Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 9989|Reply: 184
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Pecky第一次及入會經過(小甜)調情班

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 27-2-2017 20:50:34 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
攻能調情班之夜

前言:

好開心終於可以同大家分享到第一次拿, 交表已是很久前既事,每次係網上同師兄師姐傾計既時候,內心也會有個疑問, 唔通我真係甘心做幕後打手? 未克服到唔出席得唔得?

當初交表既原因係好簡單, 只因女仔都會有需要, 機緣巧合下看到有個節目,見到有一男子衣著太潮不禁令我駐足觀看
原來係Sex Party 負責人, 當時心諗Sex Party 真係存在已久,思想膚淺既我係諗起一大班人雜交之後完。但係一路聽住潮人講佢地會有選人入會既一套準則
男士要有一定身高,女士要有腰肢就得了,聽到咁,簡直係有身份證就可以做業主, 遞交無難度

於是即刻上網搵潮人,原來打SEX PARTY放係第一個就係了 ...
之後就申請做會員先,打返個網名,諗住做下CD-ROM , 其實岩岩申請完全唔係好知點開始好,即係睇床上床下或者原創文章? 定係去吹水區識人先? 唔係好明.....之後就諗住慢慢無了期探索..
到第2日...我收到大佬聯絡,對答幾句大佬問我驚唔驚見佢真人哇緊係驚啦,大佬係一個人物黎架喎.....而我自己都唔係好有信心,我成日會幻想能參加得既都係型男索女...
之後係經過大佬好多好多次既鼓勵....最後這些諗法而家已經克服左拿......

.
.
.
.
.
結果小Pec來到第一次當晚 :

是夜...下著微微細雨..同我既情況一樣...冷冷雨...沒焦點因找不到地址....
因為未搵到個地址所以傻左咁遲到....原本可以同JANSON一齊行新人禮既....而家諗返起頓感活動內既時間真係好寶貴!!!
當日心情好忐忑,由下午至晚餐都不能好好進食....個腦都不停諗住,一陣我會唔會死架...好驚呀........就係咁驚到活動既地點....最後鼓起勇氣打俾大佬,由於之前已見過大佬,
學大佬講有個熟人帶去第一次係會感覺好好多, 自從上次一別,大佬提點我要進步既野,我一直銘記在心,結果大佬見到我就讚我,真係超開心~

可能大佬想我唔好咁緊張, 大佬同我講我既MENTOR 係FIDO....哦?真係既? 好興奮~因為FIDO 師兄都同我係網上傾左好耐,好有感覺既一位師兄....
我諗大佬應該會有睇下我地各位既留言而決定....唔知係唔係諗多左!!
.
.
.
入門前,大佬俾左個罩我,隨即蒙眼入閘

入到門口果一刻,我已經聽到FIDO 係我耳邊講:[我係FIDO 我係妳既MENTOR] 我只可以說聲:[好]
現場聽到好多歡呼聲, 我一路除鞋, 袋呀果D ,左邊既會長就話:[呢個就係PECKY拿大家歡迎下啦]...就係咁, 左大佬, 右FIDO咁一路扶住蒙著眼既小Pec入去房到驗身

FIDO 好細心話呢度有梯級呀,呢度係沖涼房呀之類...佢一直都叫我攬住佢,小Pec真係覺得好溫暖,沖涼果時我一路都蒙住雙眼,FIDO佢幫我沖乾淨全身
我都有幫佢擦下背脊就係咁沖到監場師姐Georgina 敲門問你地沖完未呀....之後我地就著返D衫拿....

蒙眼驗身
到左驗身環節,Georgina都好認真睇睇小Pec既穴位, 咦點解我仲聽到FIDO把聲既,原來仲係我隔離,真係尷尬到暈驗完之後我話可以俾我帶返個BRA先嗎,
Georgina師姐好型咁講左句: [帶Bra 個Bra 會俾人除左之後放入雪櫃架].....好,我唔想個Bra 硬得快過我先..咁就唔帶啦

出返去大廳,剛坐低會長便叫我自己介紹下先, 我個腦一片空白...我好似淨係講左句:[多謝大家]......原諒我真係驚....
介紹完後, COCO第一個走黎抱抱我,好好攬呀.....之後就有好多友誼之手同我逐個握, 好有競選Feel.....

