Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1576|Reply: 35
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Denise的"第一次"

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 7-9-2022 17:05:55 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
重回S&B
在清空舊信息時,無意間見到會長的msg,當年的模糊記憶瞬間浮現…
某一年聖誕、成熟穩重的會長、以及我第一次被蒙眼3P的經驗…
好奇心驅使下,我跟會長打了個招呼,
原來他一直也記得我(不得不讚揚會長超乎常人的記憶力)
閒聊幾句之後就被會長說服重新加入S&B大家庭。

“First” interview
很快便相約第二天即場面試,面試前先吃個會長親手炮製的早餐,閒聊一會正式面試沖涼驗身
由於實在太忘我,又有點迷迷糊糊的感覺,
我只感受到會長的手輕柔地掃我全身,當下感覺像是全身觸電,
然後又不停用舌尖攻擊我陰核的不同位置…
整個過程持續數小時,期間有數十個高潮用手指算也算不清。
明日再回想時我已經想不起當晚講過些什麼,甚至乎怎樣回到家也不知道,
像是整個身體都被會長的舌頭抽空了。

驗血
隔了個多星期終於抽到時間來驗血,驗完後再見會長,繼續上次還沒做完的事..又被會長餵飽了
看來會長十分滿意我的反應,畢竟我全身都是敏感帶,算是個易高潮體質
有幸被邀請參加活動,會長說已經幫我安排好mentor,心情既興奮又期待。

My Mentor - Randolph
終於到了活動當天,上到目的地後帶上眼罩,準備行新人禮
James 把我的手交給mentor, 一搭上去就知道我的Mentor是個很Gentle的人,
他輕輕捉住我的小手, 跟我打了聲招呼:Hello, 我係你當日既Mentor, 我叫Randolph

Randolph幫我settle好一切, 然後就幫我沖身,
由於水壓問題, Randolph十分細心地幫我時刻檢查水溫, 怕我會著涼,
是個好溫柔的Mentor, 我可以做你的Mantee真係感到lucky

沖好身之後Randolph將我帶比James做Final check,
完成後James問: 想唔想同Mentor玩?
答案當然是想! 然後Mentor輕輕的拖著我帶入房, 叫我慢慢坐下,  
感覺就像是捧了一個陶瓷娃娃在手上, 生怕把娃娃摔壞的感覺
Randolph問我需不需要除下眼罩
當其中一個感官被屏蔽時, 其他感官的敏銳度將會被放大, 我毫不猶豫地拒絕了,
而Mentor亦慢慢用他嘴唇舔我頸, 胸部, 再慢慢掃落肚跟大脾內側, 再慢慢錫落小Denise...
而我呻吟聲都愈來愈大,
期間我聽到James突然爆出一句: 要留意佢既反應攻陷佢邊個位!!
差唔多就可以開始啦

Randolph才慢慢地停下來, 打開我的雙腿準備插入...
OMG!! 真係好溫柔, 我忍不住除低眼罩,
果然同我想像一樣, 是一個很斯文的男生
雖然我平時係鐘意rough D, 但係間唔中黎一次咁溫柔既感覺都唔錯。

狂野的村上
簡單briefing完休息了一會, 突然村上過來問我: 有冇想同邊個一齊玩?

"不如同你玩阿" 我下意識說出這句話, 是因為之前有在壇上經常性看到這個名字出現,
加上在我被蒙眼時他已經有跟我打過招呼,所以好奇心即時泛起,

然後就被村上拖著我入了房
"你鐘意點玩阿?"村上問起我, 我答道: "我鐘意Rough D"
他馬上按住我雙手, 然後說道: 咁樣夠唔夠Rough?
隨即不停用舌頭攻擊我各個敏感部位, 耳朵、頸、胸、腋下, 弄得我不要不要的,
身體自然的防衛機制令到村上差一點吃了我一記批踭, 實在是不好意思
下一次玩可以嘗試綁起我雙手
村上濕潤的舌頭狂亂的舔起小Denise, 還未插入已高潮了好幾次
不到一會正式進入戲肉, 那時我已經無力地躺在床上, 村上突然將我身體反轉
是我最喜歡的Doggy Style!! 在插進去那刻我感覺到自己被填滿了,
不停抽插的過程中不斷維持痛感與快感!!真的很爽!!

反差萌的 DOM & Good kisser - Jax
與村上激戰一輪後出房, 村上馬上向我推介了Jax, "Jax好DOM架!!佢一定好岩玩!!"
我望一望過去, 明明就是個害羞的小可愛, 哪裡DOM了? 我抱著半信半疑的心態進了房, 但之後我發現的確村上無介紹錯
由傳教士式, 再將雙腿放上Jax的肩上, 然後再轉狗仔式, 側入, 女上男下..感覺就像是考驗持久力的"五項"鐵人賽一樣
中場休息時談話間又被Jax輕掃背跟臀, 又忍不住想要了..真真正正體驗到何謂水乳交融, 翻雲覆雨

神速之手 - Shadow
完事後出房其實開始有點體力不支, 剛剛實在太過激烈令到我的大腿準備抽筋, 原本想著還是早點離場,
但最後仍不敵Shadow的誠意邀請進了一間有twin bed的房間, 進房後已看到村上跟另一位新人Karina在床上愛撫中
而我一邊享受著Shadow的按摩, 一邊看著他們愛撫..雙重享受!! 接著Shadow開始將手指伸進小Denise..
是那種想潮吹但又不給你噴出來的感覺!!好爽!!好爽!!!
我忍不住說出一句: 我想要....
"想要咩阿? 講出黎, 大聲D"
"我想要你插我...."
親口講出來好embarrass, 但我又喜歡這種羞恥感, 又再一次來了幾個高潮....

