Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 8522|Reply: 72
Collapse the left

[Ocean Team] 初雪來了

[Copy link]
Post time 16-4-2014 03:43:52 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
由於我的記憶體有限都係快快手記錄一下 SNOW 出席S&B 的第一次活動!!!!以下文字正如本人一樣沒有趣~~

當晚要出席活動其實個心真係十五十六...一路跟住指示走一路都可以摸錯大樓去錯門口
連密碼都按左不下數次....結果係由大嬸為我而開..
遇到咁多不順..真的想掉頭就走!!!!
但既然黎到了...死就死啦...
電梯的數字一直爬升的我身 心一路震震...震..
是害怕嗎?是興奮嗎?還是期待呢......????   唔知!!
到了..
終於用發抖抖抖抖.....到震震震震的手指按下門鐘...
.
長按5分鐘後.......
.
額.....冇反映...唔好同我講個鐘係壞架..
終於都係要煩下CHRIS~[係丫,門鐘係壞架,你敲門啦~!!!!!我落左街買宵夜] (仲食宵夜..肚腩丫肚腩)
望住門口 大佬丫..究竟係邊間...來吧點止兵兵.....岩就入錯就走~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
我自知我並唔係個人見人愛的女仔.. 樣貌身材通通都冇..膽量時有時冇..經驗依家野更加.....=.=
一直都有個疑問chris 點解夠膽批我黎呢...嘻.....
---------------------------------------------------------------------
廢話一堆講完了....悶了嗎???
以下更悶!!謝謝收睇!!!!

迎接開門俾我的係心口大大隻熊字!!!笑容滿面的熊叔叔~~~你好啊....
客廳中......除左大大部電視係度盡情放歌...
額...原來仲有nascar(一見到你就忍唔住笑..唔知點解!)    tony(傳說中的高糖帥哥...哇)   hitomi(健康活力爽直少女)
跟住..見到dino(大大隻帶有點傻勁) & betty( (超白滑的氣質少女)  多謝2位先讓我洗白白丫...sorry!!!
講真....我從來!!!!係從來沖涼都未試過咁忙架!!!!!!nascar 你隻小火龍做咩咁活潑!!!!!!攪到我一路除衫...腳一路踢住對門..三不五時又黎嚇我...姐姐我心血少丫..
好啦...沖涼..  由於玻璃門外係一隻有點活潑的小火龍...我只好一路沖一路用腳指夾住對門....洗得唔乾淨唔關我事丫!!!!哇哈哈哈哈!!

幾經辛苦沖好涼.......太口渴的我決定飲番碗大水先...來! 飲勝!!!!!
飲下飲下...tony 已經遊走到我方圓10米內啦.....仲提醒我要check~~~~~啦....

跟會長入房的一件事就係粉飾太平...打理下的雜草~~唉冇辦法...鬼叫我係一個毛孩呢~~~~
之後男神tony 入左黎.....哇哇哇....我緊張!!!!!!
好多謝你的耐性有禮..讓我安心.....你的高糖蜜言實在....道行太高了...所以我接受了!!!
濕軟溫熱的吻...啊~~我鐘意!!!嘻~~~   
[除衫好唔好?] [嗯..] [鐘意吻嗎?] [嗯..] [想唔想試下進入...?] [嗯嗯..
或者真的經驗值未儲夠.....     !!!!!    痛......嘗試左好幾次才成功....真係辛苦tony你啦.... 謝謝你咁錫住我..給我溫柔的s&b第一次
下次可以肉緊少少架...

傾計傾左唔知耐..tony 同我講..nascar 等左好耐...
[查實佢係咪等緊tony你好耐...嘻嘻......]  
男神邀請我洗白白..嘻..我唔慣...拒絕了...