隨後會長細細聲問我想唔想同MENTOR玩一次, 我話:[好](0.01秒答)
之後會長就係我隔離問FIDO (之後FIDO 講左幾句野, 有咩可以講幾句? 好係一個字唔好都係2個字............原來佢同會長講可唔可以要獨立房....人生~多驚~喜.....)
.
.
.
Mentor Play - Fido
入到房,坐低,Fido 同我講佢係第一次做Mentor好緊張,我話我都好緊張, 你唔好咁緊張令到我都緊張埋啦, 之後就大家相擁而笑,蒙著眼同Fido咀咀感覺好浪漫,
即係感覺係識左好耐既朋友,而家有機會可以放開自己...錫錫下我地2個條脷都互相糾纏一齊, 之後再錫我條頸,Oh 你犯規!!...我已Feel 到妹妹濕晒,之後再錫就係..內手臂....
呢個位真係...小Pec第一次俾人錫果度..好痕呀...又好舒服..仲話你唔Say No 我當你唔拒絕......
跟住Fido 再用舌功係我既蓮子上面吻著.......我改岩左你係糖蓮子..Dirty Talk 都出埋.....真係無力招架, 是日主題是攻能調情班,當然Fido都用堂上學到既同小Pec示範,FIDO條脷好靈活, 不停都有好多口水無乾到...由豆豆再玩到穴既左右位置,真係帶左小Pec上頂尖了,突然有人開門(真係土地問題)有剛到既朋友仔要驗身,個情境真係諗返都好好笑...
Georgina 就係我地既隔離驗身(仲有唔知邊個被驗身既朋友) , 跟住大佬都係埋度!! 加埋我地5個人就係同一間房到....我蒙左眼唔知D人既擺位係點,但係Fido 一於小理,
由有人入房果刻佢都仲好埋頭錫住我既妹妹...會長就一手撫摸著我既胸..俾2個男人一齊撫摸既感覺好強烈.. 我忍唔住叫左出黎...Georgina 叫我唔使禁住個口,叫出黎啦......
真係好尷尬呀....之後會長仲同Fido 講其實Pecky 咁樣俾你錫已經黎左一次..(下,你點知先)玩督爆下嘛....佢仲好敏感既..你同佢要慢慢玩....
之後其他人出去之後....Fido 提議不如玩女上,我話好啦..之後坐上去時可能個眼罩已經俾我Wea爛左一半...坐上去連個眼罩都甩埋,Fido好緊張用手摭住我隻眼...你唔可以見我架
哈哈...之後佢問你想唔想見我呀,我話緊係想啦, 好像童話一樣,終於見到我既MENTOR Fido 真面目,原來你係咁既~~大家相望而錫...再做返頭先個女上姿勢,
呀....不得了,我既妹妹一早已俾Fido 錫到濕晒再加上女上真係好舒服... 不停刷騎...就咁係高潮中大家都完成了.... 之後我地仲傾左陣計,大家都好新,所以感覺好Close,希望有緣再見....
.
.
.
2nd Play - Rio

出返大廳,原來播緊恐怖片...個個女仔都睇到哇哇聲同大家傾下計,將平時唔講既野都講下,真係好開心, 離遠Feel到有個眼神殺埋黎...原來係Rio兄...
佢話佢自己都係新人..哈哈...唔講都唔知你都係加入左幾個月...但感覺你係一個大師兄咁既? 就係咁入左間上下格床share Bed....

