Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 11604|Reply: 1370
Collapse the left

2022 摩士公園聊天室<S&B Morse Park> (ChatRoom for everyone)

[Copy link]
Post time 2-1-2022 18:32:18 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
新的聊天室開幕,歡迎各級新舊男女在此溝通聊天,
在留言前,懇請先參考會規,

Rules of Forum/會網上的規則

以免減低出席活動的機會

如發現有違規的言行,請儘速通知會長處理。

謝謝大家。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
From Wikipedia, the free encyclopedia

摩士公園(英文:Morse Park面積約15.8公頃,雄踞黃大仙區南面,1967年10月建成。公園由香港賽馬會捐錢起,使用匯豐銀行主席兼總司理摩士爵士的名字命名。

Morse Park (Chinese: 摩士公園), occupying 15.8 hectares (39 acres), is an urban park located in Wong Tai Sin in Kowloon.
It was completed in 1967.[1] The park was named after Sir Arthur Morse (25 April 1892 – 13  May 1967),
the head of The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation during and after World War II.
City streets divide the park into four sections formally called Morse Park No. 1, Morse Park No. 2, and so on.

Post time 13-5-2022 11:40:56 | Show all posts
Hailey replied at 11-5-2022 22:45
每次想食宵夜都要同自己講....忍住..忍住...

做下其他野,分散注意, 或者去訓覺

咁就唔記得食宵夜
Post time 5-5-2022 11:59:30 | Show all posts
poker replied at 4-5-2022 16:38
正呀,我又可以間中蛇王去下海灘

話說終於鼓起勇氣交左FORM,但其實無乜自信

恭喜你呀!交Form已經邁進成功既一大步啦
期待響活動見到你呀!
Post time 16-4-2022 15:34:08 | Show all posts
村上 replied at 15-4-2022 07:12
我交左表啦!好快手嫁
可惜最近miss左一次見到coco姐既機會
希望2046之前有機會試下你米芝連級數既手勢啦 ...

村哥你好!
但係我得三級既水準炸喎
好菜餚要好廚具
你有冇攪拌棒
Post time 13-4-2022 22:57:35 | Show all posts

師傅領進門,修行靠個人我做得唔好唔關草草事架

Rate

Number of participants 1Coins +2 Collapse Reason
阿草 + 2 冇錯!

View Rating Log

Post time 1-4-2022 01:28:41 | Show all posts
阿草 replied at 28-3-2022 12:30
希望妳一切安好喇...見到妳嘅神情心都痛埋

好掛住嘻皮笑臉嘅belle belle

I m fine don't worriy

話說你使乜大驚小怪走返屋企開會吖

村上都係要開會
結果佢喺廳同我開左一個好香豔嘅con call....

你想唔想像到ha ha
Post time 27-3-2022 14:35:33 | Show all posts
想問下咁多位點樣轉Icon 果日研究左成日都唔知點set
Post time 21-3-2022 22:09:08 | Show all posts
edmund replied at 21-3-2022 19:28
你估大家一齊在大廳狂歡得唔得吖嗱

(諗太多)

咁要好大個廳先得波
Post time 12-3-2022 19:10:18 | Show all posts
左輪 replied at 10-3-2022 16:57
我都有諗過買,不過買完實比人罵話買埋d唔等使嘅野,已經無位放重買

以前有玩過下siphon, moka ...

siphon同dripper沖出嚟個味有冇唔同?
除左沖嘅過程fancy d之外 咪又係brew coffee xp

Post time 10-3-2022 11:25:29 | Show all posts
Jovi replied at 9-3-2022 14:31
線條模糊~~~這個是最慘既

希望有機會同你一齊曬啦
Post time 20-1-2022 00:28:18 | Show all posts
Dino replied at 19-1-2022 23:52
嘩!好有共鳴啊!很想認識妳呢 Momoko San!

快啦,快啦。dine san全部都岩??還是只愛清酒?
Post time 17-2-2022 18:39:52 | Show all posts
Leo replied at 17-2-2022 00:31
新聞記者好睇
岩岩睇完金魚妻,我要1.5倍加skip嚟睇

我都有睇第一集, 覺得一般啦, 唔係好好睇, 又唔係好難睇...

劇集據聞係改編只漫畫, 早兩日Google咗出來睇, 覺得漫畫好睇好多 (有興趣可以search "金魚妻 黑澤R")

劇集雖然我只睇咗一集, 已經覺得有D拖。

漫畫因為係短篇的關係節奏比較明快,而且有多D女性的心理描寫, 有講咁多個人妻出軌的內心交戰 (或唔交戰順水推舟), 劇情十分合理

單講金魚妻呢個故事漫畫劇情比劇集好。漫畫嘅男主角(外遇對象)一個有經歷, 又温柔體貼的中年大叔, 好似比較能夠理解同治癒女主角內心嘅痛楚。而劇集的小鮮肉雖然賞心悅目, 但無端端有咁深情好似有D唔合理。

(利申: 唔排除有深情小鮮肉的可能性, 可能主觀地鐘意大叔多D先有咁嘅結論啫)
Post time 30-1-2022 16:34:36 | Show all posts
Leo replied at 29-1-2022 11:14
Jocelyn 你好!我係Intern Leo,nice to meet you!
係啦,而家冇得做gym,操唔到fit啲我都唔敢交form :15 ...

Hello Leonice to meet you too~
冇得gym唔緊要!係屋企都可以操嘅,祝你早啲入到會!
個人認為身型fit唔fit冇一個好死嘅標準,每個人對別人同自己身型嘅preference都唔同。
再者每個人體質唔一樣,唔係話想操肌肥大就操到,想要鋼條就鋼條到,
其實有keep身型可以show比人知,你對自己或者你嘅生活有要求或追求,而依個樣先最重要
同埋做運動個人都健康啲,所以最大得益係你自己,當然吸引到人地都好啊!
可能打得有啲亂,希望你睇得明啦

Post time 26-1-2022 22:33:55 | Show all posts
Rapunzel replied at 26-1-2022 22:02
全民造星係我嘅精神食糧,宜家無得睇勁唔慣

我都係呀 真係唔知點解,係會為啲參賽者緊張同肉緊 (大部份啦,好極端嘅除外)
可能係見到佢地好努力好有火,用盡全力時間精神金錢(佢地連rehearsal room 都要自己book)做自己想做嘅嘢,然後鉤起自己嘅一啲感同身受嘅嘢,人人都總有啲想做但係未做得好,或者因為任何原因暫時未做到。佢地反映左我地普通人內心嘅渴望,係會好令人愛惜佢地每一個
咁而家都好吖,睇住佢哋做緊自己最想做嘅嘢。就算入唔到團嘅其他人,只要有能力都總會俾人睇到,人氣都多左好多,努力總有回報

Post time 27-1-2022 21:19:46 From the mobile phone | Show all posts
Leo replied at 26-1-2022 22:33
我都係呀 真係唔知點解,係會為啲參賽者緊張同肉緊 (大部份啦,好極端嘅除外{:shutup: ...

