Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2687|Reply: 31
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 《正傳:第一次.笫一次 aka 超膽小勇者大冒險》

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 17-12-2021 11:20:16 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Login/Register to enlarge

上集提要:超膽小勇者(aka資深魔法師)Boudica經過一番內心掙扎後終於走出了自己的殼,進入新手村。
戰戰兢兢地跟冒險公會會長Chris見了面,經過一輪濕滑的檢查後終於成功進入了公會,取得冒險者資格。
臨行前被會長贈了兩招,身體奇妙的開關被打開,好像有個空洞需要被填滿…

click以上連結可以看到好像Star Wars一樣的開場。如果失效了請腦內補完電影特效

言歸正傳,經過上次「婦科檢查之役」(簡稱「檢疫」),整個經歷在腦海揮之不去,每次想起「妹妹」都會不爭氣地「流口水」。

某日下午,約了朋友做瑜珈,本來打算之後再一起shopping及晚飯,因為是跟相熟的朋友一起,
也沒有打算fine dinning,所以穿得像個師奶一樣出門了,怎料無端收到大佬的訊息:

[你有無嘢做?]

「無報活動喎」我心諗,同時不想咁衰仔撇低朋友,所以禮貌地回絕了。
但因為有一點想去,所以補充了一句:

「(「檢疫」後)我條底底真係濕到痴缐」 對住大佬,我唔知點解可以咁無恥地老實。

兩三個小時後,大佬再次傳訊:

「你去到幾點?有機會可以預埋你」

會唔會趕得滯啊?我心想,同時對大佬的尊敬又多了一分,大佬正式升級成為「進擊的大佬」。

「咁大約X點後得唔得?好似太夜」

「有機(會),你儘快」進擊的大佬如是說。

咁有誠意,我當然禮尚往來啦「好,我儘趕」

由於要放低嘢兼換返套見得人的衫,匆匆吃過晚飯後別過朋友再立即趕回家。
巴士上我浮想聯翩,
腦海不斷回放論壇中第一次的故事。
不知道是否因為瑜珈課上有活動到恥骨位置的動作還是想像力太豐富,下面再次濕到月事來潮一樣…

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

這晚 要與你做個濕濕的夢
與你 去創造這深深的痛
這次 要跌入你黑黑的洞
你教我 要學會盡量放鬆
噢 來跟我做趟運動
還請你帶我配合你節奏之中
誰使我再次自覺是有用
全因你流出了澎湃洶湧

– My Little Airport《濕濕的夢》

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

夜漸深,街上的行人開始回家,而我卻在趕赴這個緊急的約會。

門外,大佬準備了眼罩給我戴上,蒙眼後給我介紹我的Mentor ╴Day,尷尬地打了個招呼,
Day 温柔地捉著我的手帶我到浴室。盲舂舂跟著走的途中遇到Nina師姐,跟她打了聲招呼,希望下次可以見到女神真身。

浴室裏,Day 開始給我脫衣洗澡,太緊張的關係,沒有性感的感覺,大家都有點尷尬

床上,Day 開始自我介紹起來,「你好,我係Day,我係個男仔」,咁我雖然係蒙咗眼,但我都知道你係個男仔嚟嘅。
我不禁被他逗樂了,Day 你真係太可愛啦

Day 溫柔的手在我身上遊移,一面吻著耳邊一面玩弄乳頭,我呼吸開始沉重,快感不斷上升,最後小Day進入門戶,空洞之處被狠狠填滿。
我終於成功升Level,搣甩處呢個title喇

因為小Day真係太大隻的關係,感覺爽之餘實在令我有點痛。半爽半痛了一回,完事後才終於記得要除下眼罩
我因為太害羞都不太敢望Day,全程在望著天花版和他傾計,說到有趣的事時趁機望了他一眼,
咦咁後生嘅,仲好靚仔下喎,內心不禁暗喜,打從心底感謝大佬賜我這個「食小鮮肉」的機會。

