Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4038|Reply: 19
Collapse the left

多謝[糖不甩]給我做的訪問

[Copy link]
Post time 14-5-2015 17:44:41 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
多謝[糖不甩]會長Julia 給我做的訪問,雖然寫出來的語氣完全不似我,亦多錯字,但近日會氣又再度急升(這兩天內就已經有三百多人註冊入網,還未計遊客數量),都應該拜這個訪問之功。 IMG-20150424-WA0093.jpg
[糖不甩]將會係繼[性事良品]後,另一個與我們有合作的機構,而糖更加係我會力撐的NGO,有時間我會去她們的網去協助解答性疑難,
因為真的得難得,有人願意企出來(還要是一位清純的美少女),為性去解決人的疑難需要,絕對值得支持。
不過近來我連自己會網都未能好好去看顧,
我最愛看的動後感,也有不少未睇,罪過罪過,批核參加者亦放慢了許多,已交表格的,敬希耐心等候,
(當然,有些參加者,我是在等候其會網上的觀察報告,才作決定)

這個訪問,拉下去,看看下方的回應,多數人喪插、喪鬧好正常,當然亦有人肯挺身支持,實在難能可貴,
點樣發表自己的意見無所謂,絕對有自由,最可笑無恥的是作假

看看下面這位 Lam ArJo

無需要好資深,只要有[真正]參加過,甚至面見過既女士,都會發現林先生發文內容有問題....

我有理由相信,不少人覺得參加過Sex Party係見過世面,有見識(即係威)的表現,當然我更加相信,不用多少時日,能夠踏入S&B將會成為個人質素的象徵(內在或外在,或整體)
能夠成為中高級或會員級的參加者,更加是如同身攜[AE白金細公仔頭]咭般的地位。

敬祝各位如Julia般的有心人,終有人能令到[性]更開明,更自主自由的文化,發光發熱。

Post time 14-5-2015 18:09:22 | Show all posts
我深信那一天一定會來臨!
Post time 14-5-2015 18:21:42 | Show all posts
身攜[AE白金細公仔頭]
Post time 14-5-2015 18:42:33 | Show all posts
I want the AE card
Post time 14-5-2015 18:58:54 | Show all posts
Chris會長加油!我為能夠成為S&B會員深感自豪!更希望有朝一日能夠成為一名身攜「AE白金咕」般,尊貴會員的身份呢!

Post time 14-5-2015 19:03:44 | Show all posts
會長,加油呀!
嗰日一定會來臨~
Post time 14-5-2015 19:46:23 | Show all posts
會長又要辛苦一排喇
Post time 14-5-2015 19:58:30 | Show all posts
未見會長個時聽過網台訪問話要見,,,都有諗過會唔會係圖中留言中咁樣
但所有野,,,女仔都會明白的~
完全感受到會長對女士的尊重
實際感受勝於流言,
支持會長,支持S&B
Post time 14-5-2015 21:45:49 | Show all posts
我都好鬼想有白金ea 卡既地位
Post time 14-5-2015 22:05:39 | Show all posts
香港人就係咁樣 人雲亦雲
Post time 14-5-2015 22:09:10 | Show all posts
不用理會別人的目光,
在不影響他人為前提下追求自己所渴望的一切,並無不妥。
BTW,AE白金...神一般的領域,很遠很遠。
Post time 14-5-2015 23:26:39 | Show all posts
Ar sam replied at 14-5-2015 22:55
仲以為本雜諗今期出,打算即買點知已經出左新一期,我好似睇下個內容呀....

會長同julia都係做 ...

wow, 我一直都係敢諗,其實我地同同志也差不多,而有天,大家都希望可以出櫃是一件如常的事呢
Post time 15-5-2015 08:48:28 | Show all posts
見到d回應真係好唔高興,Chris會長的付出,SnB的辛苦經營,會員享有的性福,外人怎會清楚
Post time 15-5-2015 14:38:01 | Show all posts
老熊都好喜歡看看外界的人對這類議題的評論和回應, 看看有沒有值得反思的地方, 畢竟, 我們不能夠只圍在自己的壇上, 亙相感覺良好一翻.
可惜的是, 尚未看到有水準的回應, 不是道德塔利班論, 就是絕對安全論, 只有不尊重同喪笑.
呢D人, 如果同佢地講 同志平權問題, 佢地只會講 「拗黎拗去做乜丫, 唔好搞基咪得囉.」
Post time 15-5-2015 17:00:04 | Show all posts
熊叔叔 replied at 15-5-2015 14:41
老熊都好喜歡看看外界的人對這類議題的評論和回應, 看看有沒有值得反思的地方, 畢竟, 我們不能夠只圍在自己 ...

絕對同意呀!所以之後那些留言我都會好留意,要去明白現實社會中主流大概點諗,或者可以從這些comment看到一二呢

而看這些留言,其實也無乜謂去嬲,反是如熊兄說,如果真有建設性的質疑,我地還可以進一步補足呢,這是好事。

唯一細看那些留言,有人說到我們中產,和性/道德潔癖,反是令我想到,如果是無產 (free entry, all welcome,去中心性...etc)可行嘛?又可以做香港做到嘛?

點都好,睇comment也令我們更明白這香港呢
Post time 16-5-2015 23:54:03 | Show all posts
支持會長,支持S&B。勇敢面對自己所需,係要有勇氣,我相信社會是不斷進步的,大家都要努力。
Post time 17-5-2015 00:30:45 | Show all posts
熊叔叔 replied at 15-5-2015 14:41
老熊都好喜歡看看外界的人對這類議題的評論和回應, 看看有沒有值得反思的地方, 畢竟, 我們不能夠只圍在自己 ...

agree w uncle bear ...

其實都預左會有啲咁 ge comment,我唔係自己抬高個會,但我有理由相信,當中可能包括一啲入唔到會 ge 人.......

我深信,會長 screen 過入得會 ge ,其實都應該好知自己做緊啲咩,唔好話個會點點點,咁大個人,係自己決定入唔入會,了解左先,無人迫你

另,如果有女新人睇到,只想講,本人就係無同 chris 咩過就入左會 ge... 所有嘢,係自願自然發生(如果相反,會長係女人,個個男會員都要用佢玩過先可以入會,啲人又唔知會點講)。

入個是但求其 ge 唔知咩會都要填張 form 啦,何況係 sex club...

所有規則同程序,都係有原因,如果有 doubt ,睇返會網,其實已有好多解說,都有問題,可以同會長傾。

Add post (17-5-2015 00:37):
chris 你要加油呀................... u are our super chairman........... =)
Post time 18-5-2015 11:14:40 | Show all posts
糖不甩 replied at 17-5-2015 22:43
多謝CHRIS就真 :) CHRIS真係好NICE!! (佢仲開咗個地方比我哋問問題, 因為我哋係有個FORUM比年青人問性問題, ...

幫妳貼...
http://www.inmediahk.net/node/1034359

Post time 18-5-2015 16:07:04 | Show all posts
糖不甩 replied at 17-5-2015 22\"\"
多謝CHRIS就真 :) CHRIS真係好NICE!! (佢仲開咗個地方比我哋問問題, 因為我哋係有個FORUM比年青人問性問題, ...

辛苦你了
見到多人抨擊 你地都照出訪問

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-3-2024 17:54 GMT+8 , Processed in 0.123603 second(s), 24 queries .