Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2286|Reply: 31
Collapse the left

[Sky Team] Stephanie的第一次

[Copy link]
Post time 19-3-2023 23:51:07 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次出席活動當晚一去到場地James就叫我蒙眼。
之後佢將我交俾我嘅mentor - Daryl。
聽聲音就已經feel到Daryl係個細心暖男呢。
另外有個女仔好好咁請我除鞋然後幫我擺埋一邊,
但我嗰時個腦一片空白所以我忘記咗係邊一位>.<。
由行去浴室到沖涼Daryl都好小心咁引導我,驚我撞親

沖完後James就入嚟抱抱我個頭同驗身。
驗完就同Daryl開始第一次。

Daryl
蒙住眼feel到Daryl個身好溫暖。知我經驗少Daryl好溫柔咁慢慢錫落我度。
我哋不停kiss, 原來kiss可以咁好玩、咁刺激!!
之後Daryl用手指試吓入,過咗一陣就男上體位咁放咗小Daryl入嚟。
抽插一輪後,Daryl請我主動錫下佢。咁我就勉力一試,
同佢一個翻身,變左女上男下。
我好肉緊咁錫Daryl咀咀,錫錫下Daryl話唔得,忍唔住要插,
跟住就撐住係佢身上俾佢插入嚟,呢個體位好特別,好刺激
Daryl又不時係咁錫我耳仔錫到我超敏感超酥軟。

Jax
同Daryl完咗第一次一齊沖涼出返廳唞唞,Daryl同我解釋會規,
然後問我有冇想同邊位試一試,我視線下意識就轉向咗美男子Jax,
然後唔知醜地指住Jax. 跟住就入房啦~
Jax嘅笑容好可愛~傾咗一陣計後我地就開始錫錫。
然後Jax用手指入小Steph,跟住變成小Jax入小Steph.
但經驗淺的我有點吃不消 —> 痛!
不過抱著盡量試試嘅心態,我都繼續俾小Jax同小Steph玩。
轉咗幾個體位之後同Jax面對面抱住休息同錫錫。
錫錫下Jax隻手又開始唔安份去摸豆豆,我都唔客氣去摸小Jax,
又俾Jax錫耳仔,好high呀~

阿草
同Jax沖完涼後出返廳坐,隔咗一陣阿草坐咗係我隔離。
阿草講嘢好搞笑,感覺同佢可以乜都講一餐咁。
跟住係James播另一套戲嘅時候阿草問有冇興趣入房,
我有啲攰但都想試吓,於是就入房啦。
呢度想同阿草講聲唔好意思。經驗尚淺嘅我可能經過兩round後已經爆咗quota,
唔太進入到狀態。但似乎俾你發現咗一個好特別嘅敏感位置。
雖然不在狀態但我feel到你嘅口技真係好勁,好靈活嘅舌頭

完哂後俾James捉住問我有咩感想,
但佢一路問一路摷我個身,勁分心
要集中精神諗先答到佢。

Havertz, Belle, Taylor, Kristina, Coffee
當晚除咗介紹過之外,都未有機會同你地傾偈。
希望之後有機會同你地互相認識多啲~~

其實我當晚大部分時間個腦都係空白一片,
唔係好process到所見到、感受到嘅嘢,因為一切嚟得實在太快,
未了解但已經進行中。真係好似發咗一場夢。
如果有咩細節記錯請多多包涵。

最後多謝James嘅「催促」同安排,感覺你嘅位置真係不容易呢~

Post time 20-3-2023 00:12:19 | Show all posts
好勁呀妳!前一排先見到妳既「新人自我介紹」,期待妳下一次既活動分享。
Post time 20-3-2023 01:09:13 | Show all posts
多謝妳成為我既mentee
希望能俾妳一個好既開始
盡力讓妳矇住眼都感受到四周圍的環境
大把活動,男男女女都等住妳,活動再見
Post time 20-3-2023 10:41:55 | Show all posts
恭喜Stephanie, 加入SnB大家庭
第一晚已經同三大男神輪住入房, 好忙好飽滿
希望妳好好享受妳既第一次, 之後常常出席活動, 期待遇見妳
Post time 20-3-2023 12:19:57 | Show all posts
Welcome Stephanie!