我都係,晚晚趕返屋企追,或返屋企途中都要即時睇Live.

見到好多都好有Character同好努力,當然有啲係好唔討好啦
而啲賽制又真係好具爭議性嘅

欣賞Candy由無辦掂得個樣,去到起碼佢努力唔想只靠樣
8個都真係精挑細選出黎,好彩無Winwin,所以成隊都係好有好感

希望多啲團歌可以用黎做活動破冰之類吖。我見之前好多主題活動,唔知遲啲有無Mirror之夜、Collar之夜或者前夫前妻之夜:):):):)
Post time 17-2-2022 13:12:36 | Show all posts
Frank replied at 17-2-2022 00:00
金魚妻d人話麻麻,我依家睇緊新聞記者
對日劇情有獨鍾

金魚妻我睇咗第一集, 一般啦. 其實呢套劇係漫畫改篇, 我專登揾咗出來睇, share 出來大家分享下:
https://www.manhuagui.com/comic/38302/

我覺得漫畫好睇啲, 因為情節比較合理。 而且漫畫係短篇故事, 好快完唔會夾硬拖。

最重要係我鐘意漫畫裏面嘅大叔, 有經歷之餘又温柔體貼, 真係好治癒。劇裏面改咗用小鮮肉雖然賞心悅目, 但不太現實呢

Post time 1-5-2022 23:44:20 | Show all posts
Beckett replied at 1-5-2022 22:11
你識咁講自己都要做到先得架喎,做咩咁煩惱呀定已經諗通左
...

通下唔通下啦,呢樣有機會見面慢慢詳談
盡力轉移視線,珍惜擁有的就會易諗得通d
相比起好多我身邊既人來講我呢d濕碎事
我平時可以好正面,高興可以好高興,同時down亦都可以down得好快
不過以前試過架喇,有經驗了,會識得解決
快收拾心情快走好自己路就可
多謝關心,有精神支持已經平伏返好多

Add post (1-5-2022 23):
係啵,咁都攰到妳幾嚴重下XD咁lea hea, 放假,放工就休息充足,訓返多d
Post time 14-4-2022 23:13:32 | Show all posts
Jocelyn replied at 14-4-2022 15:36
希望有緣見到你,好想知你真人到底係點你係網上有咁outgoing嘅energy,真人都一樣嘅特登用左個暗 ...

Haha 有機會我都想真人同你傾下計呀~
黑暗風既野我都好岩架~ shuuu 靜靜地話你知 hailey 最鐘意睇暗黑版既童話故事

三位男士既威力我見識到了  正係正  但Haliey不行了 要舉白旗 o(╥﹏╥)o
休息左二日 Hailey 既血條都仲未滿~~~

Post time 7 day(s) ago | Show all posts
Beckett replied at 15-5-2022 12:37
咁你睇左先,唔劇透住
節制呢兩個字同你都冇乜關係架喇
果日我同我個fd出左去為禍香港道路 ...

好呀,期待妳坐上我身上抱住,細說這個恐怖橋段,妳要呵返我,因為妳分享的這個,應該好驚嚇,妳還可以留到言,即是香港道路還算避過一劫
節制呢家野,我覺得我出活動前係節制一日,頂多兩日好了,應該會係最fit,但係,,,,睇我做唔做得到

Post time 4-5-2022 16:38:41 | Show all posts
Jovi replied at 3-5-2022 15:24
當日仲話海灘同泳池都會提前開返
https://www.swingandbangclub.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjI5MTV8ODdkNDEyYzU4NjdiZWY2OTBmY2JmYzNiOTE2NmM3NWJ8MTY1MzI4MDMyMw%3D%3D&request=yes&_f=.jpeg
去沙灘終於可以沖下身啦

正呀,我又可以間中蛇王去下海灘

話說終於鼓起勇氣交左FORM,但其實無乜自信
違反晒響其他人面前既人設
平時都唔會咁
 Author| Post time 9-1-2022 17:23:13 | Show all posts
frankfrank replied at 9-1-2022 00:32
大家好,我叫frank,岩岩入黎,希望咁多位睇住細佬

想了解一下,為何要用兩個Frank做名字呢?用一個是否註冊不成功?如果留意一下,會發覺已獲參加活動資格的人,登入名和稱呼是同樣的,為的是方便不用去記兩個名字。

如果已經有人使用Frank,強行加字去註冊也不適當,改用其他名字會更好,因為如果同場出現的話,會引起混亂。

Post time 19-1-2022 16:19:48 | Show all posts
Belle replied at 17-1-2022 14:12
喺活動有睇下「單身即地獄」,呢啲冇乜營養,淡淡然嘅節目kill time又幾好Emily in Paris 睇咗少少
嗰場 ...

Emily in Paris 嗰場係有啲驚喜,點解Lily Collins 冇nude 架?
有冇睇埋落去?俾你會揀法國廚師定英國金banker?(作為麻甩佬嚟講.... 我都睇幾多chickflicks   )

(「單身即地獄」一班人睇笑下應該幾開心,自己睇睇唔完第一集 )
Post time 13-4-2022 15:35:15 | Show all posts
Daryl replied at 12-4-2022 19:34
新既經歷,新既心態,新既旅程
應該會有不一樣的色彩
我都曾經諗過,如果我18歲入會,妳話幾正呢,但 ...

如果自己18歲就入會,可能嗰種感覺會比大左先入會更純粹。冇咩顧慮,單純保持想玩樂嘅諗法,好奇心爆滿,有咩都去試,好似小朋友去到公園玩
但過去左嘅只可以想像,依家接受改變左嘅自己去享受一切先係最重要
Post time 10 hour(s) ago | Show all posts
Daryl replied at 22-5-2022 23:14
咁正按摩,我都想呀,我都好似好少幫妳按摩
我地見面時又可以傾下電影
加埋“心跳”,“道路”幾樣野,有 ...

