Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2199|Reply: 29
Collapse the left

2016/12 Ladies's Night 最受歡迎女神

[Copy link]
Post time 7-12-2016 16:49:05 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
當晚,除三位新人外每位男士都持有三張藥水膠布,作為送贈予心儀的女士作為支持。

女士們閉目,默默的接受這嘉許,結果如下:

Angie

Choco

HipHip

各人得 4 張膠布得季軍,獲加HP2

-----------------------------

JollyB

得到5 張膠布得亞軍,獲加HP3

-----------------------------

最後,獲得 7 張 膠布的是今次的女神 冠軍,

Georgina

獲加HP4

Post time 8-12-2016 11:45:17 | Show all posts
Felicity replied at 8-12-2016 11:03
呢個「羞恥play女皇」稱號我擔當唔起呀
唔好亂比外號我好喎
比人誤會我鍾意就就唔好啦.....

FeFe, 其實呢....有樣野妳未 get 到,而我又覺得有義務話比妳知。我諗妳係由始至終誤會咗羞恥play女皇既定位。
如果有女士十分主動、自投羅網地要求被玩羞恥,咁玩既過程妳覺得佢真係會好羞恥嗎? 根本就只係如魚得水啫,都無乜特別。掉返轉,如果有人被逼要玩、玩到有 d 唔情唔願,但有未至於唔願到要 say no,多多羞恥少少快感、怕醜到想 '搵窿捐',呢 d 咪羞恥 play 既極致囉!

妳而家明白妳個 title 點得黎架啦,羞恥Play女皇!
Post time 8-12-2016 10:17:57 | Show all posts
yansinglee replied at 8-12-2016 00:10
聖誕有沒有攪派對?

我有個外號叫「床前帶棍侍衛」,好耐無出手,唔好意思,係你勒!

你呢個問題同呢個帖有乜關係?
你有細心睇過發問區響邊嗎?
聖誕有節目又點?未有參加資格既,問黎做乜?
仲有你個登入名都有問題,麻煩睇下註冊須知;
送你一句話:「你的名字、頭像、留言是怎樣,你的命運也會怎樣。」
保重。

Post time 8-12-2016 11:00:04 | Show all posts
Chris replied at 8-12-2016 10:02
係我打錯了,應該是 4 張膠布;

妳應該獲得[羞恥Play女皇],實至名歸。

唔好亂比外號我好喎
廢事其他人有樣學樣啦
同埋我只不過唔夠大力反抗啫
我又無自投羅網或者撩人羞恥我...
我要搵窿捐添啦
所以呢個稱號唔係屬於我--以正視聽好緊要!!!!

Post time 9-12-2016 11:41:17 | Show all posts
多謝投票俾我的男士們
其實當晚攞到4票,我都好意外,因為S&B實在有更多比我更高質素的女士們,當晚全靠好幾位好女神的女神們未有現身,我先有機會獲得季軍,所以更要多謝這班真女神呢~~
Gina,  而你不但是男士們心目中的女神,亦是我哋好多女士們心目中的女神呢,若果有得投票,我一定投俾你
 Author| Post time 8-12-2016 14:42:08 | Show all posts
Waterman replied at 8-12-2016 11:45
FeFe, 其實呢....有樣野妳未 get 到,而我又覺得有義務話比妳知。我諗妳係由始至終誤會咗羞恥play女皇既 ...

你簡直可以將呢篇解說放上維基,作為 [羞恥Play] 一個官方的註解。

記住要加上代表人物----[Felicity   by S&B]
Post time 9-12-2016 22:56:30 | Show all posts
Felicity replied at 8-12-2016 11:03
唔好亂比外號我好喎

妳呢個comment令我覺得你。。。係實至名歸的!
舉手先,我未睇過呀,唔該下次要預埋我。。。做觀眾
 Author| Post time 8-12-2016 09:59:22 | Show all posts
Felicity replied at 7-12-2016 22:24
我在場喎....分個豬肉獎黎啦!飛躍進步獎/ 才藝小姐/ 可以仲有好多唔同豬肉獎架
其實我都有3張膠布架!

係我打錯了,應該是 4 張膠布;

妳應該獲得[羞恥Play女皇],實至名歸。
Post time 7-12-2016 22:24:30 | Show all posts
Edited by Felicity at 7-12-2016 22:29
James replied at 7-12-2016 17:15
如果妳在場就實有呢。

我在場喎....分個豬肉獎黎啦!飛躍進步獎/ 才藝小姐/ 可以仲有好多唔同豬肉獎架
其實我都有3張膠布架!

Post time 8-12-2016 11:55:04 | Show all posts
Waterman replied at 8-12-2016 11:48
FeFe, 其實呢....有樣野妳未 get 到,而我又覺得有義務話比妳知。我諗妳係由始至終誤會咗羞恥play女皇既 ...

呢穫自掘墳墓......
Post time 7-12-2016 17:12:17 | Show all posts
Abby replied at 7-12-2016 17:09
有冇啲豬肉獎呀。。。。友誼小姐呀,最上鏡呀,果啲

如果妳在場就實有呢。
Post time 7-12-2016 17:33:24 | Show all posts
Abby replied at 7-12-2016 17:12

國際親善小姐啦!
Post time 10-12-2016 11:16:17 | Show all posts
我都好期待有天可參與活動和可投票的一天。祝已獲獎的各位男神女神們,恭喜恭喜
Post time 7-12-2016 18:38:31 | Show all posts
Waterman replied at 7-12-2016 17:36
國際親善小姐啦!

實至名歸。。。
Post time 7-12-2016 17:09:45 | Show all posts
Post time 10-12-2016 01:11:33 | Show all posts
恭喜各位女神!希望可以快啲見到大家啦!
Post time 8-12-2016 01:41:05 | Show all posts
恭喜晒女神們
我都在場架,我又要豬肉獎
Post time 11-12-2016 18:37:54 | Show all posts
恭喜恭喜,又一令人心動嘅活動
Post time 14-12-2016 14:22:05 | Show all posts
wow 原來仲會揀男女神!! good ar XD
Post time 7-12-2016 23:58:36 | Show all posts
實至名歸的女神們
Post time 8-12-2016 20:32:23 | Show all posts
恭喜各位女神
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 16:57 GMT+8 , Processed in 0.096249 second(s), 22 queries .