Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 3138|Reply: 29
Collapse the left

[Ocean Team] Kristina進大觀園(上)

[Copy link]
Post time 21-7-2022 00:42:28 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
(哭啊,強逼症一定要腦內重現一次個畫面先至落筆,所以刪刪減減寫左好耐,set個deadline俾自己,今個禮拜內搞掂埋下篇!)

起- 初見SnB
自從發現枕頭有睡以外的功能,底褲們就沒有逃過每週一濕的命運。

頗慘,過早開竅,但不可以開。
幼稚園,磨凳角被同學見到;小學,上堂畫被捆綁的乳房被老師捉到,不過好彩抽屜深處的陰莖素描沒有被迫重見天日。
經一事長一智,知曉“呢啲野”是禁忌的我,腦內出現以下選項:

1.我有罪,以後唔會再做呢啲野
    2.我冇罪,但係以後唔會再做了
    3.我冇罪,以後要謹慎啲做

毅然決然地選擇了3,反正又未試過被撞見赤身裸體地埋頭苦幹,問題不大。

而對於三分鐘熱度的我來說,自慰絕對是我堅持得最久以及最熱衷的運動。
只要學會噤聲,學會抿嘴,學會聽yellow joke時不笑出聲,就不會有問題。

歸功於忍耐,我想自己早就麻木到麻痹,
可以在食飯時,面不改色地觀賞直搗黃龍雙管齊下三顧茅廬各種水乳交融的場面......
所以我敢保證,之前的我一定猜不到,自己竟然會有在聽podcast採訪時候聽到口乾舌燥,全身血液一致衝向下腹的一日。

似隻發情的貓。

承- 長腿叔叔
回過神來,發現自己坐在一張陌生的床上,才忽之想起當天是面試日。
抬起眼,面試官和我想像中不太一樣,他好似不太嚴肅,好似有點細心,好似是個柔軟的長腿叔叔。

可他讓我有些擔心了。

當聽到“陰公,你真係好瘦”,第一反應是開心的,因為瘦對我而言絕對是個讚美,可眼前的人卻皺起了上半臉。
死火,難道是胸太小了,已經到了令人擔憂的地步?
不至於吧,至少乳頭還是突出來的,於是試探性地小聲問了一句:“係咩?”

“係啊,你話要減肥,俾會入面啲人聽到實o曬嘴。”
Oops,死火,他幾乎沒有猶豫。

於是我懷著擔憂的心情,直接進入當天的重點之一,考試。
一如既往地,明明前一晚溫了五六遍的書,到了考試就腦袋空空,實在感謝會長耐心地解釋每一條題目,沒有嫌棄我這個差生。

一條溫馨小提示:回答試題時走神一定是個大罪,好孩子不要學。
但請不要怪我,要怪就怪他的鬚根太引人關注,令人忍不住幻想它們的觸感,
是刺刺的,沙沙的,還是會像刺蝟一樣軟?

我很快就得到了答案。

沖了個人生最乾淨的涼,檢查了自己不會細看的地方,心不在焉地看了部恐怖的恐怖片,喝了碗不知道怎麼煮得這麼好喝的湯。
啪的一下,舒適的黃光燈熄了。
面試官輕輕撫摸了一下乖順的陰毛,此時它們都羞澀地低下了頭,絲毫沒有剛見面時張牙舞爪的姿態。

“拿,宜家服服帖帖咁,咪幾好。”這是面試官埋頭前的最後一句話。
側過頭,紅暈繞上耳根。沒想到初吻的對象是位面試官,是帶刺的舌吻,而且被含住的是下面的那張嘴。
舌尖給予的,是帶痛覺的興奮感。
呼吸漸重,聲帶輕顫著,簾外有若有似無的光,有點怕被看到淩亂的模樣。

“痛記得講喎。”

五個字,一句例行的提醒,竟令我額頭泛出一層薄汗,意識到深處的某種瘙癢。
緩緩進入的手指恰到好處,暫時止住了無由來的痕癢。
手指腹輕輕刮過,成功喚起一陣從頭皮到腳尖酥麻,
他告訴我這是潮吹位。

又啪的一下,熟悉的黃光燈開了。
喘息戛然而止,原來是到驗血的時間了。
唉,沒辦法,只好拖著顫抖的雙腿和一顆懸著的心前去做另一個檢查。
現在想起來,當天的節奏真的很快,有點可惜沒有完事就道別了。

不過,
湯真的很好喝,thx la大佬~

to be continued...