咁首先你要具備按摩呢個技能,唔接受揸流攤呀下

積落應該都有排講

大家都出左好多動後呢,你個篇係邊先

我個icon係個月球background嘅兔仔背影,好難睇得出咩

咁你又估下點解我會揀佢來做icon,見到再開估

Post time 7-4-2022 14:18:22 | Show all posts
Daryl replied at 5-4-2022 15:42
大家都辛苦了高峰期時好呀,仲有兩篇來緊會寫
一篇少甜,感覺系,另一篇度緊
係 ...

見返你,你都一樣咁温柔,feeling warm
希望快啲過,好掛住個沙灘,日日望住個天咁好又冇得周圍去
期待你新嘅動後!睇下今次又有咩感覺,相信你可以用文字表達到嗰種感覺!
嗰種感覺每一次都會唔同,即刻對手係一樣,好特別
Post time 31-1-2022 03:00:51 | Show all posts
Jocelyn replied at 30-1-2022 16:43
Madmaxmiss u too bro~所有野都好smooth!!果然train左mindfulness,身邊嘅事冇變,個人變左就好好多 ...

Cannot agree more~ 我都有keep住呀以前好中意熱鬧,依家毒左,享受多左獨樂樂

我都好想睇下依家嘅你,究竟係散發住點樣嘅感覺~~

但我相信點轉變,都唔會改變同你kiss嘅時候,嗰種牽動嘅感覺同埋投入嘅態度

Post time 21-3-2022 15:01:14 | Show all posts
Belle replied at 21-3-2022 10:17
所以syphon似係藝術,貴在沖咖啡時嘅體驗、過程,對於慳妹嚟講就唔值lu。睇人哋沖係幾好睇嘅
係囉,我都 ...

重點係 想見你!我都好想好想好想見你!

syphon 我身痕都有買嚟玩真係好難,比起moka/手沖/espresso 都要難..
所以有年去旅行飲到一杯驚為天人嘅syphon, 我到而家都仲記得嗰個味道同震撼...

啊啊啊 旅行呀...
 Author| Post time 8-1-2022 03:44:15 | Show all posts
CCLemon replied at 7-1-2022 21:39
Halo, 新年快樂呀咁多位,雖然又冇堂食又好多野ban 左,但記住保持正面

正確,的確要保持正面,不要讓新聞嚇倒,
負面擔憂害怕只會損害免疫系統,大家努力撐過去。

CCLemon 除非你想和帖主對話,否則必須利用你想回應的那個帖左下角的reply掣來回應,該人才獲通知,就如現在你知道我回應你一樣。
Post time 24-1-2022 13:21:11 | Show all posts
今次我真係reply Chris 了,因為「Intern 點將錄」我未有資格留言回覆
(叱吒mode) 喺度我想多謝幫我揀咗呢張頭像嘅Chris 同 James,因為自己upload 唔到,send 左三張俾佢地揀,結果有會員覺得cute而對Leo 有印象,真係要好好感謝你地
不過提一提大家,呢張相入面嘅係小Simba 嚟,大個咗佢係會變 Lion King 的,敬請留意  
 Author| Post time 2-1-2022 20:56:09 | Show all posts
Simpson replied at 2-1-2022 18:44
Happy new Year! 新一年大家開開心心﹗,會長大人似乎對摩士公園情有獨鐘, ...

因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地區),最無政治味(相對維園),亦最和平與世無爭,純粹帶給大眾歡樂的一個大公園。

和S&B不是很相似嗎?
Post time 12-4-2022 08:22:03 | Show all posts
Daryl replied at 12-4-2022 07:51
Morning Hailey, 我都鍾意夏天,令人好有活力,冬天我就鍾意可以配襯唔同的外套同多d parts平時出街著

...

Morning Daryl~ 咁快比你留意到我放底左個massage係度Haha多謝 我都覺得icon隻貓貓好可愛

冬天衫我都鐘意玩少少layer架,咁樣著出黎無咁悶ma~
不過呢個對我黎講都係新嘗試,我都仲努力學緊點襯
Post time 19-1-2022 15:03:16 | Show all posts
Leo replied at 18-1-2022 00:53
大家有冇玩 Wordle?
岩岩發現有個戲仿版本,一樣係估5個字母既字,不過全部字係關於音樂。
遲啲可以攪一隻 ...

喺見到你呢個comment前,我fd 無啦啦用icon send啲綠色/白色/黃色格出嚟
我仲以為係細個啲五星連珠

見到你個comment後就去左玩
三次估中左

G=green
B=black
Y=yellow
-------

GBBBB
GBYBB
GGGGG
Post time 2-5-2022 16:03:45 | Show all posts
Beckett replied at 2-5-2022 15:30
還好留下堂咁
係過唔到自己個關啫
同埋個頭一開得唔好就會做漏野,又俾人捉到啲低級錯誤

既來之則安之,重整自己心情吧
給妳一個帶有喘氣聲的抱抱,讓妳睇完呢個留言,笑住咁去繼續接受挑戰

上次特別的玩樂,我的喘氣聲好似令妳特別地留意(真喘,不是扮,因為那device加埋4日既努力
Post time 1-2-2022 13:53:22 | Show all posts
Jocelyn replied at 30-1-2022 16:26
好勤力!又唔知佢延期延到幾時,唔係屋企操下啲肌肉縮得超快你用啞鈴有負重應該可以ke ...

其實我只係有d無聊,揾野做吓,放吓電

暫時只能期待,開返時又唔知有咩限制了⋯
我d肌肉其實都無以前咁明顯了,發覺食得唔夠~
有做吓core都好好了!

祝你新一年越嚟越fit! 越來越靚! 心想事成!

Post time 19-1-2022 14:49:21 | Show all posts
Simpson replied at 18-1-2022 23:37
有冇中文版,好似好難

其實啲單字好簡單,推理成份多啲,好似細個玩嗰啲mastermind 咁。個game過癮在全世界日同一日估緊同一個字,然後你知邊個friend知答案,見到佢要估幾多次同埋點樣估,自己又用咩方法諗咁。
Simpson 師兄好體貼,謝謝你回應和鼓勵,我會繼續努力,遲啲活動見

Post time 14-2-2022 21:24:26 | Show all posts
Beckett replied at 13-2-2022 23:39
我俾你笠得多就冇新意啦新年新氣象,係時候到你試下
本身就冇成績表呢樣野,大佬錯誤示範,咪鬼學
...

笠呢個真係可以諗下,笠下其他人唔好淨係笠妳
好攰呢幾日做野,好想又出活動放肆下,話說最近那次,我打緊動後,希望盡快post出啦
成績表方面,有機會要再試以前咁輝煌既成績先得
Post time 22-1-2022 23:36:32 | Show all posts
Chris replied at 2-1-2022 20:56
因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地 ...

