Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1543|Reply: 53
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

S&B 就是一面鏡

[Copy link]
Theme
Post time 18-6-2016 04:46:18 | Show all posts
曾經都睇過一句說話「一個人成功的因素,專業知識只佔15%,另外85%是來自於他的修養、人際關係、處世能力、應變能力等等⋯⋯」雖然我都唔記得邊度睇翻黎,但係都講得幾啱~
黎活動或者上會網有時會更加可以做番我自己,做到一啲平時都唔會做or唔敢做嘅野,可能都因為接觸到唔同嘅人,令自己唔係淨係活喺自己個框框入面,眼界都大開啲有多啲嘅感官,有更多嘅野可以思考,希望自己都得以改善而有一個好嘅改變....
當然都要睇下自己嘅造化,如果都係死牛一面⼀頸,固執到爆唔聽人講野嘅,人地想幫都幫不了你啊⋯⋯

Add post (18-6-2016 04:51):
同埋你點對人,人地都點對你呢,所以自己嘅做人處事態度真是很重要⋯
First
Post time 18-6-2016 14:16:15 | Show all posts
Choco replied at 18-6-2016 06:19
Gina, 其實你真係好叻女,年紀輕輕已明白好多大道理
回想我自己好似你咁年紀時,成舊蕃薯咁,完 ...

哈!唔好讚我,我會囂
你見我平時唔點出聲都知我其實好薯仔
仲要人地講埋IQ題啲答案我都要load幾分鐘先明
係可能打字先敢講多少少野姐~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

15-5-2024 19:43 GMT+8 , Processed in 0.076717 second(s), 19 queries .