Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 50842|Reply: 3790
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

2024 摩士公園聊天室<S&B Morse Park> (ChatRoom for everyone)

[Copy link]
Theme
Post time 7-2-2024 15:22:34 | Show all posts
大家好,好耐冇上嚟本網站,而且仲未取得出席活動資格,見笑了。啱啱睇完CK最新嘅活動後分享,好仔細好精彩啊!字裏行間令人深切聯想當時嘅情景
First
Post time 7-2-2024 17:53:26 | Show all posts
sunman replied at 7-2-2024 17:15
好耐無見啦Hugo,新年快樂,最近好嗎?

晚上又凍返,好好保暖

會的,謝謝。陣間放工都惗著去練跑. 或者係過年前最後一次。少少凍當係磨練吓心智囉
天文台發出寒冷天氣警告,大家都注意保暖啊。預 祝新年快樂

3Floor
Post time 13-3-2024 17:30:57 | Show all posts
各位師兄師姐好呀~ 小的又嚟浮一浮上水面。其實我間唔鐘都會上嚟睇下大家的對話,見到你哋傾得咁投契係羨慕嘅(當然最核心嗰層係羨慕可以參加活動)。始終冇實際相處過/或見過面,要加入大各位嘅話題係有啲唐突感~定還是叫違和感..都係類似嘅感覺啦。
所以暫時應該係以觀望為主,再慢慢就搵位加入大家嘅話題啦~

似乎同最終出到活動嘅距離仲好遙遠,但一步一步嚟或者仲有機會走到大家面前 向各位當面討教
4Floor
Post time 15-3-2024 00:31:51 | Show all posts
poker replied at 14-3-2024 13:04
你試下唔好以諗以出活動為本。
個人放鬆,享受同人交流
唔好諗咁多,做自己便可

Yes ar.  咁其實我又唔會好着緊要出活動嘅~實事求是囉。太消極都唔好~ 至少唔會下定決心一定請唔出活動

明白喺論壇內能否同大家暢順交流,呢點都係篩選嘅課題之一。順其自然啦。

5Floor
Post time 15-3-2024 00:35:10 | Show all posts
sunman replied at 13-3-2024 19:14
Hugo兄,其實插入大家話題都不太難嘅,

多啲來公園同大家吹下水,等雙方都可以認識一下,同了解一下大家 ...

明白!咁我又真係太唔積極,太少上嚟向各位女神男神請安啦
6Floor
Post time 15-3-2024 00:45:49 | Show all posts

Woo~唔客氣,厚著面皮認咗先 多謝Kate!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

14-5-2024 19:49 GMT+8 , Processed in 0.077125 second(s), 21 queries .