Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

More

Author: Chris
Collapse the left

壹週刊,劣根不改,報導失實,歪曲訪問,始終如一

[Copy link]
Post time 4-9-2014 10:27:32 | Show all posts
壹周刊寫嘅嘢一向都唔可信啦....信一半都死。。。。

辛苦曬會長~
Post time 4-9-2014 10:50:29 | Show all posts
今日睇到動新聞即刻上黎睇下,

從來唔擔心你handle唔到,亦會一直支持你同大家嘅理想,

只係呢d case得佢單方有發聲權,出黎嘅結果係完全控制唔到,其實好危險,

總之萬事小心,加油!
Post time 4-9-2014 11:32:00 | Show all posts

佢低俗扮都扮唔到高深啦.
雖然我暫未出過活動,但都覺得個會一定唔係佢講嘅咁.
只要有圖佢地就可以作同事實完全相反嘅事.
相SEND左報導出左,只好慶幸冇出鏡!

Post time 4-9-2014 13:05:43 | Show all posts
o0qchrisp0o replied at 4-9-2014 12:56
Hi I am a new comer learning this place from the SCMP, is that a more neutral report?

與其只係睇唔同報章雜誌採訪同報導
不論失真或寫實與否
倒不如自己在會網中感受會長或者各會員係點樣嘅人
親身體驗下啦~
Post time 4-9-2014 13:49:09 | Show all posts
嘥左我幾分鐘睇廢字,人前人後兩個樣,好野~
Post time 4-9-2014 13:59:26 | Show all posts
眼觀新人揮手的數量和遊客的數量, 壹仔的力量真是最大的。。。
Post time 4-9-2014 14:10:45 | Show all posts
Chris replied at 4-9-2014 02:32
哈哈,妳睇完都滾滾地喇,我相信。

哈哈,你真係好了解我!

直頭滾到瀉曬啦!
Post time 4-9-2014 14:24:50 | Show all posts
又一次證明壹週刊不可信,會長不接受訪問是明智的!凡事都有兩面,依家更多人知道S&B,只有靠自己親身了解的人才知道這裡的可貴,緣分呀。
Post time 4-9-2014 14:52:17 | Show all posts
不論正負面,影響到來時我地就要更相信大家,相信呢度,相信自已。會長呢排也保重呢,而批新人,特別是呢排真要小心呢!

keep calm and carry on!
Post time 4-9-2014 15:19:56 | Show all posts
川娜 replied at 4-9-2014 14:58
S&B 會唔會成為熱門搜尋架?
妄想中...

不用妄想呢,睇黎已經進行中 :P
Post time 4-9-2014 15:30:43 | Show all posts
川娜 replied at 4-9-2014 15:26
今次個effect比上次scmp更甚!
希望一切向好的方向發展啦!

嗯嗯,希望會有更多更多有質素和志同道合嘅朋友加入呢 

Post time 4-9-2014 15:32:35 | Show all posts
Rainbow replied at 4-9-2014 15:22
不用妄想呢,睇黎已經進行中 :P

d人未清楚會名嘅意思
打完 swing and
之後彈出黎嘅係
swing and band club

Post time 4-9-2014 15:44:24 | Show all posts
泡泡 replied at 4-9-2014 15:35
d人未清楚會名嘅意思
打完 swing and
之後彈出黎嘅係

swing 係實力派,多元化,力創新, 

同 S & B  一 樣呢    
Post time 4-9-2014 16:03:04 | Show all posts
川娜 replied at 4-9-2014 15:23
紫米講得好岩呀!

街外的負面批評一定會好多,更會是好尖酸,但或者而家我地先要保持一直既平和,而最緊要是保持開心,小動氣。這也是我們一開始話要做多啲宣傳,走到地面,要經過的考驗呢!

所以stand frim and 抱抱

ps: 雖然不是吹水貼,但娜姐, i miss u r, still.....
Post time 4-9-2014 16:07:08 | Show all posts
報導亂黎到no comment. 自己作野多到都唔想批評亦多到無從批評, 好在無接受會面!
不過見到今日超多新人,可見-__- 有強勁既宣傳效果, 希望由因為壹週刊報導而入黎既新朋友比多d時間了解一下真正既s&b
小心地不斷前進&突破,更好既s&b Gogogo

另外動新聞都有報導
http://www.youtube.com/watch?v=eMzaNEBmmmY
Post time 4-9-2014 16:09:55 | Show all posts
Andrew replied at 4-9-2014 15:12
請恕我提出一個疑問:其實我一直都係到想,驗身能夠保證乜嘢呢?
正如報導中嗰個吳醫生同會長都講,驗身係 ...

簡單再想想,你估保持依家嘅做法,定係取消曬body check嘅疑問會大啲?
Post time 4-9-2014 16:13:39 | Show all posts
Andrew replied at 4-9-2014 15:09
請恕我提出一個疑問:其實我一直都係到想,驗身能夠保證乜嘢呢?

當然無野係百份百安全保証的, 我地只可以係我地能力做到既範圍做到最好.
咁樣做係要提高大家既安全意識, 注意自己既身體健康.
如果出現問題, 亦可及早知到及處理.
此等風險亦係大家參加呢度要考慮的因素之一
如果驗尿都要作假, 咁又有乜意思呢, 個人生活態度 亦係會長審批考慮之一.

Author| Post time 4-9-2014 16:38:29 | Show all posts
打開後台,有近五百個初步資料批核,有勞各位資深參加者,了解S&B的各位,幫手處理問題和歡迎新人。
 Author| Post time 4-9-2014 16:42:03 | Show all posts
我會將一律唔睇指示,登入名粗鄙無誠意都會刪除,係時候將門檻再提高了。
Post time 4-9-2014 16:47:11 | Show all posts
Andrew replied at 4-9-2014 15:12

熊叔叔講得好岩~

試想下自己當初為何要入會?
難道是喜歡被人challenge, 喜歡自拍裸照,或是做咗20幾30年人都仲好鐘意考試?
可能有人答係,但至少我唔係。

如果出去ons, 搵sp係一件易事,唔會上身,而安全性高,我早就ons算吧~

除咗太陽由東邊升起,地球有地心吸力等自然定律,
是幾乎可以說是100%做到之外~

無野係完全保證到的。

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 22:24 GMT+8 , Processed in 0.084395 second(s), 18 queries .