Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2730|Reply: 39
Collapse the left

[Earth Team] Tara 睡公主 • 第一次 • 被恐怖份子突襲

[Copy link]
Post time 3-3-2017 13:55:39 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
恐怖份子如何突襲睡公主?呢個主題非常引人入性...會係點樣嫁呢?

去到場地附近,抱住緊張嘅心情 等待Chirs 迎接。到達會場門口便展開蒙眼之旅...

Mentor 係Noel (怒L?)

溫柔嘅mentor 幫我將個人物件收好,被帶到梳化坐低,帶我去沐浴更衣,小心翼翼咁幫我清潔身體各部位,洗乾淨後被帶回梳化坐低,大概係天氣有點冷,
用雙手抱住自己身體,心情顯得更緊張,手指頭上又有d 死皮,
忍不住喺到meet...原來越meet 越緊張...點知突然有人攞枝震動陽具喺我身上掃過...
再有人用試圖用手帶將我雙手扣起...原來係mentor...另外喺我12點方向有一位雙手冰冷既恐怖份子
向我自我介紹:FreebeManny (菲比/ 3Be) 另外仲有其他人自我介紹...
但蒙住雙眼唔知邊位打邊位呢...

Chris:睡公主呢一晚你無得say no,另外怒L你揀多位恐怖份子會員去施暴公主啦!
我:吓....

睡公主就咁就被兩位恐怖份子活捉咗入房...

入到房立刻被兩位恐怖份子壓倒床上...仍然蒙住眼嘅我幻想恐怖份子戴著黑色頭套(只露出雙眼)手持長槍...
四隻手喺我身上搜索有無可疑物品...搜索其間被恐怖份子用手槍及舌頭攻擊乳頭,
輕微嘅刺痛感帶俾我無限興奮感...同時間被另一位搵到豆豆珍珠並用舌頭攻擊小珍珠...
恐怖份子似乎怕我嘅叫聲太大被發現...一雙溫暖豐厚嘅嘴唇封住我個嘴...
轉眼間有條肉槍塞進我口中...同時亦被手槍進入體內...公主失守...被潮吹手槍擊倒...
水流成河...其中一位恐怖份子收到密報需要切退...留低另一位繼續向我發動攻擊...
我嘗試爬上恐怖份子身上利用手口並用之術將佢擊倒!可惜此舉動令到恐怖份子增加征服公主嘅慾望...
恐怖份子將我反轉壓倒將肉槍深深插入我體內...每一下插入都誓要將我征服!
最後恐怖份子將所有子彈通通發射出黎!無哂子彈嘅恐怖份子已經無哂殺傷力...
恐怖份子亦都將公主眼罩除下,然後鬆綁放走...終於見到恐怖份子 - 怒L 嘅容貌,
嘩!原來恐怖份子係咁靚仔!!!

之後 怒L 再次帶我去沖涼 將大家身上嘅汗水洗淨,入到廁所發現仲有一位恐怖份子 - Tyler 準備沖涼,
被兩位 恐怖份子 挾持沖涼...洗乾淨後 怒L 帶咗我出去介紹各位 恐怖份子們 同埋 守衛 俾我認識。

恐怖份子:首腦Chris,Mentor - Noel (怒L),FreebeManny (菲比),
Tyler,Bryant,Shadow,Sunnyb,甜筒輝,Nascar,7up,Barney
睡公主:Ice,小肥,四條新肉參 - 包括 我,丁滿,Sesame 同Megan
二五守衛:Dior

呢一個恐怖份子家庭原來好有家庭溫暖,適逢有恐怖份子生日,
各會員就會捉一班新肉參入會,切蛋糕同放煙花慶祝!

恐怖份子 - Tyler 生日快樂!

由於本公主被活捉做肉參,未食嘢嘅我當然即刻食番件蛋糕醫吓肚啦!
點知 菲比 見到我好似前世未食過嘢咁...施捨咗佢手上 3/4件蛋糕俾我,原來呢 3/4件蛋糕係想我補充一吓體力,
再次捉我入房淫慾一番...原來 菲比 就係 怒L 所揀同時將我施暴嘅恐怖份子會員!
由於先前收到密報需要切退,菲比 恨不得盡快將未完嘅事情延續落去...