摩士公園還有隱藏功能呢

五六年前,pokemon go游戲風靡全球,社會上上下下男男女女老老嫩嫩也沉迷著。
然後附近所有人也在摩士公園抓小精靈,曾經公園的主要用途是抓小精靈。

Post time 3-5-2022 15:24:26 | Show all posts
阿草 replied at 3-5-2022 12:22
我都終於操返....
每日操半個鐘已經好有feel
起身成身痛好開心

https://www.swingandbangclub.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjI5MTV8ODdkNDEyYzU4NjdiZWY2OTBmY2JmYzNiOTE2NmM3NWJ8MTY1MzI4MDMyMw%3D%3D&request=yes&_f=.jpeg
去沙灘終於可以沖下身啦

Post time 11-4-2022 10:03:51 | Show all posts
CoCo replied at 11-4-2022 01\"\"
就等如明明無係度玩,仲係壇度J大家既動後咁

Hi Coco, 我是新仔Sam, 我也是其中一個人版,更來經常在J緊其他人的動後感。
人類大腦才是最大的性器官,J只是其中的小工具去達致高潮。
裸體其實不並穿著好看的男、女性感的,因有其中的神秘感!
幻想才是最美妙之處!
希望日後有緣見一面!
Post time 21-1-2022 23:42:51 | Show all posts
Nina replied at 20-1-2022 22\"\"
同你差唔多呢~

有運動keep住個人無咁頹~ 可以吊住條命仔

Hi Nina! Nice to meet you! 講開gym,冇得去舉weight嗰幾日真係失曬魂,差啲自暴自棄
好彩我又唔抗拒 resistance band,而家做落都幾方便,第時有得去旅行出trip 帶埋都幾好。咁當然都會跑吓啦。
一齊身體健康,希望早日可以見到你啦

Post time 6-2-2022 15:41:40 | Show all posts
Dear all, am a new comer here.  Glad to know how well organise and manage this club and it absolutely bring a great sense of security to me.  Being new here, I will spend efforts to move up the membership ladder and hope that I would become a valued member of this club.  Anyway, have a good year ahead, everyone!!!
Post time 12-5-2022 23:39:41 | Show all posts
Daryl replied at 12-5-2022 19:23
見面妳未講我知那個心跳聲係咩添
不過都好耐,未必記得
我期待住每個活動先得,因為 ...

係喎上次你嘅心聲比呢個心跳聲緊要好多嘛
梗係聽左你個個先啦
希望你心情好番啲搵到個方向啦
Energetic先似你架嘛

下次見到一定話你聽呢個心跳聲係咩,再加埋上次番去我慢慢消化到嘅野俾你聽

Post time 10-2-2022 21:13:31 | Show all posts
edmund replied at 10-2-2022 15:14
行開咗一排,有好多未見過面嘅新朋友呢~
希望之後有機會同大家認識啦! ...

Edmund 師兄!好開心壇上見返你!我改左名同頭像,你唔認得我架喇 不過年幾前我第一次註冊留言嗰陣,好記得你時時溫馨提點同埋回覆我地啲新人,謝謝你!
希望遲啲會見到你啦!
祝你新年快樂,事事順利
Post time 16-3-2022 02:15:21 | Show all posts
aligtr replied at 16-3-2022 01:09
Hello.

I am new here and this is the first time i joined any forums. Hope you all wont be disappoi ...

我都等緊你留言,因為你無睇註冊須知而註冊,個登入名已經唔及格,將會被刪除。

想再註冊,請細心睇註冊須知再註冊。

另外自我介紹果度,又要幫你刪左一啲資料。

唔好暴露自己既底細喇。

Post time 30-1-2022 16:26:19 | Show all posts
Nina replied at 28-1-2022 18\"\"
等待緣份中~~

近排就學咗用啞鈴操! 所以可以繼續係屋企練住,打好個底的!

好勤力!又唔知佢延期延到幾時,唔係屋企操下啲肌肉縮得超快你用啞鈴有負重應該可以keep到!可以再fit d,雖然本身你都好fit~
我係屋企淨係操core,同你一樣諗住打好個底,希望gym room嗰啲快啲開得返啦
Post time 25-4-2022 19:51:32 | Show all posts
Daryl replied at 25-4-2022 15:34
貪玩成咁期待大家有更多玩樂花火給予女士們

係呢邊覆埋你動後先, mentor教落廢事做壞榜樣喺果邊吹水 heheヾ(@^▽^@)ノ

"好欣賞妳果d附號表情好獨特,好得意"

多謝你先  haha Hailey都覺得d 表情附號好得意
因為壇上用吾到手機emoji 所以改左用呢款 hehe~
Post time 25-2-2022 18:02:45 | Show all posts
Jovi replied at 25-2-2022 12:14
早晨呀Daryl~~
乜可以回味咁耐架咩??
無落雨又見到你reply 既心情真係好幸福呀

哈哈,個廳人多,當晚都男士多,所以想有靜靜的浪漫環境調下情,製造一下氣氛咁,點知我變左直接的邀請添
係架,我可以一個好正的活動回味個幾兩星期
果次相處,有妳的互動,我先最幸福
Post time 2-5-2022 22:58:40 | Show all posts
Daryl replied at 2-5-2022 22:28
我都係覺得用返舊方法好妳喘好過我喘
不過我度下搵機會4變7,點知7左之後果個活動撞 ...

用係你呢句到個7字就好有歧義囉
我下次就唔出聲,哼~

「我其中一樣煩野暫時處理左,希望一直好啦」
That's good news,分啲好運俾我,我仲要用自己時間做other than my job duty嘅野,攰
Post time 2-2-2022 03:27:45 | Show all posts
MadMax replied at 31-1-2022 03:00
Cannot agree more~ 我都有keep住呀以前好中意熱鬧,依家毒左,享受多左獨樂樂

我都好想睇下 ...

叻!有keep,好有恆心same!!!!比之前更enjoy metime
我都好好奇會比到咩感覺你,同時都期待你係咩嘅感覺,好似有機會再見嘅時候大家都會變左
嗰種感覺真係好難形容,個flow就係咁
Post time 12-4-2022 09:52:59 | Show all posts
Sam replied at 11-4-2022 10:03
Hi Coco, 我是新仔Sam, 我也是其中一個人版,更來經常在J緊其他人的動後感。
人類大腦才是最大的性器官, ...

