Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1613|Reply: 26
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

個案編號abc 9087 嫌疑犯-heart 罪名-相騙

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 31-12-2014 09:46:00 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係 大家好 小弟係懷疑涉及相騙人士 阿G⋯這名字大家都覺得比較好記就好
由係門口聽到搞手 一句説話 承諾大家 小弟會盡力變番當時面型同身型
今次主題係忘年會 比大家回顧過去一年的成績、準備迎接新年的挑戰
不過今次係小弟第一次參加 實在不能像各位回顧過去一年的成績
唯有少少⋯少分享⋯入到門口 跟據番習俗 戴眼罩!  眼罩唔單止有少少香味放鬆心情 重有微熱 冬天佩帶 實屬佳品
James亦幫小弟安排左rainbow作為mentor 雖然之前好少同rainbow係論壇交流  但她仍然很nice 慢慢⋯慢慢⋯小心提示小弟走上浴室沖涼
沖涼既過程又不斷問水溫岩唔岩 同我講放鬆d 有講有笑咁完成沖涼黎個儀式 btw rainbow 沖涼前掂到果一下真係意外⋯嚇到你 請接受我黎個遲黎既sorry
沖完涼之後 因為人太多 先落去大廳聽大b 不得不說 今次既場地真係辛苦咁多位搞手
係大b完 揭發這家庭其中一相騙個案(小弟會盡力變番當時既樣--)之後 就開始驗身 中間發生的小插曲 排隊等攞奶?
跟著同rainbow開始番我地未完既新人禮 當時⋯坐係sofa。百。八。分。緊。張。 好怕滿唔滿足到你 一陣又做得好唔好呢 對手係rainbow 妹妹窩?  幸好rainbow你仍然好細心咁引導我 纏綿完一個又一個巴黎鐵塔反轉再反轉之後 幫嘛小弟弟戴好頭盔 點知⋯衰緊張 又懶有性格⋯果刻真係想即時挖個坑跳落去掩埋自己  幸得rainbow 你唔介意 重想盡方法幫我放鬆  雖然今次未必係你最enjoy的帶新人禮 但⋯多謝給我一個溫暖 暖在心的新人禮  跟你接吻好像有魔力般⋯ 每一吻都刻在腦海裡   希望我係其他方面搭夠分數啦 下次做個你滿意既成績 也同其他人講聲唔好意思 今日獨霸左rainbow咁耐

因為小弟認人的能力已經可以用負分黎形容 如果下面無提起你既名字 希望不要介意

Rainbow⋯除了謝謝 仍是謝謝 雖然沒有好表現 但與你的每一吻 就算到將來回想 恐怕亦找不到比這更利害的 更深刻的

Bruce⋯同樣都係新人 但係知道你經驗豐富 有機會向你請教一下 大家亦係s&b黎個家庭加油

鹿叔叔⋯雖然同你只有短短的交流 希望下次中場休息時有幸同你再傾計

Ar sam⋯唔知對你黎講係咪都係一個難忘夜呢

Toffee⋯半個師兄 你既說話 你既造型 我都會一一記住XDD

詩詩⋯得意又可愛既詩詩 果時無機會講  其實你穿起恤衫的造型好⋯

細細粒/dick院長⋯ 無咩機會同你們交流有點可惜 但dick你的腿 真的很美腿XDD?

給各位未參加的新人
1。熟識這裡的規矩 不止保障你 亦係你尊重他人 其他人尊重你既行為
2。搞手係大b所講的每句話⋯比這裡的規矩更要入腦 要知道 有任何事發生都是他們第一個幫我們出去檔槍的

最後 今日係2014年last day 祝大家2015年有好開始 比過往咁多年過得更開心!
First
Post time 31-12-2014 09:52:05 | Show the author posts only
好快手呀!
希望你 2015 有個更美好的開始!

Add post (31-12-2014 11:02):
多謝你的讚賞 ^^
3Floor
 Author| Post time 31-12-2014 09:54:52 | Show the author posts only
詩詩 replied at 31-12-2014 09:55
好快手呀!
希望你 2015 有個更美好的開始!