菲比攞咗公主系粉紅色嘅bondage tape 將我雙手綁起 拖我入房再次淫慾...
當菲比親吻公主嘴唇嘅時...就係呢一雙溫暖豐厚嘅嘴唇!我認得頭先我被蒙眼時侵犯我嘅就係呢個人!
當 菲比 進一步攻擊我乳頭時,呢一種輕刺痛感似曾熟悉,原來都係蒙眼時感受過!
菲比伸出佢嘅手槍進入手體內...公主再次失守...一次又一次水流成河...再次嘗試利用手口並用之術將佢擊倒,
上次攻陷失敗,呢一次用手指喺後花園遊個大圈!睇你點死?點知可惜同樣增加菲比征服公主嘅慾望...
菲比問:公主你想滿口子彈嗎?公主搖搖頭,心諗:我唔想口爆死得咁樣衰...
所以乖乖倘下就 再次被肉槍深深插入...菲比轉身要求我幫忙推車...推住車嘅我從後被深深插入...
最後喺推車期間菲比將所有子彈發出...再次面對無子彈嘅惡勢力,當然立刻鬆綁逃跑!

大廳中發現另一位失守公主 - 丁滿,丁滿公主 你朋友 彭彭掉低咗你?
唔怕我來安撫你,手忍唔住跑到 丁滿 豐滿柔軟嘅山丘...但我收到恐怖份子恐嚇...
唯有立刻轉變成為恐怖份子嘅內應,將 丁滿 嘅腳綁起!由於 丁滿 公主向恐怖份子下過戰書,
恐怖份子們當然唔會俾佢得逞!各恐怖份子 - 菲比,怒L,Shadow,Nascar
手持潮吹神槍 向 丁滿攻擊!最後 丁滿公主都係慘敗予恐怖份子手上...水流成河...河水開始暴漲!

另一位失守公主 - Megan 亦向恐怖份子下戰書!?
對予呢位未被開發水源嘅公主,激發起所有恐怖份子嘅戰意 全組員出動對付 Megan公主嘅挑戰!
各恐怖份子手持潮吹神槍向 Megan 瘋狂攻擊!當然水源非常充足...
堅守二十多年嘅泉源失守... 再次慘敗!河水再次暴漲... 山洪暴發!

誰不知 我呢位內應竟然唔抵得公主們慘敗,向恐怖份子們再下戰書!
挑戰恐怖份子嘅左右雙手潮吹神法!擁有潮吹聖手們嘅恐怖份子又點會怕吖?
Megan公主 同我 最終全身濕透...河水終於氾濫...被洪水沖走流浪大海...

流浪大海之際竟被我找到碌粗壯樹幹!一手攬住爬上去,
點知呢碌粗壯樹幹原來係另一位 恐怖份子 - Bryant

Bryant:漂流大海唔好玩嫁,我帶你去第二度玩!
唔識游水嘅我只好乖乖被Bryant 帶到走...面對住Bryant 嘅容貌...一張可愛帥氣的面...身心已被融化...任由恐怖分子主宰...
「你想點呀?」
「我想剝你光豬囉」
二話不說已一手將我身上嘅衣服脫去...二人四目交投吻下去...
Bryant 暖暖嘅雙唇親吻妹妹...用舌頭挑逗豆豆...啊... ...轉向給小Bryant 一點刺激...
便與Bryant 融爲一體... 轉換姿勢... 小Bryant 獨有嘅弧度 能夠獨碰到深深處嘅興奮點...
被拉住一手從後深入撞擊... 不由自主... 潮水流出...再次令到恐怖份子卸下所有武器...

夢醒喇!又係時機逃脫恐怖份子!不過話明恐怖份子又點會咁易放過我吖...
我唔敢挑戰 首腦!

但...遠處一句說話「咁首腦打你啦!」原來已被首腦 Chris 發現... 驚恐地掙扎... 逃跑...
逃不出 首腦 嘅手心... 高大嘅 首腦 一手將我推回房中... 由於我唔乖,竟然逃跑...
首腦一心要將我狠狠教訓!一手推我落床施暴... 被 首腦 用佢溫柔有力嘅舌頭同嘴巴狠狠強暴我豆豆...
我不斷掙扎 佢就越興奮!隨即深深插入... 我動彈不能... 只好乖乖就範...
Chris:頭先唔係被人將泉水通通放走嫁咩?點解仲咁濕?即是仲有泉水未被放!
一手將我拉起壓到牆上... 又一次被插入到最深處... 啪啪啪啪啪啪啪...
潮水再次擁出來... 滿地水花... 首腦亦喺我口中爆發... 逼我吞下去...

打倒首腦後,惡夢終於醒!回歸正常!恐怖份子已被擊退!公主們亦已各自歸家!

第一次嘅經歷既緊張又興奮!
非常感激Chris 會長爲各位創造S&B 一個美好世界!

