Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1234|Reply: 55
Collapse the left

洗、剪,唔包吹

[Copy link]
Post time 20-8-2013 08:08:15 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
呢排唔知做乜,愛上左脫毛脫痣,料理毛髮,幫自己脫都唔夠,推己及人,幫埋會內既參加者脫。

平時面見女新人、幫男女參加者進行[手檢目測]時,見到雜亂無章既毛髮,真係抵唔住頸,
男既會勸告叫佢地番去自己攪掂佢,女既會就地正法幫佢修剪,粉飾太平一番,
剪完既毛髮薄薄一層鋪響陰阜,美麗到忍唔住要親吻女皇陞下咁款錫佢一下至比佢走。

今次八月之星活動,我買左把好好用既剃毛小梳,可以即時將睇唔順眼、督眼督鼻,
要麻煩女護士撥草尋蛇咁幫佢體檢既男士,修飾一番,係咁咦花一、兩分鐘時間,
就可以身光頸靚,出人頭地咁行番出房,成個人都精神左,幾好幾好。

至於女士,夏天到勒,響比堅尼褲邊以外既毛固之然不能留(好耐之前有見過阿婆底都遮唔晒既毛,好震撼)
近期見到處於會陰位、近肛位置的毛髮也看不過眼,要除之而後快,
較有效的是拔除法,用拔毛挾一下一下比較慢和把痛楚廷長,
最好的是戴上醫生手套徒手拔除,一下痛換來十數甚至數十條雜毛飛脫,效率最高,
往後要是再生出來的都己經變得幼和更易除,慢慢在那些位置便不再長毛,外觀嫩滑嬌艷,份外可人

粉嫩幼滑唔係偶然,HitomiAuntie、川娜、Annabelle都係我手底下既黑咭會員,
Bellebelle痛住都笑到格格聲,就知道痛得黎絕對有價值喇。

近熱接觸 (7).JPG
Post time 21-3-2014 02:24:33 | Show all posts
維維 發表於 21-3-2014 00:04
哈哈。。笑左。。咁你有冇問你家姐  抆毛機 膠紙 蠟 邊樣係效果係最好。。毛毛又生得慢dd ga

...

維維:
可以同你分享下經驗,dick講既方法,除左線面,其他方法我都試過。可能我天生怕痛,所以以上方法我都覺得超痛!
而且各種方法既抆毛都好易會令同一毛孔生兩條毛,亦容易令毛孔發炎。
我以前都因為用左錯既方法,小腿同underarm都有毛孔發炎。
後來都忍痛去做laser脫毛,但真係超勁痛,每次做之前都要搽麻痺膏黎減低痛楚,但依然會痛!
除左physically既痛,仲好心痛,因為好貴!不過效果真係好好,已經6年喇,完全唔無出番,好方便!
好後悔果時都無做比堅尼位,而家見到大家既post真係勁驚,仲話要一執執咁抆,唔好掛!我一定會起身調頭走!

Post time 21-3-2014 00:48:34 | Show all posts
維維 發表於 21-3-2014 00:04
哈哈。。笑左。。咁你有冇問你家姐  抆毛機 膠紙 蠟 邊樣係效果係最好。。毛毛又生得慢dd ga

...

聽佢講話蠟都ok,我問佢痛唔痛佢又話無咩(我懷疑佢用抆毛機都唔會痛....)
我本身都唔係好生毛既,不過有時想佢生下毛就會剃下佢
我d鬚,手毛,腳毛都係咁樣剃出黎......
同埋抆毛最好係毛孔放鬆時先好抆.....
如果唔係會斷一半...同埋有機會係同一個位生2條!
到時就會變左黑色一粒細肉,了開佢就會發現其實係2條.....
啊媽都有研究過,佢話激光係最勁.....有次係廳見佢咬住條線拉拉下咁抆.....

