Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

More

View: 2940|Reply: 16
Collapse the left

有提及 S&B 的網台節目

[Copy link]
Post time 30-9-2014 10:20:26 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
http://www.youtube.com/watch?v=U ... Ch1KFvLzMnK_6lQoscu

不過都幾失望, 作為一個公開談性說愛的平台, 一個曾經訪問過 chris 的節目, 都仲係有咁多先入為主的睇法, 甚麼男的會食藥, 女的可能是小姐呀咁.
還有男主持可以大講自己去召妓, 唔會畀老婆去 party 等等, 彷彿女性係呢方面完全無話語權, 自主權, 但係兩個女主持就毫無反應.
Post time 2-10-2014 10:53:15 | Show all posts
冇參加過嘅人,係“永遠” 都唔會知道究竟 Sex Party 係咩一回事,佢地只可以憑空想像,只有親身參與過,才會 “真正” 嘅明白。

p.s.     在 s & b 嘅 Sex Party, 仲要係最著重 “ Safe ” 同保障私隱,才可以令大家玩得安心又放心。
而且,我好想講,你所經歷嘅,所享受過,學到嘅   …   絕對係超你所想像嘅  !!!
都係果句:  “ 趁青春,好好享受吧!”

Add post (2-10-2014 12:17):
超乎
 Author| Post time 30-9-2014 10:33:00 | Show all posts
不過正如節目中所說, 不論 FMF 或 MFM, 除咗黎 party 外, 好難想像到外面如何有機會遇上...
Post time 30-9-2014 10:41:41 | Show all posts
一笑置之...
只有親身嚟過活動先至會明白...
Post time 30-9-2014 10:45:07 | Show all posts
熊叔叔,謝謝你的分享!小弟今晚聽下先⋯
Post time 30-9-2014 12:13:44 | Show all posts
聽左幾分鐘已經唔想再聽,好唔尊重我地
小姐也好,性工作者也好,都係一份職業
無求無供
講之前,請動動腦筋
Post time 30-9-2014 19:08:34 | Show all posts
多謝熊師叔又有好嘢分享! 又有野學啦!
Post time 30-9-2014 19:38:40 | Show all posts
Thx Uncle Bear for the share.
Think these people are just bullshitting and just saying crap for the sake of a program.
The guy 'sharing' his multiple partner sexperience is like comparing a fast food chain beef burger to a Wagyu Sirloin steak... Both are beef but of totally different class and quality.
Post time 30-9-2014 21:57:09 | Show all posts
剛剛聽咗⋯

呢3位主持擺明唔熟悉本會的運作細節就亂up,真係啼笑皆非!
Post time 1-10-2014 12:08:09 | Show all posts
剛剛聽左,客觀啲講,那男主持好無修養,根本無尊重人,一切都係佢自己主觀睇法.....不聽也罷
Post time 2-10-2014 00:06:08 | Show all posts
多謝曬熊兄分享呢 !咁都搵到,勁!

小弟好客觀咁聽完,又覺三位主持人所講嘅野同疑問,係一般普羅大眾的想法, 小弟未入會前都有諗過當中佢地所講的, 可以說是有邏輯的誤解, 小弟反而是接受的...

而相信認識會長嘅參加者都會了解,佢貼曬海報同接受不同媒體訪問其中一個原因就係想俾大眾知道我地呢排小眾在做什麼,令更多人可以安全去享受性愛的樂趣。

不管其他人對我地的誤解有多深, 祇要他們是對sex有憧憬, 或好奇想知道我們是什麼一回事,當從不同媒體上了S&B會網,小弟深信對他們有一定程度的驚喜....

今日每人一小步,他朝就能行出康莊大道!
Post time 2-10-2014 13:54:43 | Show all posts
是咁的,
我覺得,認同既人不用我們多說自然會明白.....

但點解要用公厠,妓女等字眼黎形容會玩多p既女生
男既真係唔比人唔駛食藥都可以玩成晚?!(我地呢度d女生個個都咁正好難唔勁囉)
即係我覺得駛唔駛咁侮辱呀!我覺得有歧視成份囉!
Post time 2-10-2014 14:49:56 | Show all posts
Bella replied at 2-10-2014 13:57
是咁的,

我個人認為侮辱女性係佢本身人格的問題,即係話佢講任何題目都會係咁PK自私大男人,並不針對某一類人去侮辱。

如果講歧視,佢根本在歧視所有女性呢!
 Author| Post time 3-10-2014 10:24:15 | Show all posts
Dino replied at 2-10-2014 00:06
多謝曬熊兄分享呢 !咁都搵到,勁!

小弟好客觀咁聽完,又覺三位主持人所講嘅野同疑問,係一般普羅 ...

老熊之所以說感到很失望, 並不是因為「外人」對 S&B 的錯誤印象.
正如大家了解, 會長不怕辛苦, 去各媒體訪問, 就是希望有更多人認識我地, 改變人們對 SEX PARTY 的印象.
但係作為一個會長都上過去既節目, 個男主持仲係當日有份同會長一齊做節目的, 都只係識講D自己幻想出來的情況, 感到不忿.

Author| Post time 3-10-2014 10:35:16 | Show all posts
Dino replied at 2-10-2014 14:49
我個人認為侮辱女性係佢本身人格的問題,即係話佢講任何題目都會係咁PK自私大男人,並不針對某一類人去侮 ...

所以依類談性節目, 真係唔係話嫖得多就做得....

仲有個男主持話唔會參加 SEX PARTY 既原因都幾好笑
咁佢約朋友行山, 會唔會一黎就死衝難衝, 一定要第一個上山頂; 去食自助餐, 由麵包, 冷盤 到最後 雪糕甜品, 樣樣都要食均, 仲要係食最多個個, 食到爆肚為止呢.

Post time 3-10-2014 12:32:15 | Show all posts
熊叔叔 replied at 3-10-2014 10:27
老熊之所以說感到很失望, 並不是因為「外人」對 S&B 的錯誤印象.
正如大家了解, 會長不怕辛苦, 去各媒體 ...

男主持是一個什麼素質的人相信有目共睹,而對呢啲無心了解嘅人,無期望就沒有失望了。

熊兄同大家也不需為呢D人動氣呢~

Post time 26-8-2019 21:52:08 | Show all posts
Bella replied at 2-10-2014 13:54
是咁的,

I totally agree with you
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 06:17 GMT+8 , Processed in 0.753554 second(s), 22 queries .