你講得無錯啊,有時會入面就好似神秘既地方唔知出現邊個神秘既人發生什麼神秘既事
大腦影響好大架,一場好既性愛都要一定既神交既配合
有緣見面丫,你遞左表未啊?
Post time 12-1-2022 11:33:24 | Show all posts
frankfrank replied at 9-1-2022 21:03
唔好意思,真係第一個唔成功,所以用兩個,我想問應該點解決呢個問題,點可以轉左個ID ...

你會唔會打算開番個單單只係Frank既戶口?
因為作有諗過出席活動,我建議你重開一個,否則就無所謂啦。

另外,唔好再要求刪除果項資料,已經reject左你幾次都未醒水喎。
Post time 3-5-2022 19:40:58 | Show all posts
Jovi replied at 3-5-2022 15:24
去沙灘終於可以沖下身啦

HEHE Jovi 終於又可以落水玩啦~~
準備好泳衣未?
Post time 26-4-2022 14:28:49 | Show all posts
LaLa replied at 25-4-2022 17:06
Hello 阿草  係呀,係雪豹呀。但都好耐了,我諗緊轉圖,可是未諗好換咩圖好
...

點解要轉呀? 雪豹好得意喎, 佢哋咬住自己條尾個樣夠晒傻
定係妳想走其他路線? 講啲要求出嚟集思廣益吓~

oh, 提提妳, 宜家轉頭像要whatsapp搵大佬幫手呀, 自己轉只會冇咗張舊圖, 新圖又up唔到
 Author| Post time 18-1-2022 12:14:55 | Show all posts
Leo replied at 18-1-2022 10:54
明白你意思,謝謝只是作為forum intern 搵唔到話題切入點的frustration
我會繼續努 ...

我也明白做新人的難處。沒辦法,這是對大家的考驗,看看是否能夠融入大家;不少前輩也寫過,這個段階對新人降臨活動時,就會了解到這個時期的努力,有多大的助益。

尤其是男新人。
Post time 16-3-2022 17:50:05 | Show all posts
Belle replied at 12-3-2022 19:10
siphon同dripper沖出嚟個味有冇唔同?
除左沖嘅過程fancy d之外 咪又係brew coffee xp

syphon 難好多啊 因為燒下壺啲水上去,溫度好易過高;
就算用埋濕毛布,上壺泡浸時間都比手沖難控制

但係好玩嘅,同埋水沖到好飲就會超有成功感

重點:好耐冇見喇喇喇喇喇我勁掛住

Post time 25-1-2022 16:57:02 | Show all posts
Boudica replied at 12-1-2022 13\"\"
期待你早日回歸, 祝你一路順風

Hi Boudica!轉過嚟呢邊覆你先,謝謝你的回應
好呀好呀!你係有去學過?好叻呀!
不過我已經幻想緊唔知活動有冇冰同雪櫃,夠唔夠杯呢... 因為我serve 朋友成日都唔夠冰,攪到灌唔醉佢地
我都未試過同人一齊mix,希望可以同你交流交流啦!

Post time 4-5-2022 10:04:29 | Show all posts
去沙灘終於可以沖下身啦

哈哈, 終於唔駛醃鹹魚咁醃到返屋企先有涼沖
Post time 12-4-2022 19:34:36 | Show all posts
Jocelyn replied at 12-4-2022 16:52
咁樣都幾好玩,又可以重新去深入了解一個人,可能有新發現!!好期待添
...

新既經歷,新既心態,新既旅程
應該會有不一樣的色彩
我都曾經諗過,如果我18歲入會,妳話幾正呢,但我又諗,我人生到了咁上下經歷才入會,睇既野,諗既野會相比起18歲的我更不一樣

Post time 12-4-2022 10:09:01 | Show all posts
Jovi replied at 11-4-2022 21:51
正呀!pool side party!!
應該叫大佬搞個泳衣派對呀

Pool Side Party!!!!
望梅吓止渴先~
4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg

喺哩啲地方攪活動諗吓都開心...
開返關一定要鼓勵大佬攪返外遊
Post time 28-1-2022 11:10:42 | Show all posts
kobi replied at 28-1-2022 00:08
hi Boudica,我是新同學kobi,
想請問下你係幾時學㗎?
以前我都好鍾意去工聯會學嘢,

Hi Kobi, 我係好幾年前學嘅. 工聯會有D課程係幾得意架, 我見過有課程教揸小型飛機

你可以在工聯會識到朋友又幾犀利喎, 我真係未試過. 如果入會的話, 睇嚟你請人入房方面應該唔會有問題
Post time 8-2-2022 02:12:26 | Show all posts
MadMax replied at 7-2-2022 02:06
我見芥末兄其實好有日本人嘅匠人精神
依家冇緣睇到,但我相信芥末兄不論繩結同床上技術,只會愈見提升
都 ...

床上插插技術真的有升,但同其他會員傾完後,發現好多都識,係我之前唔識用⋯⋯都好只少現在有成

都冇人俾我綁啦!我冇綁好耐,生晒銹,幾乎唔記得
Post time 2-2-2022 03:31:00 | Show all posts
Belle replied at 31-1-2022 09:49
我諗返起 見住你細細個入嚟玩 而家畢咗業成長咗有種阿媽睇住阿女大嘅感覺 要哭了  

啲時間真係過行好快追到追唔返,好掛住當時嗰種熱鬧嘅感覺啊!!!!嗰時有大家錫住,真係好幸福
生活太多轉變,要時間去適應,我都相信會有成果!吸引力法則ma~

Post time 3 day(s) ago | Show all posts
Beckett replied at 19-5-2022 13:29
未係學車住呀
我坐fd架車兩個炸彈on the way
但個導航唔係幾掂,老點我地

D路係咁架喇,係咪好多單程路轉來轉去頭都暈Google老點呢個係,有時會係咁,又定位錯

最近聽下歌發現有幾首幾令自己精神又有衝勁
有機會又要分享,我攬住張Beckett被來回覆留言中

Post time 2-5-2022 16:41:51 | Show all posts
Daryl replied at 2-5-2022 16:03
既來之則安之,重整自己心情吧
給妳一個帶有喘氣聲的抱抱,讓妳睇完呢個留言,笑住咁去繼續接受挑戰{:kis ...

Ok喇
買左自己鐘意嘅野心情好番啲
唉呀,咁都俾你留意到添
如果唔靠個device淨係我都可以令你咁喘就好玩喇
Appreciate 你嘅4日努力,下次試下奮鬥7日

Post time 9-4-2022 13:10:35 | Show all posts
Boudica replied at 8-4-2022 15\"\"
我通常係場外食花生, 嗌下加油咁

真係落場的話, 打排球開波我都有一手 3 on 3 free st ...

