Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5479|Reply: 92
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Nina 的又驚又喜第一次(下半部 - 深山食性誕大餐)

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 28-12-2016 17:02:51 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
隔咗一段時間,終於有機會可以再次參加活動,完成整過新人禮
今次地點對我呢個路痴黎講好偏僻好新鮮!我一如以往,行錯路,去錯方向,浪費咗好多時間幸好途中得大佬嘅幫助先安全到達目的地⋯⋯遲晒大到唔好意思
今次心情比第一次更緊張,誇張到搭車途中個肚好痛,肚痛之餘仲要遇上一位狂燥司機有一刻好想好型咁叫佢停車,但哩次我型唔起周圍都太荒無了好不容易咁到達目的地見到James黎接我, 真係有見到救世主嘅感覺
入屋前又帶返個眼罩先,James 就將我交比Mentor Jack, 好開心哩次還是Jack 做我Mentor, 有你帶住我入屋令我心情放鬆不少
一入屋坐下先聽briefing, 當晚除咗我仲有另外兩位新人tofu_tofu,Nicole
聽完就去沖涼終於可以和mentor 獨處了~整個人心情放鬆晒,終於又可以攬吓你,傾吓計了係出面時好緊張,掂都唔敢掂好開心你話想同我完成埋個新人禮,麻煩你了謝謝喔~
驗完身終於可以入房了,今次係share bed...雖然睇動後感知道呢個情況係好常見,但第一次面對還是會嚇一嚇帶眼罩嘅好處係可以當其他人透明的
Lawrence, dick, tofu_tofu 唔好意思,打搞晒⋯⋯聽聲感覺你地無被打擾,仲玩得好開心添~聽到你地嘅啪啪聲,真係好有衝動除眼罩睇
雖然睇其他人唔到,但開頭真係好唔慣,亦難以專心,所以無咩反應咁但我mentorJack喎,Abby話齊,佢係實力偶像派來的~~係佢一輪温柔嘅攻勢後,我誠實嘅身體忍唔住夾實佢,平時叫得細細聲,但有幾吓忍唔住叫得大聲咗,嚇死自己
由於Lawrence, dick, tofu_tofu比我地早入房,所以佢地出房先得返兩個人,張床大咗,我地周圍碌吓,轉吓不同體位,傾吓大家嘅喜好,又實踐吓咁好充實, 好飽咁完成第一次好感激Jack你嘅體諒同照顧,無chur爆我等我養好體力,希望有機會再比你大力啪啪啪呀我排定隊先
出返房正式見到大家了,好多俊男美女,大家都好親切友善,再一次要多謝Chris & James 比我入會呀~
由於之前浪費咗好多時間等車揾路,完成新人禮不久,睇咗一陣大家玩rummikub後,我就要走了,哩次無咩機會同大家交流,唔好意思希望日後還有機會再見到大家~
當日見到嘅俊男美女有
James,Jack, Lawrence, Dick, Loki, Ringo, Navy, Pitt, Windows 3.0, Nakata
Bikini, Coco, Gina, Felicity, Grace, JollyB, Mavis, Yancy, Tofu_Tofu, Nicole
特別鳴謝
Jack - 謝謝你將我個頭塞落去Coco度呀,咁嘅認人方法真係好正
Loki - 謝謝你教我玩rummikub,臨走時幫我揾返對鞋,我先唔駛赤腳返屋企咋
Coco – 謝謝你同我傾計,請我食薯片, 你嘅笑容好迷人, 性格隨和, 好得人鐘意
Lawrence - 謝謝你同我傾計, 陪我玩Pillow
Felicity – 謝謝你請我食餅, 嗰時有D緊張, 無胃口, 唔好意思呀
Bikini – 謝謝你嘅抱抱,我好需要~~
James - 辛苦晒, 多謝你
多謝大家嘅包容,我臨走時麻麻煩煩的
出咗門口,又突然驚驚青青沖返入屋,自己嚇自自又嚇到你地唔好意思呀~

唔知點解寫文時,不自覺咁流咗幾次口水?我係太回味定凍到中風呢?休息吓⋯⋯d養好身子先有緣再見, 謝謝~~

Add post (28-12-2016 17:11):
本來分晒段....最後篇文post 完痴埋晒....
92Floor
Post time 26-11-2019 22:20:22 | Show the author posts only
hi Nina
好有性褔啊.. 睇完都想像到當時既環境
希望你可以繼續得到你想要既野
hope to see u guys soon
><
91Floor
 Author| Post time 14-7-2019 13:12:45 | Show the author posts only
Peterken replied at 13-7-2019 21:47
Nina我都好想認識你,我睇左你好多嘅動後感,我覺得你係幾特別既女仔

我係特別痴線啫

多謝你咁有心機睇我嘅動後感呀
90Floor
Post time 13-7-2019 21:47:13 | Show the author posts only
Nina我都好想認識你,我睇左你好多嘅動後感,我覺得你係幾特別既女仔
89Floor
 Author| Post time 11-7-2019 16:52:26 | Show the author posts only
arms replied at 10-7-2019 16:43
你好Nina,你既頭像好吸引我,終於搵到你既第一次黎睇。知道呢邊唔岩吹水,旨在揮手話你知,我有睇架!吹水區 ...

