Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3136|Reply: 63
Collapse the left

[Ocean Team] Helen的第一次

[Copy link]
Post time 14-11-2022 01:06:25 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
18:25「Helen,有件事我想走前同你交代埋」
18:26「好阿,我趕時間,要快wor」(設計對白)
趁同上司講電話之際,開始去廁所補補妝,收拾下行裝。弊!仲未買嘢食、未買禮物。
一收線就同James 講聲會遲到,內心仲有愧疚要我Mentor 等,希望佢見諒啦。

去到樓下咁岩有lift,Check 多次個msg 幾樓先⋯
咦!有人㩒左,佢仲望左我一眼。
心諗,之前都有新人試過同lift,我咁晏先到,唔會咁好彩掛。
佢仲好gentleman 比我出lift先。
咁我咪扮有目標地行去其中一個單位先,佢又係好有目標地等門,然後就入咗去。
心諗唔會同一間屋掛?
我即刻打比James:「到咗個層啦」,James裝個頭出黎,叫我戴上眼罩。

幻想幾次嘅情景終於發生,蒙着眼說Hello,同自己講記得保持微笑。
James好快同我介紹呢個係你Mentor, Dino. 好熟悉的名字!
腦海即刻load返同過呢個人講咩對話呢?記得係有D野同佢講過。
我覆過咁多post,都唔係好記得邊個打邊個,當然係諗唔到啦,微笑。
好快好多人主動同我握手,火、Rio、Sunnyb、草,唔係好記得,微笑。
如有遺漏,敬請見諒。
等候過程中聽到幾下女士叫床聲,心中暗喜左下,心情好似去排隊玩越礦飛車,微笑。

Mentor:Dino

一路捉著Dino雙手跟著走,去到一個位好難話我知點樣行,一野就給我一個久遺公主抱。
內心小鹿亂撞,再次提醒自己保持微笑。
交上隨身物品,佢好細心幫我安排沖涼。

沖涼前,Dino小心翼翼地幫我寬衣解帶。
唔小心摸到佢肚皮好滑,忍不住讚佢一句「你皮膚好滑wor」。
佢真係好認真照顧我沖涼,好驚我睇唔到會撞親,又一次公主抱。
其實女仔都好驚自己重量係咪男生可應付之內,最擔心係抱抱下抱唔到個下,氣氛會好老尷。
Dino 突然一句Magic words:「你唔係好重姐,我抱得起」。
首先,佢真係抱得起我;第二,呢句真係好安慰。
畢竟,平是運動量較少嘅我用呢段時間幾乎每日都有最少20分鐘運動,
集中訓練臀肌、四頭肌、打開髖關節,希望可以增加下肢靈活度。
另外就是減少進食澱粉類碳水化合物,我相信係得嘅。

對上一次有人幫我沖涼已經係去旅行體驗的土耳其浴,好難得當日係香港都有呢種享受。
他很耐性地調校水溫,不間斷和我對話,舒緩我的緊張。
雙手把搓起的泡沫塗到我乳房,輕輕揉擦,開始親吻我。
他的嘴唇很溫柔,沒有一點死皮。
當我繼續享受如棉花糖般的柔唇,一路尋找他的乳頭,輕輕捏揉、打轉,已感到他都敏感起來。
我轉身,他雙手繼續從我後面環抱並向身上游走,撫摸我一寸一寸肌膚。
一手拿著花灑,一手如剝熟蛋衣般打開我大陰唇、小陰唇。
他也與她們見面了,我對她們搓揉幾下。
最後灑過生理鹽水後就完成沖涼環節了。

信心的決擇
再次進房,驗身。有過面試驗身經驗,再次走呢個流程更順暢。
James,當晚麻煩你啦,多謝你讚我套衫咁有儀式感。
你問我,想唔想同Mentor玩。考慮過剛才沖涼體驗非常良好,當然無法Say No啦。
你再來一條問題,就真係考起我。
雖然我曾經有過3P經驗,但來到呢度我個D真係好小兒科。
多謝你鼓勵,叫我比多次機會自己。
我以為自己冇能力招呼兩位男士,竟然你咁睇好我,我一定要全力以赴嘅。

說好的人體盛

驗完身著返衫、帶返眼罩之後,靜靜地在房間等待他們的來臨。
兩位男士很主動邀請我坐低,我在想當晚點什麼菜。
腦海一閃,Dino不是說賀我通過參加活動流程嗎?我要點個[人體盛]!

