Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1843|Reply: 22
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

Intern 點將錄(Kobi,Leslie,左輪,CCLemon,Guy佳,Leo,Frank)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 23-1-2022 10:33:11 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
男新人或舊人回歸,獲批加入與否,都需要觀察其壇上表現,發表了一定數量的留言後,便會徵詢其他參加者意見,標題中五位,是已經交付了申請文件,
考題合格,沒有遺漏的人,

其壇上表現亦已有人給予評語,新人們可作借鏡和參考。

每一個[-]代表一個人的意見。

Kobi  -回覆人之餘,會講出自己意見再繼續語題,感覺上心。
           - 無留意,唔清楚。
          - 無咩印象。
          - 0印象。
          - 有見過,印象唔深。
          四位中佢在線時間最長,留言次數最少,依佢留言內容,可能佢持觀望態度 / 被動 / 內向

- 對答舒服正常,見到佢做咗未來展望30問,感覺有心留意言

(已批)

Leslie  -無留意,唔清楚
            - 睇回覆都好正常無咩問題
            - 感覺正常
             佢有用娛樂新聞同防疫措施等時事打開話題,不過最後註冊上壇,可以照抄前人既野,依個係最安全保險既方法,註冊時間最短,留言最多,可以話態度最積極。   
         - 對答舒服正常
          - 誰有回應給他就答落去,唔多見有回應其他人。

左輪(舊) - 唔算成日出現、但可以正常交談、算有文有路,感覺ok
                          - 睇回覆都好正常無咩問題
                          -  左輪應該係肌肉男?有market wor, 但對其他topic 好似無乜反應
                          - 在線時間:262小時 (2015年已註冊)  近期次數:10留言內容只圍繞健身有健身習慣,身材同體能應該好好
                              - 誰有回應給他就答落去,唔多見有回應其他人。

CCLemon - 依佢嘅留言,覺得佢有細心消化過人地嘅文章,再去回應,對佢嘅感覺係正面的。
                        -   睇回覆都好正常無咩問題
                        -   主動 健談 很有自己睇法
                             同人傾既話題可能較多元化,唔會太自我中心可能對網絡用品使用方法唔敏銳
                             願意正面承認錯誤,有禮,相信有一定自信 (起碼在字面上)。

Guy佳   - 文字正正常常,心地善良,最近失左縱。
                - 留言有heart,溝通正常,不過最近潛左水咁
                 - 參予話題算廣闊,不過是近唔見左人。
                 -無印象。

同場加映另一位未交申請文件的

Leo        -無提到的Leo反而印象比較深, 談吐似是不錯, 印象幾好. 可能Profile Pic 太 cute係有D幫助
                 - 會嘗試回不同人的話題,感覺有努力
                  -比較有印象。會主動轉去聊天室繼續傾,自然地打開話題,聊天過程感覺輕鬆愉快,無尷聊。
                 -感覺幾醒目,幾好傾

Frank   - 會嘗試回不同人的話題,感覺有努力。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-各位在某一個帖上提供過意見的留言,會在新人獲批後刪除請放心。
-上載讓人易於記憶的頭像,絕對有幫助別人對自己印象加深,如未能上載,可電郵給我代為上載
-各位新人請努力,距離可以出席活動的時間不遠了,這期間,請保持自己最佳狀態。
-甜美的果實,是留給願意堅持的人。

祝各位心願達成。

Recommend
Post time 26-1-2022 22:02:26 | Show the author posts only
kobi replied at 25-1-2022 18:19
我意思係完美嘅body
換咗個頭像,多多指教

恭喜你呀,等你第一次動後感
Recommend
Post time 26-1-2022 21:46:14 | Show the author posts only
kobi replied at 25-1-2022 18:19
我意思係完美嘅body
換咗個頭像,多多指教

恭喜Kobi!期待你的第一次分享!
假期我會加操的,希望好快見面
Recommend
Post time 23-1-2022 11:39:57 | Show the author posts only
聊天室都有啲印象佢哋出現吓,全部都冇喺 隊長嘅動後留言過!
不少新人都有,新人最愛睇嘅鹹濕動後(淫心計劃),以上人士都冇出現留言(舊人就算啦)。

肌肉男喎,some女士點會放過。如果正正常常,俾佢返嚟。
食咗先講啦,如果有咩事,佢都知道唔會有人掃佢啦!
Recommend
 Author| Post time 8-4-2022 12:30:57 | Show the author posts only
Sam replied at 8-4-2022 12:21
近來不斷努力咀嚼舊post, 原來intern都會被評分的!
好!繼續努力!