What a crazy night! 1晚玩到咁多次, 仲要唔洗用KY,
真係又開心又疲累..即刻飽晒可以捱到幾個星期啦
期待下次活動, 睇下可唔可以挑戰大會紀錄

First
Post time 7-9-2022 17:16:42 | Show the author posts only
Welcome Denise!! 喜歡rough的是同好,我係外表溫柔,但入房可rough 可柔的男士。
希望有機會見下你聊下性事ciao
3Floor
Post time 7-9-2022 17:32:18 | Show the author posts only
下次出席活動記得拉定筋,我幫你安排個流水宴,房都唔駛出。

我會供應power bar,電解水,按摩膏等等讓你迅速回復體力。
4Floor
Post time 7-9-2022 17:33:43 | Show the author posts only
又有舊人回歸,好開心
好想聽你地講下以前既野呀

希望下次遇見,當晚飽哂啫,唔會飽到幾星期既
好多男會員等緊你
5Floor
Post time 7-9-2022 17:43:53 | Show the author posts only
整個過程持續數小時 即係會長錫足數小時妹妹啊?
你當晚既隊手陣容好強大呀,開左個靚頭
歡迎你
6Floor
Post time 7-9-2022 17:46:21 | Show the author posts only
你好啊 Denise,原來你係回歸的會員,welcome back!
你第一晚真係豐富,相信你重新加入後唔會咁快離開喇!

咦,一晚兩位新女會員都鍾意doggy既
7Floor
Post time 7-9-2022 18:21:06 | Show the author posts only
可以成為妳嘅mentor係我嘅榮幸,希望妳長玩長有!
睇嚟我下次要Rough啲對妳先得!
8Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:25:49 | Show the author posts only
Mustard replied at 7-9-2022 17:16
Welcome Denise!! 喜歡rough的是同好,我係外表溫柔,但入房可rough 可柔的男士。
希望有機會見下你聊下性 ...

希望有機會可以一陣傾下

Add post (7-9-2022 18:39):
打錯,活動傾下先真XD
9Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:26:53 | Show the author posts only
村上 replied at 7-9-2022 17:32
下次出席活動記得拉定筋,我幫你安排個流水宴,房都唔駛出。

我會供應power bar,電解水,按摩膏等等讓你 ...

嘩!流水宴搞唔掂喎,比我抖下氣啦, hahaha
10Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:28:21 | Show the author posts only
阿喬 replied at 7-9-2022 17:33
又有舊人回歸,好開心
好想聽你地講下以前既野呀

希望下次遇見可以同你分享多啲事,但其實我以前都只係join過幾次
11Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:29:17 | Show the author posts only
CoCo replied at 7-9-2022 17:43
整個過程持續數小時 即係會長錫足數小時妹妹啊?
你當晚既隊手陣容好強大呀,開左個靚頭{:love ...

我只係記得由下晝玩到夜晚,真係體力不支阿
12Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:31:17 | Show the author posts only
Solar replied at 7-9-2022 17:46
你好啊 Denise,原來你係回歸的會員,welcome back!
你第一晚真係豐富,相信你重新加入後唔會咁快離開喇!
...

Doggy 好正,可以頂到好入,果晚真係滿載而歸
13Floor
 Author| Post time 7-9-2022 18:41:02 | Show the author posts only
Randolph replied at 7-9-2022 18:21
可以成為妳嘅mentor係我嘅榮幸,希望妳長玩長有!
睇嚟我下次要Rough啲對妳先得! ...

你rough我想像唔到,下次show me
14Floor
Post time 7-9-2022 18:49:24 | Show the author posts only
Hi Denise, 歡迎妳……開頭寫入會嘅經歷令我聯想起類似「細細個就聽見S&B呢個名」!哈哈!時光飛逝,就好似果日呢嘅事!

祝妳早日破大會紀錄!
15Floor
Post time 7-9-2022 21:59:49 | Show the author posts only
Ohhhh Randolph 是我mentee
咁我地係咩關係啊
我係咪嫲嫲???

Denise welcome
期待同你見面

Gill
16Floor
Post time 8-9-2022 00:01:51 | Show the author posts only
Welcome back Denise! 睇嚟批踭事件的來龍去脈清楚曬了
btw,你張頭像好型呀
17Floor
Post time 8-9-2022 01:46:27 | Show the author posts only
Hehe 真係吾好睇少大佬~~~(๑•̀ᄇ•́)و ✧
大佬做野又快手 記性都好好~~~

Welcome Denise~~ 見到你當晚玩得好開心~~
放心 過兩日你就會更餓 hehe~~(= ̄ω ̄=)
等你破大家既紀錄 ~~~ Yeah hay~~~<( ̄︶ ̄)/
18Floor
Post time 8-9-2022 03:19:33 | Show the author posts only
會長果然長情,最迷人既男人莫過於此,歡迎回歸
19Floor
Post time 8-9-2022 08:04:42 | Show the author posts only
Welcome Denise!!
當晚你好忙,都冇同你正式打過招呼,
期待下次見面可以同你傾下計!
20Floor
 Author| Post time 8-9-2022 14:08:28 | Show the author posts only
Dino replied at 7-9-2022 18:49
Hi Denise, 歡迎妳……開頭寫入會嘅經歷令我聯想起類似「細細個就聽見S&B呢個名」!哈哈!時光飛逝,就好似 ...

Thank you Dino! 我真係細細個就聽過S&B既大名啦
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 20:47 GMT+8 , Processed in 0.099362 second(s), 22 queries .