原來Boudica是個高大長腿的排球美少女。好想親身體驗下你鬼影變幻球的威力啊!

你叫我這隻懶狐狸做師兄真的不敢當呢。
論出場次數和在會內的貢獻我應該比不上你呢。慚愧慚愧

Post time 12-4-2022 15:43:10 | Show all posts
Hailey replied at 12-4-2022 12:51
出吾出到黎 好講緣分既 有緣就會見到 hehe~
至於我想想試d咩?  shuu~~~ 吾可以咁大聲係度講啦~
一 ...

宜加啲新人警戒心咁強嘅
突然覺得自己當年講晒出嚟好蠢
之但係想試同弱點係兩回事嚟喎

乖啦, 細細聲透露少少比哥哥聽~

Post time 16-2-2022 20:54:51 | Show all posts
Nina replied at 25-1-2022 13:16
咁你本身個底打得好,係好快可以操返嘅!

暫時d時間可到留返黎陪吓你朋友仔,咁都不錯啊~~

自己無整過,但有出街食過椰菜花飯,都幾得意

Netflix 有得睇電影版《解禁男女》喇,睇左未?戲名係《Love and leashes》男女選角都幾好呀,可惜電影版太短
Post time 21-3-2022 14:58:19 | Show all posts
左輪 replied at 17-3-2022 18:34
玩siphon最煩都係整完一大輪之後要洗野
moka就簡單好多
不過大家同樣都係煲,總覺得siphon d味出d

如果用手沖豆的,syphon 應該真係好好多
moka extraction 帶點壓力,用for espresso/深炒啲嘅豆會合適啲

只要沖到杯好咖啡個開心絕對可以蓋過洗嘢嘅麻煩!
Post time 13-5-2022 12:20:23 | Show all posts
Beckett replied at 13-5-2022 12:10
我幫手做野咁乖
咁要攞番啲獎勵先得喎
想通了就好喇,我希望你開心嘛

我都想妳開心呀,閒時發白日夢時諗起會內事好開心,會笑,諗起妳,會傻笑同奸笑

活力可能用道具都反映到,哪怕係一個枕頭
跟住我又plan緊新既玩意,不過相處時係用係自己度
Post time 23-1-2022 20:22:29 | Show all posts
Mustard replied at 23-1-2022 17:40
過年好難唔食嘢㗎喎,多做點運動就抵消番

節慶活動幾乎都取消了,肥不起。
疫情前家裏縂會收到五六底糕,打開雪櫃就已經覺得膩。
往年是一底。今年是半底糕也沒有,竟然有點懷念年糕蘿蔔糕。
我家過了幾年的瘦年。

你們家裏也有同樣情況嗎?
Post time 13-4-2022 18:05:12 | Show all posts
Daryl replied at 9-4-2022 13:50
Hello Roland, 好耐無見你,不過都好記得你樣子,希望再可以見到你啦,如果你會飲酒既都可以一齊飲返杯:0 ...

Hi Daryl - 好耐無見呢。見到你最近fit了很多,女會員有福啦。
希望有機會再一起飲。還記得某次Belle 研發了Cheese cake + 白酒的絕配。回味啊

Post time 12-4-2022 12:51:15 | Show all posts
阿草 replied at 12-4-2022 11:32
我之前有見過呢隻貓娘嘛, 已經覺得佢好得意, 咪唔覺意記住咗囉
妳咁講, 會搞到我更加想見到妳,  ...

出吾出到黎 好講緣分既 有緣就會見到 hehe~
至於我想想試d咩?  shuu~~~ 吾可以咁大聲係度講啦~
一陣比你地知道曬d弱點 咁我咪冇得反抗!
Post time 7-2-2022 14:22:01 | Show all posts
Kevinlung replied at 6-2-2022 15:41
Dear all, am a new comer here.  Glad to know how well organise and manage this club and it absolutel ...

Welcome Kevin! Hope your name doesnt refer to your real name.
Anyways you may ask Dai Lo to correct your name when you submit the application form. Good luck!
Post time 22-1-2022 13:07:26 | Show all posts
Frank replied at 22-1-2022 13:02
係,唔係操肌既話,控制飲食已經可以瘦到
不過係食方面真係戒唔到,仲要有時食宵夜
...

宵夜好致命呢.....

我以前都唔戒口, 所以都係個小肥仔
不過之前因為有d事depress過一排, 果陣成日無胃口
不過反而因為咁戒哂所有零食/junk food/高卡食物
算因禍得福吧

Author| Post time 5-4-2022 14:18:39 | Show all posts
Sam replied at 4-4-2022 22:27
嘜依家興用透明質酸instead of KY ?
咁樣好重成本!不過我又諗S&B的女神絕對唔需要靠這東西的呢!
...

透明質酸是崗本其中一款很潤滑的Condom,紅色包裝,
好些男士也喜歡使用,我有較便宜的門路購入,所以才協助他們購買,
有機會你也可以試試。

Post time 28-1-2022 16:58:38 | Show all posts
Boudica replied at 28-1-2022 11:10
Hi Kobi, 我係好幾年前學嘅. 工聯會有D課程係幾得意架, 我見過有課程教揸小型飛機

你可以在 ...

嗰陣時認識嘅朋友,基本上全部都冇聯絡了,

咁快講到請人入房咁遠嘅事......(驚)

工聯會真係有好多嘢學,
我試過去學玩劍擊,
嚴格來講我係張家朗嘅師兄
Post time 21-3-2022 10:17:36 | Show all posts
edmund replied at 16-3-2022 17:50
syphon 難好多啊 因為燒下壺啲水上去,溫度好易過高;
就算用埋濕毛布,上壺泡浸時間都比手沖 ...