沖完涼..又飲下水.. suger(甜心美人)出現~
nascar[做咩坐咁遠] [飲水] [ [..............]
好啦...咁我過黎坐下啦..... 我地都好乖架..排排坐睇tv....
依個時候豬仔(歐式風情的型男) &auntie( oh......性感美麗女人味) 我錯叫左ee 做dora ...sorry rrrrrr

點知會長一句[仲未破關丫?]額.............
小火龍就開始活躍了...要我的粗腿當枕...手多多摸摸摸....
捉下捉下...竟然竟然被睇佢唔出咁大力的小火龍抬入房....
哈哈哈....我終於聞到180cm 高的空氣!!!!!
yoyoyo!!!!!超開心啊~~~哈~~~
望住你疑似溫柔專心的眼神..對唔住我笑啦...哈哈...
nascar 啊nascar ..我真係一見你就笑啦...
明明間房唔係好熱...但我真係笑到出汗...而你呢...同我打仗咁打...套套都整爆2個...我都唔想架....
我都想試下接受你..但係...你實在太硬!!!!!!我好痛.....下次可唔可以軟dd...
唉...至於口口依樣範圍...我d牙太尖啦...而且本身有小許健康問題..唔啦......乖..
愛做的事....最終沒有完事...咁推你去沖個冷水涼..降降溫吧!!!!!
會長下次可唔可以準備把雨傘俾我..我要遮汗雨...

chris: 好多謝你!!我的性啟蒙老師~ 你俾機會我進入自由性愛的國度..我知我依個超級大煩人有時總是煩到你..感激你的耐性與解答...支持你...

當晚緣慳一面  dora summer 紫米~~~你地好丫!!

Post time 16-4-2014 14:09:16 | Show all posts
"之後男神tony 入左黎.....哇哇哇....我緊張!!!!!!
好多謝你的耐性有禮..讓我安心.....你的高糖蜜言實在....道行太高了...所以我接受了!!!
濕軟溫熱的吻...啊~~我鐘意!!!嘻~~~   
[除衫好唔好?] [嗯..] [鐘意吻嗎?] [嗯..] [想唔想試下進入...?] [嗯嗯..
或者真的經驗值未儲夠.....     !!!!!    痛......嘗試左好幾次才成功....真係辛苦tony你啦.... 謝謝你咁錫住我..給我溫柔的s&b第一次
下次可以肉緊少少架..."

歡迎加入我地....期待將來再見.....
Post time 21-2-2023 16:07:59 | Show all posts
kinder replied at 21-2-2023 14:58
Hi 初雪

你個名好靚好有FEEL

唔係好明,帖主都已經休假左,唔知去左邊,個帖就成九年前,總係會有人好似問米咁將個帖叫番上黎留言回應,真係有意義咩?可以表現出啲乜野?

唔係針對你一個,係唔知點樣同啲新人講,唔好咁樣招魂法,睇完就算,由得個帖安息啦亲~。
 Author| Post time 17-4-2014 09:39:45 | Show all posts
Jameson posted on 16-4-2014 22:45
你好似好緊張咁呀, 不過我第一次都入錯大廈~
唔駛驚架, 慢慢來就唔會搞錯架喇!
nice to meet you! ...

係極度超級非常之咁緊張。。。
自己踩上去。。我的精神已經神遊緊。。。所以係咁行錯
始終心理上係有點兒。。。。
好彩一開門聽到熊叔叔舒服的聲線。。總算定一定下來。。

Author| Post time 17-4-2014 09:23:17 | Show all posts
Diesel posted on 16-4-2014 21:21
好有驚喜的第一次!期待可以在我的第一次識到你 :)Thank you for sharing~