穿回衣服後,大佬再次出現,恭喜我終於「大個女」了,仲話想封利是俾我添。真係有心,多謝多謝。

兩人再次進入浴室洗澡,沒有之前的尷尬,但不知怎地我又談起了AV的話題,討論片裏面一盆盆的「潤滑液」到底是什麽⋯
沒有色情的感覺,反而像年紀還很小的時候和弟弟一起洗澡一面傾偈玩耍的情景。

出來後穿會衣服,再閒談一陣更感受到Day的可愛,見到他有點睏捽眼的模樣,姐姐我真係好想攬住你一齊瞓覺。

雖然是在做色色的事,但身邊有大佬和弟弟閒話家常,加上不時被大佬從後抱著,搓著我的肚腩叫我減肥,很有被家人疼愛著的感覺。

在Sex Party中感受到家庭温暖,是不是好像搞錯了點什麼?

但我真的很喜歡這種温暖的感覺,多謝大佬用心經營這個温馨的家。

也很多謝可愛又紳士的Day,在經過之前連場激戰後再不辭勞苦地跟我一起做這個濕濕的夢。

Recommend
Post time 18-12-2021 11:47:32 | Show the author posts only
Jonathan replied at 17-12-2021 19:27
恭喜你 Boudica!見你進展非常順利,真羨慕
唔介意想問下你點換到頭像?我用過好多唔同brow ...

我宜家係用Safari 13以下既版本先幫人上載得到,你可以試下,
或者你電郵兩三個圖我幫你揀,然後上載,請提供密碼。
Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:22:13 | Show the author posts only
James replied at 18-12-2021 11:25
個Star War出字效果又幾得意喎,竟然有呢啲軟件,有趣。

恭賣妳成就解鎖,黎緊要追番咁多年失去左既開心同 ...

多謝大佬,我會多D出席活動的,你唔好嫌我出現得太頻密就好
Recommend
 Author| Post time 21-12-2021 14:12:52 | Show the author posts only
Mustard replied at 20-12-2021 17:44
Congrats Bou(D)dica for your big time life changing moment with S&B!!!
Congrats 你有一個 大隻可愛於 ...

唔係太識寫甜嘢, 可能會寫咗篇議論文出嚟
甜故方面要向你多多學習
Recommend
 Author| Post time 20-12-2021 14:59:35 | Show the author posts only
edmund replied at 20-12-2021 12:02
終於都睇到你嘅第一次!歡迎你!!

希望你喺會內有搵到想要嘅!

多謝Edmund, 我會儘量探索, 同你地學下嘢
請多多指教, 希望你地唔好嫌我新手

Recommend
Post time 18-12-2021 11:25:13 | Show the author posts only
個Star War出字效果又幾得意喎,竟然有呢啲軟件,有趣。

恭賣妳成就解鎖,黎緊要追番咁多年失去左既開心同爽,增添經驗值,

同不同既對手們互相交流切磋下穩步成長。
Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:36:11 | Show the author posts only
Simpson replied at 18-12-2021 01:25
星球大戰既開場?恭喜Boudica正式成為絕地武士﹗SNB既Sky(Team)walkwer﹗

多謝!我會練好D功夫May the force be with me

Recommend
Post time 20-12-2021 17:44:58 | Show the author posts only
Congrats Bou(D)dica for your big time life changing moment with S&B!!!
Congrats 你有一個 大隻可愛於一身的Day mentor!!!
期待你下一篇動後的多姿多彩!
Recommend
 Author| Post time 29-12-2021 00:00:38 | Show the author posts only
村上 replied at 26-12-2021 08:58
歡迎歡迎
呢度中青幼都有齊,你黎多啲慢慢試匀晒佢地啦