所以syphon似係藝術,貴在沖咖啡時嘅體驗、過程,對於慳妹嚟講就唔值lu。睇人哋沖係幾好睇嘅
係囉,我都有一段時間冇出活動,好掛住個會
想見你
Post time 21-3-2022 14:07:58 | Show all posts
Jovi replied at 21-3-2022 12:17
Gym Room 4月21日開返啦~~~~

又會
做運動好,做運動人都精神啲
隊⋯⋯長 係一個誤解嚟嘅

認真你便輸了 我係佛系 廳長

個個牌喺我後邊⋯⋯想坐我張沙發啫,因為我坐足成晚

你見到就明架啦⋯⋯

師妹:師兄,衰咩坐成晚?
師兄:師妹,我衰咸濕⋯⋯

Post time 22-1-2022 00:03:48 | Show all posts
Belle replied at 17-1-2022 14:10
你係一直聽開嘅?
我冇聽podcast嘅習慣
不過搭巴士唔想用眼嗰陣 聽下節目好似都幾好

我都係因為唔想用眼,所以聽YouTube
尤其是係夜晚想瞓覺之前,
聽呢個節目真係一個巧合,
但係都好開心因為呢個緣份而認識SnB

有時又會聽吓陳奕迅、五月天咁

Post time 14-4-2022 15:36:17 | Show all posts
Hailey replied at 13-4-2022 15:51
Haha 好呀 我最鐘意同人傾計架啦~

網路既形象好似好outgoing 姐

希望有緣見到你,好想知你真人到底係點你係網上有咁outgoing嘅energy,真人都一樣嘅特登用左個暗黑版alice,好似特別啲
見到你一晚玩左三次,真係開心!佢地三位男士都好正
Post time 12-2-2022 08:58:16 | Show all posts
edmund replied at 10-2-2022 15:08
Jocelyn~~!   long time no see!! 新年進步哦~!
前排又忙又有啲私事,冇上嚟 forum 好一排..
大家 ...

edmund真係好耐冇見啦~miss u too~
唔怕啦~forum一齊係到幾時都可以傾計~
各方面都唔錯啊,有機會再同你講details啦
how abt u? wish u all the best!
Post time 11-4-2022 12:13:36 | Show all posts
Jocelyn replied at 8-4-2022 21:40
依家有個大大嘅免死金牌額頭有探班兩隻字,唔比掂架
問下村上就知咩叫冇得掂只可以打嘴炮嘅悲哀{: ...

有得見, 有得吹下水又點會係悲哀
走前如果R到個攬攬仲已經perfect池添啦

"留返下次可能會更好"...咁我assume妳唔會要我哋等太耐啦
Post time 5-4-2022 13:46:15 | Show all posts
Daryl replied at 13-3-2022 19:47
篇動後寫到好似抒情文咁添,我都幾鍾意呢個style
妳咁捧場,妳有無保重好身體呀
...

好支持你繼續寫抒情文可能因為我偏少甜,睇抒情文更入心
一直都覺得中間嘅交流先係最動人嘅地方,但有時睇重甜可以用黎ff下
有啊!終於捱過左疫情高峰期!
Post time 16-2-2022 23:09:39 | Show all posts
Jovi replied at 16-2-2022 16:58
大家好呀~~我係Jovi呀!!
原本我仲以為響自我介紹個度介紹下自己就算,
原來仲有E個聊天室,多謝Solar提 ...

hello Jovi, 我係伊森, 我都好鍾意做gym 架, 不過依家只可以係屋企做啞鈴,同埋我每日都會沖咖啡飲, 希望遲下可以同你交流下呢兩方面的心得
Post time 12-3-2022 14:04:33 | Show all posts
Nina replied at 8-3-2022 16:34
無得做facial呀~ 個面好唔掂

而家又熱返啦! 好想去曬吓~~

唉,好彩依家有得剪頭髮,唔係就不似人型
冇得facial再加要戴口罩,塊面就黎唔駛要
Gogogogogo!!!曬太陽真係好舒服,但下個星期好似又差返
你都要小心啊近排乾燥,要飲啲潤喉嘅野啊
Post time 14-5-2022 07:50:58 | Show all posts
Beckett replied at 13-5-2022 15:14
我見到你都好開心架
你身上都有種充滿活力好positive嘅感覺
滋潤下我

返工個時就-ve架啦
其實我唔笑個樣同呆呆地個樣就會好串好惡
活動既氣氛好似多巴胺咁令我熱血沸騰
越多人既活動我就越興奮
下次大力啲攬下抽下水睇吓滋唔滋潤到你啦
Post time 16-4-2022 20:52:35 | Show all posts
Jocelyn replied at 16-4-2022 17:24
我都好鍾意睇!會特登上youtube search!但有啲真係好恐怖
聽人講故仔,再加想像,聽完個人好 ...

Jocelyn 出到聲  男士們識做啦 哼哼~~期待你快d回歸呀~

咁就有人可以係活動入邊同hailey傾恐怖野~~
然後驚戈陣又可以求安慰 hehe~
Post time 12-2-2022 08:50:59 | Show all posts
MadMax replied at 7-2-2022 01:50
言談間真係好似大個囡左
你都叻丫~~我係呢個年紀時仲係一舊屎咁,完全唔知自己想點
大家變就一定 ...

有時做舊屎開心啲,可以無憂無慮幾好啊大家要加油努力做個更得好嘅自己!繼續meditaion, keep learning mindfulness!

有機會想見下型左嘅你喎

Post time 29-1-2022 14:20:31 | Show all posts
Leo replied at 29-1-2022 11:20
出Streaming/碟可以一睇,如果你喜歡佢個form/mood 的話。不過第一、二集係comic啲,岩岩呢集有啲懶有野  ...

咁本身第一集就係唔係以正經做主題,係做番以往特務片嘅parody
第二集就好夾硬黎嘅feel,第三集就要睇過先有得評價

Post time 25-1-2022 08:15:48 | Show all posts
Fiery replied at 24-1-2022 11:45
我既情況同你一樣 不過人大左發現少左糕都冇乜所謂 因為到最後都係食唔曬 又浪費食物有陣時仲浪費埋D親戚 ...

的確很多時候是變壞了

家人認爲變壞了不要緊,那是“發”,好意頭;
我反問那是“發霉”,新年伊始就”發毛“,怎麽會好意頭呢
 Author| Post time 4-1-2022 23:56:27 | Show all posts
CCLemon replied at 4-1-2022 22:29
大家新年快樂,新人報到,估唔到我既新年願望就係joinS&B

首先歡迎你先,我係會長Chris,請四處看看,
尤其是會規,壇規。
這裡是聊天室,
想自我介紹必須去新人自介區,
每個版也有其作用,細心睇就會明白,
祝你願望早日達成。

Post time 13-5-2022 15:44:31 | Show all posts
Beckett replied at 13-5-2022 15:14
我見到你都好開心架
你身上都有種充滿活力好positive嘅感覺
滋潤下我

Hailey 每次見到 beckett都好開心架~
心諗yesss! 又有靚女睇ヾ(*ΦωΦ)ツ

但我地下次個時差可吾可以拉近少少
未聽到beckett講血與淚的故事haha(๑ºั╰╯ºั๑)
Post time 12-5-2022 19:23:24 | Show all posts
Beckett replied at 3-5-2022 11\"\"
係廳到講晒就可以入房專心辦事係咪
講開心跳聲又諗起樣得意野,見到你話你知
...