嘻嘻嘻。。相信你的第一次都同樣充滿驚喜。。
提提你。。我地係唔同組架。。應該見唔到囉。。
不過可以係會網上認識認識。。
Post time 16-4-2014 19:29:03 | Show all posts
welcome !
"我都想試下接受你..但係...你實在太硬!!!!!!我好痛.....下次可唔可以軟dd...
唉...至於口口依樣範圍...我d牙太尖啦...而且本身有小許健康問題..唔啦......乖.."
hahah .....
well.... maybe u can chew it for a while to make it "not to hard"
hope to see u soon!
Post time 16-4-2014 10:17:21 | Show all posts
我自知我並唔係個人見人愛的女仔.. 樣貌身材通通都冇..膽量時有時冇..經驗依家野更加.....=.=
唔覺啵~~ 好吸引下~~ 可惜一面之緣~ 俾D信心自己~

歐式風情的型男
都係第一次聽人咁形容豬~ 你係咪想講我個樣"西西"地? 哈哈

高興認識你~ 多D出席呀~~
 Author| Post time 17-4-2014 19:40:04 | Show all posts
Nascar posted on 17-4-2014 19:20
我個樣好好笑咩

我都想試下接受你..但係...你實在太硬!!!!!!我好痛.....下次可唔可以軟dd...  ...

係你的氣場氛圍令人覺得好開心丫。。。
你應該開心先岩。。英雄總有用武之地 !
係小女子暫時唔識寶!
 Author| Post time 16-4-2014 11:06:28 | Show all posts
Hitomi posted on 16-4-2014 08:10
健康活力爽直少女,我都係第一次比人咁形容,wahahaha
歡迎你加入呢個大家庭,希望你會開心啦。 ...

雖然同mimi只係傾左幾句。。。
你俾我感覺就係咁丫。。希望有機會再傾傾啦。。

Author| Post time 16-4-2014 11:11:14 | Show all posts
Summer posted on 16-4-2014 09:20
"套套都整爆2個"!!!!!! 我想起之前youtube 有條片係 可樂+mentos + nutella 先搞到個套"吹"到2個西瓜咁大 ...

d套咁強韌架咩。。。
冇玩咩架。。。好似係乾到爆左。。
 Author| Post time 16-4-2014 16:19:33 | Show all posts
紫米 posted on 16-4-2014 14:22
welcome to the new world :) 事情總是要慢慢來的呢!
而之後要再見呀!!突然想起在 roadshow聽倒既~~ 又 ...

可惜當晚碰不上臉。。。我係無定向之雪。。哈哈。。
隨風而來隨風而散。。
Post time 22-2-2023 08:40:25 | Show all posts
James replied at 21-2-2023 16:07
唔係好明,帖主都已經休假左,唔知去左邊,個帖就成九年前,總係會有人好似問米咁將個帖叫番上黎留言回應 ...

Hi Jame  我好似見到啲唔應該出現的訊息,你睇下
 Author| Post time 16-4-2014 11:19:53 | Show all posts
豬仔 posted on 16-4-2014 10:20
唔覺啵~~ 好 ...

真的嗎。。謝謝喔。。係丫。。豬女你真係鬼鬼呢。。

希望有機會活動再見!
 Author| Post time 17-4-2014 09:49:00 | Show all posts
占美 posted on 17-4-2014 01:49
邊個話【沒趣】,我話不知幾有性趣,非常有趣而寫實嘅動後感,舉【旗】支持!
...

看得有趣就好啦。。拖得太耐俾會長大大迫住交出黎的功課。。我發覺有野打漏左。。

Author| Post time 17-4-2014 09:44:05 | Show all posts
Summer posted on 16-4-2014 23:07
所以我話好想知你同nascar點整爆佢的……

其實我都唔係好清楚。。只係突然間  < 啊。。爆套> 之後再一次。。又爆。。

真係要問番當事人啦。。

Author| Post time 17-4-2014 15:14:52 | Show all posts

RE: 初雪來了

熊叔叔 posted on 17-4-2014 14:54
畀隻熊見到D咁吸引既獵物, 梗係由心度笑出黎啦,
下次小心畀隻熊担咗去呀

哇卡卡卡...
見到叔叔你真係定左定..!!!見衫如見人~!
多戲你提點!!~~
我會識閃架..熊叔叔~~
Post time 30-4-2015 03:45:04 | Show all posts
Snow ... u must be very nervous! Broken 2 domdom! Hope you are more relax next time! But I am sure I would be quite nervous if its my first time too! Thanks for sharing Snow! Happy Review! haha
Post time 22-2-2023 10:47:44 | Show all posts
James replied at 22-2-2023 09:34
已經處理左…
唔該晒,真係睇小陣都唔得。