Hope to meet you soon. S&B is full of great times and great people. Enjoy yourself
Post time 20-3-2023 13:32:08 | Show all posts
Welcome to S&B Stephanie, 希望你玩得開心.

期望日後活動可以相見
Post time 20-3-2023 15:12:20 | Show all posts
Welcome Stephanie
我第一次都係好似夢遊咁,好唔真實架
不過我見你比幾位猛將照顧得你幾好
相信你好快就會享受到活動架啦
See you soooon laaaa
Post time 20-3-2023 17:35:57 | Show all posts
唔駛唔好意思, 其實當晚我狀態都麻麻
所以留返下次大家都叉吹電, 先完成埋我哋嘅第一次, 都未嘗唔係一件好事吖

anyway 歡迎!!!
Post time 20-3-2023 23:44:31 | Show all posts
Congrats ???? Stephanie
期待相遇相交
 Author| Post time 20-3-2023 23:48:29 | Show all posts
Geff replied at 20-3-2023 00:12
好勁呀妳!前一排先見到妳既「新人自我介紹」,期待妳下一次既活動分享。
...

我都覺得一切發生得好快...
 Author| Post time 20-3-2023 23:52:04 | Show all posts
Daryl replied at 20-3-2023 01:09
多謝妳成為我既mentee
希望能俾妳一個好既開始
盡力讓妳矇住眼都感受到四周圍的環境

多謝你做我mentor :)
矇住眼真係唔同feel
 Author| Post time 21-3-2023 00:06:22 | Show all posts
阿火 replied at 20-3-2023 10:41
恭喜Stephanie, 加入SnB大家庭
第一晚已經同三大男神輪住入房, 好忙好飽滿
希望妳好好享受妳既第一次, 之後 ...

Thanks 阿火~ 我都期待遇見你 :)
 Author| Post time 21-3-2023 00:08:17 | Show all posts
Dallas replied at 20-3-2023 12:19
Welcome Stephanie!

Hope to meet you soon. S&B is full of great times and great people. Enjoy yours ...

Thanks Dallas~ Hope to meet you soon too
 Author| Post time 21-3-2023 00:13:17 | Show all posts
ToP replied at 20-3-2023 13:32
Welcome to S&B Stephanie, 希望你玩得開心.

期望日後活動可以相見

Thanks Top~ 我都期待遇見你 :)
 Author| Post time 21-3-2023 00:35:32 | Show all posts
Jennifer replied at 20-3-2023 15:12
Welcome Stephanie
我第一次都係好似夢遊咁,好唔真實架
不過我見你比幾位猛將照顧得你幾好

Thanks Jennifer~~
我有睇妳嘅posts, 感覺到妳真係好enjoy,好羨慕
我都希望可以快啲少啲痛、多啲享受

期待同妳相見 :)

Author| Post time 21-3-2023 00:51:55 | Show all posts
阿草 replied at 20-3-2023 17:35
唔駛唔好意思, 其實當晚我狀態都麻麻
所以留返下次大家都叉吹電, 先完成埋我哋嘅第一次, 都未嘗 ...

好~之後再寫多次第一次
 Author| Post time 21-3-2023 00:53:23 | Show all posts
Lennon replied at 20-3-2023 23:44
Congrats ???? Stephanie
期待相遇相交

Thanks Lennon~ 期待見到你 :)
Post time 21-3-2023 01:13:42 | Show all posts
Stephanie replied at 20-3-2023 23:48
我都覺得一切發生得好快...

機會既野 話黎就黎

恭喜你加入到S&B ,  可能下一次就好快可以進入狀態 一次生兩次熟

Post time 21-3-2023 13:26:18 | Show all posts
恭喜你一次過同到禁多男神入房
Post time 21-3-2023 17:20:58 | Show all posts
第一晚就大戰三回合 俾著我都似發緊夢
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 16:55 GMT+8 , Processed in 0.116083 second(s), 24 queries .