Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 4298|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 鬼鬼 處貓獻身~

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 27-6-2009 19:56:35 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
某一晚因為少少事所以遲左少少到, 一到步入去大家俾我感覺好家庭feel 好warm
有幾個係廚房煮緊野食 (好香), 有幾個圍住檯品酒吹水, 有d 又睇電視
不過第一次到點都會有點怕羞 :$, 沖完涼出哩同 GTR 佢地鋤左陣D 熟左~多謝你地 :)

到玩遊戲既時候, 我地隊長BOBO 真係好搞笑, 阿慈同朱古力玩估野個d 又係好勁
最終我地個隊係第5個 game 反敗為勝~:victory:
anyway, 真係好多謝 chris 設計咁好咁公平既game 俾大家可以咁快熟絡左

玩完game 之後 chris 開始briefing, 完左關燈自由活動

估唔到自己第一戰就係3P大戰...bobo,
barbie同我
其實唔止3P啦, 記得尾段仲有人加入~哈哈
最後, 我同bobo 不得不要拜
barbie 做師傅~太強啦~:Q
但可能自己係第一次join party又係第一戰... 表現太差...不過多謝 barbie 好有耐性同安慰
下次會更好架啦...呵呵

宵夜之後感覺好左好多(阿慈d 咖哩好正呀),
終於進入左狀態啦, 遇上左Rebecca, 我地係度玩"過山車", 好攪笑~
你真係唔似第一次 join :lol

多謝大家, 希望下次再玩過, 你地真係好nice , 感覺勁好
同埋見其他某一晚無出席既師兄師姐 :P
First
Post time 27-6-2009 20:00:40 | Show the author posts only
hee hee 第一個支持~ :$ :$ :P
3Floor
 Author| Post time 27-6-2009 20:02:16 | Show the author posts only
4Floor
Post time 27-6-2009 20:02:45 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 19:56 發表
昨晚因為少少事所以遲左少少到, 一到步入去大家俾我感覺好家庭feel 好warm
有幾個係廚房煮緊野食 (好香), 有幾個圍住檯品酒吹水, 有d 又睇電視
不過第一次到點都會有點怕羞 :$, 沖完涼出哩同 GTR 佢地鋤左陣D 熟左~ ...
又比小葵快左一步添..............!!:Q 第二個支持!!:victory:
5Floor
Post time 27-6-2009 20:04:51 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 20:02 發表

yeah~yeah~多謝你呀~小葵 :$

依~~ 貓貓做咩面紅紅既~ ;P ;P
記得你同R小姐做咗連體嬰喎~ :$ :$
一句嘢都無同小葵講過~ 下次唔準丫~ :Q :Q :P ;P ;P
6Floor
Post time 27-6-2009 20:05:15 | Show the author posts only
原帖由 tiffany173 於 27-6-2009 20:02 發表
又比小葵快左一步添..............!!:Q 第二個支持!!:victory:

唔好意思丫~ :$ :kiss: :kiss:
7Floor
 Author| Post time 27-6-2009 20:07:53 | Show the author posts only
原帖由 tiffany173 於 27-6-2009 20:02 發表

第一第二都好~
支持既我要鍚鍚:kiss:
呵呵~
8Floor
 Author| Post time 27-6-2009 20:11:17 | Show the author posts only
原帖由 carado 於 27-6-2009 20:04 發表

依~~ 貓貓做咩面紅紅既~ ;P ;P
記得你同R小姐做咗連體嬰喎~ :$ :$
一句嘢都無同小葵講過~ 下次唔準丫~ :Q :Q :P ;P ;P

哈哈哈哈~ 因為隻貓怕羞囉 :lol
知道~ 下次一定唔會~;P
9Floor
Post time 27-6-2009 20:27:11 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 19:56 發表
昨晚因為少少事所以遲左少少到, 一到步入去大家俾我感覺好家庭feel 好warm
不過第一次到點都會有點怕羞 :$, 沖完涼出哩同 GTR 佢地鋤左陣D 熟左~ ...

我都支持,不過唔駛錫我勒,多參加活動,對我地既女士招呼周到就得。
你好慘,係唯一一個玩遊戲時,比橡筋彈到臉,仲痛唔痛呀?
我都好開心大家可以樂在其中,原本仲有其他遊戲,但要走動較大,
所以留番去宿營至玩......唔知攪左有無人去呢?
anyway,歡迎你喇!
10Floor
Post time 27-6-2009 20:29:22 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 20:11 發表

哈哈哈哈~ 因為隻貓怕羞囉 :lol
知道~ 下次一定唔會~;P

等我下之又扮下怕羞先~:$ :P :P
11Floor
 Author| Post time 27-6-2009 20:50:21 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 27-6-2009 20:27 發表

我都支持,不過唔駛錫我勒,多參加活動,對我地既女士招呼周到就得。
你好慘,係唯一一個玩遊戲時,比橡筋彈到臉,仲痛唔痛呀?
我都好開心大家可以樂在其中,原本仲有其他遊戲,但要走動較大,
所以留番去宿營至玩......唔知攪左有無 ...

唔痛啦~俾開心既感覺蓋過晒啦~:)
無錯~最緊要係開心, relax ~
宿營~好呀~正呀~如果時間岩我第一個報名~
12Floor
Post time 27-6-2009 20:55:35 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 20:50 發表

唔痛啦~俾開心既感覺蓋過晒啦~:)
無錯~最緊要係開心, relax ~
宿營~好呀~正呀~如果時間岩我第一個報名~

第一係我架~ :@
唔準同我掙~ :P ;P ;P
希望在活動再見到你啦~ :loveliness:
13Floor
Post time 27-6-2009 21:11:27 | Show the author posts only
原帖由 carado 於 27-6-2009 20:55 發表

第一係我架~ :@
唔準同我掙~ :P ;P ;P
希望在活動再見到你啦~ :loveliness:
我第二~~:victory: 我要排小葵後面............!!:victory:
14Floor
Post time 27-6-2009 21:18:33 | Show the author posts only
原帖由 tiffany173 於 27-6-2009 21:11 發表
我第二~~:victory: 我要排小葵後面............!!:victory:

幫你排埋第二位啦~ :kiss: :kiss:
15Floor
Post time 27-6-2009 21:33:01 | Show the author posts only
原帖由 carado 於 27-6-2009 21:18 發表

幫你排埋第二位啦~ :kiss: :kiss:
Thank you 小葵~~:kiss: :kiss:
16Floor
 Author| Post time 27-6-2009 21:43:48 | Show the author posts only
左擁第一位, 右抱第二位~ ;P
17Floor
Post time 28-6-2009 00:06:48 | Show the author posts only
support 你 :handshake
18Floor
Post time 28-6-2009 00:10:07 | Show the author posts only
原帖由 呀慈 於 27-6-2009 23:42 發表
支持你丫~~
D 咖哩其實係我幫AVA整咖~~呵呵~

Good dishes.........very good!:lol :victory:
19Floor
Post time 28-6-2009 01:42:19 | Show the author posts only
原帖由 wkbwl 於 27-6-2009 07:56 PM 發表

我覺得你表現唔錯呀,第一次都玩到,其實今次大部份新人都出奇地做到野,你地叻之餘,其實都要讚下Chris有眼光啦,不過佢知道有人讚就會....;P
努力呀~~~~
20Floor
Post time 28-6-2009 02:15:20 | Show the author posts only

支持下貓貓先~~:loveliness:
下次俾你彈返......亞chris...因為佢笑得最大聲!!!:P
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

27-4-2024 20:39 GMT+8 , Processed in 0.116877 second(s), 22 queries .