Post time 3-3-2017 14:26:14 | Show all posts
第一次做mentor,招呼唔到多多包咸呀
原來最後仲打埋我恐怖分子首領
呢位睡公主果然有料到
Post time 3-3-2017 14:50:01 | Show all posts
哩個主題幾好玩喎,恐怖分子完全可以投入公主施暴,玩得好激呢!
Post time 3-3-2017 15:14:29 | Show all posts
就係你呢個內應, 令我壯烈失守呀~
Post time 3-3-2017 15:57:33 | Show all posts
利害,寫得好有故事性。
Tara 公主,好高興認識妳啊!
Post time 3-3-2017 17:48:03 | Show all posts
呢位Tara睡公主先係真係既恐怖份子,連大佬都打埋
好高興可以襲擊你
Post time 3-3-2017 18:35:04 | Show all posts
突襲過後,應該要好好準備反恐行動
 Author| Post time 3-3-2017 18:37:16 | Show all posts
Noel replied at 3-3-2017 14:29
第一次做mentor,招呼唔到多多包咸呀
原來最後仲打埋我恐怖分子首領
呢位睡公主果然有料到 ...

慶幸成為怒L 第一位mentee 收爲其下嘅一第一條

Add post (3-3-2017 18:42):
o靚

打倒首領嘅下場係... 佢會無限復活!無止境咁追打我... T^T
 Author| Post time 3-3-2017 19:27:00 | Show all posts
Fido replied at 3-3-2017 14:53
哩個主題幾好玩喎,恐怖分子完全可以投入公主施暴,玩得好激呢!

只係我將成件事故事化,其實並無恐怖/ 施暴成分。
 Author| Post time 3-3-2017 19:29:08 | Show all posts
丁滿 replied at 3-3-2017 15:17
就係你呢個內應, 令我壯烈失守呀~

因為丁滿拍檔彭彭掉低你在先
下次記得hakuna matata喇!
 Author| Post time 3-3-2017 19:32:05 | Show all posts
Sesame replied at 3-3-2017 16:00
利害,寫得好有故事性。
Tara 公主,好高興認識妳啊!

作文花左唔少時間呢...sesame sesame 我都好高興認識你
 Author| Post time 3-3-2017 19:35:24 | Show all posts
Bryant replied at 3-3-2017 17:51
呢位Tara睡公主先係真係既恐怖份子,連大佬都打埋
好高興可以襲擊你 ...

連過 3關打埋大佬,已打爆機completed
唔知下次會係咩主題?
我都好高興可以被你救起再施暴...
有緣請試下再探水源
 Author| Post time 3-3-2017 19:36:24 | Show all posts
Dante replied at 3-3-2017 18:38
突襲過後,應該要好好準備反恐行動

成功逃脫唔會望番轉頭了⋯
Post time 3-3-2017 20:13:32 | Show all posts
Tara replied at 3-3-2017 19:38
連過 3關打埋大佬,已打爆機completed
唔知下次會係咩主題?
我都好高興可以被你救起再施暴.. ...

求之不得啦,向水源之路進發!BTW
我:好高興可以襲擊你
你:好高興可以被你救起再施暴
好奇怪既對話
 Author| Post time 3-3-2017 21:07:46 | Show all posts
Bryant replied at 3-3-2017 20:16
求之不得啦,向水源之路進發!BTW
我:好高興可以襲擊你
你:好高興可以被你救起再施暴

其實我都想講...係好odd, 但係喺呢到乜都唔怕講好想你的笨拿拿
Post time 3-3-2017 21:45:42 | Show all posts
Tara replied at 3-3-2017 19:32
因為丁滿拍檔彭彭掉低你在先
下次記得hakuna matata喇!

下次會由彭彭代丁滿出活動
Post time 3-3-2017 22:10:58 | Show all posts
Tara replied at 3-3-2017 21:10
其實我都想講...係好odd, 但係喺呢到乜都唔怕講好想你的笨拿拿
...

笨拿拿我又笑了,笑點太低..哈哈!!!

Author| Post time 3-3-2017 23:31:07 | Show all posts
Bryant replied at 3-3-2017 22:13
笨拿拿我又笑了,笑點太低..哈哈!!!

你自己話似嫁喎!
Post time 4-3-2017 02:05:14 | Show all posts
Tara replied at 3-3-2017 23:34
你自己話似嫁喎!

係好似呀,不過用中文字黎發音好搞笑。
Post time 4-3-2017 12:14:47 | Show all posts
Tara replied at 3-3-2017 19:39
成功逃脫唔會望番轉頭了⋯

有時離開是為了回來,然後來來回回數百次,樂此不疲。
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 06:54 GMT+8 , Processed in 0.085776 second(s), 23 queries .