無錯,不要以為批人加入是完全出於我的決定,
我只判斷外型、面貌、體格(性器官)是否適合,而更重要的內在,則交由其他參加者去判斷,所以我們都會留意Intern在會網上的表現,我們都會想找尋心態和品格和大家相似的人,沒有對或錯,只有適合與否。

也許將來,你也會是其中負責去感受和評審Intern的一員呢。

Recommend
Post time 8-4-2022 12:49:04 | Show the author posts only
Chris replied at 8-4-2022 12:30
無錯,不要以為批人加入是完全出於我的決定,
我只判斷外型、面貌、體格(性器官)是否適合,而更重要的 ...

謝謝大佬嘥時間去詳細回覆我這個small potato, 真的很想參加,但現在不敢交form住,因身邊太多大事將要發生,
怕自己handle唔到太多stress,所以肉騰騰的照片要遲些才可出現呢!
See you guys !
Recommend
Post time 24-1-2022 17:48:06 | Show the author posts only
Mustard replied at 23-1-2022 11:39
不少新人都有,新 ...

師兄多謝你嘅意見,
我是新人kobi,
想請問一下,「隊長的動後」在論壇邊一個位置,
因為小弟真係搵唔到,
另外,鹹濕動後真心好正,
尤其係你哋文筆非常好,
淺顯易明又下下入肉,
10個贊

Recommend
Post time 25-1-2022 01:30:47 | Show the author posts only
Mustard replied at 23-1-2022 11:39
不少新人都有,新 ...

師兄我有睇過你幾篇動後感架,不過有時d文太耐
唔想特登好似為左回覆而推番上黎,所以冇留言,sorry
各位師兄師姊既動後感都咁精彩點捨得唔睇
Recommend
Post time 30-1-2022 09:42:16 | Show the author posts only
Chris replied at 29-1-2022 01:37
如果將來有心參加的,不如電郵幾幅圖給我,我幫你選,然後貼上來做頭像,請記得提供密碼。

你有交申請表 ...

大佬,好呀,咁我揀完電郵你,謝謝大佬。我還未交表,仍在減肥中,想等自己都接受到先交表

Recommend
 Author| Post time 29-1-2022 01:37:51 | Show the author posts only
Hockey replied at 28-1-2022 23:58
大家努力,始終想信只要努力,大佬係會俾機會付出努力嘅人

如果將來有心參加的,不如電郵幾幅圖給我,我幫你選,然後貼上來做頭像,請記得提供密碼。

你有交申請表嗎?
Recommend
Post time 24-1-2022 20:17:58 | Show the author posts only
kobi replied at 24-1-2022 17:48
師兄多謝你嘅意見,
我是新人kobi,

如果想上載頭像,搵幾幅令人易記既圖,麻煩刨細佢,發個電郵,
就會幫你攪。
Recommend
Post time 24-1-2022 19:54:13 | Show the author posts only
kobi replied at 24-1-2022 17:48
師兄多謝你嘅意見,
我是新人kobi,

我咪就係隊長囉按我icon 後 睇到topics 就睇到啦不喜勿插
Recommend
 Author| Post time 29-1-2022 01:37:01 | Show the author posts only
guy佳 replied at 28-1-2022 08:39
革命尚未成功 同志們同埋我仍需努力

Recommend
Post time 25-1-2022 00:02:07 | Show the author posts only
James replied at 24-1-2022 20:17
如果想上載頭像,搵幾幅令人易記既圖,麻煩刨細佢,發個電郵,
就會幫你攪。
...

收到,會照做
話時話,你的頭像真猛
Recommend
Post time 28-1-2022 23:58:50 | Show the author posts only
guy佳 replied at 28-1-2022 08:39

Recommend
Post time 25-1-2022 01:28:27 | Show the author posts only
雖然只係短短一句野,不過自己既努力得到人地留意
真係一件好開心既事。我會繼續努力認識大家,亦到努力比大家認識我
Recommend
 Author| Post time 29-1-2022 01:34:44 | Show the author posts only
Hockey replied at 28-1-2022 23:58

想不到,你是了解我的呢。
Recommend
Post time 25-1-2022 18:19:15 | Show the author posts only
James replied at 25-1-2022 03:22
當你響活動既時候,你可以比我個頭像更猛。

我意思係完美嘅body
換咗個頭像,多多指教
Recommend
Post time 25-1-2022 00:00:38 | Show the author posts only
Mustard replied at 24-1-2022 19:54
我咪就係隊長囉按我icon 後 睇到topics 就睇到啦不喜勿插

收到,之後會去學下野
Recommend
Post time 25-1-2022 03:22:52 | Show the author posts only
kobi replied at 25-1-2022 00:02
收到,會照做
話時話,你的頭像真猛

當你響活動既時候,你可以比我個頭像更猛。
Recommend
Post time 8-4-2022 12:21:23 | Show the author posts only
近來不斷努力咀嚼舊post, 原來intern都會被評分的!
好!繼續努力!
Recommend
Post time 28-1-2022 08:39:33 | Show the author posts only
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 04:01 GMT+8 , Processed in 0.155643 second(s), 21 queries .