入到房我地係下隔床,上格床已經係激戰中, 我同Rio 都相當尷尬,咁樣我地就係房傾下計先啦..之後張床不停搖及有甜美既床聲係我倆耳邊圍繞...我同Rio都情不自禁要錫錫
如此良晨美境,貓兒也動情...Rio 開始先錫我耳仔..好溫柔地摸我既雙乳...小Pec已經軟晒..我地2個都無理到樓上啪啪聲,最多咪跌下來豁出去~終於知道點解個個都選擇上格床..
我同Rio錫左好耐,好像大家都唔想放開個咀一樣,Rio 問:[你鍾唔鍾意俾人錫妹妹架] I say yes...之後Rio就 撥弄我既豆豆,再加手指插入
本來我忍住唔叫既我,都叫左出黎...呀!!!  Rio 話:[唔緊要呀~你當無人係度啦]...我就放低怕羞成份唔理其他人盡情叫....之後Rio 提議玩Doggy,好呀~我鍾意.....
我趴到極低Rio 先無一路頂到個床板.....Rio就不停抽插小Pec..水聲,呻吟聲...床搖聲(最大聲係佢) 我地一齊黎左高潮....好Enjoy...Rio 多謝你...
我真係好需要一枝寶礦力....仲有你下次也要再俾我睇下訓練後既6舊朱古力呀~

3th Play - Janson 是夜同場新人

Janson 大家都係當日新人,他主動邀請已令我覺得佢前途無限.... Janson係我飲緊一支寶礦力補充水份果時主動邀請我.....咁岩我都見佢係房出黎,佢話抖一陣先同小Pec入房...
所有房都爆滿...等等下房都已經係凌晨....

最終,終於有房拿...我地2個唔多講就入左房拿...我諗我地2個真係最遲入房既....對唔住所有人要等我地...不過真係好想同Janson 一試.....
入到房Janson就攬住小Pec...我地2個都覺得加入到會好神奇, 能夠將自己鍾意性果方面盡情地表露出黎....Janson話我好好攬...多謝你既曲線讚賞
之後Janson 扯低我條裙就錫我個乳頭....佢用2隻手一邊吸啜,一邊捽凸起既頭頭...太美妙了....小Pec已經Feel到不行了....原來Janson 係好鍾意錫錫既,你太古惑拿!!
之後Janson 話想同小Pec69.......小Janson 已經扯晒...之後佢問我:[想唔想插呀...如果未夠我可以再錫耐D]...你太gentlemen了 !!
我話:[黎啦..快D插我吧...忍唔到]...之後Janson 就不停抽插....回應只可以係叫聲...我相信廳既人都會聽到拿~~ 唔理拿....係完美既衝擊下Janson 話我地一齊黎啦......
之後我地相擁傾左陣計,真係一陣咋(其間大佬入黎執野)都見到架哈哈......希望下次可以再見到你呀Gentle 圖書館哥哥!!

當日成個人散晒....無力拿...完全無諗過玩到咁夜...因為係小Pec第一次,時間都不停流走了....快樂既時光真係特別快....最後有大佬買既宵夜食~大佬應該係行左好遠水路買...同埋落雨之後個Look 成個型仔版屠夫咁 !! ~之後個個都食得好開心...大佬仲餵左條芝士腸俾我...仲要奸笑出黎....OK,清楚明白

清場走人之後...未完.....

又未完? 打完呢篇動後最後還是很記得大佬既吻別,如果說第一次還是很想感謝大佬!! 如果呢篇第一次唔寫以後都唔會再寫到了....

會長面見
.
.
.
活動前已見過大佬2次...
第一次係純粹膽粗粗就同大佬見面....一見到大佬就覺得好高大威猛,玉樹林峯!!...大佬就叫我上車....因為幾個月前本人還是未有決定去改變自己...無諗過大佬講左一句話你好適合加入我地...就係咁我就加入左拿....咁我地都係吹水傾下近況咁啦~~突然間大佬問小Pec:[你想唔想做呀]..........果刻我就講左平生最厚面皮既2個字:[好想]

因為實在太夜既關係....無晒地方可以...咁無辦法啦..只好真的各自回家了....

