Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 8459|Reply: 17
Collapse the left

[Ocean Team] 奉獻給會長的第一次

[Copy link]
Post time 21-9-2013 00:13:30 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
系未join S&B 之前我都有係咁睇其他人ge第一次,睇到都真係幾熱血沸騰,好想好快就可以join埋大家,所以都''的起心肝''去填左3Form......其實我同大家一樣都好怕煩,不過幾驚辛苦查多好多字點打都打好又email左啦,可能我真係好期待,所以一直都系度等會長ge電話。

等,寂寞到夜深............

去到夜晚8點先打黎.......佢打電話黎都係問番個D考題同埋起我底.....問問下竟然問我高潮係點,D突如其來ge問題都唔知點答。

可能係我傻鬼左,竟然寫強項係子宮收縮。後來比佢問多幾問都唔知自己係唔係真係識........好似呃左佢咁

系傾完電話後ge日子,我又係一日到黑都睇S&B同子宮收縮ge資料......ge日子過得太慢了.......

哈哈,終於到左見會長個日啦.......因為早一晚太晏先訓好攰....我等等下訓左.......

會長竟然遲到,鑑於我一直都唔鐘意人遲到加上我早一日都同佢講左叫佢唔好遲....                         扣分呀!!!!!最後我知道原來佢都係因為S&B所以先遲,放過你啦!!!

見到佢係同我想像中唔同,不過佢好大隻,好好攬,攪住佢真係好有安全感......

佢問反我d私生活後就叫左我白白,白白完會長知我攰叫我去訓陣先.......

訓醒左就Body Check la.....會長竟然<>....pro.....當佢將手指放落小kinkin ge時候,我心諗....我一直期待ge終於黎啦,哇哈哈

檢查完左之後,佢系我耳仔開始錫,令我全身都開始變敏感,我越縮佢就鍚得越勁...

不過D 鬚鬚吉到我唔係咁舒服:(但係由佢用口進攻小kinkin ge時候,我個腦入面淨係得舒服,舒服,仲有都係舒服....

當會長問kinky舒唔舒服ge時候,我竟然同會長講:我想要......系個時其實我都覺得好羞怪....會長竟然問反我,你想要咩??令我更加覺得羞怪.........

佢進入小kinky ge時候,全身都開始好熱,佢仲問我:你想我快D定慢D?我想慢慢享受,當佢一慢ge時候,正正就係去到一個好舒服ge,當我就係升仙ge時候,feel 到我隻腳有D抽筋......好失敗>..........< 咁岩會長又抱起左我,咁隻腳就冇咩事Lu......

之後我又要求會長要男上女下,令我可以慢慢踏上升仙之路。

完美ge高潮令我太滿足啦......本來以為白白完就會byebye

誰不知,會長又殺我一個措手不及,當我訓左系sofa ge 時候,你又開始錫我......一直錫落去,真係快樂無比。我真係好想好想抓落去,不過我知道唔可以,要克制住真係好慘.......當小會長頂到好入好入ge時候,有小小痛但係又好舒服.........會長ge手同小會長攪到我一路叫舒服,個身就一路振....好似痙攣咁>.<但係依種快感簡直係冇法用筆墨形容.....

最後白白ge時候,會長同我講: 你要用D咁熱ge水沖涼,下次可以同hitomi 一齊沖...希望有咁ge機會啦.

P.s 我打字太慢啦文筆又唔好,打左咁多,謝謝你地ge耐心去睇我ge第一次
Post time 21-9-2013 00:21:53 | Show all posts
原帖由 Kinky 於 21-9-2013 00:16 發表
系未join S&B 之前我都有係咁睇其他人ge第一次,睇到都真係幾熱血沸騰,好想好快就可以join埋大家,所以都''的起心肝''去填左3份Form......其實我同大家一樣都好怕煩,不過幾驚辛苦查多好多字點打都打好又email左啦,可能我真 ...

hahaha...估唔到第別人既 "第一次"都會見到自己個名...
你好, 我係hitomi....無錯, 我係用滾水沖涼的.....
Post time 21-9-2013 01:20:31 | Show all posts
Support Kinky
Looking forward to seeing you :)
Post time 21-9-2013 02:50:09 | Show all posts
希望Kinky日後會找到更多料資:lol 、同樂趣!:icon27

Welcome to S&B!:icon36
Post time 21-9-2013 10:48:12 | Show all posts
哈佬呀 kinky~~~
希望日後有機會見你啦~~ x))
 Author| Post time 21-9-2013 14:10:54 | Show all posts
原帖由 Hitomi 於 21-9-2013 00:24 發表

hahaha...估唔到第別人既 "第一次"都會見到自己個名...
你好, 我係hitomi....無錯, 我係用滾水沖涼的.....

哈哈,應該冇咁誇張掛>.< 下次有機會試下啦....
 Author| Post time 21-9-2013 14:12:56 | Show all posts
哈哈,我都希望可以快d見到你地:icon27
Post time 10-4-2015 14:23:49 | Show all posts
Kinky ... u are shy but also know what excites you ... wonderful sharing, thank you! Hope to meet you soon!
Post time 15-6-2015 22:55:45 | Show all posts
Thank you Kinky for Sharing! Waaah ... Hitomi scares me now! Boiling hot water for shower! hope I won't get burn if there is a chance we shower together ... aiya aiya ...
Post time 5-7-2015 00:58:24 | Show all posts
很好嘅分享
Post time 20-5-2016 00:52:01 | Show all posts
呢篇第一次竟然係會長....
Post time 7-6-2016 00:04:43 | Show all posts
志偉 replied at 15-6-2015 01:35
會長一定係個好對手

嗯,英雄所見略同!
Post time 14-9-2016 00:24:21 | Show all posts
睇大家嘅第一次其實真係好encouraging lol
Post time 21-9-2016 16:53:45 | Show all posts
that's epic.. so fun
Post time 25-9-2016 13:43:08 | Show all posts
描繪得好仔細喎⋯⋯真是好似電影感。正!
Post time 27-9-2016 03:33:43 | Show all posts
希望入到會有機會同你玩!
Post time 6-12-2018 00:32:13 | Show all posts

Wow!!!真係好詳細好精彩呀
Post time 18-8-2020 01:19:55 | Show all posts
Hello kinky
描述好生動,就算男既都好想見識下會長既神技
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 22:42 GMT+8 , Processed in 0.107193 second(s), 19 queries .