見面妳未講我知那個心跳聲係咩添
不過都好耐,未必記得
我期待住每個活動先得,因為活動係完全可以放鬆到心情的
想見住妳個笑臉,妳的笑聲,大家搞笑的對話
Post time 30-1-2022 16:43:50 | Show all posts
MadMax replied at 30-1-2022 03:39
Hey sis! Long time no see!!!!!!!
Hope everything went smooth (and wet enought) in your life ...

Madmaxmiss u too bro~所有野都好smooth!!果然train左mindfulness,身邊嘅事冇變,個人變左就好好多
你依家仲有冇meditation 啊?
Wet依個點都唔會夠係會wet架啦
Post time Yesterday 23:14 | Show all posts
Beckett replied at 20-5-2022 19:51
話雖如此,但其實都幾難得嘅體驗
我就呢幾排會上/上左好新戲所以好期待
仲有去按摩梳乎,正呀

咁正按摩,我都想呀,我都好似好少幫妳按摩
我地見面時又可以傾下電影
加埋“心跳”,“道路”幾樣野,有排分享
無上幾日壇,又熱鬧左

Add post (22-5-2022 23:15):
成日想問妳個icon到底係咩來XD
Post time 16-4-2022 17:24:07 | Show all posts
Hailey replied at 14-4-2022 23:13
Haha 有機會我都想真人同你傾下計呀~
黑暗風既野我都好岩架~ shuuu 靜靜地話你知 hailey 最鐘意睇暗黑 ...

我都好鍾意睇!會特登上youtube search!但有啲真係好恐怖
聽人講故仔,再加想像,聽完個人好寒....
舉白旗先幸福啊,有幾何可以咁樣
Post time 28-2-2022 17:16:03 | Show all posts
Nina replied at 19-2-2022 23\"\"
樣無得救,唯有身形可以搞搞 盡力而為啦~~

近日好凍啊,唔好忙啊,著多件衫

咩叫樣冇得救,nina不知幾靚
凍嗰幾日,日日都係到冬眠,包實自己唔想郁
咁都比你捉到我上線,下次要再偷雞啲先
大家都要小心身體!依家日日都好多人postive...
Post time 7-2-2022 23:41:58 | Show all posts
Jocelyn replied at 30-1-2022 16:26
好勤力!又唔知佢延期延到幾時,唔係屋企操下啲肌肉縮得超快你用啞鈴有負重應該可以ke ...

Hello Jocelyn, 我係新人伊森, 新年快樂, 你地都好勤力呀, gym room 無開, 大家都想辦法去keep fit, 好大既激勵呀, 新既2022年, 祝你地身體健康,一年fit 過一年
Post time 10-2-2022 15:08:56 | Show all posts
Jocelyn replied at 2-2-2022 03:31
啲時間真係過行好快追到追唔返,好掛住當時嗰種熱鬧嘅感覺啊!!!!嗰時有大家錫住,真係好幸 ...

Jocelyn~~!   long time no see!! 新年進步哦~!
前排又忙又有啲私事,冇上嚟 forum 好一排..
大家都過得幾好嗎?很掛念很掛念的說!

Post time 1-2-2022 00:53:49 | Show all posts
Roland replied at 31-1-2022 17:08
Welcome Amber!

Feel free to chat with us here. Coins are easier to collect when you have a good  ...

Hello
Thanks for the warm greeting! It helps so much under such a cold weather :)
Coins are easy to gain, but the right answers can be tricky to answer

Add post (1-2-2022 00:54):
Btw, happy Chinese New Year :)
Post time 25-1-2022 21:44:47 | Show all posts
左輪 replied at 25-1-2022 15:58
點會呢點會呢,Mustard呢個名係壇度成日都見到嫁

我只係坐下坐下發覺咁樣落去唔得,所以膽粗粗走去玩下g ...

係咩,好少聽大家叫我 Mustard了,E加大家都叫我 隊長
所以你成日見到,可能係 鬼

我都好耐冇gym 啦⋯⋯就快見唔到真實嘅自己
Post time 2-1-2022 18:44:55 | Show all posts
Happy new Year! 新一年大家開開心心﹗,會長大人似乎對摩士公園情有獨鐘,
Post time 2-1-2022 19:28:05 | Show all posts
大家新年快樂!
新一年
留返d腳毛先
Post time 2-1-2022 20:09:01 | Show all posts
擦一下存在感
Post time 2-1-2022 21:01:46 | Show all posts
大家新年快樂, 2022 要活得比去年好!
希望 SnB 新舊會員今年身體健康、生生猛猛、多出席活動
Post time 2-1-2022 22:08:13 | Show all posts
Chris replied at 2-1-2022 20:56
因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地 ...

係啊,有運動機會,親民,草根,無政治味,依個組合真係好正﹗
Post time 2-1-2022 23:28:36 From the mobile phone | Show all posts

家下先知原來咁解讀,有意思
Post time 3-1-2022 08:08:13 | Show all posts
LafitE replied at 2-1-2022 23:28

你宜家狀態點?想法係點?覺得可以,就再申請啦,
唔係就2046都入唔到呀。
Post time 3-1-2022 10:28:59 | Show all posts
近黃大仙,有求必應,心想事成
各位新年快樂 !
Post time 3-1-2022 11:23:13 | Show all posts
大家都新年快樂,年年進步
Post time 3-1-2022 12:47:51 | Show all posts
新年快樂
祝各位在新的一年,找到新的方向,獲得新的力量

Post time 3-1-2022 14:01:17 | Show all posts
各位新年快樂,新一年,新開始
Post time 3-1-2022 18:40:14 | Show all posts
2022 年,我許下宏願

要同十個未交過手既女會然玩!
要大隻少少
要多啲上forum講野,動後十連發!
Post time 3-1-2022 19:06:22 | Show all posts
Happy 2022 and wish all the best to everyone!!!

Post time 3-1-2022 19:41:47 | Show all posts
祝大家新年快樂
2022過得開開心心
Post time 3-1-2022 21:28:09 | Show all posts
遲來的新年快樂~
祝大家出入平安 一切安好
Post time 3-1-2022 22:11:34 | Show all posts
各位好!新年快樂!
Post time 3-1-2022 22:14:25 | Show all posts
新年快樂
新一年祝大家身體健康
Post time 4-1-2022 00:41:02 | Show all posts
LafitE replied at 2-1-2022 23:28

得閑嚟摩士公園打場乒乓波好唔好當然唔單止我依個麻甩佬,好多靚女俊哥等你。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

23-5-2022 12:32 GMT+8 , Processed in 0.182875 second(s), 28 queries .