你好呀~~
頭像呢d好虛的⋯唔好太多幻想啊,
你張頭像都好得意呀,唔錯呢
88Floor
Post time 10-7-2019 16:43:05 | Show the author posts only
你好Nina,你既頭像好吸引我,終於搵到你既第一次黎睇。知道呢邊唔岩吹水,旨在揮手話你知,我有睇架!吹水區再傾!
87Floor
 Author| Post time 8-7-2019 21:58:52 | Show the author posts only
Vermis replied at 8-7-2019 21:55
Sharebed 仲要戴住眼罩 如果係我既話,都應該心裡面好多想法, 亦都好想望一望,更要諗既係我一彈會點 哈哈 ...

多謝你咁長都睇晒
如果機會黎到你身上⋯就盡情享受吧!
86Floor
 Author| Post time 29-1-2019 09:51:21 | Show the author posts only
Max! replied at 29-1-2019 02:07
多謝你的分享,我希望早日加入你們!

加油~
記住睇多d會規啊!
得閒就去chatroom同其他人傾吓計啦!
85Floor
 Author| Post time 31-12-2018 23:17:47 | Show the author posts only
BasS replied at 31-12-2018 22:55
明白, 謝謝你提示我同分享. 我有去新人報到區自介呀. 因為睇咗你的"第一次",我又係初嚟報到, 所以留個言 ...

通常d人睇完會留閱後感想⋯誤會咗你,唔好意思。
多謝你睇我嘅文,祝你順利入會,謝謝~

84Floor
Post time 31-12-2018 22:55:13 | Show the author posts only
Nina replied at 31-12-2018 19:42
歡迎你~自我介紹請去新人報到區⋯
想同其他人交流⋯令更多人認識你的話請去聊天室⋯
剛申請加入,有興趣 ...

明白, 謝謝你提示我同分享. 我有去新人報到區自介呀. 因為睇咗你的"第一次",我又係初嚟報到, 所以留個言順便打個招呼, 唔好意思打擾了.
83Floor
 Author| Post time 31-12-2018 19:42:29 | Show the author posts only
BasS replied at 31-12-2018 18:14
你好呀, Nina. 我是bass,剛剛申請加入的新人,還在等批核中,初來報到,我先來向資深會員打聲招呼,自我 ...

歡迎你~自我介紹請去新人報到區⋯
想同其他人交流⋯令更多人認識你的話請去聊天室⋯
剛申請加入,有興趣了解呢個會的話請細閲會規~

希望幫到你,你會係到揾到你想揾嘅野,多謝留言!

82Floor
Post time 31-12-2018 18:14:07 | Show the author posts only
你好呀, Nina. 我是bass,剛剛申請加入的新人,還在等批核中,初來報到,我先來向資深會員打聲招呼,自我介紹一下,希望之後有機會係壇上大家傾吓計啦
81Floor
Post time 24-9-2017 00:29:33 | Show the author posts only
我估你一定係嗰日好有感覺先會流口水。哈哈
80Floor
Post time 23-9-2017 09:34:57 | Show the author posts only
79Floor
Post time 9-9-2017 01:19:06 | Show the author posts only
Nina replied at 9-9-2017 01:14
唔駛唔好意思,我文筆好差⋯⋯
好多謝你咁奉場睇晒,希望將來有機會見到你
...

多謝Nina的分享吧,我都好期待見面唷
78Floor
 Author| Post time 9-9-2017 01:11:56 | Show the author posts only
Negan replied at 7-9-2017 17:20
Ne睇完Nina上下部的第一次,真係好期待加入呢,係呢度唔好意思先,因為識左Nina而家先睇你的文章,在此感謝 ...

唔駛唔好意思,我文筆好差⋯⋯
好多謝你咁奉場睇晒,希望將來有機會見到你
77Floor
Post time 7-9-2017 17:17:45 | Show the author posts only
Ne睇完Nina上下部的第一次,真係好期待加入呢,係呢度唔好意思先,因為識左Nina而家先睇你的文章,在此感謝你
76Floor
 Author| Post time 5-2-2017 23:19:56 | Show the author posts only
gorgor replied at 1-2-2017 12:40
I wish I can have the same wonderful experience as yours. BTW, I am glad that you enjoy the moment y ...

Gorgor你好~會有機會的!
到你時,你都會好enjoy

75Floor
Post time 19-1-2017 00:16:11 | Show the author posts only
有得食有得玩,巧緊張,果然又驚又喜第一次,希望可以加入大家庭
74Floor
 Author| Post time 14-1-2017 20:03:56 | Show the author posts only

Rdprhp 你好不~
唔駛客氣~
73Floor
 Author| Post time 12-1-2017 20:50:52 | Show the author posts only

Hi Hedgehog多謝你,唔好客氣
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

21-5-2024 18:11 GMT+8 , Processed in 0.099553 second(s), 19 queries .