咁就到屋企時...咦.突然之間點解條行車路線變左既?我話:[咦?大佬唔係呢邊呀]...他說:[無野,妳等等先]...我10萬個問號..腦入面諗攪咩呀,如果想買野飲又唔見有7-11,
之後大佬就話:[ 你...落車].....其實我未到家喎,仲要俾人踢出車咁慘!!.....
我一另轉身大佬就突然舌吻我, 我們好快已經2舌交疊.....大佬舌尖也不停在我口入面打轉,我也非常配合,因為實在太正了。大佬隨後一手扯開我件衫,不停地撫摸我個胸...
他一路摸一路錫真係好正,個感覺就好似一個BB你成日無俾奶佢飲一樣...果種飢渴...之後大佬推低左我,就除埋我條底褲...唔好啦街黎喎...大佬就話唔使怕..之後就錫落我妹妹到...啊呀!大佬條脷真係不得了,我妹妹完全感受到猛烈既攻勢,從來都無比人試過咁樣錫過個妹妹,我FEEL到自己真係震左一震,完全招架唔到
大佬又無理我再接再厲,更將佢既3吋不爛之舌進攻,呀...頂唔順了。大佬問:[你想唔想插下]......小Pec 就話你快D黎丫....會長就用了5秒時間帶左個套,係無冷卻個MOOD之下就可以繼續個流程...因為太黑關係我完全無見到大佬既細佬,但我覺得我應該要先見一見真身先既....突然又一野插落黎,哇....我既興奮又舒服,大大佬真係非常之巨大,我感覺到已經俾大大佬填滿左....

我同大佬講:[可以慢D嗎]佢扮聽唔到之餘仲越插越快, 小Pec已經忘記左自己仍然係條街到...不停叫.又求饒,大佬都唔理我..不停插,之後大佬又一手反轉我,,OH,...DOGGY....我心諗死啦,我真係好愛DOGGY同時俾大佬DOGGY 一定會有迫爆感覺.....OMG, pleaseeee 放過我啦.....每一下都感受到果下攻擊力,好入, [救命]呢2個字係我呢世人係呢一刻講得最多既...
你諗住可以停,但都係無得停,之後大佬又反返轉我,靈魂已經唔係我個身入面了.....
我就反攻試下含下大大佬...大佬又望住我含...真係好滿足...含唔晒既都係自我滿足既一部份....最後...大佬話呢份就係我送比你既禮物...

寫到呢度第2次見會長既事都係留係心中吧...我會記得香薰蠟燭.....同埋一條縛住既毛巾....

我經歷過活動後發現真係選岩左入會條路....寫出黎既原因係想俾想加入既女仔知,如果你想有性既滿足,你就黎吧...
呢度你會搵到自己平時隱藏既一面, 解放出黎並唔係羞恥, 係你要正面面對自己所需。放膽吧.....S&B等緊你喔

要多謝既人物
小Pec應該會漏人名....唔好太上心...因為小Pec 真係唔記得..唔係假既!! (從大佬之後既排名不分先後)

Georgina -只見你一眼使在我腦海入面既美麗女仔...你做監場做得好好呀,我覺得你把聲真的太正...希望可以同你再傾下計
大佬 James/ 會長Chris - 多謝你俾個機會我面對自己既需要, 有時你同我講既野我都會諗好耐, 因為你是有道理的, 我會感恩...有機會都想克服左面對你唔好咁尷尬先

Fido(Mentor) - 多謝你做我既Mentor, 我好感謝大佬既安排,你真係好好傾呀,玩Game 仲氹到我地個個都笑到眼淚都出埋 , 希望不斷會見到你既2號, 3 號出現, 不過我還是你的第一個
Mustard - 當晚你都係差唔多Stay到最後,你都幾好傾架喎,有女士仲好似話你係男神添haha ,大家唔同Team 希望下次有緣見~
Rio - 非常風趣既哥哥,小Pec 同你傾幾句就已經知道你係想整古我,話說你下次帶黎既零食我要睇你食架~除非你餵我

Nolan - Nolan哥哥,我應該多謝你既動後咁支持我先岩,希望下次同你傾多D,有時想傾又唔見左你? 哈哈
Alex - 成晚笑容滿面既哥哥...仲好細心拎左個燒冬菇俾我食...謝謝你既體貼,有機會希望可以再見...

