Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 586|Reply: 19
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

俺悶

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 15-3-2014 21:38:43 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
近日無論寫什麼,都會寫完就刪除或寫不下去,或沒有發出去。

要做的未做,想做的沒有做,想講的也沒有講....

又刪掉,又寫不下去了............

(懇請不要只用鍵盤打[支持]這兩個字)
First
Post time 15-3-2014 23:17:43 | Show the author posts only
支持嘅野,永遠做好過講多多聲!

俺悶,通常係好多煩人鎖碎事形成,家下好似你咁,谷住谷住,幾好皮四都好易一下小事就爆煲!(依?咁似講緊自己?)

呢d情況,借d易發個老脾,再將火氣化為動力,再講句粗口:搞x掂佢!剎呀!

孫中山當年都係咁樣革命成功!

補充內容 (16-3-2014 00:04):
呢喲煩鎖事都我係日積月累,"kick" 下‘’kick‘’下, 唔覺唔覺,溫水煮蛙,越煲越大……
3Floor
Post time 16-3-2014 00:22:05 | Show the author posts only
在心中……

好似我咁,有釋懷唔到既野一定要講,講咗出嚟,就無事。

哩啲天氣,心情幾好,生活幾順,都會有種戚戚然既感覺……

人生總要有少少哩啲,先感受到“好”
4Floor
Post time 16-3-2014 00:58:53 | Show the author posts only
做咩啫~~ 想講咪講囉~
LEE到喺你家~ 我地係你"家人"~ 一定會聆聽~
大家都怪我爛GAG無聊呀~~
5Floor
Post time 16-3-2014 01:23:38 | Show the author posts only
有時男性都會有period,心情特別反覆,但知道點解會敢先最重要吧,又老土講,解鈴還需嘛,但當然,無啦啦係敢的話,就狂飲狂活動 reset一下,或者幫倒下呢,fingers cross~
6Floor
Post time 16-3-2014 01:30:56 | Show the author posts only
工作煩悶、感情不順?試試這 10 件能讓你更快樂的事情
鏈結
7Floor
Post time 16-3-2014 01:59:56 | Show the author posts only
喂,這幾句是我的台詞噃,幹麼搶我的話來說?

我想起……當日你是如何連環逼迫我繳出那變態的一萬三千字呢?就用同樣的方法逼迫自己——對,是很痛苦的,明明寫著很爽的事情還是有想哭的感覺,覺得自己很差勁很不知所謂。但,事實是,因為你,因為你的逼迫,我才終於嘔吐出我人生中第一次(也是至今唯一一次orz......)的五位數字故事。你可以狙擊我完成的,你必然也做得到啊。
想做不做,想講不講,在你面前正是個因為拉扯而蹉跎了大把美好時光的失敗例子啊,不要跟我爭冠軍,好不?好難,我知道,好難,尤其在這濕滯的春天。好難。事實我剛剛才為此鬼哭神嚎了一輪……不是說兩句勉勵就可以解決問題,我明白的。如果行動層面有幫得上忙的,就出聲啦,you know we are here.

抱抱,然後一起努力,好嗎?

8Floor
Post time 16-3-2014 02:07:39 | Show the author posts only
睇完你個post,我嘗試回覆3次都取消左
我覺得有時做自己想做既就好,有時做野不經大腦也是一種享受
就好似十日無掂過女人,突然再掂下個感覺就會返返黎.....
有時感覺既野係可以交錯咁運行,慢慢將一個人"調教"出黎
9Floor
Post time 16-3-2014 02:33:58 | Show the author posts only
even the strongest man need a break sometimes.
running out of energy or motivation recently?
come on, i m more than willing to give u a hug
but u'd better ask for someone else for a kiss, lol
10Floor
Post time 16-3-2014 08:47:05 | Show the author posts only
其實不論男女,總有心煩意亂既時候
不防親親大自然,聽下海浪聲,或是呼吸下新鮮空氣
我念對身心也有幫助^_^
放鬆啲la,香港人
11Floor
Post time 16-3-2014 10:23:53 | Show the author posts only
離港數天 refesh下吧 baby~ 你個腦要休息下呢 。
12Floor
Post time 16-3-2014 12:22:15 From the mobile phone | Show the author posts only
姨丈到人人都會, 發洩咗出來,就會好好多。做下d癡線低能野,發洩咗個負面情緒。明天會更好。
13Floor
Post time 16-3-2014 12:31:59 | Show the author posts only
Auntie 發表於 16-3-2014 00:25
在心中……

好似我咁,有釋懷唔到既野一定要講,講咗出嚟,就無事。

好同意Auntie 嘅講法,會長,加油 ^^  
14Floor
Post time 16-3-2014 14:54:18 | Show the author posts only
情緒低落,俺俺悶悶,的確係好辛苦,濕度又高,成個人好似焗住咁,行唔安唔樂。整杯特濃朱古力,曬下太陽,跑步出身汗,再睡個靚覺,希望舒服D

補充內容 (16-3-2014 14:57):
休息下啦會長

補充內容 (16-3-2014 14:58):
休息下啦會長

補充內容 (16-3-2014 14:58):
休息下啦會長
15Floor
Post time 16-3-2014 14:54:58 | Show the author posts only
Dora 發表於 16-3-2014 00:04
呢d甘既天氣,係會咩都苙d
做下運動,出多兩身汗
先放下,再拿起

去踩山,出身汗,濕邪入骨吖你
16Floor
Post time 16-3-2014 22:40:30 | Show the author posts only
會長,雖然我未有機會跟你對過話。但自從聽完你的訪問及每天都睇這個大家庭的news之後,我就對你及這個會有一種好親切的感覺。見到你post 左這個topic,都忍不住在此叫你放鬆下。同人傾下或去做運用是真的有幫助㗎。因為我本人也經歷過不如意的事。希望會長可以早日解決不開心的事~
17Floor
Post time 17-3-2014 11:23:56 | Show the author posts only
老熊做野 (不論公私) 都納咗好多, 應承咗同會長大人做的野, 也拖住拖住
唔得啦, 要爽手D, 奸巴爹~
18Floor
Post time 19-3-2014 13:00:47 | Show the author posts only
我幻想緊你呢個樣→ babe ,唔得呀,你甘高大,屈膝篤地下畫圈圈,
唔掂呀,你都係有講有笑果樣好點即係呢個樣→

be happy  啦
沒有解決不到的事,只是去不去解決,想講就講吧
大家都好關心你,
我用一打朱古力同你交換 快點比返個開心mode ga 會長黎
19Floor
Post time 29-3-2014 12:28:11 | Show the author posts only
會長我請您落機鋪打機啦
20Floor
 Author| Post time 29-3-2014 14:39:06 | Show the author posts only
多謝晒咁多位既支持鼓勵,洗洗個臉,拍下塵又再上路!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-4-2024 20:24 GMT+8 , Processed in 0.086017 second(s), 19 queries .