回過頭來,Dino一雙手扶著我,熟悉的柔唇又來到我嘴邊。
另一雙手撫摸著我頸肩、胸部、腰、腿部到腳趾,一張嘴在我腳踝試味。
個刻成個人軟哂,諗返《漩渦》有句歌詞:
[來擁抱著我 從我腳尖親我 靈魂逐寸向著洪水跌墮...]

那一刻我才知道,自己就是被上的那道[人體盛]。

(倒一倒帶,去番入初入門時既情景)
火先生接受的邀請
Dino帶同另一位食客進來,究竟他是一個什麼人?
火先生穿恤衫(摸到係恤衫,正!)、精緻身型。很貪心,每個部位他都試一口。
很細膩,每一口他都很認真品嚐。
他的每一口都告訴他對我的興趣,我敏感的手指、小腿、肚皮、腳趾也從來未試過有這般被欣賞過。

同時Dino也在品嚐剛初見的玉戶,手指進入之際,莫名其妙有種安心感。
很享受慢慢和Dino建立Connection 這個過程。
平時很少機會接觸和研究潮吹的我,以前覺得可能我的構造或心理因素,
屢試不第害到自己都不敢再接觸這題目。
試過Dino的技術後,慢慢開始體會到潮吹的快感。
頭兩次潮吹雖然都聽到有水聲,但自己未有信心,以為自己狀態一般。
突然感到有水花濺到面上,兩位告訴我:「你真係好濕啊」。
火先生:「噴到我塊臉都係」,我心中千萬個不好意思,
「就當係見面禮囉」,我只可以以笑遮醜了。

多謝Dino帶比我呢個體驗;好多謝火在我高潮時陪伴我、照顧我上身嘅需求。
我知道我攬得你好實⋯btw你身上肌肉都好結實。
(由於未見過對手加上蒙眼關係,場面可能有啲混亂,為男士口交部分未能詳細描述。
自知口技未如理想,如有機會請男參加者多多賜教)

火先生試味過後,正當我準備檸檬汁備用時,誤噴到他臉上。
那就應該加快上主菜,不可以再把客人待慢。
上菜之前,火先生餵了我一口肉捧。
心急的我一時口快頂到喉嚨,不是拒絕你的好意喔⋯
火先生強勁節拍為玉戶帶來强烈撞擊,一下一下衝擊,實在忍不住要向你投降。
最後一波,再次感受你強而有力的結束,我不禁大叫一聲「Fxxk」
(會規訂明,響房講粗口係無問題的)
猶如管弦樂演奏結束的一刻,台下觀眾都忍不住站立拍手大叫「Bravo」。

除眼罩的Before and after
與火雙手捉實道別後,繼續和Dino探索。間中聽到隔離床女士叫聲、拍打聲。
發生的事係live,不是播著AV行開由佢播;聽得到,睇唔到;唔知道佢地邊個,
唔知道點樣turn on 到對方入嚟;感覺很特別,係我之後會經歷的過程。
與Dino進行中,無意中摸到一個女士身體,係Puiching,原諒我唔小心抽左你水。
她溫柔地問我:「口渴嗎?」。
事情來得突然,當時我腦海一片空白,要你等我反應過來,更唔好意思要你專登出去拎水比我。
有人問,「佢(Helen)點飲阿?」。
當Dino再次親吻我嘴時,我感覺有一絲絲甜意在口中。
哦!原來係咁樣飲,但只有味嚐沒有解渴?
這是「味嚐止渴」嗎?Dino引到我地哈哈大笑。