Post time 22-3-2014 00:58:19 | Show all posts
請唔請助理<理毛師>呀? 我對拔毛都好有興趣, 仲有鋪癮…
連根拔雖然痛D,但可以last耐D, 新長出的毛毛都會幼細D, 無論腋下, 下體, 我都是用眉鉗繼下繼下拔出來,  開頭是會感到很痛的, 拔多幾次就會習慣了,  而且會愛上咗, 好過用剃刀,脫毛膏, 又有機會剃損, 皮膚敏感。
Post time 20-3-2014 22:48:29 | Show all posts
講起脫毛,我家姐成日係屋企做實驗.....
見過佢拎住部抆毛機入廁所(白色,有個銀色轉轉咁款)
幾個字之後佢出返黎,我去小便見到廁所地下好多毛....
幾個月後.....
佢買左一張好似膠紙咁既野痴係腳....
過一段時間之後一搣.....變左光管腳....
前排....佢又買左部蠟機....成煲蠟咁款....
我問佢係咩黎,佢話係用黎脫毛

補充內容 (20-3-2014 22:54):
我個人既脫毛方法係咁,一日抆一野(點都抆到一條掛)
沖緊涼果陣等毛孔大左抆就唔會痛....
日子有功....幾個月應該見效
Post time 29-1-2016 01:27:16 | Show all posts
小紫 replied at 29-1-2016 01:21
下?你玩咩輸左要除毛啊?係會入面玩嘅game?陰公豬 你已經冇乜毛
不過如果你本身少 ...

唉.....總之係輸左啦,會外的
我係抆架,一條條咁抆
睇下咩部份啦,身體咁多地方有毛....可以玩好多次
有毛係ok既,不過唔好太多就得
有時毛太少啜住會好粘,好唔方便....

Post time 1-8-2016 09:38:14 | Show all posts
Jcmetoer replied at 31-7-2016 19:53
拔毛係好爽 但係自己俾人拔就唔爽...
我宜家最多剪短佢... 唔敢拔 因為拔得多成日毛孔發炎... ...

不論是拔還是剃, 皮膚或多或少都會有一定損傷,
所以事後的清潔消毒是很重要的
可以試下用有消毒藥效的潤膚膏, 可預防毛囊炎.
Post time 29-1-2016 01:18:57 | Show all posts
dick replied at 29-1-2016 00:50
所以我自己都除左草,因為同人玩輸左....
最近我又輸啦,又俾人捉左去修毛
...

下?你玩咩輸左要除毛啊?係會入面玩嘅game?陰公豬 你已經冇乜毛
不過如果你本身少毛可能剃都冇用只係粗左覺得多左
我記得你唔鍾意多毛
Post time 21-3-2014 00:01:26 | Show all posts
dick 發表於 20-3-2014 22:51
幾個字之後佢出 ...

Author| Post time 21-3-2014 08:59:08 | Show all posts
Pansy 發表於 21-3-2014 02:24
維維: 可以同你分享下經驗,dick講既方法,除左線面,其他方法我都試過。可能我天生怕痛,所以以上方法 ...

唔想脫既,唔會夾硬幫你整喇~,係果尐想整但自己落唔到手既,我至幫喇。
Post time 23-3-2014 13:27:26 | Show all posts
dick 發表於 21-3-2014 00:51
聽佢講話蠟都ok,我問佢痛唔痛佢又話無咩(我懷疑佢用抆毛機都唔會痛....)
我本身都唔係好生毛既,不過有時 ...

一日一抆...
平時R痕都趺唔少啦但係無奈生得快長得快
Post time 29-1-2016 00:12:33 | Show all posts
dick replied at 20-3-2014 22:51
幾個字之後佢出 ...

你講到你家姐好多毛咁但係你就…………
Post time 29-1-2016 00:47:13 | Show all posts
小紫 replied at 29-1-2016 00:15
你講到你家姐好多毛咁但係你就…………

所以我自己都除左草,因為同人玩輸左....
最近我又輸啦,又俾人捉左去修毛
我對腳d毛有增長架,雖然係慢d....

