Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 787|Reply: 42
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Basement 地庫的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 24-9-2023 22:39:16 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
由地庫走上地面,過程一點也不容易。

從最初抱著好奇,求知,貪玩,戰戰兢兢,天人交戰,幻得幻失,到現在實際參與,過程一點也不容易。

因為對自己外型上的不自信,遲遲沒有交表格申請入會,
在一次會外身心靈課程上接觸大佬,翌日收到大佬信息的鼓勵,
才鼓起勇氣申請。(可能是新人男士註冊的另類interview機會

由壇上註冊登入名稱,以至一路走來的各種甩甩漏漏,
見証S&B的認真及嚴謹,就是這份認真及嚴謹,更加令人放心及信任。

感激大佬包容我的甩漏,感激大佬的幫助,
終於成功加入S&B大家庭,更獲得大佬御賜一個招牌---蠢蠢地

廢話一輪,勿怪。

一人一美食之夜

咨詢大佬意見準備好食物,擔心份量,
額外多帶一盤沙律,可能真係中左蠢蠢地咒語,
居然睇錯時間,早到一個鐘

由大佬帶領到會場門外,檢查身份證後被朦眼進入,
事前想像會是緊張,刺激,擔心,戒心,但可能睇得報告多,
心理上有相當準備,居然感覺蠻輕鬆。其實漆黑一片的感覺,原來相當興奮。

有很多熟悉名字的人跟我打招呼握手,既生似熟,
最最最令我放心是一直有一隻柔軟的手牽著我,一把温柔的聲音引領我,
多謝妳,我的mentor,Stephanie.

你的細心,温柔,循循善誘,你的聲音,嬌喘,融融細語,
你的身材,投入,技巧,至今回想起,仍令身體某部分硬了起來

你經常說自己第一次做mentor,很生疏,做得好差,
告訴你,若果你太熟練,可能流於公式化,兩個戰戰兢兢的人,
反而感受更接近,雖然矇眼的我頭撞了兩次。
(以後我會狠狠地要你補償

希望呢個蠢蠢地的mentee在4呎乘6呎的空間冇令你太失望。

過程不細表,留個想像空間。

Dear Mentor, 多謝你帶給我愉快的,滿足的經驗,
希望你有同感,記著那個你未嘗試過的姿勢,下次再.....

再次與mentor共浴後,終於可以見到其他人,
互相介紹,氣氛親切,融洽,S&B不愧是一個大家庭。
人生頭一遍一邊吃東西,一邊不斷傳來房間叫聲呻吟聲.....

當晚狀態不佳,公事亦甚為困擾,唯有選擇點到即止。

多謝Dino幫忙驗身,多謝James分享我蠢蠢地的過程,
有幸認識到各位美人,Kate, Boudica, Lilith,
各位友好,Radian, Daryl, 火,吉,時間所限,未能詳談,
下次總有機會,
哈,尚有Rapunzel,只見你十點zoom後出來,
侊一侊就被捉入房,可能你尚未留意到原來有個新人,
下次靜靜入房再自我介紹

滿足的一晚,渴望下次参與。Thank you, Stephanie。

First
Post time 24-9-2023 22:47:49 | Show the author posts only
狠狠地要你補償
好有畫面
3Floor
 Author| Post time 24-9-2023 22:49:53 | Show the author posts only
Kate replied at 24-9-2023 22:47
狠狠地要你補償
好有畫面

撞左兩次,係痛,緊係要補償喇
下次撞下你

4Floor
Post time 24-9-2023 23:04:22 | Show the author posts only
basement replied at 24-9-2023 22:49
撞左兩次,係痛,緊係要補償喇
下次撞下你

撞頭是新人禮的重要一環!
5Floor
 Author| Post time 24-9-2023 23:15:12 | Show the author posts only
Sindy replied at 24-9-2023 23:04
撞頭是新人禮的重要一環!

哈哈,你痛唔痛?你提議下會長新人禮加頭箍
6Floor
Post time 24-9-2023 23:24:41 | Show the author posts only
That’s interesting. Should try try
7Floor
Post time 24-9-2023 23:35:16 | Show the author posts only
「其實漆黑一片的感覺,原來相當興奮」未行過新人禮的我非常之羨慕這種感覺,也非常羨慕有Stephanie 這位善解人意嘅 Mentor…….