換過幾個姿勢後,下身活動仍然進行中。
你問我要唔要除眼罩,可以的話,當然第一眼最想見到就係Mentor你啦。
心中歡呼左幾下, 「Woohoo! 完 全 是 我 的 菜 !」,
嘩⋯James咁益我阿,安排咁正嘅mentor比岩哂叔控嘅我。
Dino對住我微笑地問有冇嚇親我,「冇嚇親,係驚喜tim」。
我好努力做好表情管理,唔知你有冇留意到我會心微笑根本忍唔到,沒有抑壓得住。

完事之後,Dino有講解用完房有咩要注意。
離開房門口同大家打招呼,個個外型都比我想像好,靚仔靚女。
多謝你哋介紹,可是一時間記唔晒你地D名同樣,之後我會再問你叫咩名,多多指教。

再次同Dino一齊沖涼,介紹沖涼注意事項。
出客廳Briefing,細心講解每項細節。
見到火出房,打左個招呼。Wow,真係健康型男。
完左Briefing之後,多謝Dino借我外套,我就睇大家玩魔力橋。
豐韵娉婷的Coco和人畜無害的草很主動邀請我聊天,估唔到我可以係呢度咁自在分享自己經歷。
未幾,得到草的邀請,有機會再有深入交流。

疾風知勁「草」
從談話中已感受到佢性格溫馴,斯文有禮。
入房我仍然覺得好凍,轉身就攬住佢。
閒談幾句後,我再次聽到Magic words:「你好香阿」。
理性一刻想到,我入房前有沖涼ga,應該冇左D味ga wo。
原來佢指嘅係本身體味,我受寵若驚。
我平時被讚香,多數都係有噴香水嘅時候。
估唔到原來我都有體味被人聞到,仲要係讚賞,更加開心。
不得不讚,草真係好細心,知道我腳仲係好凍,用口前幫我蓋好被,
另一邊腳蓋唔到都搵件衫幫我保暖。
名副其實的暖男,有機會同佢入房是我的幸運。

活動前貼士:
閱讀論壇文章-待別細閱活動須知
聊天室交流-比大家多認識自己,很重要
體態訓練-聊天室好多討論,呢度省略
皮膚保濕-因為活動會沖好多涼,唔方便擦lotion,唯有靠平日保養
輕便衣著-很多穿穿脫脫時候,平衡衣著款式(及儀式感)的複雜性

後記:
感謝James 的安排,多謝你活動後的關心,
知道自己唔係易搞,餘下日子請多多指教!

Alexandra-妳的氣定神閑、嫣然一笑好吸引

Boudica-抱歉唔記得有冇見到你,下次我會留意

Coco-多謝妳主動撩我傾偈,我好鍾意你性格

Coffee-緣慳一面,打招呼時妳已換好衫

Giselle-同是新人,有Peer的精神支持

Rapunzel-之後妳去左溫書?我哋可能同路人

Puiching-多謝妳幫我拎野飲,好貼心

Dino-多謝你的迎新,令我十分難忘
我寫呢篇之前睇過你兩篇的第一次,由2008的動後,希望可以見完你之後再重新認識你
最後,好榮幸成為你第十二個Mentee

火-多謝你陪我一齊玩,完左之後係你身上再添多份神秘感,唔知開眼同你玩會點

草-多謝你留意到300coins,你的細心超越我想像,慶幸有機會同你玩過

Rio-真係比你考起我唔記得你咩名,你咁風趣幽默嘅

Jet-你笑容好燦爛,多謝你同朋友「分享」的故事

Sunnyb-見到你拎D SM道具出黎,驚左一下,唔知會唔會有日用到呢

Day-好少時間見到你,有機會認識多啲

Shadow-同你完全見唔到,錯過了,你連影子都帶走

<本文完>
Post time 14-11-2022 01:32:24 | Show all posts
之前既一篇已經過去,從新出發感覺清新樂觀可人得多。
帶住感恩去面對每一位,妳既生命將會不一樣。

Post time 14-11-2022 01:56:39 | Show all posts
感謝詳細的第一次,
仲有一個貼士分享,潤唇膏同飲水,喜歡錫錫的必需品
有緣遇上
Post time 14-11-2022 02:01:34 | Show all posts
Dino replied at 14-11-2022 01:28
又搶一支持咗先!

