Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 16189|Reply: 65
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Annabelle的第一次 與 第一次活動

[Copy link]
Theme
Post time 31-1-2011 16:03:25 | Show all posts
唔係講笑,睇完你篇野,我得四個字形容:"目定口呆"...

哈...你話阿會長大人唔後生都算喇,講佢唔型又唔靚仔都可以原諒,最爆嘅係你夠膽死話佢唔高大添喎...冇喇...冇架喇...呢舖你傑喇...冇人可救倒你喇呢劑...你下次黎活動之前可以買定......哈
First
Post time 1-2-2011 12:03:36 | Show all posts
原帖由 Annabelle 於 31-1-2011 23:35 發表

超!(星爺樣←會長知係邊個衰樣) 你以為你兩個一唱一和我就會驚呀?本小姐我嚇大既!

仲有你兩個唔好講到會長咁小氣至得格,佢不知笑得幾開心咁黎同我講話你兩個回覆好搞笑,仲解釋埋俾我知點解要4塊半板添!(然後可能轉個 ...

唔知點解我睇緊你篇野時個腦浮起左一段片,有冇睇過"大丈夫"?阿譚俊彥俾曾志偉佢地逼佢將"第一次"獻俾阿肥媽瑪利亞,佢揸住把刀行住自己條頸對佢地講:"你們不要逼我呀"...........

即係咁,我目定口呆係因為我覺得你真係爆,一個女仔,你咁夠姜將自己嘅"第一次"交俾一個初相識,唔知佢係乜頭乜路,好人壞人,兼且你唔覺得佢唔係特別高大靚仔有型又有點兒"自大"嘅人喎,我諗,唔好活女仔,就算係男仔,要將第一次無條件咁俾左個陌生人,哇,嗰份勇氣呢,我真係以為拍戲先有啲咁嘅野架炸。

p.s. .阿會長大人 = 肥媽瑪利亞......哈哈,....都幾似喎;P ;P
3Floor
Post time 1-2-2011 12:20:37 | Show all posts
原帖由 bogyman 於 1-2-2011 10:34 發表
喂!Shooter,唔好掛住射呀!我哋"黃"咗啦,要著草啦。唉~~~講乜鬼"目定口呆"吖,攪到我衰多口又玩埋一份,家吓校長同belle belle搵人買起我地(條J)呀,你look就話輕便葵帶啫,我嗰look老鍊咁大,成look蘿蔔咁去著草,死得嘞今次......睇嚟呢4 ...

咁要幫條J立番份遺囑先,內容如下:
"如我條J咁不幸被楂乾楂淨,我想選擇將佢長埋於黃土下,千其唔好火葬,因為.....火燒好痛架"
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-5-2024 19:16 GMT+8 , Processed in 0.102885 second(s), 18 queries .