Post time 21-7-2022 01:33:05 | Show all posts
一路睇一路忍唔住嗌左出黎,我同你嘅經歷簡直一模一樣!
幼稚園磨凳角、噤聲自慰、三個選項、睇重口味片睇到麻木......omg我好滾動,終於搵到同路人!

記住!你絕對唔係孤獨嘅!你唔係唔正常嘅,性慾同自慰係無罪嘅!入到會從此就唔洗再忍耐,唔洗再隱藏自己,祝福你係度搵到一直盼望嘅感覺同體驗,探索同認識多啲自己,性福滿滿!真係好想見到你同你傾計and give you a big hug!

Post time 21-7-2022 08:37:56 | Show all posts
Kristna,妳篇分享好似讓人進入左妳嘅內心世界

如果用電影嚟比喻,妳篇分享就係一套感情細膩真摰嘅文藝片,好有藝術性,通常呢啲戲都係攞獎嘅電影

期望睇到妳套戲嘅下集
 Author| Post time 6-8-2022 08:54:51 | Show all posts
Rapunzel replied at 21-7-2022 01:33
一路睇一路忍唔住嗌左出黎,我同你嘅經歷簡直一模一樣!
幼稚園磨凳角、噤聲自慰、三個選項、睇重口 ...

Rapunzel!之前都有聽大佬講過我地兩個嘅經歷好似,冇諗過會係咁似。你最後一句話真係睇到我好感動,hug。

上次活動見到你其實有小小怕醜,見到靚女突然唔識講野係正常的,
又見你好似有啲忙,所以冇同你傾好多計......
不過之後點都有機會嘅,到時候我會鼓起勇氣同你打招呼架!

Author| Post time 6-8-2022 09:10:58 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-7-2022 02:18
Welcome!!!!期待你嘅下集啊!
希望你可以係到滿足曬你嘅fantasy!!

多謝你嘅歡迎啊Jocelyn~呢度真係滿足到我好多fantasy,特別係唔可以同人講嗰啲。
個日怕醜冇講到,你笑起身真係好sweet,講野又好溫柔,
所以你黎同我goodbye kiss個陣內心其實有啲失措,成個人呆咗係度,最後都係要你主動黎錫我.....
時間好短,傾唔到好多計,希望之後見到再傾啦!

Author| Post time 6-8-2022 09:01:32 | Show all posts
Hailey replied at 21-7-2022 01:44
歡迎你呀~ kristina (๑ºั╰╯ºั๑)
Hailey 超喜歡你隻8爪魚bb~
Hehe~ 入到黎 就吾洗再忍啦~

多謝你咁得意嘅歡迎啊Hailey~
第一次!有人覺得我icon隻八爪魚得意(感動
我都覺得好cute,然後send俾大佬幫我整icon嘅時候佢問咗句:你黎真架?
差啲懷疑自己......
睇文字就覺得Hailey你係一個好可愛嘅人,希望之後嘅活動可以見到你!
 Author| Post time 6-8-2022 08:43:58 | Show all posts
Linus replied at 21-7-2022 08:37
Kristna,妳篇分享好似讓人進入左妳嘅內心世界

如果用電影嚟比喻,妳篇分享就係一套感情細膩真摰嘅文藝片 ...

唔好意思啊Linus遲咗咁耐先覆你!你咁樣讚法我真係會好開心架,我都好鍾意睇呢種文藝片,越細膩越令人深刻,不過我嘅文就唔敢當,唔敢當。下集果晚終於出咗了,如果得閒你可以去望下~

Post time 21-2-2024 11:24:08 | Show all posts
幼稚園,磨凳角被同學見到
Unquote

睇到呢度好有共鳴,讓我諗起以前喺學校測驗嘅時候我會把手放在兩腿中間(手按椅子上)用手錶磨下體。。。

從小教育都知道這是不對的,但沒有辦法阻止身體嘅慾望,所以我也好像你一樣把自己的這一面收起,將暗裏進行。。。
Post time 21-7-2022 11:27:36 | Show all posts
Hello Kristina, nice to meet you!
你文筆真係好好,睇得舒服易明,仲搞到人滿腦畫面ing
話說我同你都有相似經驗,好似睇緊自己咁
Post time 22-7-2022 01:54:24 | Show all posts
帶住疲倦又開心的身軀去睇妳這篇第一次的第一次, 妳懂的.

我搵番了, 叫咒術迴戰, 唔知妳鍾唔鍾意睇

我仍在想我的中二生 , 依稀記得迷上體育老師, 對男士穿緊身褲有點幻想, 算是中二定中一呢....