新人禮是一種傳承,雖然小弟未上過身心靈的課程,但深信生命影響生命!也希望繼續可以傳承落去,希望每一位(當然包括自己haha!) 也能這裏快樂地 give and take ……. 也希望Basement 你能在這裏找到需要的!

P. S. 謝謝你的沙律啊!
8Floor
Post time 25-9-2023 01:43:17 | Show the author posts only
再一次睇到S&B的確好有親切感,真係好似一個大家庭
期待更加深入既認識,更加‘深入’既體會
9Floor
Post time 25-9-2023 04:12:40 | Show the author posts only
其實當日仲有其他人可以考慮既,等既只係身形改變或壇上留言質素改善,所以無你咁快手,可以出現。

我記得我同你講:[你個人蠢蠢地,但行為同外型有得做,可以等有信心時試下交表格。]

今次無睇錯,你第一次出活動就已經可以主導番件事,硬到、插到、仲射到!
已經贏左架勒,唔知有幾多人,黎十幾次先至入到狀態,
唔知有幾多人中途就已經放棄左。

不過你又真係又頭到宜家,都要展現你既蠢,出個帖都可以放錯位,
要由女士通知我....

希望未來既日子,你可以展現其他討喜既一面,造福女士。

10Floor
 Author| Post time 25-9-2023 05:26:40 | Show the author posts only
James replied at 25-9-2023 04:12
其實當日仲有其他人可以考慮既,等既只係身形改變或壇上留言質素改善,所以無你咁快手,可以出現。

唉!我會努力解除蠢咒
更加會努力造福女士

11Floor
Post time 25-9-2023 05:45:49 | Show the author posts only
basement replied at 24-9-2023 23:15
哈哈,你痛唔痛?你提議下會長新人禮加頭箍

係頭盔呀!
12Floor
Post time 25-9-2023 09:00:18 | Show the author posts only
恭喜哂~地庫正式加入大家庭~
13Floor
Post time 25-9-2023 10:06:28 | Show the author posts only
Basement歡迎你!Congrats on your first time.

SNB is a great place to discover and improve on yourself. Gain important life skills like communication, manners and social skills.

期待你的進步。
14Floor
Post time 25-9-2023 10:48:23 | Show the author posts only
恭喜. i look forward to make a step like you did too.
15Floor
Post time 25-9-2023 10:58:05 | Show the author posts only

妳話佢係咪好正呢?
16Floor
Post time 25-9-2023 11:21:31 | Show the author posts only
James replied at 25-9-2023 10:58
妳話佢係咪好正呢?

正過我 lol

Add post (25-9-2023 11:22):
辛苦晒喇!
17Floor
Post time 25-9-2023 11:38:06 | Show the author posts only
留意到啊消失左全晚,你竟然留意到我嘅存在先勁 歡迎歡迎~下次有緣見面再傾~
18Floor
Post time 25-9-2023 15:49:07 | Show the author posts only
basement replied at 25-9-2023 05:26
唉!我會努力解除蠢咒
更加會努力造福女士

我都識得朋友好似你咁,蠢蠢地。

我覺得有D似你,又係會吸引到人幫個隻

希望你最尾吸收到人地幫助你既經驗,然後有時做下幫人那個
哈哈

一群人有時有D人蠢蠢地係幾歡樂

19Floor
 Author| Post time 25-9-2023 17:07:39 | Show the author posts only
Rapunzel replied at 25-9-2023 11:38
留意到啊消失左全晚,你竟然留意到我嘅存在先勁 歡迎歡迎~下次有緣見面再傾~
...

我剩係見妳閃出閃入, 彈上彈落冇停過.
20Floor
Post time 25-9-2023 18:04:01 | Show the author posts only
Welcome basement! 雖然你個名少了點男人味

但仲覺得有特別記憶點,因為好少叫人哋 地庫

Congrats 你嘅第一次,有機會認識交流下
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-4-2024 18:09 GMT+8 , Processed in 0.132537 second(s), 23 queries .