:25 | Show all posts
Wow,未正式出活動就已經有「第一次」睇,仲要寫得咁跳脫幽默,好有電影感,會長係點唔重要(不過睇得出妳想幫還在考慮緊既女士們了解,有心。),最重要係想知道妳既感受,好正丫,睇得幾開心,應該會勾起好多女舊人既回憶。

開心個會多左一位文筆好既參加者,
大家日後有福喇。

Post time 13-12-2021 09:09:37 | Show all posts
MOO replied at 13-12-2021 00:18
Hi Boudica!多謝分享,堅有趣!真係好勇猛!比我一定縮!好彩我係仔啫寫得咁精彩,一定要送返首歌比 ...

Moo一定無睇壇規…
唔可以送歌比單一人架,你可以話「妳既故事令我諗起一首歌,我送比所有新加入既女士們…」
咁咪無事無幹囉。

企埋果邊面壁60…秒。
Post time 13-12-2021 08:38:23 | Show all posts
Simpson replied at 12-12-2021 11:41
咁你快d準備梅艷芳首烈燄紅唇既戰衣喇!

對話邏輯疑問:你話你都鐘意飲蔬果汁Keep fit(講堅定同樣係齋講無做?),
人地回應一齊努力,
點解你會叫人準備戰衣既?

我係BouBou就唔識應你勒…

…完美示範話題終結。

唔好以為我插緊你,我係幫緊你。
Post time 14-12-2021 10:33:15 | Show all posts
你打得好好啊,因為文字中我都感受到你面試內心緊張又期待,又怕係騙案果種感覺
但當同會長見面相處後所有不安就無哂了,應該只有高潮
如果你果時真係逃跑左,日後有機會我哋聽到呢個面試經歷一定笑到碌地
希望你玩得開心,係會入面經歷既種種,日後回想返係好寶貴架enjoy
Post time 15-12-2021 15:29:24 | Show all posts
Boudica,歡迎你!!

多謝你分享自己interview嘅心情呀,起承轉合 引人入勝 同時都 引人入性!

然後見到 「腦內顯示版出現了兩個選項」我心入面叫咗一聲 正呀!然後會心微笑了
事關我都覺得好有趣,之前嘅動後都咁樣寫過兩次(直線賣廣告

期得見到你嘅〈第一次〉!
 Author| Post time 16-12-2021 01:49:28 | Show all posts
edmund replied at 15-12-2021 15:29
Boudica,歡迎你!!

多謝你分享自己interview嘅心情呀,起承轉合 引人入勝 同時都 引人入性!

文兄,剛剛追緊你以前D post,寫得真係好,睇到我慾罷不能呢。

我係鍾意ACG的隱性宅,見到你嘅文章都覺得好有親切感
 Author| Post time 15-12-2021 00:52:15 | Show all posts
CoCo replied at 14-12-2021 10\"\"
你打得好好啊,因為文字中我都感受到你面試內心緊張又期待,又怕係騙案果種感覺
但當同會長見面 ...

多謝CoCo,"但當同會長見面相處後所有不安就無哂了,應該只有高潮"-的確係
希望之後有機會見到你
Post time 15-12-2021 01:08:04 | Show all posts
呢篇文好好睇呀!
第一次見大佬,準備去面試路上嘅忐忑,真係經歷過先會明
然後覺得自己做左好壞的事

btw,我細個都好鐘意睇歷奇輯書!!!
我記得有本瑪雅迷城,又有個係墨西哥比毒販捉咗
我成日都以為揀得好好,點知都係揀咗死路
Post time 15-12-2021 12:08:12 | Show all posts
Boudica replied at 15-12-2021 00:52
多謝CoCo,"但當同會長見面相處後所有不安就無哂了,應該只有高潮"-的確係
希望之後有機會見到你: ...

(細細聲講...)我同妳提過幾次果個,咪就係呢個囉,佢好鐘意整蠱人的,要小心。
Post time 14-12-2021 10:35:45 | Show all posts
James replied at 11-12-2021 12:42
Wow,未正式出活動就已經有「第一次」睇,仲要寫得咁跳脫幽默,好有電影感,會長係點唔重要(不過睇得出妳 ...

無錯啊,真係勾起好多舊人既回憶
我覺得第一次既面試永遠係最好睇,好有畫面
Post time 11-12-2021 19:47:06 | Show all posts
Jonathan replied at 11-12-2021 15:25
恭喜Boudica!
我以前都有睇「抉擇叢書」,不過(當時)文盲成日讀左「快」擇叢書,以為每次都要好快做一個選 ...

呢個笑話好笑得黎夠生活化,就好似我細個時以為甜筒係叫電筒一樣。
 Author| Post time 12-12-2021 11:07:45 | Show all posts
Jonathan replied at 11-12-2021 15:25
恭喜Boudica!
我以前都有睇「抉擇叢書」,不過(當時)文盲成日讀左「快」擇叢書,以為每次都要好快做一個選 ...

Hi Jonathan, 其實我以前都係睇錯"快"擇,細個唔識字係咁
 Author| Post time 15-12-2021 01:45:33 | Show all posts
Belle replied at 15-12-2021 01:08
呢篇文好好睇呀!
第一次見大佬,準備去面試路上嘅忐忑,真係經歷過先會明
然後覺得自己做左好 ...

Hi Belle,多謝
瑪雅迷城嗰本我好似都睇過,有緣見到你可以傾下書,電影咁
Post time 20-12-2021 02:02:38 | Show all posts
Boudica replied at 15-12-2021 01:12
Hi 隊長,女姓嘅內心戲係多D,有好多嘢要考慮的嘛

內心戲多 或 你喜歡fantasy 甜故/動漫 甜故 可以睇 我的唯一動漫動人生有幾多個十年!芥末Role呸!
可能你喜歡⋯⋯

Post time 15-12-2021 12:05:39 | Show all posts
Boudica replied at 15-12-2021 01:45
Hi Belle,多謝
瑪雅迷城嗰本我好似都睇過,有緣見到你可以傾下書,電影咁
...