多謝, SNB真係帶俾我好多驚喜, 臥虎藏龍, 真係齋傾唔做都有趣
Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:45:53 | Show the author posts only
Day replied at 18-12-2021 11\"\"
你好啊boubou
多謝讚賞
會入邊仲有大把靚仔等緊你,要出多啲活動喇

多謝你賜教就真 我會多D出活動,希望有緣再見到你

Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:25:49 | Show the author posts only
Gillian replied at 17-12-2021 21:45
Hello Boudica

歡迎你

Hi Gill, 謝謝。我當時真係覺得Day好cute㗎,可能真係諗番起細個的事,進入咗家姐模式。

Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:33:38 | Show the author posts only
多多 replied at 18-12-2021 19:29
Hi Boudicca, SnB真係好似一個大家庭,人人都可以好「親密」㗎,歡迎妳。

謝謝多多,大家真係「親密」得好緊要
Recommend
Post time 18-12-2021 11:48:53 | Show the author posts only
Simpson replied at 18-12-2021 01:25
星球大戰既開場?恭喜Boudica正式成為絕地武士﹗SNB既Sky(Team)walkwer﹗

呢個回覆有水準, tag得好。
Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 11:06:16 | Show the author posts only
阿喬 replied at 19-12-2021 02:16
「你好,我係Day,我係個男仔」
呢句真係⋯可愛

我諗係特登扮膠啫,如果唔係就真係可愛多十分
Recommend
Post time 18-12-2021 12:49:40 | Show the author posts only
James replied at 18-12-2021 11:48
呢個回覆有水準, tag得好。

多謝會長大人指教同鼓勵
張圖咁正,唔整翻個星戰cosplay都唔同喇
Recommend
Post time 19-12-2021 00:37:32 | Show the author posts only
Boudica replied at 19-12-2021 00:36
多謝!我會練好D功夫May the force be with me

你已經係skywalker,仲想練成點?
Recommend
 Author| Post time 21-12-2021 14:09:03 | Show the author posts only
SunnyB replied at 21-12-2021 10:19
Congrats ! OfficIal member and a real big girl now !

Thank you Sunny B
Recommend
 Author| Post time 19-12-2021 00:31:32 | Show the author posts only
MOO replied at 17-12-2021 22:31
這份勇氣令生活充滿了驚和喜罷!

的確係有令人開心嘅轉變
Recommend
Post time 18-12-2021 01:25:25 | Show the author posts only
Recommend
Post time 18-12-2021 19:29:17 | Show the author posts only
Hi Boudicca, SnB真係好似一個大家庭,人人都可以好「親密」㗎,歡迎妳。
Recommend
Post time 18-12-2021 11:33:19 | Show the author posts only
你好啊boubou
多謝讚賞
會入邊仲有大把靚仔等緊你,要出多啲活動喇
Recommend
Post time 26-12-2021 08:58:49 | Show the author posts only
歡迎歡迎
呢度中青幼都有齊,你黎多啲慢慢試匀晒佢地啦

好多驚喜嫁
Recommend
Post time 20-12-2021 12:02:54 | Show the author posts only
終於都睇到你嘅第一次!歡迎你!!

希望你喺會內有搵到想要嘅!
Recommend
Post time 20-12-2021 11:52:38 | Show the author posts only
BouBou, 想必第一次的第一次一定好難忘, 希望你搵到你想搵既野
Recommend
Post time 19-12-2021 02:16:58 | Show the author posts only
「你好,我係Day,我係個男仔」
呢句真係⋯可愛
Recommend
Post time 21-12-2021 10:19:39 | Show the author posts only
Congrats ! OfficIal member and a real big girl now !
Recommend
Post time 17-12-2021 21:45:37 | Show the author posts only
Hello Boudica

歡迎你
Day 好可愛

Gill
Recommend
Post time 20-12-2021 15:35:05 | Show the author posts only
又WARM又刺激,想JOIN
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

25-4-2024 15:02 GMT+8 , Processed in 0.110274 second(s), 25 queries .