Janson - 斯斯文文既小生類型, 果然係新一代圖書館哥哥, 講野好溫柔....下次我一定要你既抱抱

Jerrywolf - 有點COOL COOL既氣場, 我都係問人先知你叫咩名,希望大家下次熟絡D
Haru - Haru貓貓都係好溫柔細心既哥哥, 全晚佢都抱住...... 同人按摩 ,希望有緣再見

Autumn - 壇上最專重既師姐之一,秋秋俾我既感覺好詩意,我唔敢同佢Battle...不過我仍然鍾意從後抱住你,好有溫暖既感覺,有你係度個心真係定左好多
Yancy - 一個包頭既美少女,哈哈 好小人包住個頭都可以咁靚,你係第一個, 你話下次俾我攬下架...
Coco - 很可惜蒙住眼未能見到你...不過你攬我既感覺好舒服,仲要係你第一個攬住我,不過咦!有野頂住喎...哈哈
Virginia - 好彩我問一問你叫咩名者..原來就係你....我好鍾意同你傾計架..下次你要望住我同我不停傾架
Kim - 好活潑既一位師姐, 真係強勢回歸, 我又係成晚都係係宵夜環節先見到你咋,下次你又要同我講多D溫泉蛋既野架
小枝 -  好好笑容既狗仔主人, 原來你都幾玩得架喎 , 有機會再傾多D丫
小豆 -  非常受歡迎的活潑少女,  仲俾我臨走時發現佢腳震震 , 下次俾姐姐抱抱先 哈哈
SuZie - 可愛甜心,我可以咁樣形容你嗎...下次見到你同ABBY 應該大把野傾

Tofu_Tofu 笑容好甜既女仔, 仲好好傾添, 你都好主動呀,好鍾意同你玩

下午班原來有...

男:  Jackson, Waterman, 鹿叔叔, Lawrence, CK, 美斯, 威廉,  Laputa
女:  Wind

真係一命二運三風水.....

還有特別想多謝既朋友....
Abby : 多謝你師姐,果晚如果你係度我係想即刻多謝你先, 你一直都鼓勵著我,雖然係有時會自嘲下,但係你都係想我無咁緊張者,點都好...錫啖先
Jackson : 好多謝你叫我去打針....真係好驚架,不過你都係一直支持我, 我仲好記得你金魚哥哥, 希望有機會見
Waterman : 水師兄既認真, 每次回覆都令我覺得可以再了解多D 呢度既文化, 果然係我地TEAM大師兄
鹿叔叔 : 多謝66雖然未能見面, 亦多謝你會唔介意小Pec 係傻既一直都支持我
VLT : 壇上最吹得哥哥之一, 希望你都可以早日達成願望, 希望有一日會見到你,加油!

PS. 我唔知咁樣寫算唔算甜 ~請指教~ 多謝大家 ~ 多謝S&B , 2017我已經競選成功.......下次再同你地握手

First
Post time 27-2-2017 21:10:12 | Show the author posts only
正喎第一次黎就入咗三次房, 實飽哂啦!
3Floor
Post time 27-2-2017 21:13:21 | Show the author posts only
雖然當日緣慳一面,不過從妳既動後,感覺到妳玩得好開心

而且玩得好投入,支持妳

可惜大家見唔到面,好多謝妳提起我,下次見面要好好報答你,
4Floor
Post time 27-2-2017 21:19:28 | Show the author posts only
Autumn replied at 27-2-2017 21:10
叻女~快過JANSON 出第1次!
第一次就食咁飽
下次見到再攬過~

秋,我寫作方面係比較懶既
5Floor
Post time 27-2-2017 21:21:06 | Show the author posts only
Pecky,嘩!你寫得詳細又夠甜,我仲回味緊呢!
6Floor
Post time 27-2-2017 21:22:59 | Show the author posts only
Autumn replied at 27-2-2017 21:23
作為文青的MENTEE 點可以唔出第一次同動後嫁? 你對得住我嗎?