Post time 16-12-2014 13:32:18 | Show all posts
Ar sam replied at 15-12-2014 21:50
如果係我俾人咁拔妹妹毛毛既話我應該會起腳勁射

痛得黎爽。。敏感觀能集中地。。
冇毛毛滑溜溜係唔錯的觸感。
Post time 15-12-2014 23:16:43 | Show all posts
Ar sam replied at 15-12-2014 21:50
如果係我俾人咁拔妹妹毛毛既話我應該會起腳勁射

唔駛驚住,最好开个班示範一下,可能您会勁high呢?
Post time 21-3-2014 13:19:11 | Show all posts
Chris 發表於 21-3-2014 09:02
唔想脫既,唔會夾硬幫你整喇~,係果尐想整但自己落唔到手既,我至幫喇。
...

你咁叻既,又知我有一半係寫俾你睇呢?!
Post time 20-3-2014 21:33:25 | Show all posts
戴上醫生手套徒手拔除體毛依個真係好好的大發現!!!
woo~~快靚正爽!!
Post time 20-3-2014 23:56:24 | Show all posts
我也想成為一名出色的理髮師,幫妹妹剃出有個性的pattern
Post time 22-3-2014 11:19:46 | Show all posts
其實如果邊位女仕想脫毛既,我都有啲心得,也可以代勞。。。。。
Post time 20-8-2013 08:42:50 | Show all posts
唔知點解次次拔拔下就好想笑
可能太大壓力XDDD
 Author| Post time 20-8-2013 08:51:05 | Show all posts
Post time 20-8-2013 09:47:41 | Show all posts
黑咭會員
Post time 20-8-2013 09:50:18 | Show all posts
黑咭, unlimited架喎, 好似好型咁...;P
 Author| Post time 20-8-2013 10:46:39 | Show all posts
原帖由 Sumi 於 20-8-2013 10:23 發表

d毛比佢unlimited咁拔........真係好型喎~~~~

唔會喇,拔得兩、三次就無了,.....拔完之後真係好靚,好型嫁。

妳都唔識野既
Post time 20-8-2013 10:57:41 | Show all posts
黑咭會員
 Author| Post time 20-8-2013 11:43:50 | Show all posts
原帖由 Auntie 於 20-8-2013 11:00 發表
黑咭會員

即係鑽石級會員,係好尊貴的。
Post time 20-8-2013 12:04:17 | Show all posts
有位男士修剪完同我講即輕咗幾磅,個人靈活左,醒神左,考試科科100分tim....

You are professional hair stylist!
Post time 20-8-2013 12:07:18 | Show all posts
原帖由 Dino 於 20-8-2013 12:07 發表
有位男士修剪完同我講即輕咗幾磅,個人靈活左,醒神左,考試科科100分tim....

You are professional hair stylist!
<----post 錯icon ,

呢個先岩
Post time 20-8-2013 12:35:46 | Show all posts
8月之星既活動, 會員幫小妹拔毛... 真係好呀...會長....

Post time 20-8-2013 12:36:14 | Show all posts
好痛先岩.... 真係好痛...
Post time 20-8-2013 15:24:06 | Show all posts
我咁忍得痛都頂你唔順!
Post time 21-8-2013 03:55:28 | Show all posts
大人,請手下留“毛”,唔好一次過拔一執,痛到嗌救命
Post time 21-8-2013 13:20:12 | Show all posts
只能夠話係又愛又恨
 Author| Post time 21-8-2013 14:03:40 | Show all posts
原帖由 盈盈 於 21-8-2013 13:23 發表
只能夠話係又愛又恨

咁辛苦去修葺大家既小草地,終於都有半個知音了......
Post time 21-8-2013 16:23:25 | Show all posts
原帖由 Chris 於 21-8-2013 02:06 PM 發表

咁辛苦去修葺大家既小草地,終於都有半個知音了......

半個都好過無啦

P.S. 請不要忘記我係恨左一半, 哈哈
Post time 23-8-2013 15:42:00 | Show all posts
最愛白滑蜜桃~~:icon36 :icon36
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 17:50 GMT+8 , Processed in 0.149170 second(s), 25 queries .