你大師兄黎架,你駛唔駛做埋呢啲小學雞野呀?

有失身份加教壞新人呀
Post time 14-11-2022 02:18:18 | Show all posts
除眼罩果下真係好驚喜
Post time 14-11-2022 09:26:56 | Show all posts
寫得很詳細呢!

我也很榮幸成為妳的 Mentor ,而妳的 dress code 迎合當晚主題之餘,也真的很漂亮……從文字

希望Helen 嚟緊會在這裡找到更多美好的體驗……

Add post (14-11-2022 09:32):
從文字和準備看得出妳是個非常上心的人。

P. S. 謝謝妳觀看我的第一次
Post time 14-11-2022 09:36:39 | Show all posts
James replied at 14-11-2022 02:01
唉…
你大師兄黎架,你駛唔駛做埋呢啲小學雞野呀?

原本諗住支持咗先再睇再回,點不知有突發嘢即刻要落logout.....
唔好意思!做咗個壞榜樣,尤其近期咁多新人,應該要更加注意言行呢!

Post time 14-11-2022 10:52:25 | Show all posts
幸福來敲門!congrats you 新人禮 &你mentor  完成 12門徒創舉!
感覺3P也不錯。有機會一個按摩一個進入同步嘅之味
Post time 14-11-2022 10:53:11 | Show all posts
Dino replied at 14-11-2022 09:26
寫得很詳細呢!

我也很榮幸成為妳的 Mentor ,而妳的 dress code 迎合當晚主題之餘,也真的很漂亮……從文 ...

Congrats 12門徒!Milestone!!!
Post time 14-11-2022 11:23:17 | Show all posts
恭喜妳終於出席第一次活動啊
不論會外會內, 妳的經歷都是妳的本錢, 釀出妳獨有的魅力, 很吸引我啊
多謝妳願意分享咁多比我哋聽, 更多謝妳接受我嘅邀請
最後都係嗰句, 希望妳喺度搵到自己想要嘅嘢
Post time 14-11-2022 11:29:52 | Show all posts
Congrats on 新人禮~~~
雖然我暫時未有機會join, 不過睇POST感受下都開心既
Post time 14-11-2022 11:48:25 | Show all posts
寫得好詳細既第一次,有啲位連自己都忘記咗
能夠參與妳既第一次係我嘅榮幸,仲留咗份神秘感俾妳,我當係一個讚美

Post time 14-11-2022 12:22:55 | Show all posts
草草真係好細心架
係我遇過的男士中(包括會外)的NO 1
Post time 14-11-2022 13:54:53 | Show all posts
恭喜你成功搵到快樂,平時討論區咁ACTIVE,果然動後都寫得非常正

Post time 14-11-2022 17:37:43 | Show all posts
歡迎近排係壇上面見得多,終於見到真人當晚無乜機會交流添,下次有機會再聊不過咩同路人吖?
Post time 14-11-2022 18:00:07 | Show all posts
閱讀多篇既第一次有又有一個特別既,
人體盛既描寫, 全力以赴招呼,
活動前貼士, 對新人既提醒 so sweet
保濕,的確係重要既一環
壇上交流之後, 下次係有緣會上見.
Post time 14-11-2022 19:01:47 | Show all posts
同Dino交流果part 好睇,mentor責任好大 ,要識帶新人享愛過程唔易,多謝分享
Post time 14-11-2022 21:47:12 | Show all posts
歡迎Helen 亦完成了新人禮,一定仲係有好夢幻既感覺
期待你既陸陸續續既出現!

我地有好多唔同類型既男女會員,每次都可能有驚喜,只要願意嘗試4、5、6P都會有機會架
多謝你寫出新人入會及出活動既提示
Post time 15-11-2022 10:02:34 | Show all posts
Helen

歡迎你呀
你話好似排隊玩越礦飛車
好攪笑
又好真實
有機會會內見
好好享受
Post time 15-11-2022 12:01:45 | Show all posts
睇文字好精彩呢~~~同是新人 互相支持~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 13:06 GMT+8 , Processed in 0.122734 second(s), 23 queries .