為咗報答mentor你,我會加速寫架,應承你
7Floor
Post time 27-2-2017 21:27:47 | Show the author posts only
哇哇哇~~~
太刺激了吧!
你排我喺第一,我好感動喔
我把男人聲⋯⋯俾人恥笑就有⋯⋯多謝你讚賞啊
下次要打開心口唔俾你著褸呀

8Floor
Post time 27-2-2017 21:29:34 | Show the author posts only
Omg我竟然人冇到都出現你動後上面實在係太令人感動喇
天呀我真係眼有淚光呀
希望我地早日相見
9Floor
Post time 27-2-2017 21:30:48 | Show the author posts only
我係有份有驗身既其中一個,偷睇左你地
10Floor
Post time 27-2-2017 21:41:28 | Show the author posts only
正喎,第一次去活動就玩咗咁多次激嘢,感受到你嘅開心,enjoy!
11Floor
Post time 27-2-2017 21:46:25 | Show the author posts only
嘩嘩嘩原來我走左之後仲咁精彩
好似包住個頭一陣咋喎,我怕凍呀嘛

Add post (27-2-2017 21:50):
Btw 同大佬喺街⋯⋯巧刺激喔!
12Floor
Post time 27-2-2017 21:49:46 | Show the author posts only
糖蓮子妹妹 總於見到妳編第一次,開心見妳揾到妳想要嘅嘢,及多謝妳嘅祝福。
同妳傾計有一段時間,感受到妳的對未知狀況的疑慮同不安。各c兄c姐總係鼓勵妳跨過自己心魔坦然接受自己內心嘅需求! 高興妳總於做到了。重有好多事情等緊妳去經歷! 加油呀!

13Floor
Post time 27-2-2017 22:19:13 | Show the author posts only
寫得好好既第一次! 擺幾多心機去寫,旁人輕易就睇得出。

好高興妳喜歡呢度,接下來妳還會遇到好多唔同既人,將會充滿驚喜呢! 與妳有緣相聚
14Floor
Post time 27-2-2017 22:20:01 | Show the author posts only
淨係睇都知道你有幾enjoy果晚既活動
希望之後有日都可以見到你啦 (自己都需要克服心入面既東西)
What's a good night Pec!
15Floor
Post time 27-2-2017 22:34:04 | Show the author posts only
豁出去就海濶天空了~~
恭喜你呀Pecky
16Floor
Post time 27-2-2017 22:41:04 | Show the author posts only
有機會再傾過啦

見你地D動後都咁精彩, 就覺得自己文筆好弱
17Floor
Post time 27-2-2017 23:09:05 | Show the author posts only
Hello pecky,果晚有只係同你握到一次手,之後就好似無再見過咁
玩得開心就好啦
18Floor
Post time 27-2-2017 23:11:00 | Show the author posts only
好刺激
希望好快都可以分享倒自己的第一次。
19Floor
Post time 27-2-2017 23:41:29 | Show the author posts only
期待已久的第一次終於出爐了!多謝Pecky詳細的分享!
睇到我熱血沸騰啊
打野戰應該好刺激
看來Pecky很享受呢
Keep fighting!

20Floor
Post time 27-2-2017 23:50:09 | Show the author posts only
依篇動後好溫馨呀 又甜(從各種意義上)
睇完之後覺得會長更加強大
竟然咁隨便就做到D咁勁既野 請受小弟一拜
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 20:02 GMT+8 , Processed in 0.119674 second(s), 18 queries .