知道你們都好忙,見到都有責任,多谢你們的付出
(頭先我見到個啲嘢,我忙記晒㗎啦)

Author| Post time 16-4-2014 10:57:26 | Show all posts
鹿叔叔 posted on 16-4-2014 07:29
支持Snow,好有趣味的動後感。祝你越來越開心。

多謝鹿叔叔支持丫。。
對住電腦 呆左幾個鐘先完成的作品。。覺得有趣就好啦。。

Post time 17-4-2014 14:51:34 | Show all posts
迎接開門俾我的係心口大大隻熊字!!!笑容滿面的熊叔叔~~~你好啊....
畀隻熊見到D咁吸引既獵物, 梗係由心度笑出黎啦,
下次小心畀隻熊担咗去呀

歡迎妳, snow, 開心第一次

Post time 18-4-2014 00:49:57 | Show all posts
Snow posted on 16-4-2014 16:22
可惜當晚碰不上臉。。。我係無定向之雪。。哈哈。。
隨風而來隨風而散。。
...

雪總有冰,係會落下既!唔好比風吹走呀!!
 Author| Post time 16-4-2014 11:28:10 | Show all posts
Dino posted on 16-4-2014 10:49
不是人見人愛就不得而知,但Snow 給我第一個印象是一位可愛的小女生呢!

Welcome to S&B!:1 ...

謝謝dino..
有緣再見呢~ 哈哈
 Author| Post time 18-4-2014 00:13:25 | Show all posts
SunnyB posted on 16-4-2014 19:32
welcome !
"我都想試下接受你..但係...你實在太硬!!!!!!我好痛.....下次可唔可以軟dd...
唉...至於口口依樣 ...

有緣相會。。sunnyb
 Author| Post time 16-4-2014 16:16:44 | Show all posts
Tony posted on 16-4-2014 14:12
"之後男神tony 入左黎.....哇哇哇....我緊張!!!!!!
好多謝你的耐性有禮..讓我安心.....你的高糖蜜言實在... ...

謝謝你的溫柔。。tony...
 Author| Post time 16-4-2014 11:24:49 | Show all posts
Dora posted on 16-4-2014 11:19
我真係見你唔到咩。。。
唔知見到你會點形容我呢。。。
歡迎加入

啊~dora bb見到我?
點解。。。唔俾我見到你ge..

Post time 22-2-2023 09:34:35 | Show all posts
sunman replied at 22-2-2023 08:40
Hi Jame  我好似見到啲唔應該出現的訊息,你睇下

已經處理左…
唔該晒,真係睇小陣都唔得。
Post time 18-4-2014 01:35:47 | Show all posts
Snow posted on 17-4-2014 19:43
係你的氣場氛圍令人覺得好開心丫。。。
你應該開心先岩。。英雄總有用武之地 !
係小女子暫時唔識寶!

兜啦你
Post time 18-4-2014 17:57:09 | Show all posts
Ar Hin posted on 18-4-2014 12:57
我都好想同大家玩下 期待當中

hi ^^  希望在活動見到你ar ^v^

welcome to s & b  
 Author| Post time 17-4-2014 09:30:28 | Show all posts
calbee posted on 16-4-2014 22:22
小火龍入咗飄雪樂園玩,最後有凍到變小雪龍呢?