....哈哈哈, 再見面要Kiss 吓沒有犯罪的小嘴, 妳, 可能也是甜

我要重新介紹自己, 我叫小姚

Login/Register to enlarge

Post time 10-2-2023 21:05:59 | Show all posts
Kristina妳好,多謝妳精彩的分享,細緻的描述(我一路食飯,一路睇,)唔覺意食多左碗飯! 妳的描述就好似妳八爪魚的圖像,觸鬚接觸每寸細微的地方,就算鬚根也能感覺到!希望我的鬚根也能感受你的觸鬚!當然你個八爪魚都好cutie 喎!
Post time 21-7-2022 07:33:32 | Show all posts
靚女不在話下。
第一印象已經是表達清晰有條理,眼仔碌碌對答如流,話頭醒尾自動波系叻女。
睇埋篇第一次,可以肯定你係才女黎。

多謝你咁有心機寫,我睇得好舒服!
我是你的小Fan屎,期待下半part.
Post time 21-7-2022 12:07:06 | Show all posts
歡迎妳Kristina
睇到頭果段,感覺似我以前
“自慰絕對是我堅持得最久以及最熱衷的運動。”
呢句絕對有共嗚
恭喜妳完成第一次先,展開新既旅程,對呀,不用忍得咁辛苦了,期待妳的下集
Post time 21-7-2022 21:08:44 | Show all posts
歡迎你吖Kristina~
(同Hailey一樣超鐘意你既八爪魚BB><)
岩岩睇到MadMax篇文好登你開心~
好期待下一篇睇到你既角度~
喜歡你文字的小粉絲上~
Post time 21-7-2022 10:42:26 | Show all posts
文字之間滿滿藝術既感覺
又係好似散文集既篇章咁
好勇敢好叻啊你,好期待見到你啊
我好小咁期待見到一位女士,但我真係好期待見到你
小粉絲2號上
Post time 21-7-2022 01:44:15 | Show all posts
歡迎你呀~ kristina (๑ºั╰╯ºั๑)
Hailey 超喜歡你隻8爪魚bb~
Hehe~ 入到黎 就吾洗再忍啦~
Hailey 已經預視到 你將會非常受歡迎啦 hehe (*/ω\*)~
 Author| Post time 6-8-2022 08:47:33 | Show all posts
Leo replied at 21-7-2022 00:59
恭喜你 Kristina!咁以後要食飽啲同食飽啲喇 ,活動見!

知道了,宜家真係食多咗野,重咗成kg......
Leo之後活動見!
Post time 21-7-2022 13:52:18 | Show all posts
Hi Kristina,我係Solar
期待你的下集,下下集,下下下集,希望呢個會適合你!
恭喜你開啟左一扇新的大門,進入另一片天地!
Post time 28-10-2022 18:33:46 | Show all posts
Kristina
妳好。謝謝妳的分享。妳的描述很仔細很有趣。連對鬚根的反應都這麼誘人地訴說。我還是馬上看完下集。
謝謝妳
Post time 21-7-2022 21:01:25 | Show all posts
多謝Kristina 對大家充滿信任嘅內心剖白,令我又多好多個角度明白吾同嘅女仕。
[記得香蕉成熟時]可以開個女仔版本了!
Post time 21-7-2022 15:11:41 | Show all posts
Congrats and welcome to the club . U suppressed it since primary sch , now it’s time to enjoy ! Hope to meet you soon (in fact I did )
Post time 20-1-2023 08:35:47 | Show all posts
自慰是無罪,是生理需要,等同肚餓要食飯。最重要是找一個合適地點進行。
Post time 21-7-2022 11:10:36 | Show all posts
喂呀 你寫得好有小說感 超好睇 !!!!!
希望你可以寫多啲

Welcome to the club Kristina!
Post time 21-7-2022 07:41:47 | Show all posts
Hello Kristina
你嘅文字好好睇
祝你喺我哋呢個大家庭
搵到你想要嘅嘢

Gill
Post time 21-7-2022 12:51:28 | Show all posts
希望Kristina 你都可以係snb到搵到真正既滿足 you are not alone
Post time 21-7-2022 02:18:18 | Show all posts
Welcome!!!!期待你嘅下集啊!
希望你可以係到滿足曬你嘅fantasy!!
Post time 21-7-2022 00:59:52 | Show all posts
恭喜你 Kristina!咁以後要食飽啲同食飽啲喇 ,活動見!
Post time 16-1-2023 23:13:17 | Show all posts
次次睇第一次 你地D文筆都睇到我硬曬 坐定定先咁睇
Post time 9-8-2022 13:09:44 | Show all posts
好入心的文字, 可以感受到你心裡的既驚且喜!
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 18:00 GMT+8 , Processed in 0.137055 second(s), 30 queries .