阿Belle次次活動出出入入幾十億上落,好忙好少會響廳,妳搵到機會先算。
 Author| Post time 16-12-2021 01:03:20 | Show all posts
James replied at 15-12-2021 12:05
阿Belle次次活動出出入入幾十億上落,好忙好少會響廳,妳搵到機會先算。
...

咁如果俾我有機會見到Belle女神,第日一定要買六合彩,應該起碼中個三奬
Post time 13-12-2021 08:56:32 | Show all posts
James replied at 13-12-2021 08:38
對話邏輯疑問:你話你都鐘意飲蔬果汁Keep fit(講堅定同樣係齋講無做?),
人地回應一齊努力,
點解你會 ...

謝謝教導,可以刪除嗎?免得為難別人。
 Author| Post time 15-12-2021 01:12:56 | Show all posts
Mustard replied at 13-12-2021 15:47
你內心戲真的好多
第一步ok 下一步ok⋯⋯忍住回家,慘慘
活動第一次就唔會係 檢查咁簡單!

Hi 隊長,女姓嘅內心戲係多D,有好多嘢要考慮的嘛

Author| Post time 13-12-2021 13:34:48 | Show all posts
Fatboy replied at 12-12-2021 11:55
睇到最後發覺好貼題 真係"前傳"

希望好快有"一部曲", "二部曲", "三部曲", "外傳" 呀咁

Author| Post time 15-12-2021 01:03:52 | Show all posts
Donn replied at 13-12-2021 16:44
Boudica描述自己內心嘅聲音好到位 呢篇就好似星戰前傳,may the force be with you 期待你之後 ...

Hi Donn,多謝。我真係寫緊後記,敬請期待

Author| Post time 15-12-2021 00:45:22 | Show all posts
sandman replied at 14-12-2021 12:23
篇文好有喜感
莊諧並重
期待妳真正第一次~

多謝Sandman。睇過師姐的Post,知道會長的利害嘛,咁好技術施展出來收益嗰個實係我啦
 Author| Post time 15-12-2021 00:39:36 | Show all posts
阿喬 replied at 14-12-2021 23\"\"
歡迎你加入大家庭!
心情緊張都無令你打退堂鼓,入得黎既女會員都有番咁上下

多謝阿喬,現正努力中,我希望會再進步
Post time 13-12-2021 16:44:30 | Show all posts
Boudica描述自己內心嘅聲音好到位 呢篇就好似星戰前傳,may the force be with you 期待你之後第一次嘅動後感,用妳嘅洪水征服在場嘅男士女士!
 Author| Post time 20-12-2021 14:54:06 | Show all posts
MonkeyJai replied at 20-12-2021 11:47
BouBou, 歡迎你加入我地, 你搵到你想搵既野未呀

多謝Monkey 剛剛踏出咗第一步。 沿途有好多驚喜, 仲探索緊

Author| Post time 13-12-2021 13:39:39 | Show all posts
Real replied at 13-12-2021 00:00
Hi Boudica, 恭喜你有一次咁愉快嘅婦科檢查經驗
美好的會陸續有來
歡迎你

多謝Real師兄, 希望有緣同你見面
 Author| Post time 12-12-2021 11:00:14 | Show all posts
Simpson replied at 11-12-2021 02:37
有禮服蒙面俠幫你做婦科檢查,刺激過坐過山車~~~~
我都鍾意飲蔬果汁,一齊KEEP FIT喇﹗ ...

好!一齊加油
Post time 13-12-2021 09:01:07 | Show all posts
Simpson replied at 13-12-2021 08:56
謝謝教導,可以刪除嗎?免得為難別人。

唔駛刪喇,相信我同其他人都會想睇住你進步呀親。
Post time 13-12-2021 15:47:45 | Show all posts
你內心戲真的好多
第一步ok 下一步ok⋯⋯忍住回家,慘慘
活動第一次就唔會係 檢查咁簡單!
更不用忍住忍住了
Post time 13-12-2021 09:13:40 | Show all posts
James replied at 13-12-2021 09:01
唔駛刪喇,相信我同其他人都會想睇住你進步呀親。

謝謝會長大人
Post time 12-12-2021 11:41:45 | Show all posts

咁你快d準備梅艷芳首烈燄紅唇既戰衣喇!
Post time 11-12-2021 02:37:11 | Show all posts
有禮服蒙面俠幫你做婦科檢查,刺激過坐過山車~~~~
我都鍾意飲蔬果汁,一齊KEEP FIT喇﹗
Post time 14-12-2021 23:59:25 | Show all posts
歡迎你加入大家庭!
心情緊張都無令你打退堂鼓,入得黎既女會員都有番咁上下

Post time 13-12-2021 00:00:36 | Show all posts
Hi Boudica, 恭喜你有一次咁愉快嘅婦科檢查經驗
美好的會陸續有來
歡迎你
Post time 14-12-2021 12:23:46 | Show all posts

篇文好有喜感
莊諧並重
期待妳真正第一次~

好想知道點解蝕底果個係會長
Post time 26-12-2021 09:03:49 | Show all posts
驗身驗到濕晒 完全感受到你團火
好猛料的新會員呀
Post time 20-12-2021 11:47:50 | Show all posts
BouBou, 歡迎你加入我地, 你搵到你想搵既野未呀
Post time 12-12-2021 11:55:05 | Show all posts
睇到最後發覺好貼題 真係"前傳"
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 06:40 GMT+8 , Processed in 0.200000 second(s), 26 queries .