制冷系統暫時失靈。。。
結果。。。凍疆了啦

Author| Post time 16-4-2014 11:15:20 | Show all posts
Auntie posted on 16-4-2014 09:31
歡迎你嚟到我地哩個大家庭, 慢慢就會搵固中樂趣架喇~^^

多謝auntie...我會努力!

ps..你真的好迷人。。

Author| Post time 17-4-2014 19:42:10 | Show all posts
阿賓 posted on 17-4-2014 17:03
交左啦,等候會長發落,哈哈

祝你好運 !多多上會網認識。。唔好我似我依d懶鬼成日潛水。。
Post time 16-4-2014 14:19:50 | Show all posts
welcome to the new world :) 事情總是要慢慢來的呢!
而之後要再見呀!!突然想起在 roadshow聽倒既~~ 又見雪飄過~~哈!
 Author| Post time 17-4-2014 09:31:36 | Show all posts
阿九 posted on 16-4-2014 22:25
Welcome  第一次,大力支持,希望活動有機會見到你

有緣會相見。。
Post time 21-2-2023 14:58:27 | Show all posts
Hi 初雪

你個名好靚好有FEEL

亦都恭喜你最後揀岩房加入咗S&B

口口呢D野慢慢嚟啦

之後可能你就鐘意咗
 Author| Post time 18-4-2014 09:05:08 | Show all posts
紫米 posted on 18-4-2014 00:52
雪總有冰,係會落下既!唔好比風吹走呀!!

總係冷冰冰。。需要時間融化
 Author| Post time 17-4-2014 14:03:04 | Show all posts
阿賓 posted on 17-4-2014 13:34
好有趣的讀後感啊,希望有機會見到你呢

希望有機會相見。。你交左表未丫
Post time 17-4-2014 19:17:37 | Show all posts
我個樣好好笑咩

我都想試下接受你..但係...你實在太硬!!!!!!我好痛.....下次可唔可以軟dd... << 我應唔應該開心..
Post time 16-4-2014 08:07:39 | Show all posts
健康活力爽直少女,我都係第一次比人咁形容,wahahaha
歡迎你加入呢個大家庭,希望你會開心啦。
Post time 10-5-2014 00:48:36 | Show all posts
hi Snow ^    你寫得好生動有趣呀 ~  
Welcome to S & b
希望有機會見到你 ar ^v^

Post time 24-4-2014 14:16:19 | Show all posts
Ar Hin posted on 24-4-2014 12:42
我都好希望呢日快啲黎

咁就要報名,親身黎活動啦^^  
Post time 16-4-2014 10:46:49 | Show all posts
不是人見人愛就不得而知,但Snow 給我第一個印象是一位可愛的小女生呢!

Welcome to S&B!
 Author| Post time 18-4-2014 19:34:09 | Show all posts
Ar Hin posted on 18-4-2014 12:57
我都好想同大家玩下 期待當中

快快報名參加活動啦。。
Post time 16-4-2014 21:18:52 | Show all posts
好有驚喜的第一次!期待可以在我的第一次識到你 :)Thank you for sharing~
Post time 16-4-2014 22:22:00 | Show all posts
Welcome  第一次,大力支持,希望活動有機會見到你
 Author| Post time 17-4-2014 19:40:35 | Show all posts

多謝你歡迎我加入。。
Post time 16-4-2014 09:28:34 | Show all posts
歡迎你嚟到我地哩個大家庭, 慢慢就會搵固中樂趣架喇~^^
 Author| Post time 18-4-2014 09:01:13 | Show all posts

唔識兜喔。。
Post time 16-4-2014 22:19:56 | Show all posts
小火龍入咗飄雪樂園玩,最後有凍到變小雪龍呢?
Post time 16-4-2014 07:26:58 | Show all posts
支持Snow,好有趣味的動後感。祝你越來越開心。
Post time 25-4-2014 14:31:59 From the mobile phone | Show all posts
好歡迎你的加入,以後好好享受每次活動啦
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 07:46 GMT+8 , Processed in 0.180345 second(s), 26 queries .