哈哈 多謝詩詩
你都一樣呀 happy 2015:))))))!!!!!
4Floor
Post time 31-12-2014 10:05:43 | Show the author posts only
heart replied at 31-12-2014 09:57
哈哈 多謝詩詩
你都一樣呀 happy 2015:))))))!!!!!

你最後的兩點真的講得好好!
希望大家珍惜呢度,尊重自己,尊重他人!
5Floor
Post time 31-12-2014 10:52:30 | Show the author posts only
嘩~咁快手既~
希望你個晚玩得開心啦~
期待你變會相中既你再出現wor~
6Floor
Post time 31-12-2014 11:33:52 | Show the author posts only
贊,hope you enjoy your first time~
7Floor
Post time 31-12-2014 11:36:03 | Show the author posts only
勁啊Heart,咁快可以分享嘅!
可以同你一齊並肩作戰,Bruce深感榮幸。希望有機會再合作過喇!
8Floor
Post time 31-12-2014 13:11:55 | Show the author posts only
首先恭喜你下海成功
仲要預到rainbow 尼個甘好既對手
Btw 阿G 尼個名好親你...吾介意既我以後都甘叫架la
9Floor
Post time 31-12-2014 15:10:38 | Show the author posts only
開心一會又一年
10Floor
Post time 31-12-2014 15:10:50 | Show the author posts only
開心一會又一年
11Floor
Post time 31-12-2014 15:21:04 | Show the author posts only
你好呀
希望你繼續enjoy the party
12Floor
Post time 31-12-2014 15:58:20 | Show the author posts only
慢慢就會放鬆倒嫁啦,大概每個進入新世界時都要點時間適應啦,路飛如是啦,哈!希望一直自如的快樂,好像""伸縮自如的愛""敢,哈
13Floor
Post time 31-12-2014 17:31:57 | Show the author posts only
G 好快手,一定要like , 第一次就咁多人,地方又大。2015 玩得越來越開心。可以多D交流
14Floor
Post time 1-1-2015 01:11:27 | Show the author posts only
好有效率,相信一定係好難忘的第一次。

放心,大家都好 nice 好包容,只要你踏出第一步。

有緣再見, happy 2015.
15Floor
Post time 1-1-2015 01:33:46 | Show the author posts only
支持下先~
歡迎你呀~heart~
願你有更多美好旅程,無論係呢度定現實中
16Floor
Post time 1-1-2015 14:17:51 | Show the author posts only
也來支持一下!果晚我都喺度架!
但或者與其像那人的樣子,不如學習他的勇氣和前進~
新一年也要加油啊!
17Floor
Post time 1-1-2015 14:24:28 | Show the author posts only
toffee replied at 31-12-2014 16:01
慢慢就會放鬆倒嫁啦,大概每個進入新世界時都要點時間適應啦,路飛如是啦,哈!希望一直自如的快樂,好像"" ...

哇!伸縮自如的愛!但你又的確幾似索西……啊唔係,西索架噃……i mean 個pat!

Login/Register to enlarge

18Floor
Post time 2-1-2015 03:33:01 | Show the author posts only
小碗 replied at 1-1-2015 14:27
哇!伸縮自如的愛!但你又的確幾似索西……啊唔係,西索架噃……i mean 個pat!

我都想呢,但明顯,我無人敢firm呢,又話說曾幾何時我也染過呢啲crazy colour XD
19Floor
Post time 2-1-2015 12:23:01 | Show the author posts only
toffee replied at 2-1-2015 03:36
我都想呢,但明顯,我無人敢firm呢,又話說曾幾何時我也染過呢啲crazy colour XD
...

誘人的不一定是最firm 的,而你的本色本來就是最crazy 啦!
20Floor
Post time 2-1-2015 13:41:37 | Show the author posts only
heart...原來你就係.....希望當晚沒有阻住你同Rainbow.....哈哈哈~~
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 07:51 GMT+8 , Processed in 0.095778 second(s), 18 queries .